Önskeinlägg

Jag tänkte ge er chansen att önska ett önskeinlägg här hos mig,
ni kanske vill att jag skriver om vad jag kommer att ha på mig i höst, att jag gör en liten lista av något roligt slag, visar mina fem favoriter i garderoben eller sminkväskan just nu, vad nikki hittar på om dagarna eller om ni bara vill veta lite mer om mig personligen:)
Skriv en kommentar om vad just Du vill att jag skiver om!

30 september - Rosa Uggs

Har Äntligen hittan en hemsida som säljer rosa uggs, har letat ihjäl mig och så hittar jag dem av en slump på en svensk webbshopp!? I alla fall, köper jag dessa så har jag samlat på mig alla färger som jag vill ha; klassiskt bruna, chokladbruna, gråa och rosa. Men samtidigt är min lilla hobby ganska dyr och det var resan med men jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte köper dem och det finns dessutom bara ett fåtal kvar så ingen mer shopping för mig den här månaden, haha:)

Todays

Idag hade jag på mig mina nya fina jeans ifrån mango.
Jeans Mango // Rosa Gummistövlar Tretorn // Skinnjacka Muubaa // Cardigan Object

28 september - Rome


Underbara Nyheter - jag & älsklis åker till Rom i november för att fira min födelsedag!
Allt är äntligen bokat & klart och totalt blir vi 4 nätter i huvudstaden, vädret skall tydligen också vara som bäst i april och november så vi åker i helt rätt tid. Vi bor mitt i centrum i detta fina hotell som ni ser ovan och bara en liten bit ifrån colosseum. Har nog inte längtat så mycket efter min födelsedag sedan jag var liten:)
 

26 september - Mango

Här är mina fina jeans som jag köpte när jag & Sis var på väla i måndags, de är slimmade till max och jag tycker dem bryter av fint emot allt mörk som jag bär nu när det är höst men även till mina rosa gummistövlar:) Ni ska såklart få se dem på snart också, alltid roligast, funderar på att ha dem när jag ska på premiären av cats på lördag? eller ska man kanske vara lite glammigare då? hum.. vi får se, haha!

Details

Knitwear & Studs are Hot!

Varje minut är guld värd

Var så mysigt på väla med sis idag, fick bli en snabbis innan jag var tvungen att åka hem men varje minut med dem man älskar är guld värd! Imorgon blir det ju mer kvalitetstid och den här gången med Nathalie & Emma. Hittade dessutom ett par fina jeans på Mango som jag tänker visa er imorgon, nu ska jag sminka av mig och gosa ner mig under mitt fluffiga duntäcke för brr vilken kall dag det har varit idag. Godnatt på er!

24 september - Väla med Sis

Äntligen ledig igen & den här gången i två hela dagar!
Är just nu hemma hos la Familia och inväntar att Sis ska jobba klart så vi kan åka till väla tillsammans och bara umgås, gå i butiker och ta vars en smoothie. Åker hem igen lite senare ikväll för imorgon ska jag till malmö för att träffa två underbara tjejer som gick i samma klass som mig när jag läste till frisör. Får sätta igång att göra mig i ordning nu för sis kommer snart och då måste jag vara färdig..haha!

21 september - Friday


My day tomorrow

Ligger nytränad & nyduschad i soffan och njuter av mina egna prestationer, - 485 kcal!
Imorgon väntar ett 12 timmars pass på jobb med start kl. 8 med personalmöte, sedan planering fram till fem och sedan avsluta dagen i receptionen, så om ni undrade vad jag skulle göra imorgon så vet ni, haha! 

Vanilla & Cotton Flower

När det är höst måste jag ha doftljus hemma, alltid, känns så otroligt mysigt och skönt när man kommer hem och tänder dessa och att hela hemmet fylls av en doft som man associerar med lugn, trygghet & en gnutta lyx.

Never let it Down

Idag har jag vart ledig, har fått en hel del ärenden gjorda fast ändå tagit det lilla lugna, är lite förkyld. Men ska ändå ta mig till gymmet ikväll, kommer inte köra allt för hårt men tänkte göra slimming leg och calorie på löpbandet. Lite fitspobilder på det så kör jag igång strax efter fem!

20 september - Just Smile


Jack-o-manen

Jack-o-manen är igång igen!

