Khaki Jeans

Riktigt snygga khaki-färgade jeans och jag älskar detaljerna med både dragkedja vid fickorna och i benslutet, kan ni tänka er hur snyggt det hade blivit med mina bruna skor ifrån ash? Klick klick!!

Black Cardigan

Jättefin cardigan från Jeane Blush,
gillar speciellt detaljen på ärmslutet och den lagda kragen, 499:-

Strass & Neonrosa armband

Strassarmbandet & det neonrosa armbandet har jag köpt för några dagar sedan men har inte hunnit visa er dem, kommer bli så snyggt på armen i vår & sommar. Kan vi inte bara hoppas fram till den första april? Jag är så trött på att vänta!
Har så mycket fint nu som ligger och väntar i garderoben:)

Hortensia

Nu behöver jag verkligen blogga om sånt som jag tycker om, och hortensia är något som jag verkligen gillar. Köpte en stor igår när jag var ute, det behövs piggas upp här efter allt som hänt. Det är viktigt under sådanna här händelser att man försöker se ljusglimtarna och försöka göra saker som man brukar tycka är roligt, för mig är det att blogga, träffa familjen och influeras av olika modesiter så det är vad jag gör idag!

31 Januari - Today im Sad

Det är riktigt tufft nu men jag har bestämt mig för att bearbeta sorgen successivt, jag kan inte ta in allt riktigt nu. Känns så skönt att ha nära & kära omkring sig och sina vänner
- Ni vet vilka Ni är ♥
Jag måste gå stark igenom detta för hans underbara familjs skull.

29 Januari 2012

den 29 januari 2012 lämnade du oss
det känns så tomt.
Alla mina tankar går till Dig & Din Familj ♥
Hoppas du har det bättre nu och vi ses snart igen.
För alltid min extra man.

The Golden jacket

Min jacka ifrån asos har Äntligen kommit och jag är såå nöjd!
Jättesvårt att fånga det fina skimmret i skinnet på bild men de är jättefint, varenda detalj är perfekt och inget har lämnats åt slumpen. Behöver jag säga att jag älskar den?
Vill ha vår så jag kan börja använda den Nuuu!

26 Januari - Basgympa

Idag tänker jag kickstarta dagen med lite basgympa, vad nu det innebär? men det låter roligt och då armarna fick vara stilla på spinningspasset så måste de få jobba lite mer under detta passet. Ska ta 2 dl havrefras och 1 dl minimjölk sen är jag på gång!

Spring-Collection

Perfect pieces to my spring-collection.

Me Today

Längtar tills man börjar se lite förändring, jag vill ha snygga & synliga kindben i sommar!

25 Januari - Möte & Paket

Idag blir det ett kort möte i stan, sen därefter ska jag hämta ut paket från asos och därefter ska jag hem igen och göra mig
en god leverpastejsknäckemacka med inlagd gurka på - mums!
Vi hörs senare, Puss!

update - det var inte paket till mig utan till söta jennie, men förhoppningsvis kommer även mitt snart:) Vill ha min jacka nu!

Yeah!

Det känns så jävla bra just nu, hade jätteroligt på passet och nu sitter jag i soffan och mumsar på hallon & vindruvor. Att börja med bas spinning är nog helt rätt för mig då tempot är precis lagom, jag får upp pulsen men jag dör inte heller. Och vilka instruktörer - de får en att vilja svettas ännu mer fett, haha!

Michael Kors Spring 2012

Lägg märke till alla snygga accessoarer, färgskalan, make up & hår.

Bas Spinning

Idag har jag faktsikt vart nere på Friskis och köpt ett medlemskort, här skall de börja tränas på allvar. Det är inte meningen att jag ska bygga några muskler i dem meningen men jag vill bli starkare och slimma mina muskler så de blir snygga.
Vill även få upp en grundkondition för det behövs.
ikväll kör jag mitt första bas spinning pass, ska berätta ikväll hur ont i musklerna jag har eller de kanske inte känns så mycket förrän imorgon:)

24 Januari - A Wall

Det här är det enda som jag känner mig riktigt nöjd med i vardagsrummet,
en samlig tavlor och mitt älskade skelett - that´s it.
Så tills vi fått ordning här så är detta det enda ni får se av vardagsrummet, men förhoppningsvis händer där snart något radikalt så att jag så småning om kan visa er lite mer.

Livingroom

Jag blir galen på vårt vardagsrum, jag blir inte nöjd och hur mycket bilder jag än tittar på och hur många inredningsmagazin jag läser kommer jag inte fram till hur vi ska ha det.
Men jag har iallafall kommit fram till några ledord;
djur - glas - fräscht - nytt&gammalt - ljus - pälsar - blanda former - blommor - nytt golv - oväntat

Lite Nyttig

Idag har jag verkligen inga planer så jag tänkte köra en ordentlig storstädning, yeay - not!
Men jag tänker så fint det kommer bli sen när jag är klar och så skönt de kommer kännas ikväll när jag & älsklis äter middag och myser ner oss i soffan.
Jag får väl helt enkelt sätta igång!

