31 Maj - Balen 2012 i Helsingborg

Idag har det vart Bal i Helsingborg, tror de är den bästa dagen i helsingborg på hela året förrutom studenten då så klart. Är så kul att se alla i sina fina balklänningar och kostymer, kom på mig själv att jag gick och log konstant när vi var på plats vi dunkers, haha! Har vart uppe tidigt idag för att göra hår & make up på min syster och visst blev hon fin? Månader av förberedelser och nu står hon där så fin och perfekt. Finaste systern man kan ha! Hoppas du nu får en riktigt fin kväll med en underbar klänning, fina vänner & god mat.

3o Maj - En utav Finalisterna


Jag vann, jag vann, jag är en utav finalisterna ifrån Kristianstad som skall tävla i den sista tävlingen i Stockholm i höst! Helt galet glad är jag just nu! Bara att ha kommit så här långt är helt ofattbart, skall bli riktigt kul att få göra om det en gång till:) Måste säga stort Tack till alla som röstade på mig, massor av varma kraamisar till er!
H a p p y   H a p p y ! !


Make up Store - Tävling

Ingen make up-nörd har väl missat Make up Stores tävling "Gör om en vän & vinn en make up utbildning"? Jag var en av deltagarna här i kristianstad, var ju bara tvungen att vara med då jag verkligen vill vinna den här utbildningen. Lite trist dock att de skulle avgöras på flest röster från vänner och bekanta då alla de mina bor i helsingborg, men men alla bidragen låg framme för beskådning och jag hörde många fina kommentarer om min sminkning så bara det i sig gjode mig som en liten mini-vinnare!
Vad tycker mina läsare då? skulle Ni röstat på mig?:)

Vill även tillägga att alla som deltog var jätteduktiga.

Min egna hörna

Min egna hörna.
Här skulle jag lätt kunna sitta i flera timmar och prova alla mina skor, hehe!
Vill ha stolen, vill ha det lilla bordet, vill ha tidningsstellet, jag vill kort och gott ha allt här.

Har förälskat mig i märket Nü, tycker att de har så mycket fint speciellt i överdelar. Är lite sugen på någon utav dessa då min syster ändå ska lägga en beställning, men vilken ska jag ta?!  Lutar åt tunikan längst upp och den i mitten.. vilken gillade ni mest?:)

28 maj - Vintage by Fé and Liebeskind

Detta köpte jag med mig ifrån Väla igår, blev helt tagen i klänningen när jag såg den och när jag provade den visste jag bara att jag skulle ha den, helt u n d e r b a r är den. Ska ha den till min systers student hade jag tänkt vilket är om två veckor, 9oo:- på Spirit. Sen köpte jag även ett bälte ifrån Liebeskind, har pillat på det länge och igår bestämde jag mig för att köpa det, 599:- på Cirkus. Så fin jag kommer känna mig i sommar!

Ändrade planer..

Kvart i nio vaknade jag imorse, otroligt efter vår festnatt men sant. Min första tanke var; antingen sussar du bort hela din lediga dag eller så går du upp och bestämmer träff med syster på väla och de sistnämda lät roligast så det blev det. Är dock sjukt trött nu och ska lägga mig nu. Köpte två jättefina saker som jag tänker visa er imorgon, tills dess får ni
också sova så gott!

27 Maj - New Hair

Jag älskar mitt nya hår och i mina nya bryn! Färgen känns väldigt bra nu och med mina ljusbruna bryn till tycker jag om det jättemycket. Lägger upp både en kall & en varm bild så att ni ungefär förstår hur fint det är. Är så attans nöjd och jag känner mig assnygg, haha! Nu ska jag sova för nu är jag sjukt trött.

I have a Life

Idag
Jobb 8-18, sen klippt mig hos Jennie, blev verkligen jättefin!
Imorgon
Jobb 8.3o-17, snabbt hem och byta om för sen blir de avskedsfest för Sara på jobbet som ska flytta till usa, avis? ja lite faktiskt.
Söndag
Blogg, blogg och åter mer blogg!!:)

Coolaste Mopsen

Nikki är coolaste mopsen när vi åker till Åhus!
- Mina älsklingar -

Dagens Middag

Dagens Middag - Kycklingsallad från Begels.
attans gott måste jag bara säga! Är ensam hemma ikväll och hade verkligen ingen lust att laga någon mat idag och innan min viktminskning skulle jag direkt tänka: McDonald´s.. usch jag vet.. men inte nu mer, en god sallad slår faktisk alla hamburgare i världen:)
Me <3 Sallad

