Buhu

Jag har fått hem min svarta skjorta och mina bruna uggs, jag har köpt nya möbler och inredningsprylar, jag har fått jättefina födelsedagspresenter och jag kan inte visa Er något utav detta.. buhu. Såå tråkigt!
» Men snart så «

Belt

Brunt bälte med silverspänne
skulle jag verkligen vilja ha, men inte just nu utan till vårens vita jeans.

30 November - We have the keys

Igår kl 18.oo blev lägenheten offeciellt vår för då tog vi Äntligen emot vår nycklar!
We so Happy
Så på lördag kommer hela min familj och delar av älsklis familj och hjälper oss att få ordning på allt, är en hel del kartonger skall jag meddela Er och kläder.. hihi. En del är redan på plats som vi tog med igår så man kan faktiskt säga att vi har smygstartat flytten redan:) Men har inga bilder ifrån den än då vi enbart vart där när det vart mörkt och utan lampor blir det inte mycket att fota och även om där vart lampor skulle jag ändå inte laggt upp dem här, usch - Ni vet väl att jag inte gillar mörka bilder? Så Ni får allt vänta lite till.
Lever just nu med ett litet provisoriskt mobiltbredband som fungerar efter eget tycke därav urdålig update, men min älsklis ha redan startat processen för att få bredband till vår nya lägenhet så förhoppningsvis ska det vara igång redan till nästa vecka:) Nu blir det en liten tur med hårbollen - puss puss!

My Entrance


Världens coolaste dörr.


28 November - Godmorgon!


Skönt att hålla lång frukost med syster & nikki idag. Ska även ta mig hem till min älsklis senare, men då vet Ni.. inget internet för det funerar fortfarande inte..buhu.. men jag lovar att bunkra upp med en massa bilder (har en del redan på lager) men så det blir mycket att se fram emot tänkte jag. Har köpt en hel del nytt till vår nya lägenhet också som jag vill visa så fort som möjligt!
Snälla - kan det inte bli lördag nu?:)


27 November - Samsung Galaxy Ace


Tack kära Mammi & Pappi för min fina födelsedagspresent!
Nu är jag också ägare av en mer uppdaterad mobil, ska bli kul att kunna leta snygga kläder på shopbop när och vart jag vill, haha. Snart har den laddat klart så jag kan börja utforska den.. men först blir det fläskfilé i senapssås, hasselbackspotatis & italiensk sallad.


Ullpläd


Jag har hittat en grå ullpläd som jag bara måste ha liggandes över vår kommande soffa,
 den är ju bara så snygg!


26 November - No Net


Heey, det blev ett litet avbrott här i bloggen.. vaknade upp i torsdags och inget internet..nehe.
Men nu är jag hemma i lilla utvälinge igen och här fungerar det iallafall, vet inte hur det blir med uppdateringen under flytten men vi hoppas vi får internet lite snabbare nu när vi byter till comhem. Någon som har dessa och vet?
 Så glad jag blir när jag tänker på att vi ska få nycklarna på onsdag
 & sen att det blir inflytt till nästa helg! Längtar så jag blir galen!
Nikki har även blivit bortskämd igen (som hon alltid blir hihi), hon har fått en egen prinsessäng som hon har när hon är här och hon var så glad när hon såg den och började sutta på hörnen direkt - måste ju nikki-fiera den.
Nu blir det mys med min hårtuss ♥


Movie

På tv ikväll - Elizabeth
Kanal 8 kl. 21.oo

Mycket bra och välarbetad film som innehåller historia, intriger, drama, kärlek, blod, engelska hovet, sorg och design.
Helt i min smak. and I know, I am a nuuurd!


23 November - In Action!


Haha, hittade en bild från min examen på min frisörskolas hemsida.
Här ser Ni mig in action!


Matte Mocca


När jag träffade Elin på väla i lördes bad jag om rekommendation för ett nytt vardagspuder & hon rekommenderade då Isadoras Anti Shine Mattefying Powder, jag valde nyansen Matte Mocca. Jag har inte provat den än men ska ge en mer omfattande recention senare om det finns intresse.


Perfect in Black


» Den Perfekta Svarta Skjortan «
Jag hittade denna skjortan när jag vart i helsingborg men såklart var den slut i min storlek, turligt nog nu hittade jag den på en hemsida så det blir klick klick ikväll. Den är verkligen helt perfekt, varenda detalj älskar jag. Syns inte alls så fin den är på bild, men material, passform & detaljer gjorde så jag fick stora självan - Allt för att få komma in i min g a r d e r o b.