23 Januari - minus 0,6 kg

Det är måndag idag och då är det Invägning.
Jag började min viktminskning på 80,7 kg och i morse kl. o7.oo stod vågen på 78,3 kg, alltså total viktminskning 2,4 kg på tre veckor. Det går väldigt långsamt men det är helt enligt planerna då jag inte vill råka ut för att jag går upp alla mödosamma kilon igen. Beräknar med shap up att jag är klar (om allt går som de ska) om 18 veckor och då är vi någonstans i slutet av maj början av juni så det blir lagom till bikinisäsongen.

2,4 kg borta - 13,3 kg kvar.

People I Like

Superstylisten Jonas Hallberg är verkligen en person som jag skulle vilja träffa och spendera lite tid tillsammans med. Tänk att få bli guidad bland LAs bästa butiker och få stylistråd i omklädningsrummet - det hade verkligen vart e n d r ö m  s o m  b l e v s a n n !
Och så roligt vi hade haft, han verkar ju vara en av världens skönaste själar ♥

Nya Ögonstenar

Mina nya ögonstenar från MaxandChloe.
Har velat ha ett par snygga örhängen hur länge som helst och nu är dessa på väg hem till mig. Med dessa kommer jag kunna höja mina outfits, enkelt sätt om man känner sig lite tråkig eller så. Enkla outfits & snygga accessoarer är verkligen min stil.

Min Arm

Idag ser min arm ut såhär, blev jättesnyggt med ett av armbanden som jag köpte tillsammans med klocka & lite stenar. Nu ska jag bara bli lite brunare också.. är tokblek just nu.

Vit Maxikjol

Det här tyget köpte jag med mig hem igår och av detta ska jag göra en maxikjol med slits på ena sidan, ska nog hem till la Familia nästa helg och då
ska jag påbörja den och försöka få den klar.

Om mitt lilla projekt blir bra har jag fortsatta planer att göra en skjorta, två blusar och en tröja med vida långa ärmar.

22 Januari - More Accessories

Ni vet ju att jag är tokig i armband och i veckan hittade jag dessa som jag tycker kan bli fina att ha i sommar. Längtar tills jag blir lite brunare igen, inte kul alls att vara så här blek. Vill att våren skall komma snart men igår fick vi lite snöblask, usch ingen vårakänsla där inte. Vill ha vårskor, skinnjacka & solglasögon.

A small thing - Big difference


Golden Jacket & Golden Dress

Klick klick - igår klickade jag hem min systers studentklänning, visst var den fin?

Och till mig själv.. min älskade jacka! Äntligen ska den bli min.


21 Januari - Schemalagd

12.oo - in på Gittes Tyglager och hitta tyger till mina projekt
13.3o - Lämna Nikki hos älsklis föräldrar
14.oo - Jobba
17.oo - Äta middag hos älsklis föräldrar
ikväll - blogga ♥

Jag dör..

Ikväll är en sån kväll, en sån där kväll där jag bara vill lägga mig i soffan under mitt älskade duntäcke, sätta på någon bra dokumentär & äta något riktigt onyttigt.. Skulle kunna döda för en bit kladdkaka med grädde eller en bit rulltårta, men nej de ska jag då attans heller! Ska dock göra mig en liten kopp chai latte och sura på min långsamma ämnesomsättning.

Mod about you

Jag kan aldrig glömma mitt favoritlack - Mod about you från OPI.
Det finns inte längre att få tag på ser det ut som i butikerna, men jag hoppas att hälsa & helhet kanske kan beställa hem till mig. Vill ju ha det i vår & sommar igen,
vi trivs ju så bra tillsammans:)

Update - I am Saved! Tack söta Elin för ditt tips! ♥

19 Januari - Leobälte

Det är sjukt snyggt med leo på bälte & 140:- är löjligt billigt för ett så fint skärp.
Want it!

Vest

Den här skulle jag så gärna vilja ha över min skinnjacka - hur cool!?

Tre Ljusa

Och som om det inte vart nog med att jag hittade en massa snygga väskor som jag gillade så hittade jag även skor.. min plånbok kommer blöda snart men min garderob får nya diamanter! Man måste alltid se allt från den ljusa sidan ♥

Tre Snygga

I am in a bad mood.. Jag beställde hem väskan i mitten i svart men fick hem den i blått, morr inte alls lika fin så den åker tillbaka direkt imorgon!
Men nu har jag kärat ner mig i den bruna med fransar också, och som Ni vet så kommer det ju massor av fransar i vår & sommar - så vilken ska jag ta?

Metallic Leather Biker Jacket

Jag har skrivit om den här jackan tidigare, jag vill så gärna ha den..
Ska jag slå till?

