26 maj - Packa packsäck

Äntligen S E M E S T E R ! !
Har jobbat som en tok in i det sista men kl 16 idag checkade jag ut till friheten:}
De sista kvällarna har gått åt för att packa alla resväskor som jag nämnde tidigare och det har gått bra, har gjorts lite sista minuten shopping som också ska ner men sen är jag redo för första anhalt som blir hos mina föräldrar på västkusten. Men första ska jag hinna med ett besök hos frisören imorgon bitti innan tåget går - alltid tidsoptimist!

13 maj - Heliga sovmorgon

Är det bara för mig som sovmorgonen är helig? Min pojkvän bara skrattar och kallar mig för tröttmössa, jag ser det som ren skönhetssömn:} Har varit ledig igår och även idag men fullt upp för nu måste allt bli fixat inför semestern som börjar om två veckor; det ska packas tre resväskor för tre helt olika resmål, räkningar och annat mindre roligt måste tas om hand, träningen måste skötas och den sista shoppingen måste göras. Har dock bokat in en skön fotvårdsbehandling idag för lite avkoppling plus att det blir ny hårfärg dagen jag åker ner till skåne.
Undrar någon fortfarande om jag är tidsoptimist?:} 

Lite av vad jag ser fram emot när det är sommar..

..ljusa kläder, bara bruna ben, långa sovmorrnar och vakna upp av att solen tittar in i mitt sovrum, hänga mina sängkläder ute, få använda alla mina fina solglasögon igen och hänga med mina vänner på stranden..

Fulskor på jobbet

Efter åtta år inom handels har till och med mina fötter fått nog, jag har aldrig haft några besvär med vare sig ont i fötter eller rygg men nu har mina fötter till och med svårt att återhämta sig till nästa arbetsdag. Men som många andra tänker jag, ska jag nu behöva krypa till korset och börja använda (praktiska) fulskor!? Men tursamt nog jobbar jag ju med skor och vet bättre, här kompromissas det inte med komfort och utseende på jobbet för jag har hittat en fulsko helt i min smak, haha!
Från ecco och för 9oo pix blir den min

Mocca Deli

Måste tipsa mina fina läsare om ett av Eskilstunas bästa matställen
- jag säger välkomna in i finrummet på Mocca Deli!
Här kan man ta allt ifrån en mysig fika i en av alla antika fåtöljer till en middag på uteserveringen tillsammans med kompisgänget. Till fikat vill jag verkligen rekommendera deras chai latte och morotskaka, är man sugen på en mer stadig lunch ska man ta deras flatbread med kräftor och aioli eller så kommer man lite senare på kvällen och beställer ett glas vin och den tillhörande charkbrickan. Behöver jag ens säga att jag är där ofta?:}

Ny till samlingen

Jag har i hela mitt liv varit fascinerad av hattar men aldrig tyckt jag passat i det..förrän förra sommaren.. jag vet inte vad som hände men jag tror jag har kommit på vilken/vilka former av hatt som just jag passar i helt enkelt. Detta är den senaste i samlingen, och jag har sedan tidigare en grå stråhatt och en svart filthatt med nitar.
Så imorgon blir det 19 grader sol, mina nya ballerinaskor & min nya hatt!

10 maj - Nedräkningar

Tiden kan gå så otroligt långsamt men nu är det hög tid att räkna ner..
19 dagar kvar till Summerburst i Göteborg
24 dagar kvar till Sweden Rock Festival
29 dagar kvar till Dubrovnik
 
Jag lever definitivt för sommaren:}
 

4 maj - Sommarfötter

Hej finisar!
Nu har jag äntligen fått hem dessa underbara sandaler ifrån Sofie Schnoor, det är verkligen svårt att ge dem rättvisa på bild, det märkte jag även när jag packade upp dem - så mycket finare än vad jag hade trott när jag beställde dem. Har ett annat par ifrån Sofie Schnoor sedan tidigare som jag tycker väldigt mycket om och hon gör mig verkligen aldrig besviken. Tog även hem ett par grå ballerina i mocha ifrån butiken där jag jobbar, alltid bra att ha & så otroligt sköna att ha på sig.  
 
Sandaler - Sofie Schnoor
Ballerina - Ella of Sweden

RSS 2.0