A Wish


A White Home


Dubbelsätt av sängkläder,
vitt & ljusgrått i bomulssatin - 400:-

Vit bänk med dyna & tre korgar.
Superfin /& praktisk att ha i hallen - 700:-

Vita kuddar att ha till kommande stolar/bänk i köket
50:-/st

@ jysk


22 November - A special Day


Idag fyller jag år & det ska vi fira idag med älsklis familj och vänner:)
Många av de mina har redan ringt och grattat mig men födelsedagsfirandet där hemma får bli lite senare i och med flytt och annat, men ska hem om några dagar och smygstarta det firandet, hihi..


Hortensia

I inflyttningspresent önskar jag mig en buske med hortensia, vill även odla dessa på vår balkong om det går så att jag på sommaren kan plocka in & ställa i vas. Vita rosor hade jag också blivit glad för:)


Basic, paljetter & stickat




Lite basic, lite paljetter & lite stickat - lite av varje.
Är väldigt inne på att köpa t-shiten längst ner, tror den kan vara snygg att bära under cardigans nu under vintern och sedan till långkjol eller shorts i sommar men den svart stickade tröjan lockar också.. gillar när stickat har trasiga detaljer.


21 November - New Hair


Idag fick jag stiga upp riktigt tidigt, skulle nämligen hjälpa emma med hennes hår. Vi satte i extensions för ett tag sedan och det var dags att byta nu så jag tog av dem idag, sen ska Marie hjälpa henne att färga det sen kommer jag på fredag igen och sätter i nytt hår till henne. Roligt tycker jag för jag älskar att sätta i & ta av nytt hår - bland det roligaste i hela hårbranchen faktiskt, men inget slår s t y l i n g ♥♥ 


Two Pics

Övre bilden; fastnade så för hennes hårfärg, ungefär den här tonen vill jag hålla i min långa del av håret när jag färgar det two toned. Superfint!
Nedre bilden; fransar fransar f r a n s a r ! Jag hoppas detta håller i sig även i vår och att där kommer mer klänninga, toppar & gärna skjortor med detta för jag älskar det. Men för dem ska vara snygga vill jag gärna att dem ska kombineras i olika nyanser såsom på bilden. Jag vill även att Ni ska titta närmare på hennes make, ser Ni att dem lägger intensiteten i både brynen och kring ögonen och sedan låter allt gå ljusare emot globlinjen?
I will add this!

20 November - Back

Hi, I am Back! Blev inte alls som jag hade tänk mig på bloggfronten den här helgen men jag tänker inte skiva en massa förlåt och jag ska bättra-mig-inlägg utan det fanns helt enkelt inet utrymme för bloggen och så hade jag klantigt nog glömt mitt mobilabredband hemma. Men nu är jag hemma igen och allt återgår till det normala. Ni, mina läsare, har verkligen fått uppleva turbulens och andra störningar här på bloggen i form av två flytter och intensivt pluggande men Ni stannar ändå alltid kvar - jag bli så oroligt glad varenda gång som jag måste lämna Er och jag ser att Ni tittar in ändå!
Ni är u n d e r b a r a ♥

19 Oktober - the City

Nu ska jag & syster snart till stan men måste skynda mig för vi ska snart åka - panik!
Måste sminka mig nu - puss!


17 November - What do I do?

¦ My Answer ¦
idag
- myser med min familj
- anna, en gammal kompis kommer förbi snart
- fika

imorgon
- mer blogg
- fredagsmys med fredagsmeny som är tacos (gott!)
- titta på film?

på lördag
- in till stan (shopping?)
-mer blogg
- hem till mormor och äta middag ♥

Ungefär så här ser det ut:)


Christmas Spirit


Jag är så sugen på att inreda för julen, vanligtvis brukar jag börja med det redan nu men eftersom jag inte har en lägenhet att inreda (än) så får det helt enkelt vänta.. men det kliar i fingrarna på mig! Vill känna julmyset redan nu ♥


Hem till Västkusten


Efter att jag & älsklis vart i lägenheten ikväll ska jag & nikki vidare hem till utvälinge för att bo hos min föräldrar ett par dagar, vi är ju utan hem nu tills vi får flytta in i lägenheten så vi pendlar mellan att vara hos vår föräldrar. Jag & la Familia ska även på middag hos mormor & då ska hon bjuda på något alldeles speciellt.. and I love it!