Smygvägning

Jag smygvägde mig i går morse också, det ser bra ut - hade gått ner 0,2 kg till!
Det är väl så, om jag har förstått det rätt, vid långvarig och ihållande viktnedgång är det ett kilo i veckan man skall gå ner och 0,2 kg per dag blir 1,4 kg på en vecka, men så går man säkert inte ner exakt 0,2 kg varje dag så det blir i slutändan ungefär ett kilo i veckan:)

Dagens Måltider

Så här ser mitt intag ut idag, har lite dille på knäckemacka med ägg på morgonen just nu, lite fiskbullar i dillsås till lunch (mums!) och lite hederlig korv med bröd till middag. Ser Ni hur kalorierna skenar iväg på den rostade löken? Den får man inte ösa på utan bara ett litet stänk av detta för knaprighetens skull.
Totalt är jag uppe i 1049 kalorier just nu och har 584 kalorier till godo,
detta fast än jag äter gott & är mätt!

18 Januari - Jag vill Skapa!

Jag känner för att skapa och därför tänkte jag ta tag i min kreativa sida,
jag har tänkt att jag ska sy upp min egen vita maxtkjol men jag känner att jag även vill göra något mer. Lutar åt en skjorta eller transparent vit tunika med stora ärmar
- låter inte det fint?
Jag googlade runt lite för att hittade någon tygaffär här i närheten och om jag har tur kanske jag har hittat ett riktigt bra ställe där dem har ett brett sortiment av både tyger & mönster, ska övertala älsklis att åka dit på lördag!

My Dietfood

Jag fick en fråga om vad jag äter en typisk dag
nu när jag går på diet och såklart ska Ni få veta det.

Frukost
2 knäckebröd (wasa sport), 5 g smör, 1 kokt ägg och 20 g kaviar
allternativt
2 dl havrefras & 1 dl minimjölk
Lunch
Nudlar kryddade med pastakrydda, vitlökspeppar, franska örter & cayennepeppar
Middag
Köttfärs med tacokrydda, coctailtomat, gurka, sallad, majs, minimorötter, melon
Mellanmål
Olika frukter - halv banan, några vindruvor, kiwi, fruktsallad eller ett extra knäckebröd

Ray Ban II

Jag vill utvidga min samling ytterligare me dessa

Högblanka & Mörka

Just nu gillar jag att håller mina naglar högblanka & mörka.
Detta lack köpte jag till syster i julklapp, fick låna det när jag vart hemma i helgen men jag förstår inte varför jag inte köpte ett till mig själv? Får väl göra det senare i veckan:)

Basic-sortiment

Det behövdes fyllas på i mitt basic-sortiment,
nytt svart linne & en svart topp med korta ärmar blev det.

17 Januari - Söta Toppar

Söta toppar - kan man få för många av dem?
Nepp!

Gott & Lyxigt

När jag ska unna mig något gott så tar jag digestivekex med brieost och några vindruvor till, känns både gott & lyxigt - älskar ju att sätta guldkant på vardagen! Dock är det inget jag rekomenderar att sätta i sig varje kväll men när man ska ha det lite mysigt tillsammans och titta på film är det perfekt.
Något annat gott som jag brukar unna mig är chai latte, men se upp, drick bara en liten kopp för bara denna ligger på ca 168 kcal, men gott och mysigt till filmen iallafall.

Swedish & English?

I have quite a few foregin readers,
is there interest out of that I update in both Swedish and English?

16 Januari - minus 0,2 kg

Det är måndag idag och i och med detta - Invägning.
Jag började min viktminskning på 80,7 kg och imorse o7.oo stod vågen på 78,9 kg, alltså total viktminskning 1,8 kg på två veckor. Det går sakta men säkert nedåt. Gick bara ner 0,2 kg den här veckan men vad har jag lärt mig av detta? Min kropp tål verkligen inga kakor eller liknande, jag måste ha nolltolerans på detta helt enkelt.
1,8 kg borta - 13,9 kg kvar.

Birthday - Big Cake

I och med min föresenade födelsedagsfest blev det ju såklart god mat och dessert, väldigt gott men jobbigt för den som går på diet. Jag tog mindre kolhydrater som vanligt vid middagen (tog inte påfyllning), jag tog två minimala kakbitar (en från ananaspajen & en från kladdkakan med efter eight i) och inget chips eller godis under hela kvällen utan jag tog bara en kopp te, så tycker ändå att jag var ganska duktig för att jämföra hur det vart innan:) Men ska pressa mig mer vid nästa festtilfälle, för jag vill bli ännu bättre på att stå emot. Men kvällen fick godkänt på matfronten iallafall.
Ska bli spännande att se vad vågen står på imorgon, om de där två kakbitarna och grädden i maten satte tydliga spår eller inte!? Vill att klockan ska bli 7.oo nu,
för jag är såå nyfiken!

Prom Dress

För min lillasyster händer det massor i år, hon tar studenten och allt vad det innebär.
Hon skall såklart även gå på balen och det innebär att vi just nu håller på att leta efter den perfekta klänningen, vi har börjat med att boka konsulttid på Ateljé MB. Dit skall vi på torsdag och det ska blir skönt att få se henne prova lite klänningar för än så länge har vi bara hittat en massa fina klänningar som vart i fel färg men hos MB vet jag att dem har riktigt fina klänningar så vi längtar tills på torsdag. Ska bli jätteroligt!

