En tröja från Sisters


Så här ser jag ut idag, har på mig en tröja från Sisters som jag inte hunnit visa för Er, den fick jag av mammi & pappi när vi var i borås så det var ett tag sedan, men nu har Ni fått se den iallfall. Till har jag mina svart jeans, svart bälte & klocka. Dagens enkla.


Silver & Guld


Det var riktigt ruggit när vi var på höstmarknaden i lördes men vad gjorde det när jag hittade dessa snygga bälten för strax över 100 kronor? Ett i silver & ett i guld så jag kan anpassa efter övriga accessoarer. Kap! 


Mat & Godisburkar


Jag skulle ju pyssla lite idag & det har jag gjort också.
Köpte två burkar i olika storlekar på ikea, satte två bruna sidenrosetter om och sedan små etiketter som beskrev innehållet - mycket snyggare än vanliga hundmatspåsar tycker jag!
Visst blev dem fina?


New Black Jacket


Jag hittade min fina jackaväla som jag skrivit om tidigare och som jag skrev igår var det 100:- rabatt på alla jackor under helgen - då blev jag ju jätteglad! Älskar den redan då den sitter otroligt snyggt och den är sjukt varm & god - älskar speciellt den höga kragen.
i vinter kommer jag använda den här, marinblå sveajacka & en svart cape.


31 Oktober - En Kanin?


Haha, visst ser vår lillskrutta ut som en liten kanin på de här bilderna?:)
Roligt med lite bus i soffan med matte.


30 Oktober - Lovely Weekend at Home


Har haft en helt u n d e r b a r helg hemma i utvälinge, som om jag inte brukar ha det?♥ Vi har vart på höstmarknad där jag hittade två jättefina bälten som jag ska via Er imorgon, träffade även på min kusin frida när jag var där. Sen åkte vi vidare till Väla för att kolla in alla nya butiker, nelia köpte bland annat ett par svinsnygga byxor/leggings som jag ska visa för Er när hon kommer hit senare i veckan:) jag köpte lite pyssel både från panduro och från IKEA som jag också ska visa för Er imorgon. På väla köpte jag också en jacka, blev även positivt överraskad när expiditen sa att det var hundra kronors rabatt på alla jackor den här helgen - tack för den!
Nu ligger jag, älsklis & lillskruttan i soffan och tittar på tv
- perfekt avslutning på den här helgen.


Det har gått bra

Visningarna har gått bra idag & ett par är otroligt intresserade av den och skall återkomma på måndag!
Nu bär det snart hem emot skåne!


Yankee Candle


Nu börjar man känna av att det är riktig höst, det är mörkt på kvällen när vi ska äta middag och det var då jag kom på det, jag har ju inga mysiga doftljus hemma..
- Önskas när jag fyller år den 22 november - gärna från Yankee Candle som jag älskar -


28 Oktober - Visning


Idag ska jag ha två visningar här av lägenheten, en kl. 13.oo & en kl. 15.oo. Har städta här hela morgonen och nu har jag bara sängen kvar att bädda. Sen ska jag & nikki äta lunch och ta oss en lunchpromenad innan det första paret kommer.
Jag älskar för övrigt att inreda stora fönster som här på bilden, många som har sådanna här fönster besular dem oftast bara med en massa gigantiska växter - men varför undrar jag? när man kan göra såhär? skitmysigt ju!


Väla Centrum


Väla Centrum utökar nu till 18o butiker, en del av dessa butikerna har redan öppnat och resten öppnar successivt månad för månad men ännu så länge har jag inte vart där och tittat. Var där innan jag skulle till mallis i augusti, men då byggde de bara överallt så då fanns där inte så mycket att se. Men nu funderar jag på att komma hem igen och ta mig en regäl tur till väla. Får ringa min lilla mammi och deala!


