29 januari - Every Rose

Though it's been a while now
I can still feel so much pain
Like a knife that cuts you the wound heals
But the scar, that scar remains
 
I know I could have saved a love that night
If I'd known what to say
Instead of makin' love
We both made our separate ways
 
But now I hear you found somebody new
And that I never meant that much to you
To hear that tears me up inside
And to see you cuts me like a knife

Black Leather Peplum Jacket


Jag har totalt kärat ner mig i denna skinnjacka, den sålde slut & kom in igen..
är det inte ödet då?:}
klippas hem från @ riverisland.com

24 januari - Godbitar hos Nelly

Heey mina finisar!
 Har inte skrivit något om mode den sista tiden what so ever.. men nu har jag hittat några godbitar som jag bara måste dela med mig utav. Samtliga produkter kommer ifrån nelly.com.
 tight variant av harembyxan, gärna i något exotiskt mönster / gråa mysbyxor ifrån Odd Molly eller Saint Tropez / sightseeing byxa ifrån Ralph Lauren är återkommande för mig varje vår / omlottkjolar i alla längder & färger / skinnjacka i härlig nougat färg ifrån Muubaa / mysig tröja med dragkedja som enda detalj ifrån Hunkydory / svart transparent tröja & en lite rolig klänning

Årsresumé okt-dec

Oktober
I oktober delade jag med mig av något av det värsta jag någonsin varit med om, fler ord behöver jag nog inte lägga här för ni vet. En hel månad av gråt, oro, ensamhet & förtvivlan.
 
November
Även november var en svart månad, fanns inte mycket som fick mig att le eller som fick mig att må bättre, men där fanns ändå ett ljus & det var ni mina vänner!
 
December
Jag jobbade en hel del under december månad, jag började sakta, sakat ta mig upp från avgrunden där jag hade blivit lämnad men jag hade bestämt mig - jag ville må bra, jag valde Livet!
Det blev jul & nyår och jag valde helt att fira dessa högtider tillsammans med min familj.
 
Life is a rollercoaster
Ena stunden är du hög på livets goda för att i nästa ligga i dess rännsten men jag valde ändå att se livet som en gåva där man får möjlighet att prova på så många känslor, upptäcka nya platser och möta så många olika människor. Jag är så Tacksam för Livet! 
 

Årsresumé jul-sep

Juli
I juli jobbade jag på igen, där här gången för att det nu var bestämt att jag skulle flytta till NY redan den 11 augusti. Ägnade större tiden av dygnet till detta och så fick ni se lite utav min shopping ifrån Orlando & Miami. Även lite shopping ifrån lilla Ängelholm dök där upp och viktigaste dagen den här månaden var såklart Nikkis födelsedag den 22:} 
Augusti
Här åkte jag till NY för att jobba och studera, fick åka förstaklass och ja det kändes ganska lyxigt, hihi! Jag träffade massor av fina & nya vänner, jag körde bil i USA, jag shoppade upp en hel lön (!), shoppade än mer på victoria´s secret, strosare runt hemma i Bronxville och något som jag verkligen minns från summer of 13 är dessa vita shorts ifrån zara, har kommit in likadana fast i skinn och dem var jag snabb att haffa ett par av - älskar dem!
September
Livet lekte i halva september, jag jobbade och pluggade om vartannat. Träffade mina vänner om helgerna i NYC, det blev mer shopping, mysiga restaurangbesök i Soho, födelsedagsfirande och mycket annat. Sedan tog allt slut, mitt liv stannade..

RSS 2.0