Visionen är en klänning i chiffong, antaglingen i två eller tre lager, axelbandslös, med fåtal detaljer och färgskalan pendlar mellan champagne till ljusgul.

15 Januari - Flappy Hat

Jag älskar verkligen flappy hats, vet inte riktigt vad dem kallas på svenska, filthatt bara kanske? Iallafall, tycker dem är sjukt coola och idag har min fina lillasyster lagt beslag på en beige till mig. L y c k a !
Kommer först börja använda den när vädret tillåter lite mindre kläder då jag vill ha den till klänning eller shorts och en enkel skjorta eller blus till. Hoppas jag får den av syster på torsdag för då ses vi igen för att prova balklänning. Mycket roligt som händer det här året och nu börjar allt roligt så smått sätta igång..

14 Januari - Mycket försenad Födelsedagsfest

Nu ska jag Äntligen få fira min födelsedag med vännerna & familjen.
Har längtat såå efter den här dagen, tycker så mycket om att ha alla samlade ♥
Hoppas alla mina fina läsare också får en riktigt fin lördagskväll!


Friday

- Hem till la Familia, äta tacos, titta på film, ha alla samlade -
En Fredagskväll som jag länge längtat efter

Mobilcase

Äntligen har jag hittade de perfekta mobilcasen - vill ha ett i guld & ett i silver.
Från Friis & Co

13 Januari - Inredningsutbildning

Visste Ni att Sköna Hem anordnar egna inredningskurser? Detta tycker jag låter jättepännande. Det är uppdelat i grundkurs, fortsättningskurs & avancerad projektarbetekurs. Grundkursen och fortsättningskursen ligger på 4500:-/st och den avancerade projektarbetarkursen ligger på 6500:-, men det är ju småpengar om man tittar på andra allternativ som kanske kostar 100.000:- och kanske mer.
Jag vill läsa dem alla så fort jag får tid!
Roligt också att utbildningarna är i stockholm, då kan man ju passa på att shoppa lite roligt när man ändå är där:)

Take Care

Imorgon åker jag, älsklis & nikki hem till min familj, vi ska nämligen ha en (mycket!) försenad födelsedagsfest för mig på lördag. Ska bli jättemysigt att få träffa alla tillsammans!
Därför ska jag ta hand om mig själv lite idag. Ska strax lägga mig i ett bad, tvätta håret och använda min underbara olja från Kérastase, fila & måla naglarna, skrubba hela kroppen, föna & platta håret, kräma in mig och sen ska jag se ett avsnitt av the tudors. Är ensam hemma hela kvällen så jag tänkte faktiskt se dubbelavsnitt idag, haha!

12 Januari - Sommarsmycken

Vad jag längtar tills att det blir vår!! Jag längtar tills att man får lite mer färg och jag kan börja använda min sommarsmycken igen. Hittade ett armband i neon för ett tag sedan och visst kommer det bli fint tillsammans med mitt vit/guldiga armband och mina sötvattenspärlor!

Questions

1. Vad gjorde du för 10 år sedan?
För tio år sedan var jag 14 år, gick i åttan på nyhemsskolan, hade bra betyg, festade ofta med vännerna i båstad, shoppade på väla om söndagarna och gärna även mitt i veckan. Jag var väldigt fokuserad i skolan för jag visste att det behövdes för att komma någonstans. Så man kan väl summerad den tiden som en shoppis, pluggis & festis?:)
2. Vad gjorde du för ett år sedan?
För ett år sedan levde jag ett otroligt hektiskt liv då jag pluggade till frisör i malmö. Jag gick i skolan 4otim/veckan plus resor á 3 tim per dag. Jag gjorde inte så mycket annat än att plugga, klippa och blogga såklart!
3. Fem snacks du gillar;
Detta måste vara självplågeri men allt för dig Madde ♥
Pepparchips med dilldipp » kinapuffar » tom & jerry kex » sia glass med jordgubbssylt » Halloncheesecake
4. Fem sånger du kan texten helt till;
Rihanna - girl in the world • Beyoncé - Baby Boy • Leona Lewis - A moment like this
5. Fem saker du skulle gjort om du var miljonär;
Rest i massor och bjudit med vänner & familj » Unnat mig en massa dyr shopping, ska vi börja med LA? » Ägnat en massa tid åter igen med vänner & familj » Skaffat mig en PT » Satt in min efterlängtade tandställning
6. Fem dåliga vanor;
Väntar för länge med att beställa tvätt-tid • Tidsoptimist till max • Kan vara för velig ibland
7. Fem saker du gillar att göra;
Shoppa » Träffa la Familia » Äta gott » Resa till exotiska platser » Blogga
8. Femsaker du aldrig skulle klä dig i, eller köpa;
Hum, svårt att säga för man ska aldrig säga aldrig. Men kläder som ser allmänt billiga och tråkiga ut skulle jag aldrig sätta på mig, för varför skulle jag?
9. Fem favoritleksaker;
Min mobil » Min Dator » Vår stora spegel i sovrummet » Plattång » Trippeltång

Thoughtful


Scented Candle

Igår träffade jag Jennie på stan för en catch up-lunch tillsammans, har inte träffat henne på länge så vi hade jättetrevligt. Efter lunchen gick vi en tur i några affärer och då hittade jag äntligen ett doftljus som jag gillade doften på, många doftljus doftar alldeles för mycket men det här doftade behagligt och fräscht.
Står fint nu i vår badrumshylla.

