Beige & Guld


Mer, mer & mer armband - 449:- @ Mango


Annorlunda Detaljer


Jag älskar annorluda detaljer när det kommer till inredning, som balkarna och gardinerna i taket, vem har sagt att man måste montera det som i butiken? och golvet.. kommer inte ens på frågan om ett brunt trägolv hemma hos oss, det är vitt eller grått i olika utföranden som gäller.


30 September - Vinterboots


AirStep Zero Bike
Äntligen har jag hittat de perfekta vinterbootesen och i min storlek! Ordentlig sula vid mycket snö, 20 cm högt skaft och nu hoppas jag bara de sitter fint på också.
Leverans väntas i nästa vecka.. ooh vad jag längtar!


This Is My Life


Love - Family - Sister - Make up - Interior - Food - Outfits - Shopping - Happiness


Middag



Ohh, jag tycker vardagsmiddagar är så tråkiga, iallafall när man ska komma på vad man ska äta? Men nu har vi löst det för ikväll - det är så härligt varmt ute så vi ska grilla!
Nyttigt & Gott!


Sjalar


Jag har länge velat ha en zebra-mönstrad sjal och som hittat fann jag en hos zara, men där fannas även andra som jag också tyckte om. Den översta med kopparfläckar är till exempel också jättefin.


29 September - Godmorgon


Vaknar till strålande solsken, så härligt och man blir full av energi. Ska genast ut på en tur nu sen ska jag hjälpa min syster lite med hennes projektarbete, snäll som jag är!
Sen därefter skall jag ringa lite samtal och sen måste jag verkligen gå och handla, vi har verkligen ingenting hemma som är ätbart.. 


Byxor


@ mango


Hela Zaras Sortiment


Jag skulle kunna köpa hela zaras sortiment nu om jag bara haft obegrensat med pengar, snygga saker i päls kommer in allt oftare, tvåfärgad skinnjacka och en grå kavaj hade i första hand fått följa med hem.


Zara inspo


Jag bara älskar snitten på ärmarna, den stransparenta kjolen och de grova bootsen.
Zara ger mig mycket inspo för tillfället.


Transparent


Idag skiner solen och då passar jag på att bära lite lättare kläder, ska ju bara ner till Emma så behöver inte pläsa på mig en massa. Gillar för övrigt just nu att stoppa ner ena delev av skjortkanten i byxorna, men då ska det vara utan bälte annars känns det för mycket.
Älskar mitt nya armband jag fick av mina föräldrar,
blev särskillt snyggt ihop med mitt ormarmband.


My Boys


- Han kan sjunga, han är gudasnygg & han är charmig -
Zac Efron är i särklass den snyggaste killen på jorden!
& min älsklis såklart♥


28 September - Hårhemlighet


Det blev tyvärr inga skor igår, provade två par men ska jag lägga ut tusenlappar ska det vara perfekt..
Men jag köpte Argan Secret när jag kikade inom Skägg & Lockar och har provar det två gånger i torrt hår sen igår och jag tycker redan det är stor skillnad i mitt hår, men jag ska fortsätta att använda det ett tag, prova det i blött hår och så vidare för att sen återkomma med en mer omfattande recention.


Jag idag


Så här ser jag ut idag, ska snart möta upp älsklis för en tur till stan. Ska granska samtliga skobutiker ännu en gång för jag måste verkligen hitta ett par vinterskor.
Koftan fick jag också när vi var i borås, mörk stickad kofta med snygga fickor, kommer bli så syggt ihop med en annars svart jacka - luuve!


Eyebrows


13.2o imorron ska jag träffa Emma för att noppa mina ögonbryn, need it! Tur att dem är ljusa fortfarande så det inte syns lika mycket som när dem är mörka för hade dem vart det hade jag dött.
Tur att jag har min Emma!


Just do it


Den här tröjan skulle jag verkligen behöva, eller kanske sätta upp den här bilden i varje rum? Hur som helst har jag inte vart ute och gått på över en vecka, måste ta tag i det IGEN. Men jag förstår inte varför jag har så svårt att komma ut för när jag väl är ute njuter jag, hum.. Jag är med andra ord lat, det är det jag försöker säga men inte idag för idag ska jag ut på min långa runda. See you later!


27 September - Argan Secret Elixir


Mitt hår känns ovanligte torrt & trassligt för tillfället och det gör mig väldigt orolig då jag i stort sätt aldrig har haft några problem med detta tidgare, och ska man ha långt hår så måste man hålla det mjukt & glansigt annars är det inte snyggt. Panik! Men har hört mycket gott om Argan Secret och jag har den bara ett klick härifrån, kommer nog att beställa den senare under dagen så jag får den så fort som möjligt.


Vilken kanal?

Ikväll går det mycket bra på tv, men detta ställer till det lite för mig för jag kan bara inte välja? Klockan 21 går ju Sveriges Historia som vanligt men 2o.oo går både Idol och så är det seriestart för Barn till varje pris - vilket ska jag välja att se live? ska jag zappa?
aaahh, ogillar när saker och ting krockar!


