Tankar & önskningar

I mitt huvud just nu..
 

Pink hello

Har redan hunnit sola i bikini 3 gånger det här året:}

Leather Bags

När jag besökte malmö förra veckan hittade jag dessa godbitarna från hm´s premium quality sortiment. Två väskor i 1oo% läder och designen är himmelsk i mina ögon, men det blev istället att jag slog till på ett par skor ifrån samma serie.. visar er dem snart!

31 mars - Mitt nya kall

Mitt nya kall - att träna & äta rätt
Under de senaste fyra månaderna har jag ägnat extremt mycket kraft och tankeverksamhet på att lära mig mer om kost och hälsa. Detta är en helt ny värld som öppnat sig för mig för nu börjar jag faktiskt förstå, visst jag har kunnat räkna kilokalorier och så innan men nu har jag börjat få en djupare förståelse för kroppen vad som händer om man äter en visst sorts mat och tränar på ett visst sätt. Jag har mål, jag har ambitioner och framför allt börjar jag finna en hållbar hälsosam livsstil som passar just mig. Visst experimenterar jag också men det är en del utav allt det roliga. Imorgon tänker jag sätta igång med något som heter periodisk fasta, mer om detta då:}
Här ovan är lite fint som jag skulle vilja utöka min sportgarderob med!

Miss Me

Har vart inne länge på att jag velat ha ett par jeans ifrån Miss Me men de modeller som funnits innan har enbart vart i bootcut modell vilket inte alls är smickrande för mig så därför - inget köp.
Men nu har dem kommit i denna slimfit modell i en fin tvätt och med lagom mycket detaljer för min smak:}
Tror dessa hade vart fina i vår tillsammans med en lös, vit topp!

Maxidresses

Ni kommer att få se mig i massor av maxikläningar i sommar!
Dessa är ifrån Millami

25 mars - dresses

Just nu tänker jag bara på klänningar så tänkte tipsa om några fina från asos:}
Vill inte ha en utan alla!
 

18 mars - Feels like Home

Är det något jag verkligen önskar mig just nu är en egen lägenhet.. dream dream..
Men förhoppningsvis ska det inte dröja allt för länge till.
Då ska jag äntligen få packa upp mitt liv igen, allt som är mitt och som får mig att känna mig som hemma
& det första som ska få komma in är en hel dröse av färska färgstarka blommor!

17 mars - Silent Grey

I början av året flödade min kreativitet och detta blev resultatet.
Skira, kalla toner & mixade material.

Odd Molly Spring´14

Odd Molly är kanske inget märke som jag väljer att köpa sådär ofta men känner jag för att jag behöver få in lite mer söta, klädda & lite mer feminina plagg i min garderob vet jag alltid vart jag första ska börja leta. Ett linne i ljus khaki att ha till vita shorts en slapp sommardag drömmer jag om, en ljusblå tunn långärmad tröja känns väldigt vår 2014 för mig och en klassisk stickad kavaj ifrån OM är ju deras signum, har dock aldrig vart så förtjust i deras mönster därför skulle jag helst vilja investera i en enfärgad marinblå med rosa detaljer.

Smink från Emporia

Fick åka i panik till sephora emporia för ett tag sedan efter att min fantastiska foundation från make up forever var heelt slut och jag knackat ut de sista kornen från min saver mus gobi. Fick hjälp av en söt tjej i butiken och det slutade med samma märke & samma färg - nöjd tös! Sen strosade jag vidare till mac och där provade jag ut en ny concealer då fin förra som också var ifrån mac nästan var helt slut den med. De hade tyärr inte samma för det var tydligen någon pro-version som bara kommer ut vid några tillfällen av året så jag fick försöka öppna upp mig för något annat  och valet blev då pro longwear concealer i färgen N25. Jag fick också prova prep+prime highlighter som är jättefin att använda till vardags under bryn, ögon, över näsryggen & lätt över den högsta punkten på kinden så den fick följa med i samma köp. Till sist ville jag även ha ytterligare en in extreme dimension mascara, är redan inne på min andra hylsa.. det säger nog en del. Smashbox photo finish Foundation primer köpte jag tidigare men kände att även den förtjänar en stund i rampljuset. Min är anpassad för normal hud utan större problem och med den här sitter mitt smink hela dagen och den är otroligt lätt att jobba med tillsammans med mina andra produkter, min kund känns som siden:}

Flowerbomb

Äntligen.Är.Den.Min!
Så många gånger jag sniffat på den, så många gånger jag provat den och känt dess förföriska doft över min kropp, så många nöjda kunder jag fått genom den och nu är den äntligen Min ♥
Tack Elin för den sista puffen & tack Jennie för att du stöttade vid köpet:}
 

Kevin.Murphy

Tag 3 betala för 2 på Bellbox
Fudge Think big texture spray / Kevin.Murphy Session.Spray / Maroccanoil repair mask
 
 Är otroligt förtjust i Kevin.Murphys produkter och längst ner ser ni tre produkter mitt hår bara måste ha. Body.Builder är en lös sprej man lägger i hårrötterna i fuktigt hår, tillsätt fön/värme och håret sväller i botten och skapar mjuk volym som även fungerar på fylliga/tyngre hår. Session.Spray är ett hårt spray som jag älskar att använda när jag lockar mitt hår, den blir inte krispig och det är lätt att få till en lockig, urborstad look. Color.Bug är en ny och lite rolig medlem i familjen som jag hittade för ett tag sedan, jag brukar dra den över mina ljusare toppar och kvar lämnar den ett gyllene/metalliskt skimmer som jag enkelt fäster med lite spray - love´it!

16 mars - Lexington

Igår åkte jag, min syster & mammi ut på väla tillsammans för lite mysshopping. Min syster flyttar snart till den grekiska ön Samos för att jobba som reseledare över sommaren så hon behövde bunkra upp med allt ifrån arbetsskor till kerastases hårolja. Själv hade jag spanat på en klassisk vit linneskjorta ifrån Lexington så gick in och provade den - hel otrolig passform & kvalitet!
Så otroligt fin på och den är en välvald dyrgrip i min välsorterade garderob.
Välkommen du vackra, vita skjorta ♥
 
Men.. tyckte servicen var si sådär på Lexington på väla. Hade verkligen höga förväntningar på denna butik men istället fick jag be om att få prova skjortan (verkade inte vara en självklarhet där inte och jag fick hitta till provrummen själv), jaga två expediter för smak & rådgivning som inte engagerade sig i mitt köp för en sekund och som avslutning gick jag miste om en fin gästhanduk för att expediten inte upplyste mig att den ingick om jag handlat för fem kronor till..!? Har själv jobbat med service i åtta år och blir grymt besviken när jag handlar för första gången i en butik och min upplevelse slutar såhär. Tänk om samma sak hade inträffat första gången jag var på ex. Victorias Secret, här kan man verkligen prata om genuin servicekänsla. Här blir man välkomnad vid sin ankomst, guidad genom butiken, där finns alltid någon som hjälper dig, allt känns personligt och det har även byggts upp en viss "stämning" som är unik för Victorias Secrets butiker och varumärke. Vad ska jag då säga om varumärket Lexington? Smakfull kvalité med snorkig service..
Kommer att maila butiken så fortsättning följer.

13 mars - I see stars

 
Det känns nästan som vår i luften men jag vågar inte påstå det än. Istället låter jag det underbara och soliga vädret påverka mig till att förnya i hemmet - av någon anledning börjar jag alltid där numera och i år skulle jag vilja ha in lite stjärnor. Har tänkt beställa hem det översta settet, är väldigt förtjust i både stjärnor & randigt så det blir perfekt!

RSS 2.0