Kontrakt


kl. 18.oo ikväll skriver vi äntligen på kontraktet för vår nya lägenhet!
»
I am the happiest girl in the world«


27 Oktober - Bushund


Vår lilla skatt är inne i en riktig busålder just nu & retas med husse och matte på alla sätt hon kommer på. Igår roade hos sig till exempel med att dra ut mitt bokmärke ur min bok.. hum.. men jag hittade tillbaka ganska fort igen:)
Och tugga ska vi göra på Allt! Haha - tycker hon inte att tre ben räcker? ♥


Jackor


Vero Moda 360:-

asos 1570:-

Maison Scotch 2100:-

Tänkte visa Er än fler jackor och den här gången tänkte jag visa att man kan vara snygg i olika prisklasser för jag vägrar gå med på att mode har en prislapp.

Den översta jackan från Vero Moda tycker jag är riktigt cool, den är lite stoppad och kan därför tillsammans med andra värmande accessoarer användas nu innan det blir allt för kallt och innan snön kommer. Snyggt allternativ till att ha på sig om man ska ut och inte vill ha en stor byllsig jacka på sig.

Den andra jackan skulle jag köpa nu men använda inomhus eller spara den till våren 2012, den har en säregen design och kommer vara aktuell även nästa år. Jag ska faktiskt säga att jag köper väldigt ofta kläder som jag inte använder direkt, oftast finner jag många riktigt bra reakap men ska ma göra sådanna kap måste man ha koll på vad som kommer och vad som är klassiskt. På det här sättet bygger jag upp en snygg garderob som varar länge. Lägger jag mycket pengar på något vill jag vara säker på att det inte är ett this-season-plagg.

Den nedersta jackan är en jacka som jag vill ha här och nu. Ni vet ju att jag är på jakt efter något liknande men jag ska kika på fler sidor. Får jag bestämma vill ja dessutom ha fickor med stora dragkedjor antingen i svart eller silver. Detta köpet får helt enkelt vänta. 

Som Ni ser, det finns jackor till både olika tillfällen & till olika prisnivåer.
Tänk efter innan Ni handlar, kolla runt & köp sen!


My Sun


No no, det får inte bli vinter, inte än!
Vill ju ha sommar igen så jag kan ha den här supersexiga kjolen!
Jag är inte redo, jag vill inte, kan man inte stoppa detta vansinne på något sätt?
 I want my sun back..


Tops


Randig topp - 405:-

Tunika med batikmönster - 160:-

@ pinkmascara.com


Maffigt


Hur fina är inte dessa då? Jag skulle väldigt gärna vilja ha ett par riktigt maffiga, gröna örhängen att piffa upp den gråa vardagen med, speciellt dagar som denna när det bara regnar. Typskt nog är dessa slut men ser Ni några liknande kan Ni inte skriva till mig då? Då blir jag jätteglad!:)


26 Oktober - Vår Lägenhet


I måndags la vi ut vår lägenhet på blocket i hopp om att få iväg den så fort som möjligt, vi har en del spekulanter nu och förhoppningsvis vill dem flytta in så fort som möjligt, vi håller tummarna. Ska ha en visning här på fredag med ett par som har hört av sig.
Ingen av mina läsar som skall flytta, haha!
Förhoppningsvis ska vi snart skriva på kontraktet för vår lägenhet i kristianstad, vi skulle ha gjort det i söndes men hon som har lägenheten hade fått influensan så vi fick skjuta på det lite. Men jag hoppas att vi får flytta in redan i mitten av novmber men allt beror på hur fort vi får iväg den här lägenheten.
Längtaaar!

update - det är rätt, vi flytta igen. Flyttade in i den här lägenheten i sommras men nu har vi hittat en som ligger perfekt i kristianstad med närhet till både stan & parker:)


Lång Page


Jag tycker att en lång page känns så attans fräscht och jag är inne på att klippa till en själv, men vågar jag? Har just nu längder som når ner till midjan och det tar ju sin lilla tid att växa ut igen.. men det är ju så snyggt! Men gör jag håret kortare så ska det vara ett unns längre framtill för att skapa lite karraktär.
Vad tycker Ni - ska jag våga klippa eller våga spara?


The Reader


The Reader gick på tv 4 i söndeskväll och efter att ha sett den måste jag bara berätta hur bra den var, helt i min smak då den både innehöll förbjuden kärlek, historia, intressanta karraktärer och otrolig omhet. Jag måste köpa hem den här till min samling. Som tur är spelade mammi in den på deras tv, så jag kan ändå se den som jag inte hittar den på dvd - tur!

