Buy the Shoes

Jag har så länge letat efter ett par perfekta pumps och nu äntligen tror jag att jag hittat dem men nu återstår såklart frågan - vilken färg!? Mer originellt med dem i beige men så klassiska och användbara om jag väljer dem i svart.. Eller så köper jag båda då modellen är klassisk och kan rädda mina outfits, vilken färgskala jag än väljer att ha på mig:}

Nelly/Aimin

Träning blir så mycket roligare med snygga träningskläder!

Update

 
Statusuppdetering till mina fina läsare.
Har nu bott i eskilstuna i 6 månader, har nyss fått ett nytt jobb som säljare på Bergqvists Skor på Tuna Park där jag trivs jättebra, jag har fått förlängt till efter sommaren på min underbara lägenhet och jag har så mycket roligt att se fram emot nu under vår och sommaren!
Jag och ett härligt tjejgäng åker tillsammans till årets Summerburst i Göteborg, sen åker jag vidare för en vecka på Sweden Rock Festival och lever rövare och därefter drar jag & syster ev på en medelhavskryssning eller till Venedig.. och som om detta inte var nog planerar jag & babe en resa till Grekland tillsammans med ett annat par och i höst drar vi mest troligt till Miami tillsammans..
 
Tack till högre makt för allt detta fina jag får uppleva!:}

Grått Vitt Svart

Våriga nyheter ifrån Nelly.
Kanske inte vad andra skulle säga vara våriga plagg men enligt mig är dem det.

H&M Sport

Bästa tiden är verkligen nu, älskar att vara ute på powerwalk på vintern för när väl våren kommer uppskattar man den såå mycket mer.. om jag nu kunde det, ni vet ju hur jag är
- är ju tokig i vår och sommar!:}
Då blir man ju inspirerad till en ny träningsoutfit, svart, grått & rosa detaljer är en influens som jag gillar hos H&M Sport.

15 Mars - Mars favoriter hos H&M

Ribbade toppar är något jag går igång på denna säsong!

RSS 2.0