31 oktober - Decléor-utbildning

Decléor-utbildning hela dagen i Malmö igår och idag, fick även hoppa in ett par timmar på jobb ikväll och ta stängningen så jag unnade mig en ansiktsbehandling classic hos fina Malin. Så nu strålar min hy och det ska bli så skönt att lägga sig och känna att man är helt ren och har fantastiska & vårdande produkter i ansiktet. 
Så nu säger jag Godnatt!

In the package

Woho, nu behöver jag inte snåla längre med min inpackning, får panik när burkarna börjar ta slut och jag inte tagit tag i saken och beställt nya, men nu har jag fyllt på igen och kan andas ut, haha! Beställde även hem en gradual tan mousse för kroppen ifrån st. Tropez, måste boosta min färg då och då och speciellt när vi ska till Rom.
Nu ska jag hoppa in i en varm dusch - Puss!

New Shoes?

 
Min syster har gått igenom sin garderob och säljer nu dessa snyggingarna som hon aldrig använt. De är i stl 38 och de kostade 900:- när hon köpte dem och hon säljer dem nu för 500:- + frakt. Köpta på Scorett. 
Vill du ha dem kan du maila på [email protected] eller skriva en kommentar!

29 oktober - This Week

Måndag & jag är l e d i g igen!
Inte helt fel att starta veckan med en lång promenad med nikki i underbart väder. Har en del att göra idag, ska växla pengar inför resan (ja, jag vet att jag är tidigt ute, men så skönt att ha allt gjort..), hämta paket med mina produkter ifrån feelunique.com och lägga in all tvätt (mindre roligt).
Imorgon bär det av på utbildning i malmö, så även på onsdag, sen jobb 8-17 torsdag och fredag, ledig lördag och jobb söndag. Ganska skön vecka tycker jag:) 

My Day Off

Lite bilder ifrån min lediga dag igår, var ju på stan men blev inget direkt roligt som fick följa med hem, men ska klicka hem lite roliga saker imorgon tänkte jag och hämta paket:) Lars Wallins utställning var trevlig att gå på, blev tokkär i en päls ifrån fashion week i copenhagen 2011, så snygg! Gick även förbi Miss K som hade ett fint  utemöblemang som jag gärna hade investerat i om jag hade haft ett soldäck eller en större balkong;)

28 oktober - Hallon & vanilj kesella

Ikväll ska jag & min pojkvän mumsa på hallon & vanilj kesella
- Gott av Nyttigheter!

27 oktober - A day off

Lördag & jag är l e d i g !
Var på bio igår kväll med älsklis och såg taken 2, bra film men inte så bra som första, men så är det ju nästan alltid. Idag ska jag och min pojkvän ner till stan och småshoppa lite, sen ska jag klippa och färga honom för det tycker jag behövs, haha! Sen har Lars Wallin en utställning som jag vill gå på. Massa att hitta på idag alltså:) 
Sen senare ikväll ska jag fylla i lite papper ifrån.. you will soon know;)

24 oktober - Wednesday Evening

Jobb 11-2o idag,
fick hem mitt synintyg idag och jag hoppas jag kan få tid och göra syntestet redan imorgon efter jobb så att jag snabbt o lätt kan skicka in det och få mitt körkortstillstånd så jag kan skriva in mig och börja köra! 
Är sjukt trött annars just nu, ska ta en varm dusch, kräma in hela mig, sätta på mig min fluffiga morgonrock och se klart filmen som jag & älsklis började på igår. Skönt att bara ha mysiga stunder tillsammans.
 This is my Wednesday evening..

23 oktober - Via 11

Var ju i Helsingborg i helgen och då passade jag & Sis på att ta en tur på stan, gick inom Via 11 som jag tycker har så mycket fint och med fick jag denna underbara tunika ifrån Marina Grey. Kommer packa den här först av allt när vi ska iväg till Rom! 
699:- @ Via 11

22 oktober - Produktiva Måndag

Klockan är 11.43, än så länge har jag hunnit vara på vårdcentralen och fått en läkare till att skriva intyg på mina mediciner som jag behöver ha med mig till Rom. Därefter blev det långfrukost med Sis som nu klär sig och gör sig i ordning för en tur på stan. Har ringt * * * för att boka möte. Ska ner till körskolan och skriva in mig (yey - nu ska jag baske mig ta mitt körkort!), inom privattandläkarna och boka tid, boka tvätt-tid, storhandla, träna och se sista avsnittet av torka aldrig tårar utan handskar med Sis. Produktiva Måndag!

New Haircut

Var hos fina Jennie igår och klippte håret och fixade mina ögonbryn. Blev att vi klippte ganska mycket då jag ville skapa en ny look, tröttnar så fort och vill ju hela tiden ha något nytt så den här gången blev det såhär;) Älskar färgen också som kom fram ännu finare nu än vad den hittills gjort innan. Hon är verkligen den ende som får klippa mig, är nästan för petig för mitt eget bästa, haha! Men älskar verkligen mitt hår som det är nu!

18 oktober - Work, work then some Fun!

Jobb 11-20 idag & samma sak imorgon fast ändå inte riktigt samma sak för efter jag jobbat klart åker jag, min pojkvän & lilla nikki till min Familj och tillbringar helgen där. Ska färga håret på en vän till mig där, strosa lite i helsingborg och gå igenom mina favorit-butiker, sen ska jag & jens äta middag med anna & jeppe (anna är en gammal klasskompis till mig som nu har köpt gård strax bredvid mina föräldrar) lite roligt tycker jag:) Sen på söndag bär det av hem igen och Sis hänger mer för lite planering..;)
Nu ska jag sova för jag är svintrött - Godnatt!

