Gillar inte Telefonköer


Så seegt det är att ringa till skatteverket..igen. Usch, tycker verkligen inte om att vänta:(
Nä, lite gnällig låter jag nu men det finns faktiskt roligare saker att göra på sin lunch:} I eftermiddag kommer även älsklisens moster för att plocka & färga brynen hos mig så det ska bli kul.
Annars är det väldigt grått och trist här idag - hur är det hos Er?


Kommentarer
Postat av: tildamilda

Svar; haha! är bilden så lurig? :P han ligger under det vita sängöverkastet, så han syns inte men man ser en liten boll ^^ hihi!

Det hade jag aldrig kunnat tro att du är en disneynörd :D Jag lovar dig att jag ska fota en massa när jag är där & självklart ska du få se bilderna sen :) Det börjar bli pirrigt nu! Exakt 1 månad till jag åker. Ohhh!

Vet du vad, jag gick faktiskt till en salong här i stan & köpte samma produkt från Redken som du visade. Jag la i den efter att jag hade blekt slingor & jag blev supernöjd :)

Det finns nog inte någon butik i USA som jag kommer missa att besöka :D Jag är så exalterad! Tänk vad mycket underbar shopping ^^,

Annars .. Jodå nu mår vi bra, men jag har varit lite sjuk :/ Fick feber häromdagen. Det sa bara pang! Hade inte känt några symptom innan. Men det gick över snabbt, så nu är jag bara lite förkyld. En himla retlig torrhosta har jag med :( Hoppas jag blir helt frisk snart, för att vara sjuk på sommaren är ingen höjdare.

Nu till helgen som kommer är jag faktiskt ledig :) Som det ser ut nu är den oplanerad, men det dyker säkert upp något skoj!

Hur är allt med dig, min sockersöta vän? :) <3

2011-07-13 @ 20:48:03
URL: http://tildamilda.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0