Galen

Jag blir verkligen galen!
Har provat en massa stövlar & boots men alla är för höga i skaftet och detta innebär för mig med bredare vader och jag inte ens kommer i dem. Detta är ett stort problem för mig då vi i sverige inte erbjuder våra stövlar i olika storlekar i skaftet, min syster har problem på andra hållet då hon alltid är för smal om vaderna - kan någon svensk skobutik göra något år detta snarast? annars får jag frysa om tassarna i vinter.. 


Shopping i Borås


Fick en massa fina saker av mina underbara föräldrar när vi knallade runt i borås,
Tack så mycket än en gång Mammi & Pappi!
- 1000 ml wonder mask från Crush, otroligt bra budgetinpackning, 298:-
- Ännu en bodyscrub från I Love.. med doft utav mango & papaya 69:-
- Fint brunt bälte med stenar, kommer verkligen pigga upp mina jeans i höst & vinter
- Vintagearmband från Sisters

Jag köpte även två tröjor & en cardigan och de kommer också upp så småning om.


A Night Out


Så här kan jag tänka mig att klä mig en kväll ute tillsammans med min pojkvän.
Allt känns helt rätt.


Moster Maj-Britts Kycklingsoppa

Bara för Mina Läsare.
Efter min vistelse hemma hos moster Maj-Britt i Borås vill jag dela med mig utav en av mina absoluta favoriträtter, den är bara för Er & följer Ni bara receptet så kan Ni bjuda hem vem Ni vill till en god & mysig middag.

Moster Maj-Britts Kycklingsoppa

2 purjolökar
2 röda paprikor
1 burk champinjoner
3 msk curry (gärna orientalisk)

Hacka och fräses i smör tillsammans med curryn så att det blir mjukt.
Blanda med en grillad kyckling, urbenad och skuren i småbitar.
Tillsätt 2 hönsbuljongtärningar och 1 liter vatten. Koka en stund och tillsätt 3 dl grädde + ca 1 dl mango chutney (mild lite mer, stark lite mindre) koka ytterligare en liten stund.
Risoni - 1 liter vatten + 1 dl risoni - blandas i soppan

Har älskat denna soppan sen jag var ett litet barn..


26 September - My Day


Shit
så länge jag sov idag, ända till halv tio!? måste verkligen behövt det men har lite saker att ta tag i idag. Måste först och främst duscha & fixa håret. Packa upp väskan & all min shopping, lovar såklart att visa detta under dagen. Sen måste jag ta itu med mina naglar, måste lacka om dem immediately! sen ska jag eventuellt sola 20 minuter också. Vattna våra platisar är nog också en nödvändighet..
Intressant dag va?


25 September - Home

Heey på Er - är hemma nu!
Men ska direkt krypa ner hos min man i soffan..
så vi hörs imorron:}

22 September - Gomorron!


Uppe i tid idag för snart ska jag bege mig hemmåt för att sen direkt åka vidare till borås. Kommer befinna mig på tåg och i bil i stot sett hela dagen så uppdateringen blir nog sådär.. Men det ska bli kul att få komma dit och träffa nära och kära♥ Har nog inte sagt det tidigare med många av mina släktingar är ifrån borås & göteborg så jag var där en hel del när jag var liten:}
Nu måste jag springa och göra klart allt det sista innan jag åker - kraam*


My Weekend

Nu måste jag börja packa så smått inför resan till borås imorron - vad ska med? Vill ju inte proppa väskan för mycket heller för man vill ju gärna kunna få plats med lite nya fina saker där i:} 
Sen blir det nog sängen faktiskt för jag är ganska trött känner jag, vill ju inte få påsar under ögonen..
Goodnight!

Kom ihåg till mig själv - glöm inte sax & kam


Just one more?


Hittade sjukt fina skor, igen..
Från Ugg, H by Hudson, Blowfish & Ash

Jag vill verkligen ha boots & cowboyinspirerade skor just nu.
@ asos


Me Today


Så här ser jag ut idag
- Mysig kofta från Gina Tricot
- Svarta jeans från H&M
- Skinnjacka från Palma
- Skor från Nelly
- Ring från Palma
Väska från Palma

Man känner att det börjar bli lite kallare så det känns helt rätt att klä sig i mysiga finstickade koftor nu!


A Wish


Överst på önskelistan tills jag fyller år.
En Muubaa Amaryllis Waterfall Biker in Filemont Brown
4800:-


My light Dream


intetsägande men ändå så spännande..
Tänk Er ett par vita kostymbyxor, en skir transparent äggskalsvit blus, en ljus khakifärgad stor cardigan med trumpenärmar slappt nerstoppad i byxorna, en creambeige leather bike jacka, ett par beiga lackpumps och sedan den här klockan till - my Dream.  
Fossil @ Asos


Dagens Måsten

Har lite hemmafix att göra idag innan jag ska på möte vid 14
Måste bland annat;
- Dammsuga hela lägenheten
- Dammtorka
- Vattna våra växter

Sen ska jag även pyssla om mig själv lite;
- Måla naglarna
- Dusch med peeling
- Packa min weekbag

För imorron åker hela familjen till Borås över helgen!
♥♥♥


21 September - Blä


Usch* varför regn idag när jag hade beställt solsken? ville ju så gärna ha outfiten ovan men den känns ju inte så aktuell nu.. Kanske ska ha mina svarta jeans och min nya gosiga tröja från Gina Tricot istället? 
Visar Er sen! 


