More Make up


Jag vill beställa ett Powder Foundation från Nars i färgen;
Stromboli - som är medium mörk med olivfärgad underton.
Vill att att den ska täcka men inte bli kakig, den ska helst bara blenda in i hyn vilket många säger att den gör. Är så trött på foudations som inte till 100% går ihop med min hudton, men nu kanske jag blir nöjd?:}


Jag skall inte frysa..


När vi ska till stan ska jag ha ett par torgvantar & ett pannband.
I år ska jag vara förberedd!


Tv-Tajm


Nu ska jag kolla på mitt första robinson-avsnitt!
Sen blir det mys-film med älsklisen:}


Mis compras en Palma




Detta var det som fick följa hem från Palma.
- Creamfärgad väska med silvriga nitar, denna får jag tacka fina Gunilla & Frisse för:}
- Tjock silverring med vita stenar 
- Pälsväst från Hope, dog verkligen när jag såg den här.. Jag var bara tvungen att ha den!
- Asymetrisk skinnväst, galet snygg den här med. Väljer gärna ett par svarta tighta jeans till.
- Tunn skinnjacka med bikerärmar som jag kommer använda lite nu i höst men även till nästa vår

Mycket fint att shoppa i Palma och jag kan starkt rekomendera de spanka butikerna, man behöver verkligen inte gå igenom alla köpcentrum för om Ni frågar mig så föredrar jag smågatorna hundra gånger om!


Nytt Nytt Nytt!


Jag ska göra om hela bloggenrensa upp, förnya  & organisera.
Jag har lekt med min design många gånger men nu känner jag att jag gör om allt totalt. 
Lite Inspo till min nya design blir bland annat; 
- grått, vitt & silver
- neondetaljer
- stora kategorier med lättare underkategorier


Nude Pumps



Lilla jaconelli har hittat så fina nude pumps så jag kan knappt slita ögonen ifrån dem, bilden är tagen från hennes blogg så Ni ser så fint det är med svarta jeans och nudefärgade lackpumps ihop - slurp!


31 Augusti - Home sweet Home


Jag är hemma igen!
Kom hem fryra i morse
så är en aningen seg.. men måste få igen hemmet igen, fick panikvattna våra växter i morse och handla lite till vår frukost. Ska ner till affären sen igen för att fylla på kylsåpet och sen måste det dammsugas lite. Men ska ändå ha en ganska lugn dag idag, ingen stress och sen ska jag & älsklis hyra film ikväll♥
Men kan tänka mig att Ni kanske är nyfikna på vad jag shoppade när jag var i palma..?
Det ska jag såklart också visa Er idag!


29 Augusti - Sista natten

Nu har vi vart ute och ätit vår sista middag för den här gången, men än så återstår det lite sol & bad då planet inte går förrän 21.oo men jag kommer inte ha tillgång till något internet imorron så vi hörs när jag är hemma i sverige igen!

28 Augusti - Poolhäng

Det är verkligen skönt att vara här i värmen, ligger och slöläser mina tidningar om höstens nya trender vid poolen och jag längtar faktiskt lite hem så jag kan använda.. det jag köpte i palma.. mer säger jag inte, för ska visa det när jag kommer hem. Ni kommer inte tycka jag är riktigt klok, hihi*
Fick idag annars plats med en liten bit dessert och ja den var lika god som den ser ut!
Nu ska vi se klart filmen vi började med i förrgår, somnade som små nassenöffar båda två.
Sov gott mina vänner!

Enastående Kvinnor

Tyra Banks - Modell
Beyoncé Knowels - Sångartist & Entreprenör
Rianna - Sångartist
-Dessa kvinnor gör stordåd för vår kvinnliga värld-
Tyra känner till modellvärlden och är mycket mån och driven i frågan om ´modellers´ välmående i branchen.
Beyoncé är verkligen en bra förebild. Hon ser förbi sizezero-idealet och kör sina underbara kurvor och välkomnar alla typer av kurvor, stora som små. Hon är även en otroligt driven och målmedveten person och detta ger resultat i hennes karriär och hon visar på hur viktigt det är att ta sitt liv på allvar, man lever bara en gång och har därför bara en chans att lyckas. Hon står främst i ledet för att kvinnor ska våga ta mer plats i samhället och sist men inte minst är hon en av världen bästa soul & rnb artister.
Rihanna visar att man kan gå från gatan till toppen & köra sin egna unika stil and I love it!

