29 Fabruari - You are the Best!

Den här dagen har inte vart min bästa om jag säger så, men så kommer jag in här och fast än jag inte bloggat på hela dagen så finns Ni där - det är k ä r l e k !
Ni har gjort min dag, stort Tack till er ♥

The Light

Jag verkligen älskar ljuset i det här rummet, lätt & lufigt vill jag ha med maximalt insläpp av naturligt ljus. Skulle för övrigt vilja hitta en bänk som den ni ser vid soffan, fina saker att ha i den måste jag också hitta - sågon som hat sett något liknande?

28 Februari - Make up

När jag ser alla dessa penslar känner jag bara ett sådant behov av att sminka! Jag vill ha alla färger, allt glitter och alla nyanser i foundation och puder så jag bara kan skapa fritt. Det finns nog inget annat som är så roligt som smink - jag blir så glad av det!

Carbonara

Har ätit en av mina absoluta favoriträtter idag - Carbonara.
Så sjukt gott, enkelt att göra och lätt att räkna kallorier i. En portion innehåller 393 kcal och man blir riktigt mätt och så är det ju så sjuukt gott, det måster understrykas!

Plus 0,6 kg

Det är måndag idag och då är det Invägning.
Jag började min viktminskning på 8o.7 kg och imorse kl. o7.oo stod vågen på 78,8 kg och jag kände bara.. suck. Men inte deppa, det får man inte om man skall lyckas. Och jag vet ju vad det beror på, har ju vart svårt i och med min väns bortgång, jag har tröstätit och inte tränat eftersom jag har vart ordentlgt förkyld. Men jag är fullt frisk nu och ska tillbaka på träningen på onsdag då jag ska spinna som vanligt och sen kommer jag ta en dag i taget. Ni fortsätter väl att peppa mig?:)

1,9 kg borta - 13,8 kg kvar.



Me Today

Så här ser jag ut idag, blev en snabb bild innan jag gick ner till stan. Till er som undrar så är skinnjackan & byxorna från H&M, pälsen från Zara och stövlarna är från Hunter. Usch, måste lägga in tvätten som jag så fint har vikt i bakgrunden.. Har inte orkat bara.

Spring Shopping

Hittade en jättefin svart slät bh precis som jag hoppades på, ville ha en slät eller en med lite spets med betoning på lite, vill ha en som jag kan ha under allt så det inte veckar sig och håller på. Passade även på att köpa en ny bikiniunderdel som jag har spanat på, älskar ju färgen på dessa, tänk er själv till en pepparkaksbrun mage i sommar - yammi! Toppen har jag också dragit i några gånger och nu känndes det rätt att ta med den hem, vet inte om ni ser men den skimmrar i silver och är draperad framtill. Superfin!

27 Februari - Ledig Dag

Idag är jag ledig!
Då tänkte jag försöka hinna med att städa lägenheten ordentligt, ska även ner till stan och titta på nya undisar och måste även komma ihåg att köpa med mig nagellacks-remover. Sen sticker jag även in nosen hos Jennie på salongen och säger hej då innan hon åker till thailand på onsdag - Gottegris!

Inspiring Interior

inspirerande bild, älskar lamporna, pälsen & detaljerna på skåpet i bakgrunden.
Lyktan och korgen som lampan står på är pricken över i:t i det här rummet. Luuve it!

Min Dröm

Det är min dröm att gå på aktion i sommar och hitta en liknande möbel som den här
- Min Dröm!

Made for Me

Detta mobilcase är ju som gjort til mig!

@ Asos

Nyhet @ Asos - Så coola!

Sorry

Sorry, har inte vart på topp de senaste dagarna precis, jag hoppas ni förstår.
Men har börjat provjobba på ett spa här i stan och detta piggar upp! Trivs jättebra och de andra tjejerna som jobbar där är otroligt söta & rara. Mer update om det här när jag vet mer.

26 Februari - Uppdatering

Jag behöver verkligen uppdatera bland mina underkläder, behöver både nya svarta & vita men skulle även vilkja ha en grå med rosa detaljer eller en rosa med gråa detaljer, haha:) Känns vårtfräscht!