24 Maj - Usa-Scarfs

Nu har jag Äntligen hittat den prefekta usa-scarfsen!
Jag vill ha en trekant-scarfs som är riktigt stor och som jag bara kan svepa om mig så här.
@ Nelly

Bonny Cuban Boot

Jag dog lite när jag hittade dessa. Be Mine!
1854:- @ allsaints

Mitt Sommar-Jag

fredag ska jag klippa mig, men sitter in i den sista och tänker på exakt hur jag ska klippa mig!? Ska varjefall flika ur det framtill så jag kan forma håret i stylerlockar, en bit på topparna ska av och som vanligt forma allt till ett v baktill, men tror jag bara klipper upp det på sidorna och låter det sen successivt bli längre ju längre bak på huvudet man kommer. Kanske inte säger er så mycket, men tror de kan bli fint och att man kan variera stylingen på det mycket då. Jag ska även noppa och klippa brynen sen ska jag även färga dem ljusa igen - mitt sommar-jag börjar komma tillbaka!

23 Maj - Morsdag

På söndag är det Morsdag och jag vill tipsa om en fin present som vi har på Hälsa & Helhet just nu för att uppmärksamma dagen. Guldpaketet med Lätt Ansiktsbehandling & Kurbad för ynka 595:-. Allt paketeras i ett fint guldpaket med choklad.
Hur fint att ge detta till sin lilla älskade mammi?:)

Andra Allternativ

Jag kan säga att jag har fastnat lite i gamla vanor, min stora utmaning med min viktnedgång är därför att bryta dessa. Jag vill hitta andra allternativ och vara väl förberedd när suget kommer.
Frukost
Wasa Sport med ägg & salt eller rostbiff
Mellanmål kl 11 och kl 16
Melon, banan, kiwi, vindruvor, nyponsoppa
Lunch
Nurtulett Hunger Control
Middag
Kyckling, Fisk, Sallad, Skaldjur, Pastasallad med mindre pasta
När suget gör sig påminnt
Läkerol Salmiak, Fishermans Friend i lakritssmak eller jordgubbar

22 Maj - Nutrilett

Jag har en väldigt stressig lunch, jag åker nämligen hem och går ut med nikki och sen ska jag även hinna äta (och städa för den delen ibland) så jag har inte så mycket tid över för att verkligen äta, det måste med andra ord gå fort. Därför ska jag den här veckan prova olika smoothies från Nutrilett. Återkommer med recension när veckan är slut!

Make up Bag

Jag är inte den typen av tjej som har väskan full med smink, där ligger på sin höjd ett läppglans och ett läppstift, men nu i och med mitt jobb på spat där det skiljer sig en hel del i temperaturen så skulle det vara bra att även kunna ha med rogue och solpuder. Dock vill jag ha ordning & reda i min väska och därför skulle denna lilla fina make up väska från River Island i neongul passa mig perfekt! 13o pix.

Pics

Melon är bland det bästa jag vet att äta så här års - Mums.
Annars lite fina bilder ifrån skåne!

21 Maj - Dior Bronze

U n d e r b a r a 27 grader här & hemma hos la Familia idag! Jag har legat ute hela dagen och fått en hel del färg, dock var jag inte förberdd så jag hade inget solskydd hemma, vilket är mycket dumt då brännan försvinner mycket fortare om man inte använder det. Har dessutom lärt mig att det finns två typer av solskydd, en typ som utesluter solen helt och en typ som låter en viss procent ta sig igenom, vet inte om ni redan visste men jag kan säga att jag inte visste att det fungerade såhär. För mig är det viktigt att skydda sig men jag vill ju ändå att en hel del av de bra strålarna ska ta sig igenom och göra mig brun:) Tänker därför investera i Dior Bronze Body spf 1o samt Dior Bronze After sun 44o:- och 37o:-
på Kicks.

Ballerinaskor

Äntligen - ett par fina Ballerinaskor - från Zara
499:-

18 Maj - Ma Sister


Ikväll kommer syster och då ska vi göra hennes naglar fina, sen bär det av hem för att grilla med älsklis och lilla nixxan - vilken kväll det här kommer bli. Jag längtar!


17 Maj - Carita

Glöm vad jag skrev igår angående krämen från Decléor nu har jag pratat mer med tjejerna och vill man bli riktigt snyggt, naturligt brun som varar länge skall man använda Caritas Tan Preparing Radiant Serum. Kostar runt tusenlappen men då ska man veta att detta är lyx på flaska. Används som sagt två veckor innan man börjar sola varje dag och även under perioden som man solar.  Ett måste till en soldyrkare som mig!
Beställningsvara på Hälsa & Helhet

And these

Äsch, när jag ändå är igång kan jag lika gärna klicka hem de här med. Har ju förbrilt letat efter ett par svarta, vanliga ballerinaskor utan rosettjävel men inte hittat något, sen kom tanken att jag gillar denna typ utav skor och när jag sen fann dem med nitar var saken klar - me, black pants, black washed out t-shirt, black leatherjacket and these!

