30 juli - the Jacket

Mitt hjärta bara skriiker köp när jag ser på den här jackan.. 

the List

Jag vill ha;
en ny vit soffa, ett nytt vitt vardagsbord, en vit, högblank tv-bänk, nytt golv i vardagsrummet, vit fondvägg i trä, en svart päls, en MK klocka, massor av smink ifrån Nars, en resa till LA, gå lös på Shopbop, Pull&Bear, Asos, Max&Chloe med flera, nya sminkborstar.. ja listan är lång.
 

29 juli - New Fur

Den här fanns i paketet som kom i slutet av veckan, en ny päls till min samling. Valde en beige med luva den här gången, har ingen direkt ljus päls och luvan tycker jag bara är så attans s n y g g ! Kommer älska mig själv med den här till skinnjackan i höst.  

Saturday Night

Så skönt att de äntligen är lördagkväll - tid för egentid, tid för mys, tid för inget, tid för min lilla vovve, tid för varandra, tid för filmmys. Det är det vi ska ha snart, har vart nere på hemmakväll och hyrt film så snart ska jag få krypa ner i min älsklis trygga & varma famn. Fick paket i torsdags som jag ej hunnit visa er, mitt första höstplagg ´12, galet jag vet men de gäller att vara ute i god tid och veta vad man vill ha annars tar allt man tycker är fint slut;) 

28 juli - Narsmania

Nars Powder Foundation Stromboli - 5oo:-
Nars Duo Concealer Custard/Ginger 33o:-
Nars Highlightning Blush Albatross 29o:-
 
Jag har tänkt klicka hem lite fina saker ifrån Nars; ett puderfoundation med olivfärgad underton måste jag ha, en duo concealer så jag kan få till exakt rätt nyans till min hy & till sist även en snygg highlighter. Har enbart ett lipgloss från Nars men som jag älskar sjuukt mycket så förväntningarna på dessa produkter är skyhöga!
 

25 juli - Njut av Livet

Jobb, jobb.. vad mer kan jag säga? Är liite ledsen att jag inte får vara ute i solen men blev allt lite tröstad i alla fall när lönekuvertet kom idag, hihi!  Har annars bara köpt en sjukt mjukgörande fotkräm på jobbet, den ser inget speciellt ut och doftar i stort sätt ingenting men vilka babyfötter man får utav den. Mycket mer har jag inte att berätta om ikväll, ska bara lägga mig i soffan nu med min lilla vovve och titta på ett avsnitt av the tudors.
Hoppas Ni får en fin kväll!

Make up Store - Tävlingen

R Ö S T N I N G E N är IGÅNG!
Ni mins väl Make up Stores tävling "Gör om en vän" som jag är med i? Röstningen om de tre finalplatserna är igång nu och Ni vill väl rösta på mig?:) Vill ni skulle jag bli såå glad!
Klicka på länken & Rösta Nu & jag vill säga Tack på förhand:)
 
http://makeupstore.co.th/competition/
 

23 juli - Råå Strand

Idag har jag haft en underbar dag på Råå strand tillsammans med Nathalie & hennes Danne, så skönt de har vart att bara få vara på stranden, men lär väl bli den enda nu när jag måste jobba fram till på lördag, buhu:( men jag kommer leva på detta minne länge sen får jag väl lägga mig i solariet i några minuter då och då, haha! 
 

Nice

Jag har länge vart på jakt efter en snygg, grå peplum topp och nu har jag hittat en med perfekt grå färg och med perfekt skärning. Örhängena tyckte jag också var snygga!

21 juli -På Bagels

Trött tjej på Bagels idag, jens kom ner och så tog vi en lunch tillsammans, vilket förgyllde hela min lördag. Älskar deras chicken fenix och vill verkligen rekommendera den, till min väljer jag fullkornspasta och currysås, bara så ni vet:) Nu ska jag hålla helg och är ledig nu i två dagar, vilket känns otroligt skönt - L y c k a ! På måndag ska jag dessutom träffa en mycket speciell vän, vilket jag längtar jättemycket till. Men nu ska jag mysa ner mig i soffan med nikki och kolla på film. Ha en fortsatt bra lördag finisar!  