24 Februari - Tänker på Er

Adjö är ej för alltid,
farväl är inte slut.
 I våra tankar finns du, där finns du alltid kvar.

Du är för alltid min extraman, jag vill hoppas att vi ses snart igen ♥


Paris - New York - London


Blev helt kär när jag såg dessa armband på H&M,
som om jag inte redan har en massa armband..
Men inte som det står Paris - New York & London på!


In our Living room


Den här lampan ska jag ha i ett av våra fönster i vardagsrummet,
den kommer att passa perfekt!


Happy Birthday!

G R A T T I S F Ö D E L S E D A G E N min älskade & underbaraste Mammi!
1oooo x 1oooo pussar till dej

21 Februari - New In

Detta fick följa med hem ifrån stan igår, blev inget smink men de kanske jag köper lite senare i alla fall. Blev ett smalt leobälte som jag velat ha länge, två par trosor (älskar neon-detaljerna) och en jeansskjorta med sjukt fin tvätt & detaljer.

New Stuff

Fick med mig väldigt fina saker ifrån stan,
en jättefin jeansskjorta, ett smalt leobälte & två par söta trosor.
Visar Er bilder imorgon:)

2o Februari - Meetings

Idag har jag redan hunnit vara iväg på ett möte och ska på ännu ett annat mycket intressant möte imorgon, längtar! Nu håller Nelia på att klä & sminka sig och därefter ska vi ner till stan igen då vi inte hann igenom alla butiker vi ville in på i lördes. Jag har även spanat på ett startkit med mineralsmink från Make up Store och med mitt mus-kort får jag även härliga 2o% rabatt - får se vad jag kommer hem med.

Jag i Vår

Så här skulle jag vilja se ut i vår, en ljusgrå eller beige stickad tröja med uppdragna ärmar, ljus lång chiffongkjol, klocka & en massa armband på ena armen och stora utborstade lockar i håret.

Outstanding

Jag gillar färg men jag älskar svart i grund & botten. Så snyggt med en i stort sätt helsvart outfit i olika material och sedan slänga till en päls i någon snygg färg/färger.

19 Fabruari - Familj & Vänner på Besök

Idag har vi haft besök av familj & vänner hemifrån, var riktigt tight med plats här när man klämmer in 9 personer och en hund i en tvåa men de gick bra det med:) Har visat vår lägenhet, klippt lite och ätiti tillsammans så det har vart väldigt mysig här hemma. Nu ligger både syster & nikki helt utslagna i soffan och sover gott, haha!
Gillade armbanden här ovan, har sett många liknande men inte i sådant här silver & i den här tjockleken  - vill ha!

18 Februari - Town

Idag ska jag & nelia titta i lite i butiker:) Ska ha mig ett par nya svarta jeans hade jag tänkt.

Laundry

Idag hjälper min fina syster mig att tvätta, går så mycket fortare då så vi kan hitta på annat kul sen när vi är färdiga. Ska bland annat ut och äta tillsammans ikväll
- mums det ser vi fram emot! Nu ska vi hänga allt på tork, vi hörs igen lite senare när jag har något roligare att berätta, haha!

17 Februari - Rosa Kavajen

Hum.. tycker den här rosa kavajen är så jäkla cool, tänk er att anamma vitt på vitt-trenden och sedan lägga till denna som en utstickande accessoar! Men sen tänker jag, hur mycket kommer jag använda den om jag köper den? Men den är ju så cool! Ska titta på den imorgon om den har kommit ut i butik:)

Lillsnuffan

Hihi, lillsnuffan är trött & har däckat i soffan här bredvid mig:)

Shoe Delivery

Precis innan jag skulle ner till mötet mötte jag posten och med den kom mina skor i från River Island och jag kan inte med ord beskriva hur nöjd jag är! De är så sköna att ha på sig, precis lagom hög klack, lite halvsliten look och de sitter som gjorda för mig. Nu får de attans se till att bli vår snart så jag kan inviga alla mina nya g o b i t a r som ligger & väntar i garderoben!

16 Februari - Meeting

11.3o ska jag vara på möte, ett roligt sådant hoppas jag:)
Nu måste jag sätta igång att klä & sminka mig.