Tröst-Klickar

Funderar på att tröst-klicka-hem den här imorgon, alla är lediga men vad gör det när jag har världen bästa jobb! Så de blir nog klicket imogon iallfall, haha! För visst vart den fin?:)

Us-Trend

Jag gillade usa-treden och efter den här bilden så älskar jag den!

Brown Suger

Är det bara jag som längtar efter att bli brun? På Hälsa & Helhet har vi en kräm från Decléor som hjälper och triggar igång kolagenet i huden så att de blir djupare och mer långvarig färg, den skall börja användas minst 2 veckor innan man börjar sola så det är hög tid att börja använda det nu. Kan kolla upp vad den heter exakt imorgon så kan jag skriva det i ett inlägg då. Kommer dock inte ihåg priset men var inte allt för dyrt iallafall - vill prova!

16 Maj - Redan onsdag igen?

Halva veckan har redan gott och i övermorgon kommer
min fina syster och hälsar på över helgen
- vilken l y c k a det är att ha henne här!
Nu jobb 9-18 på Hälsa & Helhet

Karins Din Helhet

Var ju för första gången igår i vår butik i Broby, en anrik butik som där kommer besökare ifrån hela sydsverige för att handla och med all rätt - så mycket fint vi har där! Kärade ner mig i ett armband ifrån Oxxo 499:-, två scarfsar runt 450:-/st, en jättesnygg väska ca 1700:- & ett bälte runt 500:-. Och butiken är verkligen jättefin, vi har även ett behandlingsrum där och en terapeut på plats som gör de flesta av våra behandlingar som vi även gör på spat. Har ni inte vart där så rekomenderar jag er varmt att besöka oss på både spat och i vår butik.

SummerFeet

Haha, så här ser jag ut idag, ser kanske inte så mycket men bättre än inget iallafall. Svart maxiklänning, svart skinnjacka, mina älskade sandaler och babyrosa nagellack - matchade det inte fint till körsbärsblommornas blad tycker ni?:)

Nystart

Invägning idag för en nystart med viktnedgången, den här gången är även mammi med och vi har som mål att tillsammans gå ner 2o kilo, tio kilo per person till att börja med. Vågen visade 79,9 kg för mig och det är där jag gör avstamp den här gången och min första målvikt har jag satt till 70 kg.
Så idag har jag ätit 7 gröna vindruvor, två knäckemackor och 2o gram kaviar, 252 kcal.

15 Maj - Ledig Dag

Idag är jag ledig efter 6 arbetsdagar, ska jobba ons-fre också men sen är jag ledig igen mellan lördag till och med måndag! På fredag kommer dessutom min syster hit för på lördag ska vi sätta i hårextensions, slinga, lägga bottenfärg och klippa hennes hår
- total make over helt enkelt!
Hon tar studenten i år och hon ville ju såklart ha håret fint till både balen och studenten, ska bli riktigt roligt:) och såklart ska ni få se före & efterbilder.
Men som sagt, idag är jag ledig och jag tänkte ägna mig åt lite egentid idag. Ska duscha håret, föna & platta det, skrubba mig med min underbara sockerskrubb, sedan lägga mig i 25 minuter i solariet och ta en liten tur på stan. Måste dock hålla i shoppingnerverna idag eftersom jag & Jennie planerar att åka till Väla senare den här månaden - yeay!

Just Cavalli

Sjukt fin jacka ifrån Just Cavalli
1o ooo:- @ Shopbop

Strass & Stenar

I sommar vill jag ha massor av fina sandaler med strass & stenar att växla imellan som Ni vet, har hittat dessa från River Island som jag tycker är väldigt fina, får se vilka de blir när lönen kommer, haha!

14 maj - Motivation

Det var ett tag sedan jag skrev här, anledningen är att jag fick sätta stopp när min vän gick bort, de gick helt enkelt inte att fortsätta just då. Jag kan erkänna att jag inte var tillräckligt stark, men nu när mitt liv har blivit så bra och när jag bara har en massa kul att se fram emot känner jag mig redo igen.
Jag har bestämt mig för att ta upp det igen där jag slutade, ska väga in mig igen imorgon bitti och så kör vi igång igen! Målet det vet Ni - 65 kilo!

