Fåtölj

Den här skulle göra sig så fint här i vårt vardagsrum, vill så gärna göra klart här men de återstår en del innan det är möjligt, måste exempelvis prioritera balkongen först så vi kan sitta ute i vår & sommar!
1094:- @ ikea

Nikki i Solsken

Usch så tråkigt det är att bara ligga hemma, tur att man har en liten fin vovve som ställer upp som modell i solskenet. Har inte gjort så mycket idag mer än tittat på tv, huvudet är fortfarande tungt men halsen känns betydligt bättre. Snart kommer även älsklis hem och då är det äntligen helg!

Ice cream

När man har ont i halsen så är de ändå liite okey att äta liite glass:)

30 Mars - Snygga Jackor & Västar

Jackor & västar är något som jag prioriterar mycket just nu, de är en snygg assessoar och jag vill nästan våga påsta att en snygg jacka & ett par snygga skor är de bästa att ha i garderoben för att skapa personliga, snygga & kreativa outfits. Dessa är från Gina Tricot och kostar unt 500-lappen båda två, tror de blir ett klick på den vita skinnvästen inom de närmsta minuterna..

update - nu är den vita skinnvästen på väg hem till mig * h a p p y *

29 Mars - Sick

Ligger sedan igår i feber och halsont, bleeh..
Ska gå på en 1o dagar lång penicillinkur och förhoppningsvis är jag frisk & fin som en liten nyponbuske då:)

Mango News

Skjorta 299:-
Blus 499:-
Kikade in på några av mangos nyheter, gillar verkligen den rosa skjortan, så mycket så jag tror jag vill ha den. Har ju mina khakigröna jeans från Zara, mina creamfärgade skor från River Island och sedan den här rosa skjortan till - hur snyggt?

28 Mars - S p r i n g i n s p o

by Roberto Cavalli

Magazin

Jag har så många vackra tidningar & magazin som jag läser och de kommer inte riktigt fram när dem bara ligger i en hög någonstans tycker jag. Gillar det här tidningsstället men skulle gärna hitta ett i samma material men som man istället kan hänga på väggen. Är det något någon av mina fina läsare har sett?:)

26 Mars - Sunglasses

Hej på er, idag är jag ledig och då har jag spenderat lite tid i stan. Hittade ett par solglasögon som fick följa med hem, inga särskillda, hittade dem på h&m herr men gillar dem ändå! Skitsnyggt till en annars helsvart outfit. Har kommit på att deras herr-solglasögon är en aningen större och de gillar jag bättre.
5o:- @ H&M

Sunny Sunday

Så skönt väder det är idag, solen skiner på en klarblå himmel och det är 15 garder ute, gick en längre runda med nikki innan och sen satte vi oss ner och solade på en bänk här nedanför lägenheten, this is h a p p i n e s s !
Måste ta tag i vår balkong snart så man kan börja använda den, men först måste pappi hjälpa mig att göra ett trägolv där ute (så attans kallt att gå direkt på betong..) sen har jag sett en solsäng som jag vill vara med att bygga, supersmart tycker jag för den kan man både använda att ligga och sola på och sen göra den till soffa så fler får plats att sitta:)

25 Mars - Slitna jeans

Jag vill så gärna hitta de perfekta slitna jeansen, de här är enligt mig helt perfekta!
Har någon en aning om vart dem kommer ifrån eller vart jag kan hitta liknande? Vill ha!

23 Mars - Jag ska unna mig

Jag ska unna mig något från all saints den här månaden men jag har bara så svårt att välja? Är sjukt sugen på både kjolen, klänningen, shortsen & den lilla väskan men frågan är vilken jag ska ta?
Jag tror jag sover på saken.. zZz

Jag drömmer om..

..ett par ljusa jeans som är slarvigt uppvikta, bruna vader, en slapp bländande vit t-shirt, vågigt hår och ett par vita espadriller på fossingarna. Och min guldjacka till detta!

Puss Puss!

Natti natti mina fina läsare önskar Nikki, jag & Älsklis!

Citychick

Fick ett litet mail från H&M idag om deras vårnyheter och jag fastnade för dessa ormskinnsmönstrade byxorna, hade vart snyggt med ett löst oversize linne, vit dressad kavaj & helvita converse till - citychick!

Radio

Hihi, den här lilla söta & stilrena radion beställde jag hem till nikki så hon slipper känna sig så ensam när vi inte är hemma, visst är den fin? Passar fint här i en av våra stegar i vardagsrummet. Är även sjukt nöjd över att de går bra att ta med den till till exempel stranden då den även fungerar med bara batteri. Superbra!

