Systerresa

Den 8 juni tar Äntligen min Syster studenten och då planerar vi på att ta en välförtjänt syster-resa. Vart vet vi ännu inte men vi ska planera mer detaljerat nästa helg när jag är hemma. Vi skulle vilja åka till thailand, kroatien eller kanske tunisien? Vill inte till något vanligt svensson-paradis utan vi vill upptäcka något annat & nytt.
Vill heller inte back-packa, usch måste vara hemskt att leva i en packsäck!? Nä, när jag är på semester vill jag bo på ett fint hotell, ha nära till havet, planera resor till bra shopping och äta god mat i gott sällskap.
Snart Nelia, Snaaaaart!

Kommentarer
Postat av: alis

thailand är faktiskt lite svensson :D där är sjukt många svenskar! men det är fint :)

2012-01-08 @ 22:35:10
URL: http://alis.blogg.se/
Postat av: hanna

gud vad skönt det lät hoppas ni hittar något vackert ställe, finns ju lite att välja på ;) kroatien verkar riktigt fint hade gärna velat åka dit.

2012-01-09 @ 10:10:37
Postat av: Cicci

Hanna - ja vi har också hört en massa gott om kroatien, har en kompis som är därifrån och som alltid är där på sommaren och hennes semesterbilder brukar alltid vara jättefina! Vi får se vart vi tar vägen, får titta lite till:)

2012-01-09 @ 11:36:54
URL: http://satisfactioncreatedbycicci.blogg.se/
Postat av: michelle

ohh jag vet! åk till jamaica. jag var där i maj och hade UNDERBART!! Dem är sjukt chilla och roliga och alla pratar engelska. Sen är det en massa trevliga kanadensare och amerikanare med, det skadar ju inte heller. Men det är verkligen lyxigt. kolla in mina bilder så får du sehttp://confessionsofaswede.com/2011/may/smile-youre-in-paradise.html

http://confessionsofaswede.com/2011/may/even-more-jamaica.htmltrevlig resa vart ni än väljer!

2012-01-09 @ 18:18:36
URL: http://confessionsofaswede.com
Postat av: hanna

vilken lyx :) kan tänka mig att det är fint där, ni kommer hitta något härligt ställe och när ni gör det får ni gärna packa ner mig i väskan haha :)

2012-01-09 @ 19:21:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0