Såg Ni inte den så se den om Ni får tillfälle för den får;
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ av ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


25 Oktober - Back to Basic

 

 



Gina Tricot har fått in en hel del snygga baströjor,
tror faktiskt att jag ska klicka hem den ljusgråa omlott-tröjan & den svarta längst ner.


Päls, Asymetri & Silverdragkedjor


Får jag någonsin nog av snygga jackor? nepp, aldrig!


Hunter


I helgen åkte jag, nelia och mammi in till ängelholm och då fick pappi agera hundvakt, vilket gick jättebra och då ska Ni veta att pappi är mer katt än hundmänniska.
I stan åkte vi först till arkaden zoo för att köpa lite saker till Nikki, sen köpte vi en bukett blommor till famor från mormor och därefter gick vi inom Donna där jag Äntligen köpte mina efterlängtade Hunter-stövlar.
Nu kan jag även känna mig snygg när regnet öser ner!


Bus


Det blir mycket bus nu när Nikki är liten, speciellt roligt är det att naffsa husse i håret!
Haha, helt galen blir hon:D


24 Oktober - At the Moment


Haha, vilken outfitsbild men det måste gå fort för tillfället, lillsnuttan ger mig inte så mycket tid över just nu. Myser oftast runt i koftor för tillfället för usch vad ruggit & kallt det är när man ska gå ut. Ska snart ut igen bara för det, vi åt för en stund sedan och har lekt lite nu så då vet man att det snart är dags:}


Ett rosa Armband


Jag ska så fort jag är i stan köpa mig ett rosa armband för att stödja kampen emot bröstcanser. Jag vill även säga till Er att ta hand om Er & era boobs, gosa lite extra med dem ibland så ni inte missar något♥


Dunjacka


Jag tycker glansiga dunjackor är otroligt snyggt i höst & vinter, jag tror jag ska önska mig en egen i födelsedagspresent i kort modell. Viktigt för övrigt är att den har hög krage så man kan stänga ända upp, tror inte det bli lika snyggt med halsduk till så då föredrar jag att stänga hela vägen.


Simplicity


Jag blev bara så inspirerad när jag såg den här modellen, helt prefekt ljus hy, bleka bryn och sedan en enkel eyeliner - love this simplicity.


20 Oktober - Vacker


Kenza gör verkligen ett superbra jobb, hon plåtades för några dagar sedan för nelly och idag släppte hon några sneakpeak bilder från dagen och jag måste säga att jag är myckt imponerad - av hela teamet!
Modell, make up, hår, ljus & bild är fantastiskt fint!


I´m coming Home


Wiie - imorron bär det av hem till lilla utvälinge.
Längtar såå tills min familj får träffa Nikki!
»Good Night«


19 Oktober - Rätt Storlek


Mitt bästa stylingtips 
prova alltid & ta rätt storlek, det spelar ingen roll om din storlek är xl eller xs för är man inte ärlig mot sig själv i valet av storlek kvittar det hur fint plagget är för det kommer ändå se förfärligt ut. Jag ser ofta hur många tjejer & kvinnor sätter på sig alldeles för små kläder och de har ofta valt helt rätt i övrigt vid val av exmpelvis färg och form men missat totalt med ärligheten av storlek och då faller verkligen allt. Det är aldrig snyggt när det väller över, varken i storlek xl eller xs.
Var glad för vilka former Ni än har för man kan skapa så mycket med rätt kläder & make up!


Önskelista


Okej, det är mer än en månad tills jag fyller år men det skadar ju inte att vara ute i god tid så till att börja med önskar jag mig;
skelett att hänga på väggen från SIA ca 380:- » chokladbruna hunter 1300:- » tehjärta 39:- hos åhléns » stor ljuslykta och vitt blockljus 250:- hos åhléns


18 Oktober - Neon på Armen


Bikbok har just fått in två finfina armband som jag gärna vill ha, snyggt med lite neon på armen tillsammans med min silverklocka - eller hur?
99 pix @ bikbok


Den som dräper


Ikväll sänds en serie som jag just har börjat följa - Den som dräper. Den började förra veckan och första avsnittet var riktigt spännande, sitter redan bänkad med duntäcke & Nikki i knät.
kl. 21.oo på kanal 4 sätter det igång!