Moroccanoil

Nu under resan känner jag att håret har blivit torrare, har inte badad det i varken pool eller hav för jag tänker på mitt hårs bästa, men såklart blir det ju ändå torrt.
Därför vill jag prova Moroccanoil när jag kommer hem, en fågel har viskat om enastående mjuket & glans och det vill jag såklart inte missa!

27 Augusti - Fransar

Höstens måste är helt klart - Fransar
Har kärat ner mig i alla fina stövlar som kommit med fransar & speciellt dessa ifrån Zara.
1400:-

26 Augusti - Palma

Idag har jag, älsklis & kusin adam besökt Palma.
Det var en jättemysig stad proppfull med butiker, caféer & servärdheter. Vi började med att besöka det superstora köpcentrat El corte Inglés, där kunde man hitta det mesta men inget som direkt föll mig i smaken.. Efter detta besök vandrade vi vidare bland alla små gränder tills vi kom till La Catedral de la Seu som är en stor katedral från 13oo-talet, mycket vackert att få se som den lilla historianörd som jag är:}
Men till det bästa med den här dagen - jag hade "frishopping" vilket innebar att älsklisen bara fick hålla handen och följa med i alla butiker som jag tyckte såg intressanta ut och det gjorde han som en riktig gentleman!
Hittade jättefina saker och jag är så nöjd, ska försöka hinna visa det här nere annars får Ni se när jag kommer hem.
Nu ska vi avslut kvällen med lite mysig film - Ha det fint mina vänner!

25 Augusti - Förlovning & 6o årsfirande!

Idag har vi vart en halvdag nere vid stranden jag och min kärlek, man kan inte ligga där längre för det blir aldelles för varmt. Vi har haft 35 grader idag igen och man känner bara för att ligga nere vid poolen. Men imorron bär det av till Palma för lite shopping & stadsvandring. Hoppas jag kan hitta något fint både till mig själv & min fina lillasyster:}
Ikväll har vi även firat min pojkväns systers förlovning samt hans fars 60 årsdag, detta gjorde vi på en lyxig restaurang nere vid hamnen - Tack mompe & pompe för den goda maten!

Haha* den översta bilden var jag bara tvungen att lägga upp så Ni får en inblick utav hur knasiga vi verkligen kan vara ibland..

Vår mysiga kväll

Ikväll har vi ätit ute & älsklis tog mig till en jättefin restaurang nere i hamnen. Där åt vi gott & sedan tog vi en omväg längs stranden.
Helt underbart härligt att vara här & jag njuter varje minut tillsammans med min andra hälft..

24 Augusti - Vid poolen

Så här ser min tillvaro ut idag.
Jag ligger nere vid vår pool och njuter utav strålande väder och 35 graders värme. Det är riktigt varmt här och på flygplatsen fick vi höra att den här veckan skulle slå rekord i värme, pust! Men härligt:}
Resan ner har annars gått bra, vi tog oss utan bekymmer till vårt hotell men på kvällen blev det lite drama när vi skulle äta ute på en restaurang. Vi hade beställt mat och sen började det serveras jordnötter till alla bord och jag var tvungen att lämna restaurangen då jag inte ens tål att vara i närheten av nötter. Älsklisen bad om att få take away så jag fick äta min mat på hotellet.
Till lilla mammsi - jag mår bra så u behöver inte vara orolig♥
Ikväll kommer vi dock vara nogrannare av val av restaurang för det var inte allt för roligt att sitta inne och äta..
Nu ska jag ner till poolen igen och begrunda höstens mode!
*Kraam på Er*

Nelly Sommarrea


Nellys sommarrea gör mig otroligt klick-sugen men jag måste låta bli tills jag kommer hem, vill först se vad jag kan hitta i palma. Men visst finns där mycket fint att fynda?