Vita Bågar

Vita bågar ala Marc by Marc Jacobs

Vårnyheter @ Zara

Mochabrun mochajacka
Vit asymetrisk kavaj med shiffong-detaljer
Babygula jeans
Lösa svart byxor med spräckt lack-effekt
Svart skjortklänning
(den här vill ha under min långa transparenta klänning jag köpte för ett tag sedan!)

För ankare

Jag ligger för ankare..höhö.
Nä skämt & sido men jag har fått min älskade pojkväns förkylning - Tack älsklis!
Har legat i sängen hela dagen och knappt orkat göra någonting, vi tänkte försöka göra lite middag men jag tycker allt de är lite ironiskt att vi alltid blir sjuka samtidigt, vi kan aldrig ta hand om varandra.. men jag antar att vi har det ganska mysigt här hemma tillsammans ♥

15 Februari - Sheer Cover

Jag vill prova Sheer Cover, föll inte för deras reklam utan när jag läste om den hos en annan bloggare som tyckte den var bra och även Kenza har givit deras foundation högsta betyg. Skulle även vilja prova deras concealer men de får bli senare för jag vill först se om deras foundation håller hög kvalitét. 199:- kostar en burk men nu är frågan vilken nyans jag ska välja, sjukt svårt att välja när man beställer ifrån nätet, kanske säkrast att ringa och fråga?

Finbesök

Måste diska, måste dammsuga, måste moppa, måste bädda, måste dammtorka, måste vattna, måste.. är det något mer? För på torsdag kommer min ä l s k a d e syster och hälsar på enda tills på tisdag! Vilken Lycka.
Alltid lika kul att ha henne här:)

Galen

Jag måste vara galen,
men denna jackan skulle jag vilja ha de sista kalla dagarna vi har kvar!

TasselShorts

Ni som följt mig ett tag vet nog vid detta laget att jag älskar att ha vita shorts på sommaren och nu har jag hittat mina vita shorts 2.o.
Vita shorts, mycket fransar & lagom längd! Helt perfekta!
Från River Island - £35.oo

In my Garden

När jag & Jens så småning om flyttar till hus vill jag ha en ordentlig & fin uteplats av något slag, än har jag inte bestämt mig för om jag skulle vilja ha ett högt trädäck, eller ett lågt, eller en plan i sten eller trä, olika avsattser eller något annat för det finns så mycket fint att välja bland.  En sak är jag dock säker på, att jag inte vill ha en trädgård ala svensson med pelargoner hängande i platskrukor, rabatter med tusen olika och misspassande blommor och växter eller utomhusmöbler i plast - never!
Nä jag gillar låga rottingmöbler med vita dynor, träbord, dekorerande tyger, krukväxter i olika storlekar, lyxiga parasoll, ljuslyktor, välvda solsängar & allmän enkelhet.

Drömmer

Snön smälter sakta, hoppas verkligen att vi inte får mer snö nu.. drömmer mig bort till något annat land i sommar eller i höst tillsammans med syster. Behöver verkligen lämna sverige och uppleva lite annat & lyxa till det!

14 Februari - Puss!

Glad Alla Hjärtans Dag till Alla mina u n d e r b a r a Läsare!

Reader-Wishes

Vad vill Ni att jag skriver om imorgon? Några speciella önskningar?
Mer mode? outfits? smink? köp-guide? hår? nikki? inredning? resor? hjärtesaker? frågestund?
Som en alla hjärtans dags present till Er får Ni själv välja vad dagen ska innehålla, får jag inga förslag kör jag bara på som vanligt ♥

Spikes

Budget när det är som bäst - 8o:- hos nelly.

Downtown

Nu ska jag sätta igång att göra mig i ordning, ska ge mig ut en tur på stan och fixa lite ärenden men vägrar att lämna lägenheten med skavt nagellack så det måste jag fixa först. Hoppades att posten skulle vara här tidigt idag för jag tror nämligen hon kommer med en uthämtningsavi till mig, men ska på möte imorgon med så kan i värsta fall ta det då också. Väntar ju på mitt guldiga nitarmband från asos!