What should I choose?


Det finns faktiskt väldigt mycket fint ute i butikerna just nu tycker jag, till exempel detta från H&M, men nu har jag ju bara hunnit igenom de vanligaste butikerna - så vad väntas för fint imorron när jag fortsätter att klickar mig igenom nätjungeln?

Stil Tips - Jag skulle vilja ha kostymbyxorna från Gina Tricot till den här blusen och sedan ett par beiga lackpumps - hot!


Idol 2011

Jag är såå Glad att Mikael gick vidare i Idol!
Goaste rö-toffsen ever!


I Like


Lite av allt som jag vill ha i höst.
Pälsväst - Transparent klänning - Kostymbyxa - Skinnscarfs med fransar
@ Gina Tricot


20 September - Some Work


Hej på Er, sitter här och jobbar lite. Har även hunnit posta lite viktiga brev och snart tänkte jag ta lunch, ska även hinna ner till affären och köpa hem något gott tills mina tjejer kommer ikväll:} och vad ska jag & älsklis ha till middag? ja alltid en svår fråga som brukar lösa sig frammåt kvällen! 


My Stuff


- Alltid på mitt Sängbord -


Details


Stickad oversize tröja med armbanden slarvigt på ärmen - Love it!


Två timmars underhållning

Måndag idag & det betyder två timmars underhållning för mig.
2o.oo - Idol
21.oo - Sveriges Historia


Viva Victoria Secret


Sötaste trosan - Ge mig!


Eyecolor


Ögonfärgen är den enda accessoaren - Enkelt & Snyggt!
Är för övrigt klar med allt pappersarbete nu, skönt att få ordning och reda på allt så man slipper sova med magsår mer, usch. Nu ska jag äta lite melon och några gröna vindruvor.


19 September - My Diamonds

Hej på Er, fick en lite förfrågan om jag kunde göra ett inlägg om de bloggar som jag läser - självklart kan jag göra det! Men läser ju självklart fler än dessa som jag tar upp i detta inlägg men dessa är mina egna favoritbloggar som sätter guldkant på min tillvaro.. Enjoy!


FASHIONTAST
Sjukt snygg tjej som jag gillar att inspireras utav.

PINKNATION
Söt tjej som tycks leva i en rosa värld, man får alltid höra det senaste om victoria secret (vilket jag såklart gillar) & man bjuds på otroligt fina bilder som hon oftast själv tar.


ELIN JACONELLI
Min underbara Elin, kär vän med otrolig känsla för både smink & kläder. Älskar ju även hennes sätt att skriva och om det hon skriver. Finns väl ingen som missat citaten som; "tar den i röven när nicklas  har varit riktigt snäll" eller "idag var sista gången som jag satte både min fot & min läckra röv i deras löjliga butik" (make up store på kullagatan i helsingborg).  

JIGGLY
Fin tjej som inspirerar mig i bilder och bloggdesign, hon finner ofta små detaljer i design som jag gillar. Hon tar jättefina bilder som inspirerar och hennes shopping brukar vara rolig att titta på. Hon har lite bloggpaus för tillfället men jag hoppas hon kommer igång snart igen.


JENNY JANSSON
Jennys blogg ligger just nu nere, vet dock inte varför?! Men hon är en otroligt duktig hobbyfotograf som alltid levererar de absolut bästa bilderna. Hon fotar även sina helt underbara outfits och sin inredning i hennes supermysiga hus.


JOHANNAEO
Johannas blogg läser jag för att få lyx i min vardag, hon bjuder kanske på den bästa shoppingen i bloggvärlden & hennes bilder är otroligt fina. Hon verkar även väldigt snäll & ödmjuk då hon ofta skriver om tjejers lite turbulenta värld. Även jättekul att läsa hennes bodyblog där hon ger hälsosamma tips för att gå ner i vikt.

KENZA
Storbloggare som jag följer, det händer alltid något nytt & spännande och jag delar ju samma sjuka humor sen denna roliga tjej gör - dog ju av skratt när jag såg hennes & tyras webb-program.
Snygg är ju hon också och kul att få se alla modelljobb som hon gör.



LITTLE PLASTIC HORSES
Så mycket inspo - måste granska bilderna in i minsta detalj!



MICHI
Michi är en tjej som bor och studerar i LA och hon studerar inredningsdesig som är ett stort intresse för mig.
Hon levererar även snygga outfits & partybilder.
Jag vill med andra ord helt enkelt leva hennes liv!



ELIN KLING
Inspo - Inspo - Inspo
Vår snygga modell & bloggare Elin Kling hjälper mig att hålla koll i modevärlden.