Tusen saker att göra


Men vad gör jag? jag är en sån segis idag, har tusen saker att göra och förbereda men ändå sitter jag bara här vid datorn. Har även ringt till vårt resebolag och frågat om det finns tillgång till internet på hotellet och det gjorde det turligt nog, men jag kommer att få sitta nere på receptionen men det får väl gå bra. Kommer antagligen skriva några kvällar under veckan, hoppas Ni kommer att gilla detta:}

Nu måste jag packa klart!


In my Bed


Idag började jag & älsklis dagen med stora frallor nere på fiket och sen gick vi en snabbis till vila där jag hittade den här söta blusen, helt perfekt att ha på sig när man går till och från stranden.
Ligger just nu i sängen helt osminkad och håret skall jag snart sätta igång att locka
 - vill ju anlända i lockigt hår, glassiga solglasögon och min fina stråhatt.
I Love to travel!


Birthday


Grattis på Födelsedagen Morfar
Saknar dig såå & önskar du vore här nu!


22 Augusti - Music


Rihanna - Man down
Jag vill bara säga, vilket sound!


Pics of the Weekend


Lite bilder från min helg hemma i utvälinge.
Jag hade på mig tröjan & byxorna som jag köpte när jag & nelia vart i malmö. Hos Frida som fyllde 13 år fick vi hemmabakade kakor som hon själv hade bakat som var supergoda, Nelia var jättefin i sina nya byxor och sitt uppfräschade hår så henne var jag också tvungen att föreviga.
Sen bar det av till faster Eva som bjöd på tacosgratäng och viltsallad, det var första gången jag besökte hennes hus så det var otroligt mysigt att sitta ute i hennes lilla "vinväxthus" där hon inrätt med ett litet bord och några stolar. Kvällen blev dessutom väldigt sen men vad gjorde det när jag slog både pappi & farfar i tändsticksspelet:}
Sista bilder är från imorse kl. o6.1o, vaknade till och kikade ut och var bara tvungen att springa ut med kameran,
 jag tror inte man kan bo finare..


21 Augusti - Metallic


Jag älskar verkligen metallic till en lite ljusare palett det här året. Känns så fräscht!
Btw, sov till tio idag och det har ju verkligen inte hänt det senaste året?! Men skönt var det och jag känner mig härligt utvilad, ska annars in i duschen nu och fräscha till mig lite.
Det bär av hemmåt redan idag då jag känner att det hade blivit för stressigt med allt som jag tänker hinna med imorron så ska äta middag här med familjen senare i eftermiddag sen kör dem mig till tåget. Har vart så skönt att spendera helgen med dem nu innan vi åker, det betyder såå mycket ♥


Dubbelkalas


Nu måste jag sätta igång och sminka mig, ska snart iväg på dubbelkalas för min kusin och faster som fyller år idag och imorron.


20 Augusti - Resfeber


Det är svårt att tänka på annat än resan just nu, vill bara iväg!
Låter helt underbart med 34 grader & strålande solsken. Har enbart hunnit ligga ute och sola i två timmar på stranden i sommar så jag ska verkligen ta igen detta där nere:}

Note till mig själv - glöm inte att köpa senaste nummret av vogue att ha på planet.


Gråa Jeans


Ett par gråa jeans i höst är ett måste för mig, har hittat mycket fint men jag har ännu inte riktigt bestämt mig om jag vill ha dem riktigt ljusgrå eller om jag rent utav ska gå emot det silvriga hållet?
Men ett par gråa jeans är iallafall något jag måste ta tag i när jag kommer hem från mallis.


