Årsresumé apr-jun

April
Här lämnade mormor oss, hon var och är en person som betyder mycket för mig. Saknar henne så mycket! Jag föll för wedged sneakers och köpte ett eget par i snake, jag började arbeta som frisör igen på min gamla salong och fick dessutom följa med på visning i Köpenhamn. Vi hann även boka vår resa till Orlando & Miami innan månaden var slut.
Maj
I maj jobbade jag på för fullt inför att jag skulle vara iväg halva juni i Orlando och Miami. Jag vet att jag inte kände igen mig känslomässigt, jag var ofta trött och många gånger ledsen. Jag saknade min mormor oerhört och livet gick i det värsta jag vet - slentrian.. Men som alltid fanns där guldkorn även här och tänk bara vad en kväll med lite glass tillsammans med sin pojkvän kan göra. Köpte även mina fina örhängen ifrån Elena Stockholm.
Juni
Vi åkte till Orlando & Miami, detta var bland årets bästa veckor - som jag njöt! Froozen yoghurt, azurblått hav, värme dag som natt, gula taxibilar, Ocean Drive, Disney World, magknip och så mycket skratt! Jag släppte även nyheten att jag skulle flytta till New York!

Årsresumé Jan-Mars

Mitt 2o13
Tjugohundra..13, man kunde nästan smaka på att det skulle bli lite utav ett grått år, jag förlorade två speciella vänner som jag älskade mest i hela världen, detta kastade minst sagt om mitt liv. Jag saknar er än! Men allt har långt ifrån varit dåligt, jag har tillbringat 2 månader i usa, träffat nya vänner för livet, tagit mitt körkort, fått en varm sommar med mycket sol, arbetat med det jag älskar och framför allt har så många visat mig Kärlek!
En liten årsresumé vill jag bjuda mina läsare på - vad minns ni?
 
Januari
Den 23 januari tog jag äntligen mitt körkort, jag shoppade för första gången på Emporia, jag blev med systemkamera och fotade min genom tidernas älsklingsbild på Nikki sen blev jag även duktig på att använda bra hudvårdsprodukter.

Februari
Här började mina orosmoln hopa sig, jag hade så mycket att ta ställning till, vad ville jag, vad ville vi? skulle jag säga ja eller skulle jag vänta? chansen var nu eller aldrig. Jag flyttade hem till Helsingborg och tryckte på pause..
Mars
I mars började äntligen vårmodet komma in i butikerna, kanske bästa känslan på hela året för då vet man att man har hela våren & sommaren framför sig. Jag köpte äntligen min efterlängtade vita päls, jag investerade i mitt hår i form av en ghd-styler, mitt rum kom i ordning och jag & syster började vår planering för vår systerresa.

Gott Nytt 2o14!

 
 
Jag vill passa på att kika in här & önska alla mina fina läsare ett riktigt Gott Nytt 2o14!
Ni har verkligen alltid varit här för mig och jag har många gånger tänkt & önskat att jag kunde samlat er alla i ett stort rum, berätta för hela världen hur underbara ni är men framför allt att kunna ge var och en av er en stor kram - Tack för att Ni finns & för att ni är Ni!

RSS 2.0