13 Maj - Lovely

Omg, är det redan den 13 maj?! Känns som att tiden bara springer fram. Snart är det sommar på allvar och allt roligt kan sätta igång i form av utekvällar, snygga outfits, grillkvällar, utefik, lata stranddagar, bara fötter varje dag, åka på semester och all sommarshopping som jag tänker unna mig, haha!
Ska jobba i butiken imorgon för första gången, ska ta lite bilder därifrån och visa er, ser jättefint ut på bloggen så jag är mycket förväntansfull inför morgondagen. Och tjejerna som jobbar där verkar hur söta som helst precis som mina fina tjejer på Häsla & Helhet. Ska möta upp en av tjejerna på stationen så ska vi ta bussen till Broby tillsammans då jag aldrig vart där tidigare.
tisdag är jag dock ledig och då ska jag lägga mig och sola i välförtjänta 25 minuter
- l o v e l y !

All Soft by Redken

Nästa månad ska jag investera i ett schampo och balsam från Redken. Enda sedan jag började arbeta med det på Xclusive så har jag vart fast, finns ingen komplett serie som är så bra som Redken, deras färg, schampo, balsam, stylingproduker - ja Allt är superbra!
28o:- och 310:-

Strawberry Cheesecake

Ikväll sitter jag helt ensam, vilket jag inte alls gillar, så jag har bunkrat upp med ben & jerry och hyrt Niceville, som jag velat se länge. Nja, kanske inte de nyttigaste men jag kände att jag behövde de ikväll och jag hade inte tänkt äta hela, utan bara ha som en liten mumsbit till filmen. Vad gör ni andra ikväll?:)

md formulations

Jag arbetar som ni vet just nu på ett spa och gör man det så tycker jag att man ska leva som man lär, jag har med andra ord köpt ett start-kit från md formulations med rengöring, skrubb och dagkräm. Känns lagom att börja med men antagligen kommer jag bygga på min serie och kompletera från andra märken, men har fått lära mig att md är en lätt och skonsam serie som passar de flesta. Är lite sugen på Decléor också men de får komma lite senare. Ska börja använda dem redan ikväll tänkte jag. Är speciellt glad över skrubben då jag ibland blir väldigt torr i pannan, denna river bort allt och jag är len hur länge som helst.
295:- @ Hälsa & Helhet

12 Maj - Saturday

Jobb idag och imorron mellan 9-17 & 11-16.
Men inget mig emot då jag verkligen trivs på mitt jobb! Jag menar, kan de bli bättre än att jobba på ett spa och hoppa in i en jättefin klädbutik då och då - I´m in heaven!
Hoppas Ni andra som är lediga får en riktigt fin dag, take care.

Minx

Hur fint var inte detta då!? Skulle vilja prova detta i sommar så fort jag fått lite mer färg bara. Undrar hur länge minx egentligen håller? speciellt när det bara sitter så här på självaste tippen? Någon som vet? Annars får jag väl höra av mig till någon bra nagelteknolog och fråga dem för gillar de riktigt, riktigt mycket.

11 Maj - I wanna Read

Skulle in på ett ärende på bokia idag och på vägen till kassan snubblade jag över den här fantastiska boken - vill ha den, en bra kamera & en studio NU!! Tänkte att jag skulle bläddra i den lite men den var svår att lägga ner OCH den är på svenska också, sjuukt!
Vill ha, vill ha, vill lära mig mer!

Dreaming

Ja vill äta lunch i LA i dessa. Punkt slut.

9 Maj - Godmorgon

Idag blir de jobb mellan 9-18.
Ska fortsätta med min planering och sen ska jag även planera lite roligheter för vår hemsida och företagsblogg. Vi hörs igen ikväll!

Topshop

Finstickat linne med döskalle i runda platta nitar - skitsnyggt!
220 pund @ Topshop

8 Maj - Lager-på-lager-Outfit

Här ser Ni en riktigt lyckad lager-på-lager-outfit enligt  min mening. Älskar kombinationen av två stickade tröjor och sedan en nästan transparent långkjol till detta.
CopyCat på denna alltså!

Spavärdinna & Aktivitetsansvarig

Nu får jag Äntligen berätta för Er. Har ju praktiserat på ett spa sedan i mars och i fredags skrev jag under en heltidstjänst som spavärdinna & aktisitetsansvarig Hälsa & Helhet här i Kristianstad. Är verkligen skitglad och de ska bli så roligt att få sätta igång med alla olika projekt.
Den 25 maj drar allting igång men fortsätter såklart min praktik fram till den 24 maj.
Ska verkligen blir jätteroligt som sagt och jag har redan haft mitt första event som blev väldigt lyckat, och fler lär det ju bli nu när jag börjar. Har redan börjat spåna lite till nästa och som de ser ut nu kommer det handla en hel del om lyx.. spännande va:)

Cuty Nikki

Lilla hjärtat har ledgat och myst i köket idag när jag har städat, var bara tvungen att springa efter kameran när jag såg att hon låg så här gulligt. Hon mår annars bra nu, veterinären ringde tidigare idag och hörde hur det var med henne. Vi pratade även om hur vi skulle gå vidare med hennes medicinering och kom fram att hon från och med imorgon enbart ska en halv tablett om dagen. Allt går med andra ord på rätt håll:)
How cute?!