16 oktober - Winterboots


Letar fortfarande efter skor som jag kan ha när det blir kallt, har bestämt mig för boots och sen lägga till mysa raggisstrumpor i dessa. Gillar dessa ifrån Dinou så dem får de nog bli, kan väl bli fint ihop med min marinblåa svea-jacka?:) Men saknar redan våren..
tur man ska åka iväg ändå:}
 
 

Svarta, klara & glansiga tassar

Här är mina nya tassar, det fick bli svarta med glitter den här gången och klassisk fransk manikyr när jag ska till rom i november, men gillar det här också! Blir väldigt snyggt när man lägger till lite grå/svarta och bleksvarta detaljer i outfiten och dessa klara och glansiga naglarna till - Me Liky!

15 oktober - Allt & Inget

Heey, förlåt för dålig uppdatering den sista tiden,
känns verkligen att allt trappas upp på jobbet nu när vi närmar oss högsäsong,
men roligt såklart:)
Har inte hänt så mycket den sista tiden, har jobbat, jobbat och jobbat lite till och extrajobbat på det. Har dock vart hemma ifrån jobbet idag då jag harft feber hela natten och morgonen, har mått bättre under dagen men nu sviker magen mig istället:( men jag ska till jobbet imorgon, har verkligen inte tid att vara sjuk! Har även beställt en ny laddning med schampoo, balsam & inpackning ifrån redken idag, måste ha det hemma så jag kan vårda mitt lilla hår, höhö;) Btw, ska till fina Jennie på onsdag kväll och klippa mig
- I´m so excited!
 

Me Today

Byxa Zara // Cardigan Hunkydory // Bälte på marknad // Armband Miss K 

10 oktober - New in

Har vart i butiken och jobbat idag och det slutar alltid med att jag har med mig något hem.. Idag fick detta fina bälte följa med hem, som även finns i svart/brunt. Ska jobba vidare lite nu med våra hemsidor sen när min pojkvän kommer hem ska vi åka och handla med först ska jag pussa på lilla fina Nikki som har bott borta i tvä nätter!

8 oktober - To the City

Heey, har haft det ganska hektiskt de senaste dagarna men till fördel att jag fått träffa många nära & kära och fått göra det som jag tycker om att göra. I fredagskväll åkte jag hem till helsingborg för att fira mormors födelsedag genom att tillsammans med Sis överraska henne med tre rätters middag & finchoklad med vita rosor. Hem igen på lördag eftermiddag efter en liten fika på espresso house. I går jobbade jag 11-16 och sen lagade jag min goda laxpasta, gick ut på en lång promenad med nikki och min pojkvän och sen toppade vi kvällen med ett skit grymt träningspass - Grym helg!
Idag jobbar jag 9-18 för att sen sätta mig på tåget till helsingborg igen för att sova hos mormor inatt, ska nämligen få mina naglar fixade imorgon förmiddag:) men vet inte vad jag ska göra med dem den här gången.. ska jag fortsätta med klassisk manikyr med skimmer eller ska jag göra dem helt svarta med glitter, eller lite svart tonat glitter på tippen eller något helt annat?! aahhh, kan inte bestämma mig..

3 Oktober - Our Home

Så här ser det ut hemma hos oss, vi är inte riktigt klara än men kan ju vara roligt att få se när vårt hem sakta men säkert tar form. Men som ni säkert ser älskar vi vitt;) Klädstången med en del av mina kläder känns en aning full nu (måste räns..) något mina läsare är intresserad utav? Älskar vår säng, den är så underbar att sova i och både jag & min pojkvän kan bre ut oss precis hur mycket vi vill. Men lite som är planerat som vi vill göra är att byta (det hemska) golvet i vardagsrummet, sätta vita plank som en "fondvägg" bakom tv:n, en koskinnsmatta ska till under schäslongerna, någon typ av mindre avlastningsbord och lite annat, tror det kan bli rikigt bra när det är klart men jag är ju sådan att jag vill ha det klart nu! Och skulle även vilja ha en förhöjning under schäslongerna, hur snyggt lixom?! Ska se vad pappi kan fixa, haha:) But here it is!

2 oktober - Happy Day

Det är tisdag, jag har jobbat 8-17, haft en riktigt bra dag på jobbet, lagat god pasta med mitt hjärta, gått på lång promenad med husse & nikki, tränat bort över 4oo kcal, köpt vita rosor till min pojkvän och hunnit prata med min fina syster.
Älskar dagar som denna:) 

T-shirt of Death

När jag var i malmö i förra veckan med tjejerna hittade jag den här t-shirten och jag var bara tvungen att ha den! Riktigt snyggt & enkelt med ett par svarta jeans, mitt silverbälte, grova boots, svart skinnjacka och gråa tunna vantar - ni ska få se!

1 Oktober - Mitt Oktober

Mitt oktober började otroligt bra; vaknade till klarblå himmel, tog en promenad på en timme med min hund i skogen och sen mös vi med sen frukost framför tv:n.
Bättre kan det inte bli!
Snart ska vi iväg och klippa klorna på hundens hörna, hum.. undrar vad nikki kommer gilla det, inte det roligaste hon vet precis.. men fina klor måste man ha:) Ska börja fixa mig nu för vi ska vara där vid två. Ha det bra så länge! 

RSS 2.0