Min lilla Klant


Hej på Er, jag som har tagit så fina bilder idag men som den klant jag är så har jag glömt att ta med mig överföringssladden till kameran - så störigt!
Men det blir fotobomb när jag kommer hem:}
Har suttit några timmar på buss och tåg men skönt när vi väl var framme. Har träffat min lilla Elin idag och gått igenom det som finns kvar på väla, de nya lokalerna börjar ta form så det är lite smått kaos där ute nu så det var inget som fick följa med hem idag tyvärr..
Kvällen skall nu spenderas med min underbara familj, ska slappa lite framför tvn tillsammans precis som när jag & min syster var små


19 Augusti - Uppe

Uppe, pigga & glada!
Nu bär det snart av hem till lilla utvälinge men först ska jag spendera några timmar på väla med min fina Elin:}
Updates från dagen kommer såklart lite senare - Puss & Kjaam*


Packning inför Resan


Just nu håller jag på att packa inför resan till mallistisdag, kommer inte hinna göra det närmare avresan då jag åker hem till lilla utvälinge imorron och stannar över helgen, så jag vill ha det klart tills jag kommer hem igen på måndag.
Bikini, solglasögon, Hawaiian Tropic, läppglans & solhatt - behöver jag något mer?:}


P&B Webbshop


Läste just på Pull & Bears hemsida att de öppnar webbshop i september
- måste ju provas om jag hittar något fint!


Autumn means..


Höst för mig innebärnya pälsar
I höst är jag på jakt efter en grå/vit päls gärna med lite fjäderinslag. 


18 Augusti - Palma Shoppinglist


Jag har funderat lite över vad jag ska shoppa när jag är i Palma, någon som vart där och som vill dela md sig om några bra shoppingtips? bra gågator? shoppingcenter?

Jag har tänkt köpa;
- Snygga skor, gärna sandaler
-Bikini
- Medelstor väska
- Armband eller ringar
- Smink


SlappeKväll


Pust - nu är alla skräpkatonger slängda!
Känns så otroligt skönt och man kan nu göra klart allt och sätta alla återstående saker på plats & göra allmänt mysigt.
Nu ska vi bara slappa framför tv:n.
Puss på Er för ikväll!


Vill höra ifrån Er!

Nu vill jag se en massa glad & roliga kommentarer framöver nu när jag är igång igen!
När lägenheten väl är helt klar ska ni få se den, det lovar jag.
Men vill höra av Er lite - Lite respons hade vart toppen:D


17 Augusti - Mellan 11.oo - 15.oo


Idag har jag vart riktigt flitig!
11.oo - Besiktigar vår gamla lägenhet
11.35 - Besöker vår värd för att säga till att vi är villiga till att lämna över lägenheten tidigare
12.oo - Lunchar med syster & Erika på Blåregn
13.3o - Telia var här och har nu kopplat på vårt riktigt internet (yes!)
14.15 - Vår nya hyresvärd var här och såg till att vi ska få våra dörrar som saknas i lägenheten
14.3o - Ringer Ving och meddelar min överkänslighet för nötter
14.45 - Eltekniker anländer och åtgärdar det sista elektroniska i lägenheten

Har jag inte hunnit med en hel del idag så säg? Känns skönt, nu ska jag fortsätta att packa upp de absolut sista flyttlådorna sen vill jag verkligen inte se dem på ett bra tag:}


Vår Shopping


Vi har ju både vart i kristianstad & malmö de senaste två dagarna & shoppat
 och detta är vad vi hittade;
- Silvrig stickad tröja från H&M (min) - Vita slitna jeans från Zara (mina) - Vit kort kjol från Zara (min) - Svinborste & Paddelborste från GHD (mina) - Svarta tighta jeans från H&M (mina) - Väska från Candy (systers) - Boots från Nilson (systers) - Mjukt stickad halsduk från Bikbok (köpte båda) - Mörkbrun bikiniunderdel (min)- Peachfärgade jeans från Cubus (systers) -
Visst finns där mycket fint ute i butikerna nu?


16 Augusti - Me & You


Så här har vi sett ut idag, sommarfina båda två.
Jag valde såklart mina älskade vita shorts, bästa köpet ever, till hade jag mina nya skor från SoNice, tröja från Gina och min fina cardigan från Object. Vill känns mig somrig ett tag till, åker ju även till mallis om precis en vecka så jag har verkligen sommarkänslorna kvar fortfarande:}
Nedan ser Ni min fina syster, kika även lite extra på hennes hår som jag fixade i helgen, visst blev det snyggt? Helt perfekt blond nyans med en snygg bottenfärg - to love!


