Spikey Stud Bra

Är allt liite liite sugen på den här..

Training

Hard Work!
Nu ska jag sätta på mig löparskorna och ta mig en tur i löparspåret, sen en dusch & där efter ska jag med gott samvete lägga mig i soffan och se på en film som jag köpte för några dagar sedan - nu kör vi, tagga tagga!

To the Vet

Idag skall jag & nikki till veterinären, hon har nämligen inte tappat alla sina valptänder än och detta är ett problem som man måste ta tag i. Det blir nog att de får operera bort dem men i och med hennes tidigare sjukdom gör det de svårt att söva henne så vi får se hur dem tänker göra. Är lite nervös men vi ska få prata med en specialisttandläkare så det känns ju bra - önska oss lycka till! 

29 augusti - My Answer

Har fått så fina svar på min fråga och mitt svar till er  är att jag självklart inte kommer sluta blogga, älskar det jag gör och jag älskar min kontakt till mina trogna läsare, Ni är helt klart bäst! Någon undrade om jag finns på instagram och visst gör jag det, ni hittar mig genom att söka på Createdbyc :)

a Question

Vad skulle Ni säga om jag slutade Blogga?

28 augusti - WoodWick

Det är hårt att säga det, men det börjar bli höst.. även om jag kommer använda sandaler så länge som det bara går. Men vissa saker har jag längtat efter, som att tända underbara doftljus när det regnar. Just nu doftar vårt hem mjukt av vanilj ifrån WoodWick. 

I have a feeling

Följer både Elin Kling & Rachel Zoe på instagram och har den senaste tiden fått en känsla för att denna typ utav väska kommer synas en hel del nu och i höst. Har hittat min personliga favorit i gråskala och toffsar från River Island

Shirt

Fint helt enkelt.

Väst

Jag vill ha en glansig & fluffig väst över min skinnjacka i höst när jag inte har päls!
@ Gina Tricot

27 augusti - Canon eos 650D

Jag verkligen älskar min lilla digitalkamera och vi två har verkligen tagit många fina bilder ihop genom åren men jag känner av dess begränsningar och jag har den sista tiden provat en del nya kameror och min absoluta favorit har blivit Canon eos 650D. Förutom att den tar perfekta bilder och har full HD kvalité på sin digitala media så har den en utfällbar skärm som går att vrida hur man vill, asbra när man ska ta outfits-bilder! 
7990:-
 

Klick Klick!

Nu äntligen fick jag sätta mig ner och klicka hem lite fint till mig själv, det blev en beställning ifrån nars och hem till mig kommer inom några dagar;
- Nars Powder Foundation Stromboli
- Duo Concealer Custard/Ginger
- Highlighting Blush Albatross
 
Längtar så tills de trillar in i brevlådan!

Just see

Ni kanske undrar hur det går med min viktnedgång? Jag kan säga att jag inte har vart slavisk men ändå försökt tänka på vad jag äter, hur mycket och varierat. Det är så klart en bra bit kvar och vågen är inte riktigt där jag vill ha den
men tycker ändå där har blivit lite resultat!

26 augusti - Sunday

Äntligen så är jag lite ledig, fick jobba över igår och kom inte hem förrän halv tio, såå trött jag var efter 12 timmars arbete. Sen upp i morse för att ta en brud make up, men fin blev hon och jag hoppas att allt blir som hon tänkt sig nu på sin bröllpsdag! Somnade när jag kom hem igår och efter make upen idag gick jag och solde i tio minuter på vårt nya solarium, välförtjänt tycker jag;)
Nu har jag städat hela lägenheten så resten av dagen skall jag bara unna mig fina saker, god middag och mitt sista avsnitt av The Tudors. En ganska bra söndag faktiskt. 

Work then..

Godmorgon, har ju lovat mig själv lite nätshopping i helgen men först jobb 8.3o - 17.3o.
Vi ses då & ha en fin lördag!

25 augusti - Nelly Sale

Håller på att gå igenom Nellys Crazy Sale Week och se om där var något och än så länge har jag hittat dessa godbitar..