Dark Make up


Nytt smink vill man väl alltid ha & speciellt just nu vill jag ha massa mörka nykomlingar.
mörka nagellack • mörka ögonskuggor • nya borstar


17 Oktober - Ice Cream Maker


Såg just reklam för den här roliga grejen » en glassmaskin. Egentligen borde den väl marknadsförts i sommras då det är lite med glassäsong då eller kanske bara jag som missat? Iallafall, tänk er att kunna göra sin egen glass på 10 minuter med naturliga ingredienser & egna smaker! Gott gotti gott gott!
449:- @ OBH Nordica


Twist


Den här skulle jag verkligen vilja ha till mina svarta jeans, så enkelt & snyggt!


JLO


16 Oktober - Ligger på soffan


Hu.. jag har faktiskt inte lust med något idag, vill bara ligga på soffan och sova känns det som. Men jag ska först ta den dumma disken där nere sen ska jag inte röra mig ur fläcken. Är bara så trött.
Ha en fin söndag annars Ni andra!


Do not Forget

Till alla som ska plugga till våren - glöm inte att anmäl er senast idag!:)
 
Update - Tack Anna, såklart är det på måndag eftersom den 15 är på en lördag!


15 Oktober - Autumn Shoes


Brr, så kallt det har blivit bara under den senaste veckan, kan ju börja använda mina vantar nu, men vinterskorna får ge plats för fina höstskor ett litet tag till, så ännu drömmer jag om - grova boots i vackert handarbetat skinn, tunna glansiga boots med spetsig tå, klassiska svarta pumps, heels med fransar & klackar med kristaller.  


I am grateful

Jag är så tacksam.
ÄlsklisNikkiLa FamiliaElofFina Bloggvänner


14 Oktober - Friday


I natt fick jag inte många timmars sömn, lilla Nikki börjar göra sig hemma här och det innebär bland annat att man skall hitta sin plats, så inatt blev det en hel del gny - vilket är helt normalt i början. Fick sitta lite nere med henne på golvet innan jag försod att hon ville ha sin filt närmare oss, det gick jag med på, men i sängen vill vi faktiskt inte ha henne. Hon får gosa med oss i soffan istället för man måste få lite space för sig själv också.
Annars är det helt underbart att ha henne här, det har inte hänt lika många olyckor inne idag och jag tror faktisk hon börjar förstå det här med promenader:)
Nu ska jag krypa under mitt duntäcke & titta på idol.
Ha nu en riktigt mysig fredag allihopa!


13 Oktober - Nikki


Första bilderna på vår lilla skatt!


Nice Ass


Varför hittar jag aldrig så här snygga jeans i sverige?!
Med snygg tvätt, coola detaljer & men grym passform..


Du & Jag


Lillbuunböönen ♥ Storbuunböönen


Dagens Dagens


Så här ser jag ut idag, Ni trodde väl inte att jag alltid sprang omkring uppklädd?:)
Enkel med svarta jeans, svart linne, ljusgrå hoddy och mina nya skor från Air Step.
Byter nog dock om till mina gråa träningsbyxor sen när vi hämtar Nikki, vill åka så bekämt som möjligt och så blir det nog gosigare för henne att ligga i mitt knä då med snuttefilten.


Till Snuttan


Har precis vart nere i djuraffären och köpt hem lite utav det snuttan behöver när hon kommer. Mat får vi från ägaren som räcker för den närmsta månaden och tills hon blir större får hon ligga på en mysig filt. Annars har jag köpt mat & vattenskål med små söta tassar & ben på, hundpåsar, ett ben att gnaga på och en tuggleksak nu när tänderna växer. Koppel och sele ska vi prova ut med henne imorron nere i djuraffären, eftersom hon är så liten så är det bäst att prova så att selen sitter bra så hon inte får skav och andra obehag, de är verkligen jättesnälla där i affären och så villiga till att hjälpa till
- det behöver jag som nybliven hundmamma, hihi*


12 Oktober - She´s coming Home


To night is the Night!
Direkt när älsklis kommer hem ifrån jobb ikväll bär det av söderut för att äntligen få hämta hem vår lilla Nikki. Som vi längtat!
ps. ingen av biderna som jag tidigare lagt upp är på Nikki, men såklart kommer det bilder på henne så småning om när hon känner sig mer som hemma hos oss♥


Red Nails


Ohh så mycket röda naglar & ett riktigt snyggt lipgloss kan göra för att förgylla tillvaron!
Har precis vart nere i affären och handlat och nu ska jag fortsätta med middagen tills min lilla man kommer hem. Puss!


