Pigga upp Er!

Nu efter allt städande har jag ägnat eftermiddagen åt att piffa upp min blogg lite..
 Se bilderna till vänster som jag satt in för att pigga upp Er så här innan våren har satt fart på riktigt!


Kommentarer
Postat av: MADDES

Superfint med bilderna du lagt här i menyn!!

Tack så mycket, jag älskar de där mönstrade leggingsen och fjäderörhänget har jag gjort alldeles själv. Har gjort ett helt gäng med egna smycken på senaste tiden. Om du missat dem kan du se dem på den här länken: http://maddisenj.blogg.se/category/emj-design-mina-smycken.html

Det är bara att säga till om du skulle vilja ha något smycke så kan jag skicka ner till dig gumman :)

Nu är jag på operation och har min praktik, det är faktiskt sista praktikveckan som kommer nu. Känns både skönt och lite konstigt faktiskt. Jag har det jättebra på operation, fick vara med på ett kejsarsnitt i onsdags och det var nog det härligaste jag sett på länge. Allt gick jättebra och de fick en superfin liten välskapt dotter. Då fick jag tårar i ögonen vill jag lova,haha! Annars då på praktiken, vad är det jag fått göra?! Jo jag har banne mig gjort det mesta känns det som. Jag har delat ut massa läkemedel, blandat massa olika dropp, kopplat dropp, tagit mängder med prover i armvecken på stackars folk, satt massa nålar på folk, tagit ultraljud på urinblåsor, tagit ekg m.m. Som sagt har jag gjort en jäkla massa spännande saker och nu i veckan som kommer ska jag vara med en narkossköterska hela veckan så då får jag vara med och söva patienter och sedan övervaka dem under tiden de sover och blir opererade. Ska bli spännande!

Hur går det för dig nu då tjejen med allt pluggande? Du är snart klar va? Måste passa på att önska dig ett jättelycka till på intervjun i morgon, håller alla tummar och tår för att du får det extra jobbet :D

Jag försöker köra på med träningen men har inte orkat lika mycket nu när jag haft både praktik och plugg. Denna vecka har jag bara kommit iväg till gymmet en gång men ska strax bege mig ner på ännu ett pass. Har pluggat 7h redan idag så nu behöver jag en rejäl träningspaus känner jag, suck och stön!

Lät som att du skulle få en riktigt fin helg, hoppas det varit riktigt härlig tjejen. Min har tyvärr bara fyllts med massa jäkla pluggande. Har nästan skrivit klart två hemtentor som ska in på torsdag. Har lite korrekturläsning kvar på den sista och omstrukturering på det som hamnat lite fel och sånt finlir sen är det bara att lämna in. Känns skönt att nästan vara klar i alla fall!

Jag vet inte när vi ska börja planera för vår träff. När har du möjlighet att ha lite ledighet för att ses? Börjar du jobba direkt när du är färdigutbildad? I så fall när är det?

Nu ska jag ta och byta om till träningskläder och dra mig till gymmet. Ta hand om dig gumman och återigen, lyckospark till intervjun i morgon!

Massa kramar till dig fina Cicci

2011-03-27 @ 17:50:17
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: tildamilda

Tack så himla mycket , hjärtat <3 Det var helt underbart att få bli ompysslad & jag kunde inte haft en bättre födelsedag :) Jag är dock inte så nöjd med håret ;/ Det är ännu blondare än vad bilden visar , nästan vitblond , & riktigt så blond ville jag väl inte bli , men det beror antagligen på att jag redan var beigeblond ;/



Ha nu en mysig kväll framför filmen :) Pusspuss!

2011-03-27 @ 22:08:20
URL: http://tildamilda.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0