13 Februari - Minus 0,4 kg

Det är måndag idag & då är det Invägning.
Jag började min viktminskning på 8o,7 kg och imorse kl. o7.oo stod vågen på 78,2 kg, alltså total viktminskning är just nu 2,5 kg. Hade ju gått upp förra veckan så jag är glad att jag är på rätt spår igen, men ändå lite besviken över att jag inte nått ner till 77 kg som jag ville till idag, men man ska vara glad så länge man inte får några bakslag:)
2,5 kg borta - 13,2 kg kvar.

Yoga

Idag brukar jag köra basgympa men jag såg att där fanns ett yoga-pass vid samma tid så jag tänkte varför inte prova detta också? Har vart med på ett yoga-pass innan när jag var på kurs för några år sedan, men de var så roliga "ljudeffekter" där så jag kunde inte riktigt vara seriös.. men nu vill jag ge det ett helhjärtat försök och se om det är något som passar mig!

Organdy

Chanel - Organdy - Slurp!

3 Ljusa

3 ljusa favoriter @ Mango
Blusen längst upp står högt på önskelistan just nu!

Bag

Tan, neon and silver is hot!

12 Februari - Pärlor & Stenar

Det vräker ner snö..igen.. precis som förra söndagen.. suck.
Men det glömmer jag lätt när jag ser fina sommarsandaler som dessa,
vill ha pärlor & stenar på mina fötter i sommar!

11 Februari - Sunglasses

De här är nyinkomna på asos,
skulle gilla att utöka min samling med ett par budgetallternativ som jag inte behöver vara så rädd om. Gillar!

10 Februari - Hemma

Åkte hem till la Familia igår och tänker stanna här tills imorgon, då måste jag hem igen för vi ska fira min älsklis med nära vänner & familj och det vill jag ju vara med på.
Ska annars bara äta pappis hemmalagade fiskgratäng och klippa mammi & mysa så inget jättespeciellt att skriva här.. Men hoppas alla mina fina läsare får en skön fredagskväll!:) 


Khaki Gold Bikini

Jag älskar min bikini från allsaints men den här är ju också sjukt snygg! Den ser kanske inte så speciell ut men tittar man närmare ser man att den skimmrar i guld, jättefin kombo med guld & khaki. Sen är toppen perfekt till en lite större byst.

Concealer

Min concealer är slut och jag behöver den verkligen för att täcka mina mörkare områden och definiera mina ögonbryn, vill prova något nytt den här gången så är inne på att eventuellt prova den här från nars.
25o:- @ asos

8 Februari - Busy Girl

Tunt lager på lagerkänsla i olika diskreta mönster med djurinslag är så fint tycker jag.
Måste ta tag i min dag idag för kan inte ha slappdag jämt, har ringt en del samtal här på morgonen, betalat lite räkningar, ska ringa några samtal till, ner till stan för att hämta lite saker och sen blir det lax till middag & ett spinningpass ikväll - jag ligger inte på latsidan idag!

Seg som Kola

Usch, nä nu måste jag göra något - har inte gjort så mycket idag vilket ibland i och för sig också kan vara skönt men det ligger inte i min natur att inte göra något på en hel dag.
Ska måla naglarna, fixa håret, sminka mig, laga middag
& sen går jag över till Jennie & tittar på top model senare ikväll.

Vardagsmys

När min älsklis kommer hem från jobb väntar en liten överraskning..
jag Ä l s k a r att skämma bort, speciellt mitt i veckan!

7 Februari - Bloppis

Nu har jag tagit tag i min nya kategori som jag egentligen sulle ha gjort redan efter nyår, fy på mig, men här är några godbitar iallafall. Ni vet dealen - jag lägger upp det här i en vecka så ni får kika på det först och visa ert intresse, sen lägger jag upp det på blocket och/eller tradera. Skyna & Fynda!
(alla priser är utan frakt, kollar upp det specifikt när/om någon är intresserad!)

