16 Juli

Idag är det exakt en månad kvar tills jag börjar på Leep School of Hair i Malmö, helt otroligt vad tiden har gått fort sedan jag fick veta min antagning - ska verkligen bli såå kul att börja^^
Men först ska jag njuta fyra veckor till utav allt som Sommaren har att erbjuda


Kommentarer
Postat av: natta

5 enkla tips på hur du skyddar ditt sommar hår!

tipsen finner du i min blogg



sommar hälsningar

/natalies.se

2010-07-16 @ 19:02:15
URL: http://natalies.se
Postat av: MADDES

Hej gumman! Förlåt för väldigt sent svar på din kommentar! Jag får skylla på att jag njutit av lugnet och vädret på landet i sthlms skärgård sen i måndags. Nu är jag dock hemma igen och ordningen är återställd ;)



Jag har ínget inlägg om mexico för jag hade inte börjat blogga när vi var där. Men det finns lite rolig shopping i de större turiststäderna runt omkring. Jag köpte ett jättefint silverarmband när jag var där. När vi var där var det bra priser på silver så smycken finns det gott om! Det var inte så farligt dyrt överlag heller. Men vi spenderade väldigt mycket tid på hotellet eftersom vi hade typ allt där :P



Här har vi det galet varmt men verkar nästan som att det ska bli åska idag. Hoppas verkligen inte att det blir det för ikväll ska vi på Kent här i stan och då vill man ju inte ha regn och åska :( Vad hittar du på i helgen?



Många kramar till dig!!

2010-07-17 @ 12:12:49
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Petra

Tiden går fort. :) Hoppas att du kommer trivas på din utbildning. :)

2010-07-20 @ 08:25:09
URL: http://linnea84.blogg.se/
Postat av: Lennica

Hej, är själv lite intresserad av att gå den utbildningen. Är det svårt att komma in? Hur går det till på det personliga samtalet?



Vore jätteglad för svar!

2010-08-03 @ 14:30:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0