28 september - Uggs

Jag spinner vidare kring ämnet boots till hösten - Uggs Austrailia nailed it again!

En ren investering

Till hösten 2o14 är det grova boots & kängor som gäller för mig samt även mina uggs fast i mer höstliga färger såsom; chokladbrunt, ljusbrunt & grått. Till min höstsamling önskar jag dock ett par klassiska Timberlandkängor, hur fint till en helsvart outfit?? kommer hålla hela vintern och långt in på vårkanten nästa år då jag även tycker det är jättefint till bara ben och någon oversize-tunika till. En ren investering intalar jag mig själv, mihi!

Söta små Under

Läste nyss min fina vän Elin´s blogg om dessa sotnosar ifrån Lindex - me wanty!
Kika gärna in hos henne, hon är världens finaste tjej ifrån hbg:}
 

18 september - Viva la Juicy

Nu ska jag vara brutalt ärlig.. jag hatade den här parfymen fram till för ca 2 veckor sedan. Då fick jag av en händelse i butiken den på mig och efter en stund började jag fundera på vad det var som doftade så gott? till sist kom en kollega fram till mig och sa: "Är det du som doftar så gott? vad är det för parfym du har på dig?" Då var det kört, att man kan ändra sig så plötsligt? Men ni vet väl - man ska aldrig säga aldrig!
Så nu står den så fint i mitt badrum och ja, jag har burit den hela den här veckan:}
 

Höst hos H&M

 
H&M har verkligen vunnit tillbaka mitt hjärta, under en lång period har jag inte känt någon inspiration alls i detta företag men nu verkar det som att det har hänt något
- de har lyssnat på oss kunder. 
Jag höll på att sätta andan i halsen när en tjej på H&M´s butik i Malmö berättade om divideds nya gråa serie, det var verkligen ett halleluja-moment för jag har älskat denna återkommande serie sedan den skapades tillsammans med filmen Män som hatat kvinnor till hyllning av lisbeth salander. Jag fullständigt älskar denna kollektion som genmomsyras av grå-svart färgskala, slitna detaljer och massor av skinnplagg. Tack H&M!
Men såklart har jag favoriter från det övriga sortimentet också:}

Söndagen 14 september 2o14

Heey mina finisar - I´m back!
Jag har låtit bloggen vara under hela sommaren. Jag har njutit av den svenska sommaren, av sol & värme på den franska revieran, dansat in på småtimmarna till oslagbar musik på summerburst i göteborg, rockat med vännerna på sweden rock festival, ätit glass på bryggan, suttit på underbara uteserveringar, firat att en av mina bästa vänner har gift sig, träffat massor av nya bekantskaper som jag nu kan kalla mina vänner, pussat på världens finaste man, jag har flyttat till ny stad, börjat på nytt jobb - men framför allt har jag spenderat så mycket tid med dem jag verkligen tycker om!
 
Men jag har saknat att dela mina tankar & min inspiration med Er
så nu kör vi!

RSS 2.0