Closeup

Här är en closeup på håret med och utan blixt.

My New Hair

Har länge funderat över hur jag velat färga håret och tankarna har länge kretsat kring en snygg ombre, men jag ville inte ha en så stark som många andra har så när jag såg Kenzas version tog jag den till Jennie och sa; "Make it happen - men lite svalare" och resultatet ser ni här ovan. Kanske inte världens bästa bilder men det är så sjukt jävla snyggt och jag älskar det, helt i min smak! Kommer en närbild på det i nästa inlägg. Blev att jag bytte om till något mer bekvämt när jag kom hem så jag strosar runt i maxiklänning just nu när jag är hemma. 

28 juni - Me Today

För första gången den här sommaren kunde jag ha shorts på mig, fantastiskt!
Shorts kommer från Zara (som jag köpte i söndes), bältet är ifrån Liebeskind, tröja från Sisters, skinnjacka ifrån Muubaa & stölvarna är ifrån Hunter. Skulle önska att jag var liite brunare men vad gör man när man bor i detta solfattiga land?! Får snart ta mig 2o minuter på solariet:)

Tomorrow

Imorgon har jag en ledig dag!
Den skall spenderas väl, det lovar jag. Ska börja med att inte ställa klockan, sen ska jag strosa ner till stan, shoppa lite, sen hem och vara lite duktig genom att städa lägenheten och sen ska jag överraska mitt hjärta med lite god mat och sen ska vi bara mysa oss.
Känns riktigt skönt att gå och lägga sig ikväll då man vet vad som logger framför en..

27 juni - Lovecelebration

Idag, snart på timmen för fyra år sedan träffade jag mannen i mitt Liv.
Det är en helt otrolig känsla att vara så här kär och lycklig som jag är. Kommer ihåg dagen när vi träffades som om de vore igår, kommer ihåg känslan över hur nervös jag var men hur den släppte när jag väl satt i bilen vid din sida. 
Det var kärlek vid första ögonkastet för oss båda..
Älskar dej mest av Allt min kärleksbuunböön!

Sneak peak

När jag kom hem idag hade älsklis börjat förarbetet på vår balkong så jag tänkte ni kunde få en sneak peak-bild på det, haha! Trägolvet börjar komma på plats och rottingmöblerna är ihopmonterade.. ohh, längtar tills vi kan sitta ute i solen och äta!

26 Juni - Pure Inspo

Jag har just kommit på hur snyggt det är med en beige, transparent skjorta med vit spetsbh under och ett regält statement-halsband till det - maju!

På med mysskorna

Slutade kl. 2o men var ändå inte hemma förrän kl 21, har vart mycket på jobbet idag, eller ja både hemma och på jobb. Kom som sagt hem sent sen direkt till affären för att storhandla, hem och laga carbonara, städa och nu har jag äntligen fått sätta mig i soffan, precis så där lagom tills att man ska lägga sig:) 

Work 11-2o

Nu blir de jobb 11-2o.
Men de gör verkligen ingenting då jag verkligen älskar mitt jobb och när de ändå bara ska regna hela tiden så står jag gärna inne i vårt väl tempererade spa, haha! Hoppas alla mina fina läsare får en bra start på veckan:)

25 juni - Shorts from Zara

Här är mina fina shorts som jag hittade på Zara igår på Väla. De är en aningen längre baktill och har lite mönster i sömmen vid fickorna. 279:- tycker jag dessutom är ett mycket bra pris! Måste snart ta lite outfitsbilder igen så ni får se allt jag köpt på mig, så mycket roligare tycker även jag själv:)

24 juni - My Weekend

Vilken skön Midsommar-helg jag har haft.
Har som sagt firat den hemma med familj & vänner, med jordgubbar & vaniljglass och sjuukt mycket skratt och visat att jag är världsbäst på all världens flaggor, haha! Igår softade jag hemma med la Familia och gick bara ut när jag klippte några vänner till familjen. Idag kom älsklis hit för att vi skulle kunna ta en tur på ikea och väla. Fick med oss ett trägolv och utemöbler i rotting (så fint de kommer bli på vår balkong när vi är klara!) och inne på väla fick ett par ljusa slitna jeansshorts från zara följa med hem samt en vit iphone 4s. Visar shoppingen imorgon och balkongen får ni se en solig dag när den är klar!
G o d   N a t t  på Er!