Kérastase

Efter att jag vart hos Ann-Charotte på Xclusive och fått prova Elexir Ultimate från Kérastase kunde jag inte sluta tänka på den, så ja, jag köpte den. Den gjorde mitt hår prefekt, punkt.
Den doftar inget speciellt tycker jag, men det är inget minus utan en fördel för mig som gillar att använda perfym. Den innehåller fyra olika oljor istället för en som många andra produkter gör. Den gör håret otroligt mjukt och följsamt, är intensivt närande och vårdande. Jag känner mig som en kändis, mitt hår har aldrig vart finare, glansigare eller mjukare än när jag provat Elexir Utimate. Jag är otroligt nöjd med mitt köp!

Like Carrie said..

Jag fick tag på hälinlägg så nu sitter mina skor från ash helt perfekt! De står nu tillsammans med några utav mina andra älsklingar där jag alltid kan se dem. Jag håller med Carrie från Sex and the City då hon säger något i stil med - "Jag vill inte ha mina pengar på banken, jag vill ha dem där jag kan se dem - i garderoben".

11 Januari - News @ Asos

Tittade in på asos men tyvärr var där inte så mycket som fick min shoppingnerv att rycka. Men armbanden här ovan gillar jag väldigt mycket och väskan överväger jag faktiskt att köpa, tycker om detaljerna på axelremmen. En riktigt snygg vårväska tycker jag!

10 Januari - Kuddfanatiker

Kuddfanatikern är framme igen.. men jag tycker det är snyggt med många kuddar i olika material och former och i olika rum. Vill ha många kuddar i soffan så väl som i sängen, precis som hemma hos Maria Montazami.

Tudors

Nu ska jag sätta igång ännu ett avsnitt av min favoritserie.
Bara jag, en kopp chai latte & Henrik den XIIII av England - Slurp!

Ash

Här är mina skor som jag beställde ifrån Ash, tycker dem är jättefina men jag måste ner till stan och få tag på ett par sulor så jag fyller ut dem lite mer, är en aningen för stora i hälen men jag kan heller inte ta en storlek mindre för då blir dem för små, hoppas det blir bra. See you later!

9 Januari - Måndag

Det är måndag idag och då är det dags för invägning, började min viktminskning på 80,7 kg (jag vet, ingen som tror mig när jag säger att jag väger så mycket..) och vågen stod o7.oo79,1 kg! Alltså total viktminskning 1,6 kg. Jag är supernöjd efter första veckan.

Älsklis som också går på diet hade också gått ner precis ett kilo, bra jobbat du med mitt hjärta!  Men han är inte ute efter att bara gå ner, han ska först gå ner några kilon sen ska han få upp muskelmassan också och då kommer han ju väga mer igen fast med mer definierade muskler - me like ♥

1,6 kilo är borta - 14,1 kg kvar.

Systerresa

Den 8 juni tar Äntligen min Syster studenten och då planerar vi på att ta en välförtjänt syster-resa. Vart vet vi ännu inte men vi ska planera mer detaljerat nästa helg när jag är hemma. Vi skulle vilja åka till thailand, kroatien eller kanske tunisien? Vill inte till något vanligt svensson-paradis utan vi vill upptäcka något annat & nytt.
Vill heller inte back-packa, usch måste vara hemskt att leva i en packsäck!? Nä, när jag är på semester vill jag bo på ett fint hotell, ha nära till havet, planera resor till bra shopping och äta god mat i gott sällskap.
Snart Nelia, Snaaaaart!

L i s t of 2 0 1 1

Tänkte att jag ska summera å r e t  2 0 1 1 med en liten ytlig L i s t a .

Kläder
Märke - Just Cavalli
Butik- Zara
Nätbutik - Asos
Plagg - Asymetrsika plagg
Accessoar - Slokhatt
Väska - min bruna Miu Miu
Skor - snygga detaljer//ash, airstep & zara
Smycken - Maffiga klockor, gärna från MK & silverringar

Årets Måste var - Den snygga skinnjackan

Make up
Märke - Nars
Butik - Make up Store
Mascara - Lancome Hypnose
Puder - Dual Foundation (mus)
Verktyg - Ögonbrynspensel 210 (mus)
Ögonbryn - Tri Brow Color (mus)
Läppstift - Myth (mac)
Läppglans - Orgasm (nars)
Rouge - Goddess (mus)

Årets Måste var - Orgasm ligger alltid i väskan!