Muubaa


Superfin jacka ifrån Muubaa som jag just nu sitter och överväger.. hum.. ska först se vad jag hittar i palma när vi är där annars blir det klick-eli-klick när jag kommer hem.
Hann inte fota sakerna vi köpte idag men vi lär säkert köpa något mer när vi är i malmö imorron så då visar vi allt då:}
Nu måste jag verklign i säng, är supertrött för jag vaknar sju varje morron!?
 måste vara pigg & glad tills imorron
Go´natt på Er! 


15 Augusti - Internet


Ville bara säga att jag har Internet nu,
ett slött sådant men iallfall så kan jag få kontakt med omvärlden igen:}
Har vart i stan hela dagen idag med min fina syster som är här nu, ska visa Er det vi fick med oss hem, sen måste jag ju visa hur fin hon blev i håret efter att jag laggt i ett helt hav av slingor, bottenfärg och redkens underbara Blond Glam.
Mer updates ikväll med andra ord, vi ses väl då?:}


14 Augusti - Update

Heey igen,
inget internet än så länge.. har ringt telia och påskyndat prosessen så tills vidare skall vi få låna mobila bredband tills vårt eget nätverk fungerar, dessa kommer min älsklis hämta efter jobb imorron:}
Håller just nu på med min systers hår som skall få sig en regäl uppfräschning inför skolstarten nästa vecka!
Vi hörs imorron kväll mina vänner


11 Augusti - Lite Info

Mina kära vänner,
förhoppningsvis har jag internet redan imorron!
Vad skulle Ni vilja att jag skrev om då? några önskeinlägg?
Min syster kommer annars till helgen, då ska vi fixa hennes hår, vi ska ner till stan, förhoppningsvis bada någon dag och viktigtast av allt så ska vi på shopping i malmö:}
Så mycket härligt jag har att se fram emot - Happy


6 Augusti - Summering


-En liten summering om dagen-
Solat på stranden med min andra hälft - Ätit brunch på Coffee House - Satt upp tavlor - Ätit glass på Glassbåten - Ätit middag med la Familia & avslutar kvällen med lite konsert & godis 


Höstig Outfit


Jag vet att jag inte ska prata om hösten men..
Jag vill ha;
- Oversize gråstickad tröja
- Vit kort kjol
- Bruna mochastövlar  


Höst?


♥ Det regnar ute - det är ruggit - jag vill ha en Päls ♥


5 Augusti - På Jobb

Go´morron mina söta!
Just nu
befinner jag mig på jobb och det är i stort sätt så min gångna vecka har sett ut.. Men ikväll ska jag & älsklisen till min familj som just nu befinner sig utanför kristianstad för lite grill och kvällsmys.
Lägenheten ska vi pyssla vidare med i helgen, sätta upp lite hyllor och annat piff och jag ska även klippa min lilla mormor som enligt mammi ser ut som ett litet troll:}
Vill hinna skriva här också under helgen men det hinns nog inte med förrän lite senare den här helgen.
Har Ni något speciellt som Ni vill att jag skriver om då? vill Ni kanske se fler sneakpeak-bilder från lägenheten? 


1 Augusti - Vårt Sovrum


King Size
Här är vårt nya s o v r u m, inte helt klart men i stort sätt, det enda som återstår är kristallkronan i taket och spegeln.
Dessa är beställda och kommer förhoppningsvis innan helgen:}
Sängen går i gråbrunt tillsammans med sängborden, sängkläderna valde vi att ha i vitt & ljusgrått och med mormor-mönster som jag kallade det när jag hittade det i butiken, minkpälsen över de bakre kuddarna tycker jag var en snygg och lite lyxig detalj. Tanken är även senare i vinter att vi ska köpa en pälsfäll och ha på nedre delen av sängen. Så läckert när jag såg det på en mässa!
Så här myser vi nu om kvällarna - Gillar Ni det?


RSS 2.0