26 februari - Home

Nu har jag flyttat hem till la Familia igen!
Allt är i stort sätt fortfarande nerpackat i flyttkartonger men det ska det bli ändring på i helgen, i alla fall ska alla mina älskade kläder, skor, väskor och framörallt allt smink packas upp, haha;) Kommer bo hemma nu på obestämd tid tills mina framtidsplaner är mer detaljerade.. Kommer ändå blir roligt tycker jag, har inte bott hemma på sex år så jag ska verkligen njuta av denna tiden tillsammans med min Familj. 

24 februari - Color extend

Jag var hos fina Malin på Skägg & Lockar och färgade håret i förra veckan, (bilder kommer!) och i och med detta vill jag bevara både färg, intensitet, glans och hårkondition - därför fick jag klicka hem lite godsaker till håret!
Valet föll sig naturligt på Redken då jag älskar deras produker och har jobbat mycket med dem sedan tidigare men en liten avstickare är dock min olja som jag alltid, utan undantag köper ifrån Kérastase. Klick Klick!
 

Musical

Ikväll är det premiär på teatern för Jesus Christ Superstar.
Får skynda mig och fixa mig det sista för den börjar vid sju, sen när jag kommer hem ska det shoppas:}
Ha en riktigt fin lördagskväll mina finisar!

22 februari - Movie

Denna fredagkväll ska jag & älsklis äta på BK och sen se Lincoln på Bio - riktigt fredagsmys!
Hoppas Ni alla får en riktigt fin kväll ni med:} 

20 februari - Inspohair

I eftermiddag ska jag till frisören, min ombre ser verkligen inte bra ut nu då den har blivit alldelles för gul och varm vilket jag absolut inte gillar. Så nu vill jag ha något helt annat. Kommer visa dessa inspobilderna för Malin som ska ta hand om mig idag och det lutar mest åt den översta bilden. Dock vill jag i klippningen ha mer rörelse i håret och inte bara en massa längd, jag älskar att locka håret och få en jämn lockighet som jag sen kan leka med som jag vill när det kommer till styling. Beroende vilken färg det blir kommer jag också att ljusa upp brynen lite, vill börja känna mig mer vårig och ljusa bryn är verkligen vår för mig, haha;) 

19 februari - Signs of Spring

Nu poppar det upp en och annan godsak i butikerna som kännetecknar våren. 
Ett par khaki färgade spetsiga boots med kilklack i mocha och ett par sandaletter i leo och snörning is what´s in my mind at the time. 
@ zara

Take the day off

Det går inte att kika in hos miss jaconelli, hon skriver alltid om saker som jag vill ha och som jag då bara måste prova. Just nu vill jag prova Cliniques take the day off makeup remover, är inte så överytgad om deras resterande sortiment inom hudvård men deras makeup remover provar jag mer än gärna. Tack för tipset vännen!

18 februari - Ordning & Reda

 
Nu är jag nere på detaljnivå igen, men är inte dessa penslar ifrån Mschic så troligt fina?
Är det någon som har provat dem och i såfall, är dem bra? Ska i alla fall klicka hem denna sminkförvaring i akryl, kommer passa fint ihop med min smyckesask i samma material. Ordning & reda är det  b ä s t a !
@ nelly

16 februari - Flytt

Just nu sitter jag mitt i ett berg av flyttkartonger..
suck, vill bara att allt ska vara klart. 
 
Är så sjukt trött just nu, jobbat hela dagarna den här veckan och sen direkt hem och packat. Är helt mör i hela kroppen, tur att Malin var så söt och gav mig en välbehövlig massage igår. Nu ska jag bädda ner mig i sängen för tidigt imorgon kommer la Familia och hämtar alla mina saker. Saknar mina  g a r d e r o b ! ! 
 

Sweethearts Perfect Flush Brush

Vadå kärlek vid första ögonkastet? Kikade på Too Faceds roguer när jag var i malmö och konstaterade att de var något jag borde prova. Fanns så många fina och när jag hittade den här blev jag allt lite  k ä r ! 

14 februari - Valentine

Do you want to be my valentine?:} 

Future Plans

Idag befinner jag mig hemma hos mina föräldrar i Helsingborg. Ska på ett möte här senare under dagen och innan dess skall jag förbereda för min flytt.
Yes - jag flyttar hem till västkusten! Men inte för länge;)
Ni ska förhoppningsvis snart få veta mer om mina flytter och framtidsplaner..