Hår
Schampoo - Morrocanoil Schampoo
Conditioner - Morrocanoil Conditioner
Inpackning - Grazet 6
Olja - Kérastase Elexir Kultime
Värmeskydd - GHD
Färg (vid färgning på salong) - Redken
Färg (trend) - Two Toned, i harmonisk övergång i färgerna
Klipp - Lång page & undercut med mycket volym upptill
Stylingprodukt - Vaxspray från Paul Mitchel
Styling - Volym och välvårdade toppar
Accessoar till håret - Glans
Verktyg - GHD plattång
Salong - Xclusive i Kristianstad

Årets Måste var - Kérastase Elexir Kultime, då har jag alltid fint hår!


8 Januari - Produktiv Söndag

Usch, har suttit med pappersarbete i stort sett hela dagen, förutom när jag & älsklis tog med nikki på långpromenad. Det behövde jag verkligen, har verkligen svårt att bara sitta still så här så nu måste jag göra något annat. Ska nog sätta igång med maten,
idag blir det; ris, pirog & sötsursås
- inte så farligt att gå på diet bara maten smakar gott.

- 1kg

Imorse smyg-vägde jag mig,
började i måndes så ska väga mig igen på måndag men vet Ni,
jag har redan gått ner mitt första kilo! Känns jätteroligt!

Tillsammans i Stan

Det var mysigt att gå runt i lite butiker tillsammans, fick det här armbandet av älsklis för han visste att jag velat ha det länge. Snällare pojkvän finns inte ♥

Vacker Mops

Titta så stor vår lilla skatt har blivit!
Idag fick hon sitt första halsband av husse som hon kan växa i, ett svart i läder med små silverstjärnor på. Och den här månaden fyller hon redan 6 månader, kan bara inte förstå att tiden har gått så fort.
We love you snuffan ♥

7 Januari - Kvalitetstid

Idag ska jag och min pojkvän ner till stan och se om där finns något roligt. Vill spana in rean på Donna här och eventuellt köpa oljan från kérastase och såklart måste jag inom borett och se om där kommit in något nytt. Är även på jakt efter en innesula till mina nya skor från ash, det otroliga hade nämligen hänt att jag hade för små fötter om hälen, men mammi trodde det skulle lösa sig om jag la i en sula så jag håller tummarna.
Nu ska jag klä på mig och borsta mitt numera lättborstade hår, haha!

Wishes to our Home

Till Vardagsrummet,
jag är inte så mycket för mattor och om jag ska ha en så är jag kräsen. Gillar ju som sagt min ljusbruna koskinnsmatta från ikea men den här är också helt i min smak.
Till Badrummet,
skulle jag vilja ha lite saker att fylla ut tomrummet som finns under vår badrumsspegel, det är ett avlångt och lågt mellanrum där inte så mycket får plats men jag jag vägrar att ha det tomt för det ser så tråkigt ut. Därför skulle jag vilja placera lite typiska badrumsaccessoarer där.
Till Köket,
skulle det vara lyxigt att införskaffa en champangehink, inte för att jag jätteofta dricker champange men tänk så lyxigt att fylla den med is och cider i alla möjligt färger & smaker!

I am in Pillow-Heaven..


Bye Bye Christmas

Idag ska jag & älsklis städa ut julen, gran, pynt och allt annat ska bort!
Jag vill få plats att tänka vidare på vårt vardagsrum, vad ska vi egentligen göra med det? Är ju ganska säker på vår träpanelvägg och att vi ska byta golvet men sen då? Hur ska möbleringen se ut? Får nog sätta oss ner och skissa lite i eftermiddag. Nu ska jag sätta igång, vi hörs lite senare:)

Masterpiece

Beyoncé och Agnes har sets i dessa guldbyxor och jag har blivit som besatt, tycker dem skulle vara en masterpiece att ha i garderoben. Tänk er ett par beiga pumps till, min transparanta vita skjorta med en beige mindre topp under och sedan lägga till blandade guldsmycken med någon enstaka neondetalj. Perfa!

6 Januari - Tack!!

När jag kom in på bloggen här imorse möttes jag av massor av peppning och matråd, kan min dag starta bättre? Jag blir ärlig talat så glad för era fina kommentarer och råd och jag känner ett helt annat go till den här viktminskningen - Tack!!
Och jag känner mig otroligt stolt över mig själv som stod emot igår även om nerverna satt utanför kroppen, ska köpa hem lite goda tuggummin, halstabletter, två piggelin och kassela vanilj så jag klarar helgens luster. Ser faktiskt fram emot måndag när jag ska väga mig för första gången sedan invägningen - tror Ni där har hänt något?:)

Photoshoot

Do you remember this photoshoot from America´s next top model?
Jag älskade verkligen det här avsnittet, bilderna blev otroligt bra. Och vi ska inte tala om allt  förarbete som lades ner på att göra alla modellerna "mörkhyade", de enkla sminkningarna tilltalade mig och jag är så avis på modellerna som fick fotas i så fina kreationer. Ljus, bakgrund & rekvisita håller ävden det väldigt hög standard.
Dessa bilderna skulle jag vilja ha inglasade på mitt framtida kontor.
Love at first sight!