22 Mars - by Marc

Här är mina fina örhängen från Marc by Marc Jacobs,
de är krämigt vita med gudlig text - luuve!
Ska inviga dem i helgen när jag ska ut med Jennie & Jonna tänkte jag:)

MbMJ

Har köpt ett par jättefina örhängen från mr Jacobs idag,
hinner jag fota imorron så ska Ni få se dem då
- superfina är dem & jag är så nöjd!

21 Mars - På Önskelistan

Ett par Ray Ban klassiska Wayfarer står högt på önskelistan just nu,
vill släppa lös mitt hår och använda dessa som diadem, haha jag är rolig jag men jag tycker det är så snyggt & så känner man sig så vårig om man har dem så!

Details at Home


Seglarx2 & lamporx2 - svart/vitt randigt - stenväggar - stora bordslampor - päls - trä möter glas - tidningar är snyggt - sittplatser med kuddar och plädar


18 Mars - Just Give Me!


16 Mars - o9.o6

o9.o6 går tåget hem till la Familia,
blir en snabbvisit för att umgås & spela wii med familjen ahlberg:)

14 Mars - Fresch Feet

Har precis vart hemma om på lunch & gått ut med nikki, jobbar 9-18 men vad gör det när solen skiner ut, det är 14 härliga grader och så mycket ny energi jag har fått de senaste dagarna! Fick även lite pedikyr idag av snälla Sandra - jag är så redo för att visa fossingarna ute nu:)

Bälte

Superfint bälte ifrån bubbleroom, ser kanske inte så roligt ut när det ligger så här men på modellen som hade det såg det jättfint ut, vill ha dem till, kan ni gissa?
Ja, mina vita shorts!:)
249:- @ bubbleroom

Wonder Kit - Minerals Only

Har köpt tre olika foundations den senaste tiden och inte blivit riktigt nöjd någon av gångerna, visst produkterna har vart bra men de har inte varit i exakt min nyans men nu var VeronicaMake up Store och då vet jag att jag kan fråga någon som verkligen kan det här med nyanser. Det blev att jag ville testa något nytt, har vart väldigt förtjust i deras dual foundation men just nu har de ingen nyans som passar så jag provar just nu deras mineralpuder och jag blev mycket positivt överraskad - I love it!
För att komma igång köpte jag ett startkit som innehåller två borstar, alla nyanser av pudren plus en praktisk primer i penselform som man använder under pudret för att de ska sitta bra hela dagen. Försöker fånga detta "lilla mirakel" på bild men de är sjukt svårt, det är M Y C K E T snyggare i verkligheten!

12 Mars - Idag händer..

Idag har jag en ledig måndag och då tänkte jag försöka hinna med lite som behövs göras här hemma, men först ska jag ner till stan och köpa schmpoo & balsam så jag kan ta hand om mitt hår senare idag. Ikväll börjar även Nikki sin grundutbildning och husse & matte är jättenyfikna på hur allt kommer att gå:)

H&M

Älskar den här nyheten från H&M - 799:-

11 Mars - Hälsa & Helhet

Här tillbringade vi vår fredagskväll, jag & min kärlek - Så h ä r l i g t !
Är verkligen supermysigt att göra detta tillsammans med lovern, systern, mammi eller varför inte bästa vännen? Unna er! Är även här som jag jobbar/praktiserar som spavärdinna om dagarna till er som undrar, jag trivs jättebra och alla som jobbar här är supergoa!

9 Mars - I korthet

Ikväll spenderade jag & älsklis några timmar på spat, badat i den japanska poolen, stoppat tårna i den turkiska (kallt!) och badat ute i utepoolen och såklart bastat i både ång & torrbastu - sånt här måste man unna sig ibland!
Imorron blir det jobb mellan 9-17 sen snabbt till hbg för jag och älsklis ska hem till elof & nicke, ska käka något gott, titta på finalen i melodifestivalen och sen blir det nog också några drinkar:) Bilder på allt kommer när jag kommer hem på söndag,
ha en riktigt fin helg mina fina läsare!

Light

Här är min fina lampa som jag beställde för ett tag sedan, har dock inte riktigt kommit fram till vart vi ska ha den, vill ju helst köpa vår nya tvbänk snart så jag kan ha den där men tills så länge får den stå tillsammans med vår orkidé och ljuslykta.