MADDES
Fin bloggvän som skriver en rolig vardagsblogg, hon bryr sig mycket om andra och har verkligen tagit på sig ansvaret att skriva och driva en blogg som är helt fri ifrån ordinarie kroppsideal - man känner sig alltid välkommen hos Madde.


TILDAMILDA
Tilda är även hon en bloggvän, hon har precis vart i usa och bjuder just nu på en massa fina bilder därifrån och shoppingen behöver jag nog inte ens kommentera.


I Dvala


Usch så seg jag vart idag, har levt som i en dvala om jag ska vara ärlig.. Men imorron börjar en ny vecka & jag tänkte ladda upp med lite roliga inlägg till er - ska berätta lite mer om mitt nya projektjobb, vilka bloggar jag gillar & såklart blir det mode, mode & mer Mode! 
Nu ska jag & älsklis äta lite päronsplitsglass & sen blir det sängen.


TvKväll


Nu är det slutaudition i Idol!
Jag sitter klisstrad framför tv:n..


18 September - Första natten


Go´morron, eller ja eftermiddag får man väl säga. Har dock inte sovit tills nu, vaknade faktiskt vid tio, men jag är ganska seg efter att ha jobbat min första natt i gardroben på Bånken - men det var roligt.
Ligger just nu nerbäddad i soffan & ska mysa med lite film..


Håller Tummarna!



Blog Awards 2011 idag - Håll tummarna nu att Johannaeo vinner som årets Blogstar!
Håller även tummarna för fina Kenza.


Tanning Time


Nu ska jag ner till solariet & njuta i 20 minuter.
Sen direkt in i duschen, platta håret & sist sminka mig.


En blomma i afrikas öken

Ikväll blir det lite 25 års firande för älsklis bästa vän raffe, lite fika där och annat gott.
Sen blir det testjobb för mig inatt mellan 22-04.
Har bestämt mig för att hyra film imorron (tror jag kommer vara lite trött då) igen men den här gången en film som jag inte tror min älsklis vill se - en blomma i afrikas öken. Visste inte att dem hade gjort film av denna hemska bok, fruktansvärt men så viktigt ämne. Den handlar om modellen Waris Dirie, som ung blev hon könsstympad och bortgift med en mycket äldre man men så lyckas hon rymma och hamnar så småning om i england om jag inte minns helt fel där hennes modellkarriär sedan börjar.
Väldigt gripande bok och nu vill jag ju såklart även se filmen.

Waris Dirie för H&M


Het Kombo


het kombo & väskan är ju to die for!


Bäästa Kompisen


Fredagkväll innebär mys för oss och igår tog vi oss ner till slottet för att mata ankorna & fåren, mysigt tycker vi att göra ibland:} haha* J skaffade även sig en ny bäästa kompis!
Sen gick vi till affären och hyrde film & lite gottis att ha till.


17 September - Old Classics


Jag har skrivit om detta tidigare men jag vill göra det igen för jag tycker det är riktigt fint.
Läppstiftet Happy & Lipglosset Vide från Make up Store är helt fantastiska ihop!
Puss Puss!


Madde


Världens snyggaste & goaste madde!
- love this pic -


Follow me?


Ni vet väl om att Ni kan följa mig via bloglovin?
Klicka här så kommer Ni direkt dit så slipper Ni missa något:}


Our Kitchen


Tänkte visa er lite utav vårt kök, det är långt ifrån klart eftersom vi saknar det tänkta köksmöblemanget, men det kommer senare som sagt:} Men jag älskar verkligen våra enorma fönster (bry er inte om bråten utanför, de är lite kaos där just nu för de lägger nytt trädäck - kommer bli apfint!). Funderar dock på om jag ska göra glaset frostigt längst ner så det känns mer insynsskyddat, vad tror Ni?

Inredningen kommer i huvudsak från; Sia, Borett, Interflora & Ikea


Black & Black


Ett snabbt klick fick det bli innan jag gick till affären, som sagt är det jättehärligt väder idag så jag slängde på mig en svart långkjol, min nya oversize tröja, klocka, solglasögon & en slät hästsvans till det.


Mixed


16 September - My sunny Friday


Det är fredag, solen skiner & jag började dagen med 30 minuters powerwalk
- helt fantastiskt!
Ska jobba vidare lite med mina papper, posta ett brev och sen blir det att jag & älsklis håller fredagsmys med film & lite gottis:}


Sugar Daddy


Helt underbar rosa färg från Essie.
Ni har väl inte missat att man kan köpa det på Kicks & på Kicks.se?
Super för mig som måste åka hem varje gång jag vill ha något på Kicks, finns ju inte här & då är det ju super att få det hemlevererat:}


In Time?

Pust! Nu har jag läst igenom allt material, känner mig verkligen peppad & imorron eller på måndag kör jag mina första samtal. Konceptet är verkligen superbra och jag tror att det ligger i tiden.
Tänkte jag skulle berätta mer om arbetet för Er men det blir imorron isåfall!