White & Pink

Igår kom det även ett paket med två nya skal till min iphone,
ett ljusrosa bumpskal & ett ljusrosa glitterskal. Var dock svårt att fånga det snygga glittret i det nedre skalet men dessa bilderna fick duga. Snyggaste detaljerna ever:)

Mina Favoriter

Tänkte visa er några utav mina favoriter inom hårvård & hudvård.
 
Redken All Soft schampoo & Balsam, är en serie som skyddar, reparerar och gör ditt hår superlent och superglansigt utan att tynga ner, mycket viktigt för mig som har så tjockt hår. Kevin Murphys hårspray och body builder, håsprayet är i särklass de bästa jag provat, är hårt men utborstningsbart och ger ingen krispig yta på håret, body buildern lägger jag i hårbotten i blött hår, sedan aktiverar jag den med fön och luftig föning (var inte rädda för att föna håret rakt upp, går inte att få volym i håret om man hela tiden borstar håret neråt..). Kerastases elixir och Moroccanoil är två oljor som mitt hår älskar och inte fungerar utan, lägger i Kerastase när håret är vått och skall fönas och Moroccanoil lägger jag sedan i håret ibland när håret är helt torrt efter föning eller i svansen efter några dagar och jag vill ha det extra glansigt eller helt enkelt vill hålla mitt hår i en bra kondition. Loreals crystal gloss är ett glansspray som jag använder såväl på uppsatt som nersläppt hår, är bara beroende av att ha det glansigt, hehe. 
 
Loreals sublime bronze är en self tanning mist som jag ibland sprayar ansiktet med för att ge lite extra färg, Dior Bronze spf 15 är mitt dagliga skydd ifrån fria radikaler och solens negativa påverkan, jag vill ha en säker och hållbar bränna - med andra ord, en bikinilinje som varar till nästa sommar! Ole Henriksens dagkräm Nature Me är bara helt underbar (ska skriva om denna i ett senare inlägg) och under denna dagkräm lägger jag Md:s moisture defense som är en medicinsk djupgående dagkräm (kan skriva mer djupgående om denna med om ni vill). Sen kom inte min st. Tropez gradual tan-kräm med men den är också är kär ägodel i min hudvårdssamling. 
 
 
 

Redken All Soft

Igår fick jag en postavi och när jag sedan hämtade ut paketet blev jag mycket positivt överraskad när jag såg att de var mitt schampoo & balsam ifrån Redken som jag beställde på feelunique.com, de hade ändå förvarnat på hemsidan att leveranstiderna kunde vara längre än normalt då dem var underbemannade nu under semestertid men ändå fick jag mina varor på 4 dagar, de är riktigt bra service! Mycket glad & nöjd tjej:)
 
För övrigt, bästa hårprodukterna överlag kommer enligt mig kommer ifrån Redken, jobbade som sagt med det innan när jag var på Xclusive och hittar man så bra produkter så är det svårt att välja något annat.

20 juli - Think Simplicity

Så här ser jag ut idag; svarta jeans med hål över knäna, svart bälte i skinn och skinnjacka, fin mönstrad topp ifrån Zara och mina älskade skor ifrån River Island. Think - Simplicity.

19 juli - Earrings

 
Snyggisar!

17 juli - Come on!

Här sitter jag och planerar och gör fina, intressanta och roliga inlägg till er och så får jag inte några kommentarer? Ni som alltid kommenterar behöver inte ta åt er men alla ni andra som kikar in här dagligen, det skulle vara roligt att höra av er ibland faktiskt. Nu har jag bloggat en ganska lång period och jag tycker jag förtjänar lite mer feedback ifrån mina läsare och har rätt att sätta lite press - så come on! 