22 juni - Statement Halsband

Jag har länge letat efter ett statement halsband men inte köpt något för jag har inte hittat något som känts rätt, men de här två är helt i min smak. Dock skiljer sig prislappen en aning men  tycker ändå båda är lika fina - 6000:- & 400:- hos Shopbop.

New Home

Som det ser ut nu blir det ikea på söndag tillsammans med älsklis, då hoppas jag att vi hittar lite saker som vi behöver för att färdigställa vår balkong. Trägolv, solsäng, vita dynor och ett olivträd, ja ni vet nog ungefär hur jag vill ha det, haha! Ska även ha tag i ett sminkbord för jag är verkligen trött på att ha allt mitt smink i sängen när jag sminkar mig och en ny tv-bänk skulle också vara bra att hitta. Nu ska jag sova för ska åka tidigt till lilla Utvälinge imorgon bitti - sov gott på er! 

Inspiring

Detta tycker jag är enkelt, snyggt & stilrent.
Sexigt sofistikerad med en tidlös touch är mitt motto när det kommer till att skapa outfits. 

21 juni - at work

Idag jobbar jag mellan 9-18,
vilket jag gjort sedan i måndags men imorgon är jag ledig och så lördag & söndag
- s u p e r s k ö n t  ska de bli!
Då ska jag bara vila och ta igen mig och förhoppningsvis kan jag få min lilla älsklis att åka till ikea med mig på söndag, ska börja mjuka upp honom redan ikväll, haha!:) 

Midsommar-planer

Mina Midsommar-planer är att åka hem till la Familia utanför Helsingborg och fira precis vid kusten. Vi har bjudit hem lite nära & kära för att äta nypotatis, spela wee, skratta & avrunda kvällen med jordgubbar & vispad grädde.
Hur skall mina fina läsare fira?:)

Färg & Mönster

Älskar verligen färgen och mönstret på den här tunikan
- skulle gärna vilja springa på något liknande nästa gång jag är i stan!

20 juni - GHD Pink Edition

Klick Klick!
Idag har jag tillsammans med en kollega på Skägg & Lockar beställt hem den här GHD-stylern i Pink Edition, fick beställa den ända ifrån Köpenhamn på GHDs huvudkontor där för den är otroligt svår att få tag på men förhoppningsvis kommer den med leverans i början av nästa vecka. Jag säger bara Äntligen - har stört mig på min gamla plattång länge nu, speciellt när jag lockat med den då den gärna sätter fula ränder i mina lockar.. men i och med att GHDs styler är rund i sidorna så händer inte detta. Sen är den jue så himla fin att ha framme på mitt tänkta sminkbord. Plattorna är också mycket mer skonsamma för håret och i och med att jag köper en GHD Pink Edition så bidrar jag till Bröst Cancer Fonden och det känns ju också otroligt bra:)
 
1999:- @ specialbeställd på Skägg & Lockar

19 Juni - HunkyDory

När jag & älsklis var på Väla i södags fick denna klassiska kofta från HunkyDory följa med hem. Har velat ha den ett bra tag för den går att kombinera på så många olika sätt (superfin att ha till en kortare klänning) och tog den i beige då den passar bäst ihop med min övriga garderob:) 
1300:- @ Spirit Stores

18 Juni - Muubaa

L u c k y   M e ! Sprang in på rean på Ekbergs Woman i Kristianstad idag, trodde kanske jag skulle hitta något och så går jag och gör årets kap. En Muubaa jacka från våren 2012 för halva priset!! Galet! Var nervös när jag provade den, stod bara och "hoppas den sitter bra, hoppas den sitter bra.." och den satt som om den var sydd för mig. Taget, haha! Måste vara världens lyckligaste tjej just nu:)
Har fotat den i lite olika ljus men ni ska såklart få se den bättre på någon outfits-bild. OMG, älskar verkligen färgen, detaljerna, konstruktionen - allt!

Förr  4000:- nu  2ooo:- @ Ekbergs Woman i Kristianstad

17 juni - Casual

Så här ser jag ut idag, ganska casual men med snygga detaljer. Inget speciellt egentligen; byxor & skinnjacka ifrån H&M, linne från Vila, armband från Bikbok, scarfs från Zara och mörkbruna Uggs. But i Like it!