16 November - When?


- besiktningen gick igenom utan anmärkning
- de nya hyresgästerna fick sina nycklar
&
 nu hoppas vi på ett eget inflyttningsdatum ikväll när vi ska till vår nya lägenhet.


Gemma Ward


Gemma Ward är en utav mina favoritmodeller, så otroligt vackert ansikte
& hennes drag är helt unika.
Hon är väldigt udda om man tittar närmare på henne; ögonen sitter brett isär, överläppen är nästan identisk till underläppen, ljusa fräknar & nästan en lite barnslig huvudform. Men allt tillsammans skapar sin egen harmoni och det är det som är nyckeln till hennes modellkarriär. She´s got it!  


Smart Förvaring


I vår n y a lägenhet skall jag jobba mycket med smart förvaring, jag hatar verkligen när man bara slänger ner massor av småsaker i en låda och stänger, får verkligen panik när jag tittar i den. Jag lever verkligen efter mottot "var sak har sin plats". Är lite svårt att nu innan vi flyttat in se vad vi behöver men jag vet att kökslådorna behöver förbättras, samt byrån & garderoben. Jag gillar förvaringsboxen här ovan men jag vill även ha en del dekorativ förvaring i form av fina lådor. Ska ta ett snack med dem på ikea när det närmar sig.  


Dear Santa


Vintage by Fe

Pearls for Girls

Dyrberg/Kern


Natur eller Vit?


Jag har ju tidigare berättat om en schäslong som vi tänk oss istället för en soffa men nu har jag även fått upp ögonen för den här, men jag kan inte bestämma mig ifall jag skulle vilja ha en vit eller naturfärgad? Beror ju helt på vad man har runtomkring tycker jag, väljer man att att köra det mesta i vitt fungerar inte den naturfärgade, men kör man allt i vitt står den ut fint men vitt är ju alltid vitt..? Men den naturfärgade ger mer softness.. Help!?
Jag tror vi får bo in oss lite, bläddra i några fler inredningsmagazin & sedan blir det köp!


Earrings


Nitar


Jag är helt såld på nitar & varför inte då satsa på ett ordentligt statement-armband?
Så passa Er..haha!


8.3o imorgon


8.3o imorgon är det dags för besiktning av vår gamla lägenhet & jag kommer även träffa de nya hyresgästerna och överlämna nycklarna till dem. Hoppas dem ska trivas lika bra som vi gjorde!
Vi ska även ringa till vår nya lägenhet och se om de fått fram något inflyttningsdatum än
- hoppas på goda & snabba besked:)


15 November - Forest


Visade ju några snygga lack ifrån isadora igår och här är ett av lacken som jag gillade mest
- F o r e s t. 
Vill verkligen också få tag på Beetle Green för den är också sjukt snygg.


Isadora - Fall & Vinter 2011


Snygga Detaljer


Det är inte alltid jag gillar en hel outfit men desto oftare kommer jag på fall för olika detaljer och så även den här gången. Skorna & stylingen här är otroligt snygga & jag skulle vilja stjäla det rakt av.
Spetsiga pumps & byxor med dragkedja som är helt uppdragen
+
 wodoo-skor  där vita tår tittar fram
 I like!


Summer of 08

Haha, sjuuukt gammal bild på mig i min gamla lägenhet i varberg. Älskar min hårfärg som jag hade då, kanske skulle färga det så igen och sedan lägga till en färgnyans ner till, är ju sugen på twotoned som Ni vet.
Men den här gamla godingen är ifrån sommaren 2008,
samma sommar som jag & älsklis blev tillsammans ♥♥

Our Livingroom

L i v i n g r o o m
Jag samlar en massa inspiration till vår nya lägenhet, jag vill arbeta fram ett snyggt, tidlöst & stilsäkert hem med funktion för både mig & älsklis samt lilla nikki såklart. Här är några utav bilderna som sparat, och jag tänker använda mig utav vissa detaljer här såsom; zebramatta, fräscha blommor, massor av fluffiga kuddar i samma kulör i soffan, massor av ljus, soffbordet skall åka ut och ersättas av ett bord som på nedersta bilden och sen ska gammalt få möta nytt.