Kort jacka med lackad finish från Gina Trcot stl 4o, använd fåtal gånger - 1oo:-
Svart topp med drapering och hjärtformad upp till från Gina Tricot stl M, aldrig använd - 9o:-
Babygul finstickad tröja från Gina Tricot i stl M, använd ett fåtal gånger - 9o:-
Söt sommarklänning ifrån Zara i stl 4o, aldrig använd - 14o:- SÅLD
Mörkgrå finstickad kort tröja från Zara stl M, använd ett fåtal gånger - 9o:-
Ljusgrå finstickad klänning/tunika från Gina Tricot stl M, använd en gång - 9o:-
Ljusgrå finstickad cardigan från Vero Moda stl M, använd ett fåtal gånger - 14o:- SÅLD
Gråaktig skjorta med vida ärmar från Asos stl 4o, aldrig använd - 9o:-
Svarta skor med metallplattor längst fram och bak på klocken från Nelly stl 4o, använda två gånger - 180:-

Shoes

Haha, jag tänker bara på skor idag känns det som, men min skosamling blir aldrig komplett..

Espadrilles

Detta är verkligen ingen skotyp som jag vanligtvis gillar, men i dessa fäger & detaljer skulle jag faktiskt vilja ha dem i min uppsättning inför sommaren 2012. Snyggt med ett par vita shorts, ljusgrå enkel t-shirt & solglasögon.

Plus 0,3 kg

Det är måndag idag och då är det Invägning.
Jag började min viktminskning på 80,7 kg och i morse kl. o7.oo stod vågen tyvärr på 78,6 kg, stod ju på 78,3 kg för två veckor sedan men efter allt som hänt den senaste tiden är jag ändå ganska nöjd. En liten uppgång kanske men jag är redan på det igen. Detta är vanligt så jag var förberedd på det - nya tag när vi ska handla mer nyttig mat ikväll.
2,1 kg borta - 13,6 kg kvar.

6 Fabruari - Ballerinaskor

Nu kanske jag äntligen kan vara lugn, H&M har släppt ett par snygga & enkla svarta ballerinaskor, måste ha ett nytt par varje vår och sommar för de är alltid bra att ha hemma som en bassko. Köper jag då något annat nytt till garderoben behöver jag aldrig oroa mig för att jag inte har några skor att ha till för dessa passar i stort sätt till allt!
Ett måste. Punk.

6o minuter

Snart ska jag packa väskan för ett 6o minuter bas gympapass, ska blir roligt
- alltid så bra musik på dessa pass!
Sen ska jag hem och tvätta håret, fläta det slarvigt, kräma in mig, äta kycklingfilé med älsklis och mysa till någon bra film. Helt perfekt söndag tycker jag:)

Markerade Ögon

Just nu är jag väldigt mycket för att markera mina ögon men jag vill inte bara göra det i svart, tycker det blir jättefint om man lägger en svart eyeliner som man suddar ut halvt på ögonlocket och sedan lägger en chokladbrun eyeliner undertill. Blir lite mer effekt men ändå diskret. Sedan riktigt svart ögonfarnsar till detta - voila!

5 Februari - Animaldress

Det har snöat i natt men det skiter jag faktiskt i, jag har redan börjat drömma om våren och ibland till och med om sommaren. Skulle vilja sitta på någon fin uteservering då i denna u n d e r b a r a skapelse. Den skulle fånga mina former så fint och så skulle jag känna mig så där lagom uppklädd för att senare ta mig ner till någon beachclub mot kvällen.

Under min skinnjacka

Wow, den här cardigan är verkligen jättefin. Skulle vilja ha den under min skannjacka i vår men måste först köpa lite annat innan jag kan köpa den här. Oooohh, varför är man inte miljonär;) höhö.

Guldnitar

Nu känns det bra att jag hade is i magen,
köpte inte detta armband i silver men nu när det finns i guld ska de bli mitt, mitt bara mitt!

Emotion Hår & make up

Igår var det invigning av den nya salongen Emotion Hår & Make up här i stan och det är Emma (till vänter på bilden längst upp) som gick samma utbildning som mig som har startat nytt. Hon har gjort ett jättejobb med salongen, när jag & Jennie tittade in för några veckor sedan var allt en enda röra men det kunde man inte förstå igår när allt var så fint iordningställt. Är så stolt över henne! Nu hoppas vi att busniessen börjar rulla och att allt går som det ska men det tror jag:)
För Er som är intresserade av att boka tid kan Ni ringa till henne på o44 21 11 95

4 Februari - Me today

I´m feeling grey.