Createdbyc

Nu har jag även börjat uppdatera via instagram, för att följa med är det bara att söka på Createdbyc så hittar ni mig. Gör fler uppdateringar där så för er som inte får nog av mig här ni får gärna följa mig där också, haha:) Puss!

Iphone

Ska klicka hem lite fina detaljer till min Iphone 4s idag, den behövs pysslas om och göras lite mer personlig! Men en fråga till mina läsare, går det att hitta menyknappar i rosa? Gillar inte att ha alla i tråkiga färger som dem är nu!? 
Help please..

16 Juli - Godmorgon

Är ledig idag vilket resulterade i att jag tog en riktigt lång sovmorgon, kom upp strax innan tio och då tog jag & nikki en lång promenad och sen åt vi en lång frukost på det:) Vädret är tyvärr tråkigt som vanligt, regnet smattrat på rutorna som vanligt.. men ska göra en del här inne idag iallafall. Ska sortera mina papper, städa lite och ha filmmys med min älsklings vovve. Men skulle behöva ta mig ner till stan på några småärenden men vi får se vad de blir av den saken. Nu ska jag bädda sängen!

St. Tropez

I fredags fick jag hem min beställning i från eleven, hade beställt st. Tropez Everyday Moisturiser For Face Medim/Dark och jag började använda den samma dag som jag fick den. Nu har jag börjat få en riktigt fin brun färg i ansiktet som inte ser konstgjord ut eller som doftar kinamat. Jag är väldigt nöjd över denna produkt då allt jag hört om den verkligen stämmer. Den doftar fräscht, och den ger en snygg färg som inte är orange. Jag har provat de mesta inom tan men st. Tropez slår allt jag någonsin använt. Den har en stadig plats i mitt badrumsskåp från och med nu. 

15 Juli - Sommarkänslor

Bruna tassar, rosa jeans & rosa tår är sommar för mig:)
 

Ole Henriksen

 
På Hälsa & Helhet där jag arbetar har vi en massa fantastiska hudvårdsprodukter som man bara inte kan låta bli att pilla på. Har den sista tiden tittat närmate på Ole Henriksens produkter. Många kändisar, därbland Tyra Banks, älskar hans produkter och han är lite utav en guru inom hudvårdsvärlden. Jag har provat en dagkräm för normal/kombinerad hud som heter Nature Me som är helt fantastiskt underbar i sin konsistens och doft, vi kallar den godiskrämen då den både är babyrosa i färgen & doftar sockersött! Väl på huden tränger den in fort och man känner skillnad i huden redan efter 3o dagar. Jag tror de blir ett köp efter lön för den här lilla pärlan går på 710:-.
En ögonkräm är det också dags för, fyller ju 25 i år och det är helt rätt ålder att börja i, för de fungerar som så att man hela tiden skall förebygga, redan uppkomna rynkor är svåra att "trolla" bort så det gäller att börja i tid. Åter igen är jag sugen på en av Oles produkter, han har en ögonkräm som heter Ultimate lift eye gel som är en gel som du duttar som punkter kring ögonen som sedan sprider sig jämnt kring ögat, den innehåller även koffein som gör ögat piggare och den hjälper även till om man är trött eller har påsar under ögonen, vilket kan hända mig ibland. Kommer tyvärr inte ihåg priset på denna med tror den ligger runt 500:-.
 

Lilla Nikki blir Stor

Tänk så fort tiden går..
Vår lilla skatt fyller snart 1 år, den 22 juli i det dags att fira!
Kommer ihåg när vi hämtade henne och hon låg i en handduk i mitt knä hela vägen hem,
helt fantastisk känsla. Att få ha henne är bland de bästa som finns.