Air Step & Koah


Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet tack vare Pinknation imorse. Har inte sett så snygga skor på länge och jag gillar verkligen alla detaljer!
 Prislappen ligger mellan 1300 - 2000:-


Work Work


Idag blir det lite jobb, ska ta uti med alla mina papper, gå igenom dessa och sätta dem i pärm. Sen ska jag läsa på för projektet som drar igång idag
- ska bli så spännande att se vad för respons vi får!
Så nu - work work!


15 September - Fruktis


Mums, kommer Ni ihåg när man hade fruktstund när man var liten? varför har man inte det längre? jag äter frukt lite då och då för jag tänker helt enkelt inte på det, men jag saknar det.. så nu ska jag hålla fruktis en till två gånger om dagen, med lagom fruktinnehåll så att säga. Är lite lömskt det där med frukt eftersom de innehåller mycket frukstsocker, men har man bara koll så är det sunt & gott! Lättast att hålla koll är genom shapeup:}


As you know


THIS AUTUMN
Djurmönster - neon - guld & silver - nyanserade fransar - eyeliner - djup färg i håret - mycket accessoarer - läppglans - snebena


Lipstick


Blä, trist väder idag så man blir ganska opepp, men vad gör man då? jo man spelar Lipstick såklart! Blir lika glad varje gång jag hör den & så kikar jag ju på de otroligt snygga killarna.. usch* hemsk jag kände mig när jag läste att de är födda 91, oj oj.. ser ju äldre ut.. Men titta får man ju^^


Money Money

Har vart på intervju för ett extrajobb idag, ska prova på lördag så det blir ju spännande!
Tell you more about this later:}


14 September - Fint armband


Köpte mig ett fint armband när jag var i stan tidigare idag, tyckte det var speciellt & liknade inget jag sett tidigare - ligger nu tryggt i min samling!


Keep it Simple


Nitar är också något jag tycker man ska satsa på i höst, men inte för mycket - keep it simple! Använd inte dem på allt Ni äger, inte meningen att man ska överrösa jacka, skor, väskor mm utan jag ser mer nitar som en detalj såsom det här armbandet.
Snygg kontrast till en annars städad look.


Music

Roxette - the centre of the heart
gammal låt som jag gillar just nu.


Straight or Wavy?


Nu ska jag sätta igång att platta mitt hår, blev inte av igår eftersom jag inte kunde bestämma mig för om jag skulle platta det eller använda mig av trippeltången för lite mjuka vågor. Nä, men nu känner jag för glansigt, spikrakt hår hastigt uppsatt i en medelhög hästsvans.


Some Tips


Bomull i all ära - men våga använda andra material ibland!
Gärna i någon annorlunda utformning & konstruktion.
En outfit bli oftast bäst om man utgår från ett material exempelvis bomull om man gillar det och lägger till 2-3 andra material såsom päls & skinn.


13 September - Daily Wear


Älskar skinnjackorna & stövlarna till vänster!
Jättefina vardagsoutfits till den här hösten.


2o.oo

Tvmys med Vetenskapensvärld kl 2o.oo
Handlar om våra matvanor ikväll!

Sen blir det Sveriges Historia.
Allt visas på tv4.


Bodylotion


Har precis kommit hem från apoteket nu och medan jag väntade på min tur där fann jag en jättehärlig bodylotion från Natuvive, Natuvive essentials papaya. Det är en extra rik bodylotion med naturlig papayaolja och vårdande sheasmör som smälter in i huden. Den ger huden mjukhet som skall vara länge. Provade lite på handen och överarmen och huden där känns redan superlen & doftar jättegott! Kanske skulle haffa mig ett eget ex? 


Shopping


Väst känns helt rätt i höst & vinter, köpte ju en i skinn när jag var i Palma och nu har jag utökat min samling med en fårullsväst från Lager 157, fick även en söt blus av Mammi som är jättefin till!
Både västen och blusen är från deras vintageserie.


This Autumn


Gör det roligare!


Visst är det så mycket roligare att träna när man även känner sig fin när man tränar?
Det tycker jag iallafall!
Så här såg jag ut idag när jag var ute på min powerwalk-runda.


It´s my Time


Idag ska jag faktiskt ta hand om mig själv lite,
jag ska bland annat;
- sola á 20 minuter (done)
- skrubba & peela hela mig
- tvätta & föna håret
- sen ska jag även styla det lite
- måla naglarna
- noppa brynen


12 September - Kick Start!


Tänk om träning kunde vara så här lätt? nä såklart är den inte det, men jag har som tur är hittat något som jag tycker om att göra - powerwalk & ibland när flåset är med så är det ganska skönt att jogga lite också.
Men idag blir det powerwalk!


The missing shoe


Vet någon vart dessa skor kommer ifrån? Har sökt igenom alla skosidor jag känner till och några till men inte hittat ens några som liknar dessa. Bilden är från Gina Tricot och dem säljer väl inga skor? hittar inga på hemsidan iallafall? någon som vet?