14 November - Hotell vs Camping

Såg just nu mitt första avsnitt av Böda Camping och jag blev helt förskräkt, vill man tillbringa sin semester här & på det här sättet?! NO WAY IN HELL!!
Vad hände med utlandssemestern, ett mysigt hotell någonstans i sverge eller bara åka hem till föräldrarna på västkusten? Allt är vekligen bättre än det där..
Vakna i en asvarm husvagn, ha 2 km till närmsta toalett (där det dessutom är 2 km kö) och sedan slåss med alla insekter, än värre om man skulle sova i tält!
Nä, jag vill hellre vakna i bländvita lakan, ha en egen toalett & sedan gå raka vägen till frukostbuffén där jag oftast kan välja mellan otaliga rätter eller varför inte en frukost på ett lokalt fik? Supermysigt ju.
Men jag antar att smaken är olika, men jag förstår det ändå inte fullt ut..haha*

13 November - Flytten har gått!

Halvvägs iallafall, vi har hållt på att lasta sedan kl.1o så vi är helt slut nu, kommer sov gott i natt bara så Ni vet. Sitter i soffan nu med nikki i knät & tittar på tv för det är verkligen det enda som jag orkar nu.
Säger nog godnatt nu så skriver jag mer imrorgon:)


Styling


Som frisör älskar jag den här stylingen, dock som vanligt vill jag ändra lite i den. Klippningen är skitsnygg men håret & dess struktur känns lite väl torr så jag hade börjat med att arbeta in lite glans i hela håret, inte sprayat så mycket & texturen på de längre håret hade jag också velat ha mjukare så jag hade troligen lagt detta hår på små spolar och sedan försiktigt slinga för slinga borstat ur omlott varvat med lockar.
Någon som är sugen, för jag vill testa!


Dagens Snapshot


Som sagt, jag hade bråttom imorse så det blev en snapshot av dages outfit. Är ju så kär i min nya dunjacka så det fick bli en enkel outfit bestående av dunjacka, svarta jeans & bruna uggs - enkelt & snyggt det vet Ni!
Nu måste jag tillbaka till packandet, längtar tills allt detta är över för jag känner att bloggen blir lite lidande, men sen blir det massor av inredning här i bloggen så håll ut:)


12 November - Julklappar


Måste skynda mig fort som fan nu, ska sminka mig sen ska jag & älsklis ut på stan och köpa julklappar. Jag känner att jag är ute i god tid det här året för jag vill verkilgen INTE vara ute och slåss med en massa folk innan jul. Har vart på Väla den 22 december en gång och jag säger - jag gör aldrig om det!
Så idag blir det klappedag & flyttpackning..igen..
Puss mina vänner & ha en riktigt bra lördagsmorgon!


Let´s get it Started

Oohh!! jag vill flytta NU! jag vill inreda NU! & jag vill sätta igång med mina byggprojekt NU!
Jag ska skapa nytt köksmöblemang, ett sminkbord & en fotovägg - NU!

¦ Jag har en ny dröm & ett nytt kall - jag vill bli Inredare ¦


Hundkollage


Ni vet kollaget jag ska göra med nikki - tänkte jag skulle använda den här bilden då.
Är hon inte för söt?


Victorias Secret Fashion Show 2011



Årets VSFS spelade in redan den 9 november men kommer inte sändas förrän den 29 november i usa, men jag hoppas att det redan snart kommer läcka ut små glimtar av showen på youtube:}
Ser riktigt fint ut & jag blir nu mer än någonsin sugen på att göra mitt hår i twotoned! Dock inte med sådan kontrast utan mjuk övergång ska det vara.


Kyckling


Chillikyckling är vad det står på vår fredagsmeny, måste ju kännas att det är Fredag.
Kvällens fredagsmys kommer att bestå utav Pringles Original, Idol, Älskis & Nikki
- som det ska vara
» Hoppas alla Ni får en riktigt fin fredagskväll «


Covergirl


Tyra Banks är den genom tidernas snyggaste kvinnan.
Bara titta på henne! Ge mig hennes ögonbryn, kindben & fashionabla intellekt.  