12 juli - Dior Bronze

Har lärt & läst på en hel del om solskydd den sista tiden, jag är ju soldyrkare som ni vet och jag verkligen avskyr att känna mig blek, men samtidigt så vill jag ju inte skada min hud eller åldra den i förtid så därför har jag testat en hel del solskydd de senaste veckorna och till sist valde jag att köpa Dior Bronze spf 15. Den är i spray-form vilket jag verkligen älskar, tycker det är så jobbigt med solkrämer som kladdar och som inte direkt går in i huden, det gör denna däremot. Den doftar även jättegott, inte alls så där kemiskt som så många andra solskydd gör, den här känns både frisk & blommig i sin doft. Priset går loss på 450:- men det tycker jag är helt okej för en så viktig produkt. Ni vet väl om att man skall bära solskydd hela året? även på vintern, allt för att skydda sig från den negativa påverkan från sol och andra yttre påfrestningar, så från och med nu kommer jag alltid att använd det för jag vill åldras med vetenskap & skönhet!
 
en sak till - man blir brun även om man använder solskydd, den som säger annat är inte påläst eller måste kolla upp sina källor, man måste bara ha kolla på om den är kemisk eller fysikalisk & välja rätt styrka - prata med återförsäljaren om ni är osäkra:) En bränna man får med solskydd är en bränna som varar länge och de gillar vi!

Tired

Oj oj, vad jag är trött ikväll. Bäst att lägga sig i tid ikväll då jag har öppningen imorgon, skönt på ett sätt ändå för då får man trippa hem redan vid fem, ho ho:) Ska se ett avsnitt av the tudors och njuta utav två digestivekex med brieost på. Natti natti mina fina läsare!

11 juli - Amore

Så här ser halsbandet ut som jag köpte när vi var i Göteborg,
är i vitt läder och med ett hjärta & en tassel som hängsmycke. 
Tror de kan blir fint när jag kör min lite mysigare stil.

Body.Builder

De senaste gångerna jag har vart hos frisören har vi kört med Kevin Murphys Body Builder som är ett mousse som du lägger i hårbotten i blött hår och aktiverar med fönen. Resultatet blir ett luftigt hår som går lätt att puffa och forma, är mycket för puffat hår för tillfället både löst & i svans. Och flaska är ju så sjukt snygg på mitt sminkbord, haha!

Details

När jag var i stan idag hittade jag den perfekta asken
i plexiglas att ha mina ringar & örhängen i
- så snygg tycker jag!
@ Borett

Sminkbord

Jag fullkomligen älskar mitt sminkbord som börjar växa fram, alla detaljer är dock inte på  plats än men så fort de är de ska ni få en helhets-bild! Här får ni två sneak-peak på mitt armbandsställ med alla mina favoritarmband för tillfället - wounderful collection! 

Mus body lotion & dagkräm

När jag var på Make up Stores smyg-start till rean fick jag med mig prover på deras egna body lotion & dagkräm, har pillat på dessa några gånger men aldrig kommit mig för att prova, ska bli intressant. Är ni intresserade av lite recension på dessa senare?

My New Nails

Jag har ju helt glömt bort att visa er mina nya naglar som jag gjorde förra helgen, den här gången blev de franskt med silvrigt skimmer/glitter på tipparna & sivriga stenar:) Lottie vet precis hur jag  vill ha det!

10 juli - Liseberg

Här kommer lite bilder ifrån när vi var på Liseberg i söndes, blev tyvärr inte att vi hann med universeum så vi får besöka det senare i höst istället. Men de var verkligen jätteroligt på lisenerg och det var länge sedan jag skrattade så mycket på samma dag! Och sådan tur vi hade med vädret, solen sken och en temperatur över 23 grader, de är man ju inte direkt bortskämd med den här sommaren.. Vi hann med att åka allt, besöka spöhotellet Gasten, äta gott och gå i de små butikerna. Hittade faktiskt ett fint halsband som jag tänkte visa er lite senare. Men oohh vad trött alla var igår när de skulle jobba, jag och älsklis var hemma strax innan två och klockorna var ställda på härliga o7.oo, men som tur är så är jag ledig idag så ska ta tag i lägenheten som är besulad med väskor och kläder på minsta lilla kvadratmeter sen ska jag ner till stan och titta på resor..