Working Out

Just nu njuuter jag i en nystädad lägenhet och snart är det middag innan jag & älsklis drar till gymmet, känns så bra att vara i gång tre dagar i veckan på gymmet, cykla 2o minuter fem dagar i veckan och dessutom ha en vovve som jag promenerar med.
Vill man så går det!

1000x1000 saker

Skönt att vara lite ledig, men som vanligt när jag är ledig ha jag 1000x1000 saker att ta itu med. Ihopplocket den här gången stavas; betala räkningar, sätta viktiga papper i pärm, städa hela lägenheten, plocka undan kläder, ta emot en firma som skall transportera bort våra gamla vardagsrumsmöbler och sen ikväll blir det att ta hand om mig själv lite i form av träning, dusch och peeling. 

My white blazer


Jag har inte hunnit visa er min fina vita kavaj som jag hittade i malmö när jag var där med min syster, älskar det mjuka materialet och den underbara knappen. Den sitter verkligen helt perfekt på men jag kommer nog hålla den till våren 2013. 

18 september - Autumn


Det känns att det börjar blir höst, i alla fall på morgonen. Fick sätta på min scarfs igår när jag skulle ner till jobbet och det har jag inte haft på länge och på vädret igår pratade dem om frost till helgen - wtf!? Jag är inte redo, visst det är mysigt till och med nyår, men sen kommer sega januari, februari och mars då man bara längtar efter våren.. men man måste ta varje dag som den kommer inte inte ta ut det tråkiga i förtid. Nu ska jag njuta av filmkvällar med mitt hjärta, chai latte, soppor, doftljus
och en eventuell resa till london på min 25 årsdag!
 
Skinnjacka H&M // Linne H&M // Byxa Zara // Scarfs Zara // Skor Uggs // Väska Frontrow

16 september - Fransar




Fransar, jag bara älskar fransar - speciellt på skor!
Så ge mig vår & ge mig dessa skor..

Hollies


Vi hade även fått in fina mössor ifrån Hollies och jag bestämde mig för en helsvart, tycker det passar finast till både svart skinnjacka och sedan min svarta dunjacka. Ska bli riktigt skönt att ha denna alla mornar i vinter när man skall ut med Nikki!

Mittens


Idag har jag jobbat i butiken och så klart hittade jag något som jag ville ha med mig hem. Dessa vantar är bland det mysigaste & finaste jag någonsin hittat, kommer bli så fina tillsammans med min cream-färgade skinnjacka i höst! 

12 september - A day off

Finally a day off!
Så skönt att få sova ut till 8.3o tillsammans med nikki utan dåligt samvete, gå en lång runda och sedan äta frukost i lugn och ro. Men hela dagen kan inte sega på detta underbara sätt, måste fixa färdigt här hemma, fortfarande lite kvar att få undan sedan de nya möblerna kom hit. Sen lite vanlig städning på det, jag vill leva i ett väldoftande & fräscht hem. Så nu sätter jag igång:)

11 September - Shoe-Dreams

Min högsta önskan ifrån Isabel Marant.
6.200:-

My Sunday Me

En Dagens ifrån igår.

Uups!

I söndes var jag & älsklis på ikea för att köpa en ny tv-bänk, det slutade med att vi köpte mycket mer än så.. visar bilde rså fort allt är klart, hihi!

Nike

Jag & älsklis är verligen på gång nu va det det gäller träning, som det ser ut nu tränar vi på gymmet tre gånger i veckan, vilket känns sjukt bra! Fick träningsvärk i magen så jag trodde jag skulle dö när vi började, kunde inte ens gå ordentligt men det har släppt nu som tur är. I och med att vi nu tränar mycket mer behövde vi uppdatera vår träningsgarderob, fick med mig ett par nya träningsbyxor och träningstopp ifrån nike, jättefint med min rosa sporttopp under. Mycket roligare att träna i fina kläder!
Topp & Löparbyxa @ Stadium

Me Today

Som sagt, jag har ingen lust med höst just nu och idag sken ju solen från klarblå himmel och ute var det 23 grader, så det blev en enkel men somrig outfit med sandaler och creamfärgad skinnjacka. Kvällen har också vart bland dem varmaste denna sommar så det var riktigt skönt när jag åkte hem ifrån jobbet vid 2o. N j ö t !

