Mitt lilla Liv

Nu har jag och min lilla Älsklis städat och diskat undan och det är nu dags för det jag har längtat efter hela dagen, nu var jag högst ironisk.. jag ska nu börja plugga inför klipp provet vi har imorron, kemiprovet vi har på onsdagen och hårdesignprovet får allt vänta tills kemiprovet är överstökat.. pust* det kommer bli hårt den här veckan, men jag är inte ledsen för det för det kommer göra mig till en (förhoppningavis) väldigt bra Frisör^^


Kommentarer
Postat av: jacko

jag får inget bidrag från CSN just nu. har inte fått det sedan i juli! lever fortfarande på lönen från sommarjobbet! så på den fronten bör det inte vara några problem :) då ska jag försöka skicka min ansökan redan imorgon så att jag förhoppningsvid för utbetalt den 25e november. jag använder mig av CSN på nätet & använder bank-id för att logga in & på det viset brukar det faktiskt gå snabbare än när man förlitar sig på posten... har du tagit fullt lån? kjaaam snäckan

2010-10-17 @ 19:05:12
URL: http://elinjaconelli.blogg.se/
Postat av: LINA K

SV: Förlåt för sent svar, men vill i alla fall säga: tack snälla för din fina kommentar!!

2010-10-17 @ 21:26:43
URL: http://eimk.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej! :) Det var på H&M för ungefär 2 år sedan dessvärre :/

2010-10-18 @ 20:40:46
URL: http://http:/byxa.blogg.se
Postat av: tildamilda

Sv; Vad kul att du gillade mitt inlägg :) Jag har alltså använt mig av nätstrumpbyxor för att få fram mönstret. Det är ganska simpelt om man har rätt verktyg :) Snyggt dessutom! Antingen kan jag göra en video eller finns det en video på youtube som jag kan länka till dig :)

Nej, jag är inte make up artist .. ännu. Men det är något jag gärna skulle vilja bli. Jag ville helst bli frisör innan, men när jag började använda smink på riktigt så växte mitt intresse för det & jag tyckte det var så himla roligt :) Under gymansiet utvecklade jag mitt intresse ännu mer & det var då jag kände att jag skulle vilja jobba med det.

Jag hämtar inspiration till smink i andra bloggar och så kollar jag tutorials på youtube :)

& angående mitt hår .. jag var nog missnöjd i början då dom bruna slingorna var mörkare än jag ville ha dem, men nu är dom lite urtvättade & faktiskt är det som jag ville ha det nu :D Så min frisör vet nog vad hon gör. Jag brukar alltid vara så nöjd när jag går där ifrån. Just nu tänker jag spara det en bit till på längden & sen får vi se vad jag gör med det :)

Ja, jag tycker det är läckert med piercing i bröstvårtan .. både på tjejer & killar ;) Jag hade velat pierca mig länge, men inte gjort något åt saken. Sen lärde jag känna en tjej genom ett jobb & hon var piercad i bröstvårtan. Då bestämde jag mig för att göra det & hon följde med mig vilket var skönt :) Jag har haft den i 2 år nu. För tillfället är jag nöjd med dom piercingar jag har & satsar hellre på en tattoo.

Jag kan tänka mig att tröttheten beror på både för lite sömn, dålig kost & så årstiden förstås. Nu är det ju grått & trist mestadels ute. Men det gäller ju bara att jag äter flera ggr om dagen så går det nog bra :)

Jo, jag kände att jag behövde en ny design & eftersom jag inte har så stor erfarenhet av att designa så gjorde jag en beställning av en jättego tjej :) & jag blev så himla nöjd, precis som jag ville ha den ^^

Ullared ja .. jag är inte så imponerad av det, men jag kan tycka att det är skoj att åka dit ändå. Jag hade gjort en liten lista med saker som jag behövde & som jag köpte. Men det fanns ju såklart mer saker när man väl kom dit. Självklart gick jag en lång runda på sminkavdelningen ;D Jag köpte lösfransar, sminkpenslar, ansiktsmasker & duschgel från escada :) Hm .. köpte säkert något mer därifrån, men kan inte komma på mer. hihi! Nej jag hittade heller inga kläder, eller jo en vindjacka. Jag orkade inte ens leta efter kläder ;P Men däremot hittade jag en del fina skor på scorett outlett. Dom finns på bild i bloggen :)

Förutom att jag var på ullared så jobbade jag resten av helgen. Var ledig i i måndags & nu jobbar jag fram till torsdag.

Hoppas att allt är bra med dig :) Hörs snart igen! Kramkramkramkram :)

2010-10-19 @ 12:27:32
URL: http://tildamilda.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0