31 december - Happy New Year!

Det nya året skall nu skålas in med familj & vänner!
2012 har vart både upp och ner och med väldiga prövningar men även innehållit fina minnen som jag delat med nära och kära. Jag hoppas & tror att 2013 blir ett mer händelserikt, snyggare, rikare, minnesvärt år där mycket förändras.
Hoppas alla mina läsare får en underbar kväll & till er ett gott nytt år!
 

Pink Python

Min iphone skulle klä så fint i det här skalet ifrån Juicy Couture.

Neon

Jag vet att jag inte skulle köpa kläder just nu men..

Of White


30 december - Time

Övningskört, klippt, stylat, skrivit på.. så mycket att göra på så lite tid. 
Skönt att vara hemma i alla fall, träffa vännerna, äta god mat, shoppa. Lite tråkigt att jag inte fick med min sladd så jag kunde visa er min shopping och mina klappar redan nu men det får helt enkelt bli när jag kommer hem igen, tills dess får ni njuta av lite andra fina & inspirerande bilder!

28 december - Back

Home with my Family again.
Det händer saker här hela tiden, pendlar mellan lägenheten och familjen var och varannan dag känns det som och jobbar jag inte så kör jag, kör jag inte så klipper jag, klipper jag inte så gör jag något annat, jag hinner aldrig bara ta det lugnt.. Jo några timmar på julafton hann jag faktiskt:} Men det känns samtidigt bra att vara så här flitig! Har ingen tid att förlora, har så många planer och tiden är mitt enda hinder - but I will make it!
 
 

20 december - What gift?

Så sjuukt mycket att göra just nu!!
Inte en lugn stund på jobb just nu, kommer fullkomligen drömma om presentkort och klappinslagningar inatt, haha! Skynda hem ifrån jobb, äta god middag som min pojkvän lagat, ut och övningsköra, packa väskan inför julfirande hemma hos familjen och koppla av framför tv.n i tio minuter - I have no life right now!
Har inte ens hunnit beställa någon julkalpp till mig själv ännu, buhu.. vet inte om jag önskar mig skor, en systemkamera, smycken, kläder, en fin väska eller en päls.. vad ska jag välja? och sen när man har valt ska man hitta det man önskar sig också någonstans?! Jag går och lägger mig så hoppas jag att jag drömmer om något fint som jag kan önska mig. God natt!

19 december - Naked

Av min pojkväns föräldrar fick jag Urban Decay´s hypade Naked-palett - H a p p y !
Haffade den på Sephora när vi var i rom så jag visste redan att den väntade på mig, haha! Men nu får jag äntligen börja använda den. Tack snälla ni!

17 december - Wedges please

Jag blir galen, har letat efter ett par spetsiga, svarta wedges sedan sent igår kväll men hittar verkligen inga som jag gillar.. kan ni tipsa om några snygga eller bra hemsidor med bra utbud av skor? Om jag ska beställa min pennkjol måste jag nämligen ha dessa skor till. Har annars vart ledig idag men fick ändå ställa klockan på o6.3o för jag hade körlektion o8.oo. När jag sedan kom hem la jag och Nikki oss i sängen igen och gosa i en timme, det är kvalitetstid det, haha! Har sedan städat hemmet kliniskt inför jul så när min pojkvän kommer vid fem ska vi bara handla sen ska vi hålla myskväll, hela denna veckan, varje kväll - det skall kännas att det närmar sig jul!

Asos again

Bara för att man inte ska ha något så hittar man så klart massor som man vill ha, det är ju så det är, haha. En underbar peplumtop med extra sömmar, snygg vit t-shirt med tryck, djurmönstrad topp och pennkjol med snakeprint. J a g - V i l l - H a ! 

16 december - Black Dress

Den sista tiden har jag medvetet inte köpt så mycket kläder, för min viktminksning går riktigt bra nu och jag känner redan i vissa jeans att de börjar sitta riktigt löst, så finner ingen mening just nu med att handla kläder eftersom de troligen inte kommer sitta som de ska efter två månader. Men en svart klänning skulle jag vilja ha, gärna med en tvist. Har hittat dessa som jag gillar och jag tror det blir den nedersta som jag kommer klicka hem, hehe! Enkel men med en annorlunda & snygg rygg. 