Tretorn


Jag gråter vid tanken att sommaren snart är helt över, är ingen vinter-människa över huvud taget, men för att pigga upp mig själv har jag frossat i fina höst-accessoarer, som dessa superfina babyrosa gummistövlarna ifrån Tretorn! Kommer göra mig liite gladare regniga dagar nu i höst, för det blir ju faktiskt inte bättre än vad man själv gör det:)
Vad tycker ni om att det skall bli höst? 

10 september - Mac


I helgen drog jag & Sis till Malmö för lite shopping, hon skulle in på mac och ha sin favorit-concealer, då fick även jag prova en concealer som jag föll för direkt. Den är i krämform och är otroligt lättapplicerad och den syns inte när jag använder den, inga linjer what så ever och färgen passar mig perfekt. Appliceringen blev dessutom lättare med deras nya pensel som kom ut i butik i fredags, som ni ser är den otroligt tät i basen och finare i toppen och otroligt mjuk men inte så slät som vanliga concealerpenslar brukar vara, detta gör att produkter träcker in bättre och lättare. Teknik när den är som mest intressant! 




New

Älskar verkligen mitt nya armband som jag köpte på Miss K här om dagen, funderar på att köpa det i matt svart också, det kan väl vara snyggt att ha dem ihop? 399:- 

8 september - Base by Nars

Så här ser min bas ut när jag har använt mitt puderfoundation, duo concealer och highlighter ifrån Nars. Färgen på pudret var perfekt men måste såklart boostas till med lite shading (som jag just nu använder ifrån make up store). Concealern var ganska hård och svår att applicera tycker jag, tänker maila nars och fråga om appliceringsteknik på den här ifall det är något speiellt och highlightern.. är helt - u n d e r b a r ! Precis lika guldig & fin som jag hade tänkt mig. Jag är nöjd.

Mysmorgon


Detta är fördelen med att böja 11, lång mysmorgon med vovven i sängen - vår skatt!

6 september - Miss K


Vi har fått en ny butik i stan, gick inom där en snabbis innan jag började idag och gud vilken underbar butik! Verkligen hur mycket som helst som jag gillade, både kläder, smycken & inredning. Fick med mig ett armband hem som jag tänker visa er så fort jag får möjlighet:) Miss K - ni har lyckats! 

5 september - at Work

Jobb 11-20 idag,
håller på att förbereda inför lite produktlanseringar som vi skall ha på morgondagens make up-event, alltid lika roligt med Nyheter! Och än finns det platser kvar så är det någon utav mina fina läsare som bor i närheten utav kristianstad är ni fortfarande varmt välkomna att anmäla er, det kostar ingenting:)

Krystal Swarkovski Pear Drop

Hittade dessa finisarna på asos rea, vad gör dem där!? Har velat ha ett par sådana här hur länge som helst och så hittar jag dem där.. ibland ska man ha tur!

Chai Latte

Nu har jag Äntligen köpt hem mitt älskade chai te ifrån espresso house, ska ha en kopp ikväll innan jag lägger mig tillsammans med ett digestive med brieost
- min top notch tisdag är då fulländad!

Nikki

Lill-Snuffan ligger här bredvid mig nu och är helt slut efter att ha bott med de andra hundarna i två dagar, mycket lek med andra ord! Jag ska mysa med henne i massor senare ikväll men först ska jag & min älsklis till gymmet och ge järnet en timme - ska bli skönt att slänga sig i soffan sen tillsammans med henne.

New Belt


När jag var i helsingborg idag och fixade mina naglar så hittade jag (äntligen!) ett brett liebeskind bälte i brunt i r ä t t  storlek, så nu har jag både ett smalt och ett brett, bra att ha till olika typer av byxor & shorts då det smala ibland inte sitter så bra till.
899:- @ Fröken Ethel 

4 september - Nars Collection


Igår ringde budbilen och frågade om jag vart hemma, nopp jag var på jobb, då bara "då kommer jag dit istället och lämnar det", världens bästa service får jag säga! Och var så glad när jag såg att det var mina produkter ifrån Nars som hade kommit. Har enbart hunnit prova pudret men ska prova allt imorgon är tanken, så ni kan få en bättre recension då;) 



2 september - Work

Nu work 11-16, är inne på min fjärde dag så börjar bli lite mör, ska jobba imorgon med men efter det bär det av till helsingborg för på tisdag ska jag få gjort naglarna och titta lite efter skor - l e d i g a dag du är så välkommen!:)
Nu lite frukost innan jag kör igång.

RSS 2.0