11 November - Packa packa packa


Godmiddag, idag tänker jag fortsätt flyttpacka. Har i stort sätt fått ner nästan allt i köket och jag har bestämt mig för att få klart köket och få ner en massa prydnadssaker idag. På söndag går flyttlasset men inte till den nya lägenheten tyvärr, måste mellanlanda hos älsklis föräldrar i inväntan på klartecken av inflyttningsdatum i den nya lägenheten. Men jag är så otroligt glad - längar såå till inflytt & förhoppningsvis är det snart dags!
Nä nu måste jag sätta igång:)


This Night


18.45 idag ska vi till veterinären med lilla Nikki, hon ska nämligen få sin andra vaccination:) Har hunnit packa en hel del och imorgon får jag springa till affären och köpa fler flyttlådor för det går åt!
Behöver jag ens säga att jag skulle döö om jag fick den här jackan?
 


Paket x 2


Det har även kommit två paket, ett ifrån Asos och ett ifrån Ugg Australia.
I paketet från Asos ligger där en jacka som syster har beställt och i det andra
- ja behöver jag ens säga det?:)
Ska visa Er så fort jag kan men först & främst måste jag flyttpacka, puss på er!


10 November - Nu är vi på Gång


Igår blev det kontraktskrivning för de nya hyresgästerna till den här lägenheten, ett jättegulligt par i samma ålder som oss, känns jättebra att lämna över lägenheten nu för jag ska erkänna att det alltid känns lite konstigt när någon annan ska flytta in i ens gamla hem.. men allt känns jättebra.
Vi kom överrens om att vi ska försöka komma ut så fort som möjligt och vi siktar på att vara klara till nästa vecka, jag har några flyttlådor som jag ska fylla idag och kl. 15 kommer det fler lådor så jag har att göra här nu.
Längtar tills det är dags för oss att komma till ro i vårt nya hem!


Snygg & Resande


Jag som pendlar en hel del mellan utvälinge & kristianstad skulle verkligen behöva ett snyggt resesett & jag älskade detta sett från VS, hur fab hade jag inte känt mig på tåget med denna packning? Och till min stackars laptop som alltid bara blir nerslängt i väskan, den skulle nog också bli glad för ett eget, färglatt laptop case.


Videoinlägg?

Är detta något Ni skulle vilja se här i bloggen?
& i så fall, vad skulle Ni vilja att jag videobloggade om då?
make up? hår? inredning & mina egna kreationer? mat? höra min egna tankar?


Victorias Secret Angel




Sötaste flaskan med de små vingarna på, verkar dofta gott av skir plommon & amber.
Vi närmasr oss årets Victoria Secret Show och jag börjar faktisk få lite VS-feber.

Den 29 november 2011 är det dax!


FödelsedagsÖnskelista


Skelett från SIA ca 380:-
Presentkort på Nya Väla & IKEA
Silverljusstake låg från IKEA 99:-
Armband med strassrosett från Asos ca 350:-
Badrumsmatta från Zara Home ca 250:-
Kuddar med texttryck från Åhléns 169:-/st
The Tudors säsong 3 & 4
Sex and the City » rosa boxen
Stor ljuslyckta i grått eller vitt
Yankee Candle
Presentkort på Borett
Strumpor till mina Hunter grå eller svarta ca 350:-
Hjärtformad tesil x 2 från Åhléns 29:-
Stor ljuslykta i glas med silverfot från Åhléns 250:- & vitt blockljus
Kabukiborste från ID eller make up store ca 300:-
Lancome Hypnose Mascara
Mode & Inredningsböcker
Slinga håret
Armband med nitar i silver & guld från missbella.se 69:-/st
Bodylotion papaya från Natuvive ca 80:- på apoteket
Vitt badrumsskåp från IKEA
Vit IPhone
Biobiljetter
GHD Plattång ca 1400:- på Asos (Tack Elin!)
Vita låga converse 400:- hos Lager 157
Pälsöverkast från SIA 1200:-
Göra en micromist på Salong två Systrar i Helsingborg 400:-
Sponsring till nästa tattoo

Jag kommer uppdatera den här listan fram till min födelsedag,
svårt att komma på Allt på samma dag:)


9 November - Several Jewelry


Örhängen, halsband, ringar & armband - ja allt!
Älskar dessa otroligt mycket och jag tror jag ska klicka hem örhängena & halsbandet för dem är ju så råsnygga. Jag tycker att jag är värd dem helt enkelt:)


Asos Toppar



Jag är helt kär i toppen längst ner, materialet, sammansättningen - ja allt!
Den översta toppen är också fin men kanske inte på mig, något för dig nelia?:}