@ asos

13 december - Victoria´s Secret

Nybadad & fin har jag nu gosat ner mig under mitt duntäcke vid tv:n, har vart -22 grader här idag, inte okej. Har försökt fota min shopping men går ju inte när det är mörkt, går inte ens at rädda det i ps, så jag ska ta bilder i nästa vecka när jag är ledig, promise! Så länge får ni kika på min fina bag som jag fick när jag handlade på victoria´s secret "för jag var en så gullig kund", haha - bästa personalen ever!

12 december - @ work

Oohh vad jag saknar er!!
Jobbar som en idiot nu innan jul, är inne på dag 2 av 6, ledig en dag sen 5 dagar till sen håller jag för julfirande den 22 december och dit längtar jag tokmycket just nu! Har hunnit fixa alla julklappar utom en som jag måste köpa nästa vecka så ni förstår säkert då hur flitig jag vart på min lilla fritid då och sen kör jag så gott som varannan kväll, körkortet vill jag ha snarast, haha;) Annars då, har ju fortfarande lite presenter kvar att visa och lite shopping, ha vart på micromist-behandling i veckan och detta kan jag verkligen rekommendera till er som färgar håret mycket eller har allmänt skört & slitet hår, så nu är mitt hår livfullt & glansigt igen och känns superfräscht. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på en film, fryser ju ihjäl bara man tittar ut, usch jag är inte gjord för sådant här klimat.. ta mig till Thailand eller något annat tropiskt land! 
Håll hårt i kudden tills vi hörs igen, ska inte vara borta lika länge igen den här gången, ska försöka komma in redan imorgon igen så kika in då - ta hand om er tills dess.

U.s.a.

Mitt senaste kap ifrån vår butik, har letat länge efter den perfekta usa-scarfsen och när den här kom in la jag beslag på den direkt! Är mjuk och skön att bära och så gillar jag den lite uttvättade looken. You like? 

Våga

Fick även denna fina tavla ifrån mina fina vänner där hemma,
mycket omtanke & baktanke med den..! 

6 december - Best Sis in the World

Fick ett jättefint armband av Sis i födelsedagspresent, hade det ljusa sedan tidiare men har länge velat ha det mörka också - Tack så jättemycket min pärla!

Michael Kors

Tack, tack, tack min underbara familj!
Ni vet hur länge jag önskat mig den här klockan ifrån Michael Kors och nu fick jag den i födelsedagspresent, totalt överlycklig är jag, haha! En fin & exklusiv start på mitt samlande, en fin klocka på armen kan vara den finaste accessoaren som finns, enligt mig. 
Tack än en gång, puss på er!

4 December - Next Stop

Vatikanen, Fontana di Trevi, Spanka trappan.. allt var så vackert i Rom!
Känner mig så lycklig över att få ha upplevt denna stad. Har redan planer på nästa resa och nu funderar jag & Sis på att fira hennes 2o årsdag i London i april - ska sätta oss och planera detta efter jul & nyår. Älskar att alltid ha något på gång, då mår jag riktigt bra! 

B i r t h d a y - K i s s e s !


3 december - Happy Birthday to Me

I Rom köpte jag en glitter-puder-puff ifrån Urban Decay med doft av marshmellow till mig själv i födelsdagspresent! Var ju bara tvungen att gå inom Sephora som btw snart öppnar på Emporia. Köpte även Naked men den får ni se senare för den ska jag få i julklapp av min pojkväns föräldrar, haha!;) Älskar verkligen den lilla asken med tassel ala Montazami som nu pryder mitt nattduksbord. På flygplatse i Köpenhamn hade dessutom Victoria´s Secret öppnat för bara 3 veckor sedan så köpte ett lipgloss till mig & sis och en bodymist i vanilj/cocos till mig själv i julklapp ifrå mina föräldrar, så den får ni också se senare. Bra detta va, att köpa julklappar till sig själv från andra? Det tycker jag iallafall, då får var och en var precis det som den önskar sig!
 

RSS 2.0