H&M Home


Jag fortsätter med lite mer inredning. Tycker nämligen att H&M verkligen har lyckats med dessa kuddar och pälspläd, hur gosigt nu i tv-soffan?
Nu ska jag måla naglarna så see you soon!


Donoghue & Owens


Att hitta en snygg jacka för höst & vinter är bland det svåraste tycker jag. Man känner sig bara byllsig och stor i allt man sätter på sig men än tycker inte jag att det är så kallt så jag vill hellre tipsa om lite snyggingar för fina höstdagar. 
Jag vill behålla mina skinnjackor framme så länge som möjligt och för att hålla varmen lägger jag alltid till någon typ av päls - pälsväst, pälsboa eller liknande. Skulle också vilja ha en liten minicape som ovan och en jacka i blandade material. 
Kragen är skapad av Karl Donoghue & jackan är skapad av Rick Owens. 


Pillows


Jag har länge undrat vad det är som är så speciellt med Missoni?
Jag gillar inte deras klassiska sick-sackmöster men dessa gillar jag desto mer. Skulle verkligen bli jättfina i vår vita soffa, eller hur?
1000:-/st på Net-a-porter


Prepare for Doggy


Vi hämtar ju hem lilltösen imorron kväll och innan dess måste vi köpa hem lite saker.
- Matskål & Vattenskål
- Sele & Koppel
- Bajspåsar
- Leksaker att bita i
- Bricka för namn och adress
- Handduk för att torka tassarna vid dåligt väder

Och så måste vi förbereda en del i hemmet;
- Göra trappan hundsäker
- Gömma alla sladdar som är lösa
- Ta upp allt som står/ligger på golvet, mattor och liknande
- Puffa till filten som hon ska ligga på

Haha* känns nästan som min blogg har blivit en liten hund-blogg för tillfället, men det får Ni ta så här i början:)


11 Oktober - Grattis!

Idag är ingen vanligt dag för det är Mormors födelsedag - Hurra Hurra Hurra!
Puss på dej min älsklis


Wednesday


Imorron ska Nikki till veterinären sen kommer vi och hämtar henne på onsdag!♥♥


Right Now

Det ösregnar ute - Jag måste handla - Suck..
Men mer regnpromenixer när Nikki kommer vill jag lova:)


Coco & SATC


Det är inte ofta jag unnar mig filmer men den här gången kunde jag bara inte motstå
- Coco Chanel & Sex and the City filmen för 99:-
Nu måste jag bara ha tag i tvåan och så får jag önska mig samlingsboxen i present!


10 Oktober - Godmorgon!


Herregud vad det kittlar i magen på mig nu, men det har hänt så mycket den här helgen och jag spricker snart av hur glad jag är!
Vi har nämligen fått en jättefin tvåa i kristianstad & som om detta inte vore nog så har vi även köpt en mopsvalp som vi ska hämta i veckan! Så Glad Tjej jag är nu:)
Vi var och tittade på lägenheten i torsdagskväll, vi var jättenöjda med den och vi kände att den var mer lagom för oss. Lägenheten vi bor i nu är verkligen jättefin, men vi utnyttjar inte den ordentligt och så är det inte så bra om vi har trappa och en liten mops. En stor tvåa med balkong i söderläge blir helt perfekt för oss. Vi kommer att bo jättenära stan samtidigt som vi bor nära ett stort parkområde där lilla Nikki kan springa omkring.
Shit jag är både glad & lite nervös - allt detta känns så stort och underbart!