Tänker

♥Tänker på Alla inblandade den 11e september 2001


11 September - Helt perfekt


Jag kan verkligen inte hjälpa det, älskar verkligen mina gråa jeans
- helt perfekt färg & de sitter som gjorda för mig!


Kenneth Jay


Kenneth Jay gör otroligt fina smycken, fastnade för dessa örhängen i pläterat silver & österrikisk kristall. Så mycket användning jag hade haft av dessa, tänk er mitt mörka hår, en ljusgrå tröja och sen dessa till - hur fint?


WC - Welcome Cicci


Inget får lämnas åt slumpen, wc-dörren måste också vara fin!


Mycket Gos


Det känns att det börjar bli höst ändå, jag hade på mig en glesstickad halsduk idag men mest för att den var så gosig & fin.
Detta fick jag med mig från min tur till helsingborg;
-armband i ormskinn från H&M
- tröja med stor krage, fick inte till bilden så bra för färgen är lite mer beige & Ni måste se den på för att förstå hur fin den är, från Gina Tricot
- Tätstickad oversize tröja från H&M


Shorts i september?


Är man galen om man köper shorts nu? Gillar dessa otroligt mycket och slitingarna & tvätten på jeansen är perfekt, kommer älska dessa även till nästa vår! Hum.. får ta mig en liten fundering på detta. Ska ju nämligen även hämta fårpälsvästen imorron om den finns inne:}


10 September - Sick


Sjuk sko - men sjukt snygg sko


Right Now

Nu bär det snart av hem igen, men med följer mammi & nelia! Ska nämligen klippa mammi imorron, helt ny frisyr ska det bli.
Så ikväll blir det girls-night, lite god mat & sen avslutas kvällen med idol.
Köpte annars två baslinnen, ett svart lack & en söt skylt till vår toalett.
Visar er allt imorron förhoppningsvis:}


Studenten


Min syster ringde mig tidigare i förmiddags för hon behövde hjälp med alla detaljer inför sin studentmössa. Om allt går som det ska kommer mössan ha;
- 2012 i silversiffror baktill
- Ljusgrå kant
- Lunds röda innertyg
- Lila sten & silverkrans fram till
- Cornelia Musik i silvertext framtill

Kommer bli jättefin!


Hunter Chocolate


Nu har det störtregnat i två dagar och jag är så less på det, men en sak som gör mig glad är att det då kanske är helt okej att köpa ett par snygga stövlar? Har ju kikat på dessa från Hunter men jag kan inte riktigt bestämma mig.. vill dessutom prova dem och se om de sitter snyggt på!


9 September - Interesting


Attans vad kul jag hade det igår! Var i kontakt med ett nystartat företag som nu har startat upp en affärsidé som jag själv grubblat på det senaste året, sjukt kul att få vara med från starten! Ska berätta mer om affärsidéen senare^^
Annars är jag kvar hemma i utvälinge, ska ringa lite samtal här nu på förmiddagen sen åker jag nog in till ängelholm för att kika lite i affärerna där, finns många fina småbutiker där och det var ju bland annat där jag hittade mina snygga SoNize-skor:} 


Fårskinnsväst


Världens mysigaste väst!
Hittar jag inget i stan så blir det klick klick ikväll..


8 September - Meeting

Go´morron!
Idag befinner jag mig i helsingborg, fick nämligen slänga mig på ett tåg sent igår kväll för jag fick ett erbjudande som jag ska diskutera i eftermiddag. Låter mycket intressant!
Ska sminka & klä på mig nu sen drar jag in till stan, måste ju hinna titta lite i butiker också när jag är hemma:}


Clothes


Idag stavas min outfit;
- Gråa jeans
- Svarta boots
- Beige skjorta
- Svart skinnjacka
- Svarta solglasögon
Är helt såld på min hästsvans med fläta - så stilsäkert och snyggt! Kan med fördel även bara göra en hästsvans i höst för att sedan tvinna lite hår om själva snodden så att denna inte syns, också jättfint. Kanske ska ha det imorron?


Build it up


Att sätta ihop sin egen arm av olika armband är bland det snyggaste man kan göra och det mest personliga.
Dessa armband från asos skulle göra sig bra ihop i olika kombinationer på min arm.


7 September - Frukost


Jag har verkligen snöat in mig på mina njallabröd med ost, får väl försöka hitta på någon annan frukost imorron, kanske någon god fruktblandning? Men jag känner mig mätt och det är huvudsaken och 218 kalorier är helt okej för en frukost. Vägde mig på en dum-våg i förra veckan när jag var på ungm. och idag vägde jag mig igen här hemma, vet ju att man under diet alltid ska väga sig på samma våg men här hemma visade vågen på -1,4:) Så nu ska jag bara väga mig här hemma så jag har fullständig kontroll på min viktnedgång.


SleepTime


Är helt tagen av ljussättningen i den här bilden & hennes ögon.
Nu ska jag ta en snabb dusch sen blir det sängen för mig.
Go´natt mina vänner!