Mönstrade Byxor

Ja, ett par mönstrade byxor bara måste jag ha, dessa från H&M är också väldigt fina.
Ett par ljusa & ett par mörka hade ju dock vart bra, haha;)
 
 
 

22 augusti - Sale @ Shopbop

Mönstrade jeans från Free People 430:-
Klänning ifrån Heather 535:-
 
Stickad klänning med reva ifrån Pencey 1.821:-
 
AG Adriano jeans 1.071:-
Twelfth St. by Cynthia Vincent 1.705:-
 
Lite fint som jag hittade på shopbops rea, funderar starkt på att klicka hem de mönstrade jeansen:) De slitna jeansen ville jag också ha men så klart var min storlek inte kvar i dem..  

21 augusti - Shorts

Även om vi går emot sensommar så kan jag inte låta bli att vilja ha fler shorts,
tycker dessa är riktigt fina! 

True Friends

Hunden är verkligen ens bästa Vän <3

20 augusti - Todays

Idag körde jag enkelt med;
svart maxiklänning, mina sandaler ifrån Vintage by Fe, väska ifrån Frontrow & pälsväst.

@ Cubus

Me Wanty!

Helsingborg & Göteborg

Här får ni lite bilder ifrån när jag var i Helsingorg och Göteborg. Så skönt med lite ledighet, min första sommar-ledighet sedan jag tog studenten för sex år sedan..!? Galet, jag vet men kändes verkligen så u n d e r b a r t nu när man väl fick det. Som ni ser led jag ingen större nöd och i allt roligt hade jag dessutom min bästa vän & syster med mig
- best sis ever! 

Star

Ifrån Göteborg fick också denna fina topp följa med, svår att fota men är lite kortare fram till, har vida ärmar och stjärnan sitter på ryggen. Var ju tvungen att besöka min favoritbutik när vi var uppe och så klart skulle jag ju hitta något, haha!

17 augusti - My New Bag

Igår när jag jobbade fick den här följa med hem, har pillat på den ett tag och så igår blev den äntligen min. Älskar den ovanlilga formen på den, det mjuka skinnet och så klart de runda nitarna. Har länge letat efter en mellan-väska för de jag har nu är antingen för stora eller för små. Helt perfekt & jag är som vanlilgt sjukt nöjd;) 

Studded Shoes

Jag har inte riktigt kommit överrens med denna typ utav sko, men nu börjar jag tro att jag kanske bara inte har hittat Min sko av denna modell, men nu..kanske? 

16 augusti - Nonchalant Snygga

Hej på er, har vart en aning off nu när jag haft mini-semester hemma i helsingborg, men nu är jag tillbaka igen och har dessutom hunnit med att jobba två dagar, den ni! Har massor att visa er som jag köpte i både göteborg och här hemma, men tänkte börja med att teasa er lite med dessa snygga byxor som jag köpte på zara i götet i både grönt & mörkblått. Är så sjukt snygga & enkla och de sitter helt nonchalant perfekt på.  

12 augusti - My Model

En av mina favorit-modeller fyller år idag - G r a t t i s Cara Delevingne!

8 augusti - Max&Chloe

Apfint armband ifrån Max&Chloe

Armband

Jag hittade även detta fina armbandBikBok för 2o kr, helt galet billigt för ett så fint armband. Jag är inte alls för rea annars men när man springer på något som man verkligen gillar så blir man helt klart jätteglad:) 

7 augusti - Cream

Jag skulle bara gå inom, så där lite snabbt ni vet och där hängde den,
en enda och i min storlek..
Den var ämnad för mig kändes det som och när jag fick den på mig, var den som sydd för mig, så det blev ett köp. Så nu är jag så sjukt nöjd. Ni ska få sen den på i helgen då jag tänker ha den på mig när jag & syster åker till göteborg. Längtar, längtar!!
 
 

6 augusti - Monday

Måndag innebär jobb 8-17, en snabb tur på stan, sola i 2o minuter och sen hem och äta. That´s it.
Älsklis är på semster och så även min lilla vovve, men jag ska bara jobba tis, ons och tor och sen har även jag minisemester i fem dagar. Då ska jag hem och umgås med la Familia, grilla med vänner, åka till Göreborg med syster och shoppa, kanske även en vända till Väla och förhoppningsvis blir de sol måndag & tisdag nästa vecka så då ska jag ligga ute och njuuta!

2 augusti - New Nails

Har haft klassiska de senaste gångerna men kände att nu får de vara något annat,
så de blev glittriga!
 

RSS 2.0