Fruktsallad

Nu ska jag sätta igång avsnitt ett av säsong tre av the tudors (fick den i juklapp!) och då tänker ju såklart min hjärna direkt på chips, dipp, kaka, godis what ever bara det är sött eller knaprikt. Men jag har stålsatt mig med annat gott, nämligen frukt & bär. Ska slänga ihop en liten frusktsallad och sitta och mumsa på istället:)
Tack för all stöttning än så länge, det betyder så mycket att Ni är med mig ♥

Har Ni annat nyttigt och gott som jag kan köpa hem och ta istället när mitt film-godis-begär kommer på besök?

Thoughts about Food

OMG, fjärde dagen under diet och jag är redan så sugen på min största last - p i z z a !
Jag vill så gärna ha den men sen tänker jag till, jag ska inte. Har även norpat åt mig tre nävar chips som låg och skräpade i en påse i skafferiet, men den är slängd nu den också. Varje gång återfallet är nära så har jag lovat mig själv att skriva här i boggen istället, det är ett bevis för mig själv att jag inte gjorde det. Men nu kommer nästa tanke, vad ska jag äta eller göra när jag känner så här? I vanliga fall hade jag tagit fram något ur frysen eller skafferiet men där finns inget - allt skräp är borta, även chipsen nu.
Såg ett program tidigare idag om hur mattillverkarna manipulerar maten med socker, salt och fett för att vi ska bli berodende av den och köpa mer. Kroppen är nämligen programerad sedan tidigare att eftersöka sådanna ämnen och detta triggar våra hjärnor att äta och vilja äta skräpmat, godis och läsk. I programmet berättade man även om att (skräp/dålig) mat är lika beroendeframkallande som kokain och amfetamin. Är inte det sjukt? Det är inte kockar som skapar maten utan kemister. Jag blev så ledsen när jag såg det, jag känner mig faktiskt jättelurad som konsument. Varför vill man göra så här? Detta är alltså medvetet gjort av mattillverkarna. De borde skämmas!
Det måste bli ändring på detta.

New Top

Här är tröjan som jag beställde på asos strax innan jul, fick den i mellandagarna men har inte hunnit fota den förrän nu. Tycker den är jättefin och var bara tvungen att visa den på. Nu fattas jag bara en vit maxikjol med slits, i detta tänker jag mig när jag & syster sitter på någon uteservering i sommar

5 Januari - Total förändring

Vilken total förändring, ser Ni så fina mina toppar är nu? Och så fint min färg kommer fram nu när håret är nyklippt. Har lovat mig själv att det inte får bli så här hemskt igen. Aldrig!
Det blev att vi tog av ca en dm men det känns ändå helt okey, jag har fortfarande hår ner till under skuldrorna, så lagom till sommaren är det lika långt igen.

MK Watch Gold

Jag vill ha en klocka från Michael Kors,
jag har verkligen velat det så länge, men varför velar jag?
Jag ska sova på denna skönheten sen ska jag överlägga med sister, det är bland det bästa med henne, hon finns alltid där och hjälper mig om jag inte kan bestämma mig ♥

Nöjd

Jag är så sjukt nöjd med mitt hår just nu! Kan inte sluta att ta i det, det är så mjukt, glansigt och följsamt och viktigast av allt - inga klyvna hårtoppar längre!
Förstår inte hur jag har kunnat gå så länge, har man långt hår måste man ta hand om det, det är mitt krav till alla tjejer och killar där ute med långa hår. Annars klipp!
Det hade hunnit bli alldeles för mörk när jag kom hem för att ta några bilder på det men de kommer imorgon som utlovat. Ann-Charlotte Xclusive kan sin sak och det känns så tryggt när jag vet att hon bara använder de bästa produkterna som finns i frisörvärlden. Pillade lite på en olja från kérastase som hon använde på mig idag, får se om jag drar kortet på det lite senare och så fick jag även med mig prover på redken all soft. Ska prova det med efter att jag gjort slut på mina flaskor från marrocanoil.
Nöjd!

4 Januari - Bad Hair

Usch, mitt hår behöver en regäl uppfräschning. Topparna är så slitna så jag nästan gråter, så är det att vara frisör - man tänker mer på att sina nära & kära ska vara finna i håret och glömmer helt bort sig själv.idag har jag bokat in klipp & styling hos min gamla kollega Ann-Charlotte på Xclusive, där vet jag att de jobbar med de bästa produkterna och med de senaste teknikerna, jag är med andra ord i trygga händer. Om det inte hunnit bli för mörkt lovar jag att ta bild på topparna igen efter mitt besök annars kommer före och efter bild upp imorgon!