6 juli - Fredagskväll

Skönt med Fredagskväll,
den ska jag njuta utav helt ensam.. uff!
Men eftersom jag är ensam ska jag ta tillfället i akt att göra sånt som jag gillar, som att sola i 2o minuter, äta räkmacka och titta på första avsnittet av the tudors. Ska jobba några timmar imorgon sen bär det av hem till lilla utvälinge med älsklis sen åker hela la Familia till Göteborg för en heldag på universeum & liseberg på söndag:)

Some Shopping

Har shoppat en hel del den sista tiden. Senast när jag var på väla fick en rosa stickad tröja ifrån Hunkydory följa med hem (har tittat på den några gånger men kände att jag saknade den för mycket så de fick blir ett köp, haha!) och sen fick även den söta lilla perfymflaskan följa med hem också, ska ha den på mitt nya sminkbord som ni förhoppningsvis får se till helgen:) Usa-filten kommer ifrån Borett och den är jag så glad för att mysa in mig i om kvällarna och har den såklart på mig nu när det är usas nationaldag, höhö.. 
Väskan och min nya fina almanacka köpte jag idag när jag var nere i stan, vill ju att allt ska matcha så när jag såg boken var jag bara tvungen att ha den. H a p p y   G i r l !

4 juli - Ledig dag med Sol!

Idag strålar solen från en klarblå himmel och termometern visar på 24 underbara grader!
Därför ska nu jag och nikki packa en väska och bege oss ner till parken för att njuta lite.
Stan och städningen får vänta några timmar, höhö! 

3 juli - My Week

Jobb idag 9-18, ledig imorgon (make up store rea-kväll), jobb 11-2o på torsdag med event på kvällen, jobb 9-18 på fredag och sen event o butiken i Broby på lördag, sen hem till la Familia och på söndag åker vi till Göteborg! Så kul de kommer att bli!
Så här kommer mina kommande dagar att se ut:) På min lediga dag imorgon skulle jag verkligen uppskatta lite sol så jag sllipper ta mig ner till solariet.. men ska ändå ner till stan imorgon för mina favvis-butiker skall köra igång med lite sommar-rea, får väl se om där är något intressant, men tänker inte leta rundor för det är de värsta jag vet! Sen måste jag fixa lite här hemma, dammsuga, dammtorka - jag vill ha det kliniskt rent!
Nu ska jag gosa ner mig i soffan en stund innan jag lägger mig med min stora snutteböörn:)

2 Juli - St. Tropez

Blä, blä, bläää!! Jag är så vit och dagar som denna när solen äntligen tittat fram ja då måste man stå inne, buhu!  Klarar inte av att vara blek längre så nu tänker jag beställa hem St. Tropez Gradual Tan Every Day Moisturizer for Face och St. Tropez Optimister Tam Remover ( tycker de är så hemskt att vara färgad i händerna eller att de blir ojämt vid händerna så då kan man ju ta lite av denna och ta av där det har kommit något överflöd ). 
229:- och 198:- @ Eleven.se

My Yesterday

Gårdagen i bilder - så himla fint på Råå strax utanför Helsingborg där Mormor bor.

1 Juli - Vacker

Min syster är så Vacker!
Har vart hemma sedan sent i går kväll, sov hemma hos mormor, sen träffade jag Lottie i morse för att fixa mina naglar ( visar er dem snart! ), sen tog jag en snabbis på väla där jag köpte en jättefin rosa stickad tröja i från Hunky Dory och en inredningsdetalj till mitt nya sminkbord. Sen hem till la Familia för att ta lite studentbilder på min syster, vi tog dem idag istället då det inte bjöds på något riktigt fint väder under hennes student - men nu är hon för evigt förevigad!:)

RSS 2.0