8 Mars - Creamy Nude

I tisdags när jag var ledig köpte jag detta lack ifrån Isadora, har kört hår på mörka och högglansiga naglar ett bra tag nu så jag måste bryta av med lite sofness, har även beställt mitt underbara babyrosa lack Mod about you på jobbet idag * h a p p y *

Cute

How cute!? Dessa vill jag ha i sommar till mina rosa jeans till vardags.
399:- hos zara

A day off

Som ni kanske märker är jag ledig idag, ska städa undan här lite idag sen ska jag ner till stan och hämta min lampa som kom för några dagar sedan, sen hem igen för jag måste duscha & fixa håret innan jag ska ner på spa-möte lite senare ikväll. Vem vill inte gå på spa-möte när mötet är i en 38 gradig pool? U n d e r b a r t :)

6 Mars - Nya Vanor

Sen jag började på spat har jag lärt mig en massa nytt om min hy, fick en genomgång av en av tjejerna som dessutom berättade för mig exakt vilken hudtyp jag har och hon kom fram till normal-torr så jag blev rekomenderd lite nya produkter som jag tänker köpa i veckan. Blev såklart rekomenderad ett helt sett men jag tänkte börja med en skrubb från Md och en fuktgivande kräm från Decléor, jag fick prova dessa produkterna under min behandling och fuktkrämen bara sögs upp av min hy.. törstig? höhö. Men ska även investera i en ögonkräm nästa månad för nu är tiden inne att förbereda sig för fina linjer & rynkor (och de första uppkommer kring ögonen), man måste börja när man är runt 20-25 för att man över huvud taget skall kunna påverka det. So let´s get started!

Bokrea

Ingen har väl missat bokrean? Jag gjorde ett par riktigt bra fynd. Just nu läser jag intrigerna på det stora modeuhset Gucci i Gucci Krigen och när jag har tid sitter jag gärna ner och studerar inredning i Litet utryme mycket plats, jätteintressant bok om små hus och lägenheter som man smart har inrett på mest opptimala och smakfulla sätt. Den tar även upp klassiska inredninsområden såsom färg, form & energi, känner mig som en riktig inrednings-nörd när jag läser den:)
3o:- resp. 4o:- styck

Nikon 1

Jag är nyfiken på nikon 1, den ser smidig ut i och med storleken och så gillar jag att jag kan ha med ett extra objektiv och den ska tydiligen också vara snabb i utlösningen också. Det tycker jag är viktigt då jag ofta fotar ex nikki när hon är på språng men lika ofta tar jag microbilder på make up som jag köpt - måste testas helt enkelt!
4390:- hos Media Markt

Goodybag

När jag hade fredagsmys hemma hos erika i fredags fick jag med mig en liten goodybag hem med lite smink & borstar som hon inte använde. Så glad jag blev!
Fick en mircoshadow som jag kommer använda som rogue från Make up Store, en borste till flytande foundation och ett flytande foundation från Estée Lauder. Superfint alltihop, Tack snälla Erika, du är storasystern som jag alltid önskat mig:)

4 Mars - White & Cream

Vitt & Cream känns så rätt i vår.

Vårfavoriter

Allsaints har fått in en massa fint den sista tiden and didn´t I tell ya? Jo här kommer fransarna, skitfin topp med fransar som jag såå gärna hade velat ha! Är även mycket för den här typen av sko, 5 centimeters klack som gärna får vara så här tjock och det ljusa ormskinnet känns också nytt och kommer lyfta många outfits tror jag. Är ni ens förvånade över att jag fasnade för ännu en vårjacka? Men den är ju såå råsnygg och gillar att den är ganska maskulim också då den är kraftig i materialet och även kedjan känns regäl.
Har jag något sådant - Nepp! Villa jag ha det - Japp!

Me want to

Verkligen alla jag känner har tagit sina partners och/eller familjer på semester i antingen  januari, februari eller mars men jag och älsklis då? Nä vi ska då ingenstans, buhu. Skulle vart nöjd bara jag fått en weekend i paris tillsammans med mitt hjärta.
Men man ska ju inte sluta hoppas!
Men är ändå glad för alla som åkt iväg för många av den har verkligen gjort sig förtjänt av sina semestrar. Till er som läser - ha det nu riktigt skönt!

1 Mars 2012 - S p r i n g

Första vårdagen idag!
Japp de är det enligt mig, första mars är en otroligt viktig dag för mig för nu lägger jag allt vad vinter heter bakom mig. Nu känns det helt rätt att prata vår och sommarkläder, jag tar in våren i vår lägenhet och snart, snart kommer ni se mig utan strumpor i årets vårskor. Vilken energi-kick av ett datum, men vi har faktiskt haft solsken nästan hela dagen och 9 grader varmt. Så mycket bättre dag idag:)

RSS 2.0