Fonts


Här är de fonts som jag gillar mest just nu,
funderar till och med att använda det näst nedersta till min kommande tattoo..
Kreativiteten sprudlar!
Vår hyresvärd ringde även idag och han har godkänt hyresgästerna som vi tog fram till honom så vi ska inom bara några få veckor vara ute från den här lägenheten & förhoppningsvis väldigt snart in i den Nya ♥♥


Zebra


U N D E R B A R T - en zebramatta eller en ljusbrun koskinnsmatta är ett måste i vårt vardagsrum!
3999:- @ Zara Home

Nu får jag snart ge mig, börjar ju snart se ut som en inredningsblogg? haha:)


Näckrosor


Jag tror jag ska be mammi köpa tre näckrosor till mig nästa gång hon är på lagerhaus, jag skulle nämligen vilja ha dem antingen liggandes i badkaret när det inte används eller om jag lägger dem i vardsgarummet någonstans?
Fint Fint!


8 November - Zara Home


Zara Home har mycket som jag tycker är fint till hemmet och till vårt nya badrum skulle jag vilja ha en mysig badrumsmatta, men jag är väldigt kinkig när det kommer till just badrumsmattor. De ska vara tjocka, tunna badrumsmattor känns så fattigt och ger inte alls en sådan lyxkänsla som jag är ute efter, de ska ha någon typ av mönster, vara gjorda i ett fluffigt material & vara hygieniska.
Badhanddukar, handdukar & make up handdukar får jag aldrig nog av och är inte de zebramönstrade så oroligt snygga? Gillar även de andra för det är snyggt med en nertryckt kant & fransar tycker jag:)


Köksmöbler





I vår nya lägenhet är köket betydligt mindre (och framför allt mysigare), men det i sig gör inte oss så mycket men jag oroar mig lite för att vårt nuvarande köksmöblemang inte kommer att få plats? Jag har istället då tänk på att införskaffa ett mindre bord & ett par mindre stolar på secondhand och sedan måla dessa vita och sedan klä sittdelen på stolarna i i ljusgrå teddytextil, kanske även skriva något i grått på bordet eller blir det kanske too much? ja det sistnämda får jag fundera på men tror Ni inte annars detta kan bli fint?
Jag är otroligt inne på inredning just nu, det kryper i hela kroppen på mig & jag vill bara skapa - ingen som vill förändra sitt hem & få lite inrednings assistans?:)


Pillows


Vit kudde 169:-

Naturfärgad kudde 169:-

Dessa kuddarna önskar jag mig i födelsedagspresent & till den som vill ge mig dem så hittar Ni dem på Åhléns.


Fotokollage



I vår nya lägenhet vill jag göra ett fotokollage med nikki, ska ta några av bilderna jag visat för Er och göra om dem till svart och vitt format och sedan sätta dem i vita träramar. På ramarna tänker jag även sätta orkidéer som jag hittade på panduro.
Detta kommer bli så fint!


Kuvertväska


Ormskinnstrenden är något jag gillar, men inte för mycket. Jag skulle till exempel inte kunna sätta på mig en längre klänning i ormskinnsmaterial men ett armband, ett par shorts eller en väska skulle jag gärna tänka mig.
Denna kuvertväska från Zara tycker jag är riktigt fin.


7 November - Vår inredning till Jul


Kökshandduk 29:-

Julstjärna 39:-

Åhléns har redan börjat inspirera till en God Jul, vi har redan de mesta vi vill ha till julen men en kökshandduk & några extra silverstjärnor i granen skulle vart fint men sen får det vara bra för vi gillar nämligen inte när det blir för mycket. Att översvämma hela lägenheten i tomtar, snögubbar, traditionella adentsljustakar i fönstren & annat är verkligen inget för oss - vi vill alltid ha det minimalistiskt och så även under julen. Få exklusiva saker får stå framme & en stor maffig gran såklart!


FB


Nu kan jag sova:)


Snygga Ovandelar


Gråmelerad stickad tröja som är en aningen längre baktill - 299:-

Topp med veck, snyggt att ha under alla cardigans i vinter - 299:-
@ H&M


Right by my side


Här ligger hon alltid när jag sitter vid datorn eller tittar på tv - mysigt!


Byxor & Topp



Här är Nelias snygga byxor från Mango som jag skrev om tidigare i veckan, skulle gärna haft ett eget par men kan verkligen inte ha sådanna här byxor, passar inte min rumpa:D men på min syster sitter dem perfekt! Älskar materialet & sömmarna.
Toppen köpte hon nu i helgen och den ska hon glittra fint i på hennes student nästa år! Mer tänker vi inte avslöja för hela studentoutfiten får Ni se nästa sommar..


