65 kg är målet


Kl. o7.oo i morse hade jag & älsklis invägning.
Målet för mig är att gå ner till 65 kg och tighta till kroppen. Jag vill dessutom träna upp min kondition för min astmas skull och träna styrka i min rygg och i mina armar och ben. Jag är sjukt otränad och jag tror jag har världens svagaste armar, men det ska bli ändring nu.
Jag ska börja mjukt för att sedan höja intensiteten, för den här gången vill jag att det ska vara och förbli. Har pratat med ett gym här i närheten och jag funderar på att börja träna spinning och step, två träningsformer som jag faktiskt tycker är väldigt roliga. Det måste vara roligt annars klarar jag det inte och jag måste ha någon som håller efter mig och pushar mig annar blir det inte allvar.
Sen hoppas jag att mina läsare hjälper migfrågar mig hur det går, ser till att inga sötsaker förekommer här i bloggen, kommer med pepp-talk, ger feedback, berättar om träning som ni gillar, god kallorisnål mat och annat som Ni tycker kan vara till hjälp:)


Kommentarer
Postat av: sofia

sv- Jättegärna! :D

2012-01-02 @ 12:31:42
URL: http://sofiaehrnbergs.blogg.se/
Postat av: sofia

och kör hårt med träningen! Just do it! ;)

2012-01-02 @ 12:33:01
URL: http://sofiaehrnbergs.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja, va roligt! och god fortsättning på det nya året :) Jag ska också ta det här med vikten på allvar nu när jag kommit hem från Luleå, så man får peppa varanda! Kram fina du :)

2012-01-02 @ 14:51:13
URL: http://mylibrascale.blogg.se/
Postat av: Anonym

Lycka till :)

2012-01-04 @ 16:30:35
URL: http://www.amelas.se
Postat av: Sara

Det kommer att gå super! :) Det tar ca 6 veckor att bryta en vana/skaffa en ny, så klarar du de första 6 veckorna så ska det nog gå av bara farten sen. Jag har kommit ner till 65kg nu, delvis med hjälp av shapeupclub.com, men även med viljestyrka. Skulle behöva tighta till kroppen, men där är jag rätt lost. Gym är inte min grej riktigt. :) Har dock sett några jättebra klipp på youtube, POP Pilates tror jag det hette. Riktigt jobbigt!Hur som helst, jag hejar på dig! :D

2012-01-09 @ 01:39:53
URL: http://formoonkeys.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0