Muubaa Butter White

OMG!
Här har vi ju den - i rätt färg, med rätt detaljer, i rätt storlek & rätt märke. Helt Perfekt!
4196:- @ Muubaa.com

7 Maj - Fresch

Idag är jag ledig, har vart nere i stan än så länge med Jennie och provat skorna ifrån Ash. De satt jättebra men ska fundera på dem lite till. Provade också några jackor i från Muubaa, hade spanat in en ljusbeige, men den satt inte så jätte bra, men där fanns en annan matt svart med nedmattade snake-dataljer som man dessutom kunde göra om till väst som jag gillade bättre och som satt fantastikt, men skulle ju ha en ljus? Oohh!
Men nu ska jag ta tag i vår lägenhet, här ska det dammsugas, torka av alla utrymmen, städa undan vinterjackor, vinterskor och allt annat som fortfarande stått framme som påminner mig om vintern. Nu ska det bort för nu är det äntligen vår.

Ash

Har lagt undan dessa finisarna från Ash tills imorgon, ska prova dem då tänkte jag och håller så klart tummarna för att dem ska sitta bra. Kommer ha med mig Jennie som smakråd, vilket känns skönt, men tror dessa kan bli riktigt fina till mina ljusrosa jeans, mina vita shorts, mina khakigröna byxor.. ja ni förstår:)
Hittas på Donna i Kristianstad

Shoes

Jag skulle gärna vilja ha ett par skor med ordentliga nitar på, likt dessa, i sommar. Tvätten på jeansen gillade jag också..hum.. ibland önskar jag att man kunde se vart allt var köpt någonstans på we heart it. Önska, önska, önska!

6 Maj - Avskedsfest

Idag samlades vi alla ifrån jobbet hemma hos Emmelie, en utav våra duktiga terpeuter som i maj ska gå vidare med annat jobb i Göteborg. Hon har fått jobb som lärare på Gilda-skolan vilket jag tycker är en jättestor prestation. Vill önska henne Lycka Till ännu en gång och att vi mer än gärna kommer upp och hälsar på och så gärna lite shopping på det, hihi* Hon bjöd som sagt hem oss alla ikväll och så bortskämda vi blev,
jag låter bilderna tala för sig själva..

Allways


Ray Ban

Dessa finisarna fick jag av älsklis syster nu lagom till sommaren, använder dem redan flitigt, tycker det är skitsnyggt att ha hög svans med fläta & sen dessa till.
Sommarsnygg - check!

Sockerskrubb

Idag fick denna underbara skrubb följa med mig hem från jobbet, det står att den ska dofta tranbär men den är mycket, mycket sötare i doften än så och det ska understrykas att den är helt a m a z i n g . Det är en sockerskrubb med ekologiskt innehåll, har provat den två gånger i behandling och min hud blir så mjuk & fin utav den så jag kan bara inte leva utan den i vår och sommar. Tycker det är dags att börja använda skrubb kontinuerligt nu när dagarna bjuder på så mycket värme och man vill visa mer hud, då vill man ju inte att den ska vara torr och glåmig utan len & fräsch! Och sen fuktivande kräm på det:)

3 Maj - Happy Birthday!

G r a t t i s på 5o årsdagen min lilla Pappi!
Ska blir kul att få komma hem en snabbis i helgen och gratta dig & träffa heela la Familia!:D

2 Maj - Outside

Underbart med sol & värme! Vill ju vara ute varenda minut känns det som, och tänk att få ha en alldeles egen uteplats.. dream dream för ett tag till framöver men när vi väl har bestämt oss för hus vet vi precis hur vi vill ha det med reservation för smådetaljer. Igen svensson-altan här inte;) Nepp vill ha öppna ytor i olika etage i trä, utemöbler i rotting med tjocka, mjuka dynor och olika växter i krukor (inga rabatter, tvi för att ligga där och rensa..). Vill sätta igång med vår balkong NU, blir galen av att vänta. Många av våra grannar sitter redan ute och äter middag på sina och de vill ju vi också!

RSS 2.0