6 November - Sex and the City 2


När jag & nelia handlade igår fann jag Sex and the City 2 i dvdhyllan och såklart var jag tvungen att ha med den hem, nu har jag både ettan och tvåan så lite längre fram i vinter ska jag & nelia köra en Sex and the City-kväll!
Detta är verkligen något jag ser fram emot:)


5 November - Fika på Ritz


Idag har jag & syster vart i stan & fikat på Café Ritz, måste ju äta deras chokladkaka en sista gång innan vi flyttar:) så god! Måste ju även berätta att vi drack vår första julmust igår så snart är det väl dags för höstens första chai latte - vi har lite sånt vi ser fram emot under olika delar av året, så att man alltid har något att se fram emot. Nelia hittade även första plagget inför studenten som är våren 2012, då är alltså både studentmössa & överdel för studentdagen fixad. Vi ska visa Er sen plus hennes snygga byxor som hon köpte på mango förra helgen, you remember?:}


4 November - Vår Dag


Vad jag älskar när min syster är här, det är ren Lycka!
Idag har vi sovit länge, ätit god frukost, gott promenader med nikki, handlat, lagat tortelinigratäng, bakat morotskaka, tittat på idol & nu sitter vi nerbäddade i soffan under mitt duntäcke
 & håller mys ♥


My Sis

Snart kommer sis hit & stannar tills på söndag - Du är såå efterlängtad!


3 November - Klick Klick


Sent igår kväll klickade jag hem ett par chokladbruna Uggs till mig
& ett par gråa Uggs till min fina syster.
Totalt 1140:-


Söt Rumpa


Haha, jag dooog när jag såg den här bilden, har hon inte för söt rumpa?:)
och då har Ni inte sett hennes svans/rumpföring när hon går..


Tygkasse


Jag har aldrig vart ett fan av typkassar som så många går runt med just nu, men när min syster handlade på mango i helgen fick hon några typkassar med sig hem & en av dessa fick jag - och den här gillar jag faktiskt. Roligt & gulligt motiv och så piggar den upp, jag blir helt enkelt glad när jag ser på den här, haha:D
Jag är lite knäpp i know ♥


Linne


Snygga linnen kan man inte får för många utav. Detta från kappahl tycker jag var jättesnyggt, grått & skimmrar i guld och fint med "underlinnet".
349:- @ Kappahl


How I will Respond

Angående mitt inlägg om Era kommentarer.
Kul att se att där kom en liiten reaktion på min uppmaning - Yes!
Men jag fick även en liten påbackning själv då jag inte alltid vetat vart jag ska svara på Era anonyma kommentarer eller till Er som inte har någon blogg, fortsättningsvis kommer jag svara i samma inlägg som Ni kommenterar så ha uppkik på det Ni vill ha svar på där!
 Hoppas detta blir bra:)


2 November - Uggs Chocolate


Just nu kan man verkligen f y n d a, låga uggs för löjliga 570 kronor + fri frakt
 - jag ska ha ett par chokladbruna!


More Comments


Hum.. Ni är ganska många som läser & besöker mig nu men kommentarerna matchar inte riktigt.. Skulle vara mycket roligate om Ni kommenterade iallafall liite mer, vill ju lära känna Er lite:) Kom igen nu & gör mig inte besviken!


Till Önskelistan


En stor ljuslykta i antingen vitt eller grått önskar jag mig när jag fyller år. Vill helst inte ha en trekantig utan gärna en med fyra glas eller fler & så ska den vara stor då jag ska ha den i hallen - som sagt, det skall kännas maffigt!
Så mysigt att kunna tända upp i hallen med levande ljus nu när det är så mörkt:)


1 November


Min Planering för November 2011, än så länge..
- fira höstlov med syster 3-6 november
- 9 november har vi haft nikki här i en månad
- 11 november fyller nikki 4 månader
- 22 nobember fyller jag 24 år - wehoo!
- 26 november firar jag hemma i utvälinge
- nångång under månaden hoppas jag också på inflytt i nya lägenheten

November är en månad med mycket gladje & gemenskap
- har så mycket roligt att se fram emot.
Let the months begin!


RSS 2.0