Mer Nyanser


Sedan jag rensade i garderoben har det känts som att jag inte har något att klä på mig, men hittade lite fint igår när jag & älsklisen vart i stan. Först hittade jag en fin cardigan med dubbla drapperingar från H&M och sen en knälång klänning från Saints & Mortals, gillade denna klänningen speciellt för den matta svarta färgen den har, jag tycker outfiten tas till en högrs dimension när man använder flera nyanser av samma färg^^


Kommentarer
Postat av: MADDES

Hej tjejen! Härligt att ha första provet avklarat. Gick det bra då? Hoppas på det! Jodå det känns roligt att vara igång, en tuff men rolig kurs som är otroligt intressant så det ska nog bli bra. Jag är i skolan 2-3dagar i veckan så det känns som ett rätt bra schema ändå. Så då hinner jag både plugga hemma,jobba extra och blogga på :)



Ja gud jag älskar Monkis vipkvällar, de är underbara och det är så skönt att kunna shoppa loss med lite bättre samvete än annars, man är ju inte jätterik när man är student :P Ikväll blir det kräftskiva med älsklingens familj. Ska bli väldigt gott med kräftor, men blir lugnt för min del då jag äter väldigt stark hostmedicin som man absolut inte ska blanda med alkohol för då kan man få akut andnöd :P Känns dumt att chansa,hehe! Vad hittar du på ikväll då?

Väldigt fin tröja där!!

Många kramar till dig.

2010-09-04 @ 15:26:41
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0