Sammanfattning av Dagens Mål


Så här ser dagens sammanfattning ut, har inte visat min lunch och middag men till lunch åt jag 4 köttbullar och 2 körsbärstomater och till middag åt jag 280 gram spaghetti och köttfärssås. Lunchen låg på 137 kalorier och middagen hamnade på 255 kalorier men som Ni ser har jag knappt ätit hälften av mitt dagliga intag. Funderar på att ta en njalla macka med en ostskiva sen ikväll.


Vägglampetter


Lgger i soffan just nu och kikar igenom den senaste ikeakatalogen och där har kommit in en hel del fint som jag skulle kunna tänka mig här hemma. Ikea är verkligen suveräna på basininredning, man skulle nästan kunna säga att det är inredningsbutikernas H&M.
Gillade vägglampetterna & vattenkannan i förzinkat stål.
149:-/st resp 59:-


-139 kalorier


Men lite duktig har jag vart iallfall, gick ju i morse och gjord då av med 139 kalorier:}
Ligger därför just nu på 437 kalorier idag och har 1214 kvar.


Suck..


Men vad är det för fel på mig? Skulle fika med Erika och vad händå då, jo Ritz chokladkaka bara slank ner i min mage. Fick skriva almondy chokladtårta för jag vill vara säker på att alla kalorier kommer med och med tanke på att kalloriinnehållet i en sådan bit är mycket hög så är det bra för då vet jag att jag räknar lite i överkant. Men hur gör man när man ska fika då? är det liksom bantning = ingen fika? får nog blir så om jag ska kunna ha koll på alla kalorier..


All I see is Gray


Idag kände jag för en helt grå outfit, okej en liten svart detalj fick vara med, men annars helt grått - och jag gillar det riktigt mycket.
Snyggt & enkelt till vardags. Ville ju även visa Er min nya byxor som jag köpt igår, kommer bo i dessa i höst - helt enkelt ett mycket bra köp!

Skor från SoNize - Svart Linne från H&M - Grå magtröja från H&M - Päls från Vila


Jag undrar..

..vad gillar Ni att läsa i bloggen?
nu vill jag ha lite feedback ifrån Er:}


6 September - Gomorron!


Hej på Er, idag började jag dagen med en gångrunda á 35 minuter. Det är sjukt härligt väder ute och som jag njöt! När jag kom hem åt jag frukost som Ni ser här ovan för, började med min bantning igår igen men det ska sägas, det  är sjukt jobbigt. Inte jobbigt som i att det inte går men jag är svag för sötsaker och speciellt på kvällen, usch - jag måste lägga av nu. Tandläkaren konstaterade även förslitningsskador som man får av för mycket läsk och saft och det gjorde mig mycket rädd. Så nu är det jag som tar tag i min hälsa och mina tänder, borstar dem som vanligt morgon och kväll och lägger även till flux vid lunchtid.
Jag vill leva ett långt & hälsosamt liv!


A little Pug


Längtar såå tills det är dags!


Mys

Nu blir det tv-mys med Sveriges Historiatv 4
neeeerd!


Oversized


Mysig, grå oversized tröja
Skull vara snyggt med en helgrå outfit med lite färgklickar i form av accssoarer.


Gray


Perfekt Gråa Jeans!
När jag var i stan hittade jag även ett par perfekt gråa jeans, älskar tvätten på dem som ger en lite diskret & ljusare slitning på vissa ställen, som Ni ser vid framfickorna på nedersta bilden. Men inte så där mycket så att det nästan blir vitt vid slitningarna,
det ser riktigt b ut tycker jag, usch!
Dessa känns toppen:}


Hemma från Tandis

Vill även berätta att det gick bra hos tandis, hade inga hål!
Men ska dit imorron igen för tid hos tandsköterskan.


Grönt i Trappan


Har länge tyckt att det saknats något i mitt lilla hus så idag köpte jag två gröna inslag i form av ett miniträd & en vanlig växt. Älskar att lägga till små gröna prickar så här i hemmet, det känns så mer levande då och jag får lov att känna mig kreativ!


Svart, Silver & Guld


- I like it casual -
Så fräscht med min silvertöja till mina svart jeans, bryter av det silvriga med mitt guld/vita armband från Kitson.


5 Septemer - Till Tandis


Dagen börjar med att jag vaknar av att telefonen ringer, det är från Tandläkarhuset och de har just fått ett återbud så jag är välkommen vid lunch. Skönt att slippa vänta i två månader, som jag hade fått gjort annars, men nu blev jag ju helt plötsligt nervös.. har aldrig haft hål i tänderna men hela grejen att ligga där i stolen - don´t like it. Men superviktigt att hålla efter sina tänder, det finns två saker i livet man aldrig under några omständigheter får snåla med och det är tandläkaren och läkaren.
Nu ska jag äta fruskot, borsta tänderna, sminka mig & klä på mig!


New Times


Här händer det lite saker - kände att här behövdes fräschas upp!
Jag vill nu hålla bloggen enkel & stilren men med små detaljer av sitt forna jag.
Men än återstår det lite små-pill men det kommer med tiden..