11 februari - Shoes this Summer

I sommar vill jag ha låga, korallfärgade converse med kritvita snören.
Samt ett par likadana helt i vitt.

Allsaints

Äntligen lite vårnyheter som piggar upp mig och framför allt - gör mig sugen!
Ett par paljettshorts är ett måste för mig denna vår och sommar, heelsen i skinn och med öppen tå kan bara definieras som skoporr, ett maffigt näst inpå manligt armband vill jag ha på armen tillsammans med min MK klocka, scarfsen skulle pigga upp vilken outfit som helst och bältet lika så. Det börjar rycka i min shoppingnerv!
@ allsaints

7 februari - Up and Down

Mitt liv är upp och ner just nu, ena sekunden skiner jag som en sol andra sekunden känns de bara som att jag vill skjuta mig själv.. oro, nyfikenhet, ovisshet, glädje, framtidstro, tappar fotfästet, glädjande besked, sjukdom, vad händer nu, uppskattning, vänner, magont, vad är rätt, familjen, om en månad eller ett år, du får bestämma..
Ahh, jag blir galen!! Mitt huvud känns som det ska sprängas av all info som just nu bullrar omkring där inne, onda & goda. Just nu längtar jag till..I can see clearly now when the rain is gone. Just nu är jag inne bland molnen. 
Jag undrar vad som väntar bakom nästa vägskäl?

Lyx på tub

Nu är jag inne i en period där jag verkligen vill ta hand om mig själv på djupet med en massa underbara produkter för hud, hår och kropp. Mina senaste investeringar har vart en finkorning scrub från md formulations som jag älskat sedan tdidigare och min nya fuktmask ifrån carita, även denna kommer ifrån deras fuktserie såsom min cleanser. Har provat den en tag nu och älskar verkligen de små "fukt bubblorna" som finns i den som frigörs när de kommer i kontakt med huden - lyxig fuktboost på tub skulle man kunna säga!

January, February, March

Jag tycker den här tiden på året är den absolut tråkigaste för att;
 
- jag har ingen färg what so ever och måste täcka mig i olika gradual tan-produkter för att känna mig fin
- jag har mycket mindre energi, ge mig sol & d-vitamin tack!
- det finns inget roligt att shoppa i butikerna och på alla hemsidor pratas det bara om vad som kommer in i april, jag vill ju ha det nu!?
- man pendlar mellan hopp och förtvivlan → ena dagen smälter snön andra dagen kommer skiten tillbaka
 
Men det finns som tur är några ljusglimtar..
30/1 min pojkväns födelsedag • 3/2 Sandra & Tomas födelsedag • 14/2 alla hjärtans dag • 21/2 mammis födelsedag • 8/3 nettans födelsedag
 

5 februari - Bloppis


Nu säljer jag lite jackor & mina fina läsare får så klart välja först innan jag lägger upp dem på blocket.
 
Pälsvästen är sparsamt använd och är i nyskick, stl m-l och jag fick ge 28oo:-  för den när jag köpte den och jag vill minst ha 16oo:- men ni får gärna komma med bud, dock inga skambud;)
 
Skinnjackan är enbart använd några få gånger, stl l men är tight i modellen, köpte den för 1ooo:- och jag säljer den nu för 6oo:-
 
Pälsjackan i rödräv (ej äkta) är också bara använd ett fåtal gånger, stl 42 men är mer som en 4o då den är ganska liten i storeken. Köpte den för 8oo:- och jag säljer den nu för  450:-
 
Till alla priser tillkommer frakt som köparen står för. 
 
Vid intresse skriv en kommentar!
 

4 februari - Trött tjej


Trött tjej här på andra sidan skärmen..
Drömmer mig bort med lite bilder sen går jag och lägger mig och imorgon har jag lovat att lägga upp receptet på min hallon cheesecake med vit choklad - missa inte det! 

2 februari - I need..

Blä, all snö hade precis smält bort och så kom det lika mycket igen, helt vitt igen..
Skjut mig.
Drömmer mig bort till en framtid som kanske inte är allt för långt borta;)
 

RSS 2.0