Wanted

Yeay - min skor från ash har äntligen kommit till posten, ska ner till stan imorgon och hämta dem!
Nu ska jag krypa ner i sängen och gosa lite med min man ♥


Boots i vår


Nu tänker jag på våren igen, då vill jag återigen strosa runt i boots av olika slag och mina converse såklart. Dessa mörktanade boots med rem och silverkedjor skulle jag väldigt gärna vilja ha, till dem skulle jag ta fram mina vita jeans med slitningar på och min bruna mochaskjorta. Jag vill ha vår!!


Till min skjorta


Min svarta skjorta, min döskallescarfs, svarta pumps & dessa byxor - That´s Hot!


3 Januari - Fågelbur


Jag har länge velat ha en fågelbur men jag kan bara inte bestämma mig för vilken typ?
En unik skapelse från 1920-talet eller en klassisk som på nedersta bilden?
Och ska den vara vit eller grå?
Fin accessoar är det i hemmet iallafall.


Neon & Guld


Armband, ja ni vet säkert att jag älskar dem och jag behöver ständigt flera. Tycker ju om att använda dem i olika kombinationer och jag är sjukt sugen på att klicka hem det rosa på minuten! Neon-trenden med guldiga detaljer håller även i sig den här våren & sommaren och det är jag glad för. Brun hy & neon är bland det sexigaste som finns!


Add some..


För att det inte ska bli för mycket shabby chic här hemma vill jag tänka lite som bilden här ovan - jättensyggt och enkelt med massiva hyllplan fyllda med saker som man tycker om. Såsom; skor, väskor, solglasögon, ljuslyktor, och tavlor.  


Min kreativa ådra


I julklapp fick jag bland annat en inredningsbok med gör-det-själv-inspiration. Har suttit klistrad i den någon timme nu och mina idéer för vardagsrummet börjar ta fart. Jag skulle verkligen älska att ha en superstor plåtstjärna lutandes mot väggen, vintagevingar hängandes här någonstans, gamla fat i silver och fattigmanssilver på väggen & sätta upp en panelvägg i trä bakom tvn och lägga till en åra med olika vägvisningsskyltar.
Jag tycker om att göra saker själv, har det antagligen efter båda mina föräldrar. Pappi är snickare och har i stort sätt byggt hela vårt hem medan mammi har vart den pyssliga och inspirerat mig att skapa med tyg, pärlor, nål & tråd.
Har inte velat visa Er vårt vardagsrum än då det inte är ordentliget färdigställt, väggarna är ganska kala just nu men det får vi leva med tills vi har bestämt oss för vad vi vill göra. Fundrar nämligen också på att lägga nytt golv här då det befintliga är ganska tråkigt. Men uppdatering angående vardagsrummet kommer sinom tid, jag lovar.


65 kg är målet


Kl. o7.oo i morse hade jag & älsklis invägning.
Målet för mig är att gå ner till 65 kg och tighta till kroppen. Jag vill dessutom träna upp min kondition för min astmas skull och träna styrka i min rygg och i mina armar och ben. Jag är sjukt otränad och jag tror jag har världens svagaste armar, men det ska bli ändring nu.
Jag ska börja mjukt för att sedan höja intensiteten, för den här gången vill jag att det ska vara och förbli. Har pratat med ett gym här i närheten och jag funderar på att börja träna spinning och step, två träningsformer som jag faktiskt tycker är väldigt roliga. Det måste vara roligt annars klarar jag det inte och jag måste ha någon som håller efter mig och pushar mig annar blir det inte allvar.
Sen hoppas jag att mina läsare hjälper migfrågar mig hur det går, ser till att inga sötsaker förekommer här i bloggen, kommer med pepp-talk, ger feedback, berättar om träning som ni gillar, god kallorisnål mat och annat som Ni tycker kan vara till hjälp:)


2 Januari - Chai Tea


Jag vet inte om jag har vart blind när jag gått in på Espresso House eller om det är nytt men när jag vart i malmö hittade jag den här - Nu kan jag göra Chai Latte hemma som smakar precis som på fiket. Hur mysigt att kunna göra det hemma? Kommer dock inte kunna dricka den så ofta nu under min och älsklis diet (mer om detta i nästa inlägg) men när jag ska unna mig något så skall det vara en kopp het chai latte.
Finns som sagt att köpa på espresso house - 340 g för 79:-


1 Januari - A brand new Start

Första dagen 2012 har jag spenderat i en sidenrock, nästan hela dagen iallafall. Fick sitta på ett tåg en stund men det var det värt för även om jag har haft världens mysigaste jul & nyår hemma så längtade jag faktiskt Hem
Hem till min säng, till min garderob & till min älsklis!
Annars har jag bara mysit runt idag, har kopplat av och samlat energi och nu känner jag för en ordentlig kick-start här i bloggen imorgon. Jag ska börja dagen med att gå igenom min garderob för det hör till när man skall starta något Nytt..


RSS 2.0