Neon & Guld


Armband, ja ni vet säkert att jag älskar dem och jag behöver ständigt flera. Tycker ju om att använda dem i olika kombinationer och jag är sjukt sugen på att klicka hem det rosa på minuten! Neon-trenden med guldiga detaljer håller även i sig den här våren & sommaren och det är jag glad för. Brun hy & neon är bland det sexigaste som finns!


Kommentarer
Postat av: MADDISENJ

Gott nytt år min fina vän!!! Vi hade det toppen i Sälen, fest 3 dagar i rad, mycket sällskapsspel, skidåkning och massa skratt. En lyckad weekend med andra ord. Skidåkningen gick faktiskt rätt bra, ramlade inte en enda gång vilket jag är stolt över. Var tre år sen jag åkte innan i helgen så var lite osäker på hur det skulle gå men det gick faktiskt bra :)

Hur var ditt nyår? Självklart ska jag försöka peppa dig så mycket som möjligt med träning och liknande tjejen. Jag vet att du klarar det om du bara bestämmer dig för det! Jag ska till skolan i morgon för den sista handledningen med vår uppsats och efter det blir det att sitta och fixa alla sista ändringar och putsa på det sista för att skicka in den "färdiga" uppsatsen inför betygsättning och opponering. Känns läskigt men ändå skönt, längtar tills vi är helt färdiga med det och har fått betyget!! Sen på onsdag bär det av till Uppsala för fest hela dagen lång då min bästa vän tar sin sjukgymnastexamen och sen åker jag hem på torsdag någon gång. Sen har jag en omtenta nästa fredag som jag ska börja plugga lite smått till också.

Hur ser det ut för dig, jobbar och står i eller? Många pussar och kramar

2012-01-02 @ 17:35:48
URL: http://maddisenj.se
Postat av: Helen

Ja, de lät som en hel del fint :)

Klart vi är värda att bli lite bortskämda :)



Har du haft de bra seaste tiden då? :)

2012-01-03 @ 00:55:33
URL: http://heleeens.bubbleroom.se
Postat av: emeliejohanna

åh, det rosa var riktigt snyggt!

2012-01-03 @ 08:52:11
URL: http://emeliejohannaa.blogg.se/
Postat av: cicci

hihi, gott nytt år på dig också sötnos ! :) javisst, har du facebook ? för i så fall kanske vi kan bli vänner där så kan jag mejla min adress ? :) eller så skriv bara din mejl-adress så mejlar jag dig på den istället. många kramar ! :)

2012-01-03 @ 09:44:16
URL: http://ciccidahlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0