7 Oktober - Malmö


Håller just nu på att göra mig i ordning för ska ju snart ta tåget till malmö och träffa min syster, ska bli riktigt roligt, dock håller jag på att bli förkyld men ska ta lite nässprej så det ska nog vara ur världen sen.
Ska prova lite olika stövlar i malmö tänkte jag, det kan ju behövas och så tycker jag det är fint på hösten. Gillar även strumporna som man kan köpa till Hunters stövlar, ett par gråa hade vart fint att ha till ett par chokladbruna Hunters. 
Nu nässprej - sen mascara. 


Weekend

Helgens Planer
Imorgon ska jag möta upp min fina syster i malmö vid lunchtid, shoppa lite och ha lite mys inför helgen. Sen följer jag med henne hem där det blir ännu mer fredagsmys med hela familjen.
I helgen ska jag annars hjälpa min lilla mammi, i fördelsdagspresent fick hon nämligen bland annat en check med "städhjälp" och det ville hon ha nu, så vi ska storstäda huset tillsammans och så ska jag klippa henne. God mat blir det säkert också men menyn har jag inte fått veta ännu.
Mest av allt längtar jag till söndagkväll just nu.. låter konstigt jag vet.. men mer om det då, jag lovar!


My Hair


Buhu.. jag tycker mitt hår känns så tråkigt nu, säger jag som är frisör.. men jag vet inte vad jag vill göra med det? Just nu är det bara långt och hängit. Jag vill inte ta av min längd så något i färg måste det bli. Funderar på att stegvis slinga upp det till en snygg askig ljusbrun färg eller tvåfärga det, behålla min egen färg i botten för att sen göra längerna askigt ljusbruna. Men sen kan jag inte bestämma mig.. help?!


6 Oktober - Air Step




Fick hem mina skor ifrån Air Step tidigare i eftermiddags och jag måste verkligen säga att dem är så sjuukt mycket snyggare i verkligheten än när jag såg dem på bild. Helt unikt skinn som är bearbetat för hand så inget skopar är det andra likt, det gillar jag verkligen! Och till det kanske viktigare - dem passar perfekt, både i storleken och till mina vader.
Man måste vara envis, hehe. 
Måste också säga att support och leverans från Spartoo har vart toppen, jättegulliga när man ringer och jag fick min leverans på 4 arbetsdagar.


A Wish Baby


1# Nars Body Illuminator 320:- 2# Lancome Hypnose Mascara 175:- 3# Clean Summer Escape 340:- 4# YSL Silky Sensual 240:- 5# Chanel Le Vernis 175:- 6# Dior Addict Lipstick 195:- 7# Essie Sugar Daddy 55:- 8# Viktor & Rolf Flowerbomb 730:-


Räddaren i Tristessnöden


blää vilken tråkig dag det här är, allt går seegt och jag har absolut ingenting att göra. Har fixat undan här lite, ringt lite samtal och ätit frukost & lunch, nu då? Väntar på mina skor men de kom inte idag heller, får vänta lite till antar jag. Men för att göra den här dagen liite roligare ska jag ner till solariet och ligga där i härligt 20 minuter. Puss!


Mönstret


Fortsätter detta underbara väder vill jag festa någon kväll snarast!
Då skulle jag vilja ha outfiten ovan, älskar mönstret på klänningen och att sedan bryta av helt med både silver, guld & olika tilläggsfärger. Wounderbart!


Jag minns..


Den här bilden får mig att tänka tillbaka till i påskas när det var så varmt att jag låg ute och solade för första gången detta året. Brun, vit bikini & en påfågelfjäder
- vad mer behöver man för att bli glad? 


5 Oktober - Upp & Ner


Ohh.. jag vill veta? Hur blir det? Får vi den? Får jag något positivt besked? Vänder Lyckan nu?
Det går verkligen upp & ner nu med precis allt!


Tunna träningsbyxor


Nu tänker jag ge mig ut på en tur i solen, jag hade ju så fel när jag gick ut igår, pratade om hur kallt det skulle bli men attans fick jag för det var ju svinvarmt!? Tillbaks i mina vanliga tunna träningsbyxor med en zipphoody till då det blåser lite idag
- men vad vet jag, det kanske bara är varma vindar?:)


Leather Vest


Jag råälskar verkligen västar den här hösten och jag är just nu på jakt efter ännu en till, men nu vill jag inte ha den svart utan gärna i skinn men i grå, cream eller som på bilden. Viktigt är också att den är i bike-modell med snygg krage och har fina detaljer.