This Summer


Delivery

Med budet idag kom Äntligen mina ögonstenar från MaxandChloe, och jag dog nästan när jag öppnade paketet - så attans snygga är dem. Ska ha dem på mig ikväll när jag ska på invigning. Och vet ni vad, jag tror jag slapp allt vad tullavgift heter!?
Känns toppen att dagen har börjat så här bra!

Cuty

Kan verkligen inte hjälpa det - hon är den s ö t a s t e mopsen som finns!

3 Februari - God Morgon

Heey på Er! jag sitter fortfarande i myskläder efter en sen frukost men jag ska snart klä mig & sminka mig lite, måste platta håret med då det ser ut som att jag sovit som en vilde. Ska ner till stan för ett möte och därefter ska jag möta upp Jennie på salongen där hon jobbar.

Baby Boy

Beyoncé feat. Sean Paul - Baby Boy
jag tröttnar aldrig, seriös världens sexigaste låt!

2 Februari - Vårnytt

En liten finis ifrån Sylvan Satchel.

Training

Ikväll tog jag mig ett 60 minuters spiningpass,
känns superskönt att gå och lägga sig nu - nytränad & nyduschad.
Sov sött!

Eyebrows

Som Ni kanske vet är jag otroligt petig med mia ögonbryn och jag tänkte nu ge lite tips till när ni ska forma & sminka era ögonbryn. Det Ni behöver är en mjuk ögonbrynspenna, ögonbrynsskugga, snedställd pensel och concealer.
1# Börja med att fylla i brynen med ögonbrynspennan så att brynet för den form som ni vill ha, fattas ni hår någonstans i brynet, bry er inte om det utan måla precis så ni vill att brynet skal se ut. Börja med den nedra linjen av brynet försätt sedan med det övre.
2# Fyll sedan i hela brynet med ögonbrynspennan.
3# Ta sedan en torr oanvänd mascaraborste och svep denna över brynet och blända in det du målade med pennan. Blända så mycket så att det inte känns "målat" längre. Var noga med bländningen där ögonbrynet börjar.
4# Ta en snedställd pensel och forma en linje under/efter ögonbrynet med concealer, detta ger både ett lyft för brynet samt definierar det. Sudda sedan concealern så det bländar in fint i din bas. Gör sedan samma sak på ovansidan av brynet.
5# Svep över lite ögonbrynsskugga över hela brynet, för att ge ett mjukare intryck.
6# För extra glam lägg en snygg highlighter under brynets vinge.
7# Fixera med brynfix.

1 Februari - Shoppinglist of 2012

SHOPPINGLISTA VÅREN/SOMMAREN 2012
- för att skapa en snygg & fungerande garderob måste man veta vad man vill ha
& vara strukturerad.

KLÄDER
• Slokhatt i både svart & brun
• Vit maxikjol
• Vit och/eller creamfärgad skjorta med stora fickor på bröstet
• Champagnefärgad satinblus med stora fickor på bröstet
• Neongrön bikini
• Khakifärgade jeans med dekorativa dragkedjor
• Vit eller creamfärgad skinnväst i biker modell
• Vit kavaj som är lite längre fram till
• Djurmönstrar bälte (pälsigt)
• Jeans med snygg tvätt och bakfickorna fulla med silvernitar
• Bälte med platta nitar
• Spetstoppar i cream, svart, ljusgrå & neongrönt
• Ljusgrå långärmad tröja med trumpetärmar
• Jeans med snygg tvätt & snygga bakfickor
• Giraffmönstrad bikini
• Transparent blus med låg skurning med pärlor & stenar

SKOR
Creamfärgade skor med låg & lite tjockare klack
• Låga helvita converse
• Snygga sandaler med remmar & stenar

VÄSKOR
• Brun mochaväska med fransar

ACCESSOARER
• Guldig Michael Kors klocka
• Armband i neon
• Armband med olika typer av nitar, både tjocka & smala
• Ray Ban aviator med spegelglas
• Större örhängen med stenar i klara färger
• Scarfs med den amerikanska flaggan

SMINK & HÅR
GHD plattång
• Nars powder foundation
• Elizabeth Arden Good morning skin serum
• Nars Albatross
• Nya sminkborstar
• OPI Mod about you

RSS 2.0