Lägg märke till;
- Nya kategorier
- Ny header
- Enklare att hitta
- Luftigare mellan inläggen

Allt för att Ni ska få en så bra upplevelse som möjligt här hos mig:}


4 September - Sunday


Perfect Shoes signerade Alexander Wang
Buhu, var enda gång jag tittar på dem vill jag bara ha dem mer och mer..
Och så är det söndag, vad är det egentligen tänkt att man ska göra på söndagar? kanske börja med min nya design? tror nästan att det blir så men vill även ut och göra något i det härliga vädret!


Dinner for two


Lördagkväll för mig innebär god middag med något gott att dricka till:}
Men detta behöver inte innebära hög kallorihalt, inte om man väljer recept med lågt kallori innehåll som vi gör från viktklubb.se.
Myckt gott att prova där och man kan njuta med rent samvete!


FeatherHair


- Inspohår till nästa fotoshoot -


Tanning Time


Nu ska jag till solariet och sola á 20 min!


London


Victoria's Secret Stores Inc
voice(020) 7580 5336
10 Margaret Street Oriel Buildings

W1W 8RL

London


Hur kan jag ha missat att närmsta VS butik finns i london?
Någon som vill boka en resa med mig?


3 September - Mio


På vår lilla shoppingtur igår gick vi igenom många inredningsbutiker då vi även skulle hitta en kontorsstol till J:s data & gitarr-hörna och när turen kom till Mios lokaler fann vi vårt önskeköksmöblemang.
Matsalsbordet Isabell i robust trä med de tillhörande klädda stolarna Antoinette gav oss en vision om hur vi vill att vårt kök ska se ut. Men det blir till att spara lite först.
Bord + 6 stolar - 21.890:- 


This is how I look today


Dagens Outfit bestod utav;
- Pälsvästen från Hope
- Långärmad svart tröja från MQ
- Svarta jeans från H&M
- Gråa Uggs

Hår & Make up;
- Stram hästsvans med fläta
- Sun Touched
- Svag svart eyeliner i övre fransraden
- Black Out Mascara från Dior
Svartlackerade naglar


Vantar & Pannband


Gosigaste vantarna jag någonsin haft, de var inte bara fina och gosigt stickade
- de hade även värmande fleece på insidan!
Jag är så nöjd med både vantarna & pannbandet:}


Renfäll


Jag blev jätteglad idag när jag fann en renfäll, har länge velat ha en sådan men inte hittat någon. Förälskade mig i dessa när vi var i en väns stuga i de norska fjällen när jag var liten, sådanna låg i hela stugan och mysfaktorn var ju given.
Och såklart är dem väldigt snygga också^^
Här får Ni en liten överblick av halva vardagsrummet och även en liten kik av vår sovrum, kan även här passa på att säga att både kistan och kristallkronan i sovrummet också är nya, men dessa köptes innan vi åkte till mallis men jag har inte hunnit visa Er dem:}
Visst börjar här bli fint?


In my Shower


Har läst så mycket om I Love.. så jag var ju bara tvungen att lukta på dem och de doftade ju heaven så jag ska prova strawberries & milkshake peeling imorron när jag duschar. Sen ska jag även prova mitt nya schampoo & balsam som är från samma serie som jag brukar använda men dessa är anpassade för brunt hår och skall även ge extra mycket vård och glans - det ser jag fram emot!


2 September - My Plans


Go´Morron på Er!
Tog oss en regäl sovmorron idag så vi gick inte upp förrän tio i tio,
härligt att få sova ut ordentligt.
Men ska inte sega oss för mycket nu för vi ska ner till stan och gå i lite butiker. Jag ska bland annat hitta mina gosiga vantar och pannband, sen ska jag köpa lite smink åt min syster och sen ska vi även köpa lite nya handdukar till badrummet. Ska även göra en sista check på stövlar när vi är där annars klickar jag hem dem mörka som jag visade igår:}
Vi hörs igen lite senare.


Min önskedator


- Jag vill inte ha en vit mac - jag vill ha en peach-färgad -


Platta Nitar


Bälte med platta runda nitar känns så snyggt tycker jag!


To day is..


Shoes


Jag måste ha några av stövlarna, men vilken färg ska jag välja?
Sandalerna med pärlor och rosett var också sjukt fina och pumpsen i beige mocha med silvrig insida ger mig också ha-begär..


Present


Tidig födelsedagspresent.
Jag har alltid så mycket jag önskar mig till när jag fyller år men när det väl dyker upp förfrågningar på vad jag önskar mig så får jag alltid black out men till Er som redan nu undrar så önskar jag mig bland annat ett laptopcase,
tycker detta från Gina Tricot är fint och det kostar 199:-


1 September - Tandis


Nu är vi äntligen färdiga med allt,
 vi har packat upp våra väskor, städat i ordning och snart ska jag kila ner till tandläkaren för att beställa tid för ett litet besök. Uff, gillar inte direkt att gå till tandläkaren, inte för att jag någonsin har haft några hål men ändå nervöst och extra nervöst nu när jag ska prova en ny tandläkare..


RSS 2.0