4 Oktober - Godmorgon 9.2o


Jag har vart vaken sedan 9.2o, men har ännu inte kommit längre än till soffan. Har bestämt mig för att piffa lite i hemmet idag, sköta om våra växter & så ska jag överraska min pojkvän med vars en stooor kanelbulle!
Annars - så hett med boots & stövlar med fransar.


På väg


Mina skor är nu på väg - längtar så tills att jag får dem!


Vardagssnygg


Skulle inte jag vart så fin i det här? dock minus underdelen, men annars gillar jag det.
Coolt & vardagssnyggt!
Har ju en ljusbrun mochskjorta sedan tidigare,
då är det bara en slokhatt och en boa som fattas.


Basic Outfit


Idag ser jag ut såhär, min nya tröja som jag köpte i borås, enkel och snygg stickad tröja med inslag av silvertråd och vida ärmar. I övrigt annars en mycket basic outfit med tröja, jeans, boots & klocka.  
Update - tröja från Gina Tricot › Jeans från H&M › Skor från Zara


Powerwalk


Håller på att klä mig för en härlig powerwalk, idag blir det första dagen med tjockare träningsbyxor för det är väldigt kallt i luften även om solen tittar fram lite då och då. Ville även visa er min fina träninsgtopp från Rönnisch, de har verkligen snygga och mycket funktionella sporttoppar! som fungerar toppen för oss med lite byst.


3 Oktober - Monday


Måndag & ny vecka idag. Är lite seg efter vår soff-dag igår så jag måste verkligen ta mig ut idag, gå en powerwalk, sola och handla. Ikväll ska jag även ha mitt första nätmöte med min arbetsgivare, prata lite utveckling och annat. Sen ska jag se om mig själv lite och visa Er min andra tröja som köpte i borås!


Satc


21.oo ska jag se Sex and the City - fin avslutning på denna söndag.


2 Oktober - Kvalitetsmorgon


Usch, söndag.. vad är nyckeln till en rik söndag?
vad ska till för att sätta guldkant på denna annars så trista dag?
För mig är det; ett gosigt duntäcke, inget alarm och min kärlek tätt intill mig. Det låter kanske klyschigt men så skönt är det, vi drog ut vår morron från 9.3o - 11.3o, låg bara kvar i sängen, pratade om allt möjligt och njöt av att ha tid för varandra. Det är kvalitétstid.


En ny sjal..


Jag vill väldigt gärna ha en ny sjal.. men problemet är att jag hela tiden ser en ny som jag hellre vill ha, vart ska detta sluta? när & vilken ska jag köpa? help!?


Summer 2012


Say Hello to Summer 2012!


Invisible Eyebrows


Jag älskar verkligen "osynliga" ögonbryn, låta dem smälta in i hyn och låta make upen få fritt spelrum.
Gärna breda som ni säkert har förstått.


Christian Louboutin


Statement-accessoar så säg?


Mysmånad


Den första oktober idag och i den här månaden har jag en hel del att se fram emot.
Mormor fyller år - Halloween - Mysiga fredagskvällar med Idol & Film - Tända ljus vid middagen
Även om jag inte alls tycker om att vi går mot mörka och kalla tider så försöker jag se på det som är mysigt med just den här årstiden för annars deppar jag ihop♥
Vad gör Ni för att inte bli höstdeppiga? Snälla, dela med Er av era vardagsknep.


1 Oktober - Lancome


Jag har vart min Dior Black Out trogen i närmare två år nu men jag tror jag vill prova nytt till nästa köp. Vill ju gärna prova Hypnose från Lancome när man läser följande utdrag från recentioner;

"WOW - alla kvinnor borde äga en" - "Jag har aldrig tyckt om mina ögon men med denna så blir fransarna långa och får supervolym och jag känner mig riktigt snygg!" & "Den enda mascara jag någonsin varit riktigt nöjd med".

Jag ska också prova!


RSS 2.0