26 juni - News

Jag pratade för några månader sedan om olika möten, träffar, papper och formulär..
Detta är nu omvandlat till praktik och JA - JAG SKA FLYTTA TILL NEW YORK!! 
 
OMG, att bara säga det högt känns overkligt och det kittlar i magen varje gång! Allt känns så overkligt, är detta verkligen sant?! Jag får nästan nypa mig själv i armen för att verkligen förstå:} Jag ska bo i Carrie Bradshaws hemstad, fika otaliga gånger på Starbucks, shoppa på Victoria´s Secret när jag behagar, börja jogga i Central Park, besöka Brodway en vanlig onsdagskväll och låta mig inspireras av stadens mode..
Så mycket förberedelser och nu är det bara dagar kvar till avflytt. Måste ta ett djupt andetag, låta allt sjunka in och framför allt njuta av denna stund 

Disney Magical Kingdom

Walt Disney World har flera olika parker att besöka men eftersom vi bara hade några få dagar i Orlando valde vi den största och mest klassiska parken - Disney Magical Kingdom.
Här fick vi möta flera klassiska vänner, nya som gamla - bland annat Ariel, Nalle Puh & Tigger, Skönheten & Odjuret och därtill många fler. Vi såg även den stora paraden med alla disneykarraktärerna, men den får ett helt eget inlägg:} I parken gick vi annars runt och besökte de olika delarna, vi åkte olika disneyinspirerade karuseller och åt såklart gott på Gastons Gästgiveri. Musse Pigg-öron var vi också tvungna att inhandla insåg vi efter första bilden, då vi tyckte att något saknades, haha! 
Allt var verkligen helt magiskt här, för både barn och vuxna, hela tiden kände man sig väl omhändertagen och bara du handlade något avslutades det hela med en fras i stil med; "feel the magic" - en liten Disney-fantast som jag fick ju rysningar ♥ 
Den här upplevelsen kommer vara för livet och det är verkligen en mycket gammal önskan som nu äntligen har slagit in
- I can still feel the Magic and I truly know that Dreams really can come true.

23 juni - We could feel the Magic

Nu har jag äntligen fått tid att sätta mig ner och gått igenom alla 8oo bilder som togs på vår resa i Orlando & Miami. Jag tänkte att vi tar allt i tur och ordning och jag börjar därmed att visa er det helt fantastiska och magiska Walt Disney World.
♥ Enjoy ♥
 

19 juni - Baby - I'm Home!

Har Ni saknat mig? ♥
14.o5 landade vi på Köpenhamns flygplats igår
och vi möttes av strålande solsken på en klarblå himmel!
Resan har verkligen vart helt amazing och allt som jag ville se fick jag uppleva. Vill inte skriva för mycket här nu för inom de närmsta dagarna kommer bloggen översvämmas av bilder från Orlando & Miami, sevärdheterna, platserna, havet, restaurangbesöken och självklart en massa, massa shopping! 
Ska jobba imorgon också, sen blir det midsommarfirande på fredag och därpå (lördag) slår vi till med ett bröllop - där jag dessutom ska stå för hår & make up.. så vet inte när allt kommer upp men jag jag ska få in det;)
xoxo

3 juni - Vacation

Yes Captain - we are ready to take off! 
♥ Orlando & Miami here we go ♥
 

2 juni - Only hours left

Det är inte dagar utan bara timmar kvar nu innan vi reser, 9.2o lämnar vi kastrups flygplats och ca 18.oo är vi på plats i Orlando - galet roligt detta ska bli!
Har börjat packa både bagage och handbagage men är egentligen inte så mycket som skall få följa med utan det är ju förhoppningsvis en massa fina saker som skall följa med tillbaka hem, höhö;) Ska snart börja mina behandlingar här hemma; tvätta håret, tona det, locka det (gör alltid detta när jag reser ♥), vaxa benen, peela mig med min underbara sockerskrubb, kräma in mig med sheasmör, noppa brynen, göra djuprengörande ansiktspeeling med mask, måla tånaglarna babyrosa & sen ska jag bara mysa resten av dagen och ta vara på tiden jag har tillsammans med la Familia! 
Vi får se hur det blir med uppdateringar när jag är där. har med dator, kamera, sladdar (you name it!) men vet inte hur mycket jag kommer kunna slita mig ifrån det azurablå havet som väntar på oss i Miami:} 
Hoppas Sverige levererar bra väder till er också under tiden vi är iväg och jag hoppas dessutom att sommarvädret håller i sig när vi kommer hem ♥ s u m m e r 

RSS 2.0