15 Juni - Hard work work!

Upp kl. 8 för utbildning på jobb (vi har tagit in en helt ny behandling ifrån Italien som vi kommer vara först om i sverige at utöva, mer om detta senare!) Sen hem för en powernap på 3o minuter, ut en tur med Nikki, jobba 11-2o, hem och städa, diska, duscha, peela & borsta mig med min nya torrborste & tvätta håret, föna det och platta det för imorgon efter jag slutat vid tre åker jag & älsklis till hbg för lite fest hos Elof & Nicke.
H ä r l i g a   L ö r d a g !

14 Juni - Swedish-Shopping-Road-Trip´12

Min skatteåterbäring var fet, jag jobbar extra och snart trillar lönen in - den här sommaren kan inte börja bättre! Och jag är så otroligt Tacksam. Jag har världen bästa jobb, bästa arbetskamraterna & bästa chefen.
Och i och med att de är sommar och att livet är så allmänt bra så har jag och min fina syster bestämt oss för att åka på Swedish-Shopping-Road-Tripp´12, vi börjar i Göteborg om tre veckor, därefter en heldag på Väla och veckan där på intar vi Malmö. Blir inte stockholm för jag tycker utbudet i Göteborg är 1000x bättre, haha! Och så är de så mysigt i Göteborg jue. Längtar, längtar, lääängtar!!

13 Juni - Work

God morgon bloggen! Var uppe tidigt idag för tt gå på frukostmöte med jobbet och våra aktörer & sammarbetspartners, trevlig start på dagen och buffén var super med både fruktsallad, mängder av färsk frukt, juice, jordgubbar & grädde.
Ska vila lite till nu innan jag jobbar 11-2o.
Hoppas Ni får en riktigt fin dag och ni som har fint väder, ut & njut säger jag bara!

Leather and Skulls

Hittade dessa två armbanden när jag var i stan igår, är helt galen i armband just nu men finns ju så många fina, och ibland hittar man inget, så när de väl finns får man ju passa på tycker jag, haha! Gillar dessa tillsammans och med mitt MJ armband.

HunkyDory

Love at first sight - HunkyDory.
Har så många klänningar som den här skulle passa till, så attans snygg!

My Next Trip

Nu har jag bestämt mig, jag vill att LA blir mitt nästa resmål. Har alltid vetat att jag velat åka till usa men inte vart jag skulle börjat men nu när jag har Sara att luta mig mot, som har bott på båda kusterna, så har vi tillsammans konstaterat att LA och California är platsen där jag ska börja:) Hoppas på att komma iväg i januari eller februari, än återstår en del planering och pengasparande, måste ju även försäkra mig om väder och annat för jag vill ju komma dit när de är som finast.
Victoria´s Secret, Beverly Hills & Tyra Banks - Here I come!

12 Juni - A day off and I´m Sick

Blä, jag är ledig idag och är sjuk - inte okey!
Men jag ska vila hela dagen så kanske de kan lätta. Blev ju alla genomblöta under studenten och alla i familjen lider av halsont och nästäppa för tillfället. Men roligt hade vi iallafall & de är huvudsaken:)

Asos

Detta armband ska jag nog klicka hem ifrån asos imorgon!

Love the Combo

Blev helt kär i kombon mellan kistan, soffan, stenmursväggen,
den runda spegeln & de rosa blommorna.

Perfektion

Denna arm innehåller 1oo% perfektion av Accessoarer.
Har ju armbandet längst till vänster och vet vart jag får tag på de andra med nitar men vart hittar jag armbandet med döskallarna, någon av mina läsare som vet?:)

Me and You


11 Juni - Marc Jacobs

Neonrosa - finns det något finare på en brunbränd arm?
Detta fina lilla neonarmband från Marc Jacobs fick följa med hem ifrån Donna idag, snygg att sätta som personlig touch på sin outfit, till en finare klänning tycker jag den skulle vara läcker för jag känner mig gärna lätt för fin och pråper när jag använder klänning och därför är accessoarer likt denna snyggt att sätta till.

10 Juni - What a Weekend!

Student & 25 års Fest!
Vilken helg jag har haft, först min systers student i fredags och sen Annas 25 års fest i går. Är så trött just nu så jag vet vad jag ska göra, sova i guess, haha! Studenten var verkligen jättebra förutom vid utspringet då ett skyfall drog in över Helsingborg, kändes sådär kul med tanke på att jag steg upp fem på morgonen för att sminka och locka håret på mig och min syster, inget som syntes på några bilder tyvärr så vi sa att vi ska ta bättre bilder nästa gång vi ses. Men hon var jättefin iallafall och otroligt glad! Nu är det äntligen över och Livet kan börja på allvar:) Vi gick även ut tillsammans på kvällen och hem kom vi inte förrän tidigt på morgonen - helt perfekt s t u d e n t !

Nikki

Lillfisen myser med Husse - oohh är hon inte världens sötaste!?

Shoes

Hur coola?! Älskar att den spetsiga tån kommer tillbaka lite då och då, snyggt också att blanda skinn och mocha och framför allt fransarna (galen!) och till sist gillar jag också att den inte är kort och heller inte lång i skaftet - helt perfekt sko!
1145:- @ asos

6 Juni - Packa!

Nu är vi klara med Saras hår som både blev färgat, slingat & klippt, men fin blev hon:) Nu ska jag ta hand om mig själv lite, är ju ensam hemma nu då min älsklis har gett sig av för att bo på Sweden Rock Festival fram till på söndag men jag misströstar inte då jag ska på systers student på fredag och vilken kväll de kommer bli! Därför måste jag nu; duscha, tvätta håret, platta det, skrubba mig med min älsklingsskrubb, måla tånaglarna, packa och hälften har jag säkert glömt att nämna här men ni förstår - mycket att göra nu!

My Day

Pust, vilken dag. Stängde vid 2o, hem och åt en pannkaka, pratat lite med syster och imorgon är det upp klockan o7.30 för att äta frukost med fina sara och sedan slinga hennes hår:) Så jag säger godnatt nu så jag orkar, sov gott!

5 Juni - Work

Det är faktiskt en ganska chill vecka för mig den här veckan, jobbade i butiken igår med inspirationskvällen, idag jobbar jag 11-2o, imorgon är jag ledig och på torsdag jobbar jag 11-2o sen är jag ledig fredag till söndag för att se min syster ta studenten och fira en gammal vän som nu fyller 25. Lite sol till den här helgen och den skulle vara perfekt! Nu ska jag äta frukost och jag vill informera er att jag gått ner 1,5 kg nu:)

Sol & Solprodukter

Idag har vi haft inspirationskväll i butiken om Sol & Solprodukter. Det slarvas en hel del med detta eller så är man rädd för att använda det för man tror att man inte ska bli brun, jag ska därför upplysa mina läsare;
Det finns för det första två olika typer av solskydd, kemiska och fysikaliska. De kemiska solskydden stänger ute både uva och uvb strålar, man kan säga att den absorberar strålarna i krämen så strålarna tar sig aldrig till huden, detta resulterar i att man inte får någon färg men ett mycket bra skydd. De fysikaliska solskydden fungerar som så att de skyddar från både uva och uvb strålar men släpper igenom en del uvb (som gör oss bruna och som sätter igång produktionen av melanin som är vårt färgämne i kroppen), detta för att skydda vår kropp från att bli bränd. För ytterligare färg kan man även som jag skrivit om tidigare använda sig utav en sun activator som tränger länge ner i huden och som även arbetar tillsammans med melaninet och kickar igång det ytterligare.
Så för en snygg, jämn och säker bränna använd solskydd & sun activator!:)

Jag kommer själv använda sun activator från Carita, solskydd spf 15 ifrån Dior och after sun också ifrån Dior.

4 Juni - Drömmer om Badrum

Jag älskar verkligen vår lägenhet men badrummet är i minsta laget, men charmigt. Men kan inte låta bli att drömma om ett stort badrum med stora vita ytor, glas och minimalism.

Vintage by Fe Shoes

Igår hittade jag dessa sjukt fina skorna när jag sprang inom Donna på lunchen, har letat länge efter liknande skor så de var givet att jag skulle ha dem när jag såg dem, det bästa var också att de hade 2o% på hela sortimentet den dagen
- kul när man har sån tur tycker jag!
500:- @ Donna

3 Juni - Nails

Nu har jag äntligen hittat en bra nagelteknolog som gör gelenaglar, som jag har letat! Från och med nu är jag stamkund hos Lottie Nagelfixarna på Råå:) Gjorde klassiska franska med ljusrosa stenar lite här och där och jag är så sjukt nöjd!
Tack till fina Lottie & Nathalie som tipsade mig om henne.

RSS 2.0