Kärleksmiddag


Jag och Älsklisen hade vår 2 års dag i söndags och eftersom jag jobbade hela den dagen så gick vi ut och åt på lördagskvällen istället, vilket gick precis lika bra.
Vi beställde bord på Restaurang Altona och avnjöt en god måltid som Ni kan se ovan, vi hade för avsikt att även ta en smarrig efterrätt men middagen var så god så det fanns det ingen plats till..
Efteråt gick vi hem längs hamnen och resten är hemlis mellan mig och min älskade man^^


2 years together

Idag firar jag & Älskklisen två år tillsammans, eftersom jag har jobbat hela dagen och även jobbar hela dagen imorron firade vi den igår genom att äta lite gott ute, vi ska även fira lite till längre fram i veckan, kanske jordgubbar och champange nere på stranden?^^ 
tiden går fort när man är lycklig


MidsommarFirande


Vilken fin Midsommar jag fick!
Allt var som man önskade, alla var fina & glada, förfriskade och till och med solen sken, man kunde knappt tro att man befann sig i sverige.. Men det gjorde vi och vi njöt av hela kvällen.   
För att i korthet beskriva vad vi gjorde under kvällen så lekte vi olika kreativa lekar, grillade, minglade, mumsade baileys med jordgubbar, sjöng, skrattade och åt halloncheesecake - Allt man ska göra när det är midsommar! 
Kvällen ville heller aldrig ta slut, vi var inte hemma förrän efter fyra och då var de tre mycket trötta själar som deckade här i lägenheten^^


Tomorrow..

..kommer jag tyvärr vara lite off igen, ska jobba på ett stort event långt härifrån både imorron och på måndag, 12 timmars pass here we come!
Men det kommer massor av bilder och en liten video från midsommar imorron kväll om jag inte störtdyker ner i sängen vill säga^^

Sov sött på Er!


What we got..


Tack tack tack till Farmor & Farfar & faster Eva för bidragen till Malmöshoppingen, det var mycket fint som fick följa med oss hem!


Systrarna i Malmö


I torsdes begav vi oss till malmö för att spendera lite pengar på skön shopping, vädret var jättehärligt så man kunde behagligt glida mellan butikerna i enbart shorts och linne.
Jag Älskar verkligen att shoppa med min lillasyster för vi har lika smak både vad det gäller kläder och butiker och vi hittar alltid saker till varandra så vi inte missar något fint. Vill jag hitta något riktigt speciellt är det med henne som jag shoppar.
Shop until you drop - that´s hot!
(eller hur nelia^^)


Glad Midsommar!

Heey på Er,
det har inte blivit så mycket bloggande de sista dagarna och detta beror på att vi har har så mycket att göra och att vi har så kul!
Igår hade vi en heldag i malmö och vi fick med oss en massa fint hem som jag ska visa Er senare och ikväll blir de midsommarfirande och till det är det en hel del som ska fixas. Älsklisen kommer att agera Grillmaster och jag har förberett allt och så har jag bakat Halloncheesecake som jag hoppas blev god^^

Jag ska även fixa hår & make up på mig och min syster så jag känner att jag skulle behöva några timmar till på mig.. men nu måste jag skynda men jag vill först..
Önska Er alla en riktigt fin Midsommar!


Fika i Hamnen


Nu är min lillasyster äntligen här och efter en lång resa gick vi och solade för att få lite avkoppling, efter det kände vi hur magen kurrade så då tog vi och gjorde några smörgåsar och satte oss nere i hamnen, hur mysigt som helst.
Nu ikväll ska vi anars bra ta de lugnt och snart är middagen klar, sen blir det dusch för min del och därefter kommer vi bara lata oss framför en bra film.. we like^^


UGGs


Jag har legat uppe hela natten och funderat men jag kom aldrig fram till något beslut, jag har tänkt att något av de här söta paren från Uggs ska få pigga upp min vardag i höst men jag kan bara inte bestämma mig för vilka..
Skulle gärna vilja köpa dem redan nu då man även kan ha dem under sommaren till ett par minashorts eller en liten kjol, många som glömmer att detta är en året-om-sko.
Vilka tycker Ni är sötast?

Sen skulle jag behöva lite tips från Er, jag kan ju beställa dessa från USA, men de verkar ytterst krångligt så är det någon av Er som vet en närmare leverantör av dessa, gärna någon inom skandinavien eller sverige, så säg gärna till!
Då skulle lilla jag bli väldigt väldigt glad 


Ruffle Collar Top


I´m so in Luuve!
Jag har den perfekta bhn, de perfekta shortsen och de perfekta skorna men jag har inte den här tunikan.. Say what!? Jag bara måste ha den, den är allt jag kan önska mig och lite till. Den har volang, den har en söt liten krage och den är puderrosa.. Come to mumy^^


Sommarens Snyggaste Shorts


Denna sommarens signumplagg för mig är helt klart shortsen, därför tänkte jag visa Er mina personliga favvisar.
Ovan ser Ni dem och jag är riktigt sugen på att beställa hem dem från net-a-porter och dem från topshop, då hade jag kunnat känna mig söt till vardags i mina rosa shorts med rosett och klätt ner mina puderrosa shorts till helgens vimmel!

Vad säger Ni, vilka gillade Ni mest?^^


Min Önskan..

..om en solig dag gick i uppfyllele!
Idag är det jag som lägger mig på älsklisens föräldrars trädeck för en heldag i solen så att brännan förstärks till max.
Men först ska det blir lite frukost så att krämen hinner torka in, för NI vet väl att en mjuk hy får en finare färg än en torr, det kan ju vara värt att tänkas på^^


Rosa, Orange eller Turkos?


Marc Jacobs har skapat en liten svart och rolig plånbok med handtag i olika neonfärger, den känns väldigt användbar och skulle passa i vilken väska som hälst, frågan är ju bara vilken färg jag skulle vilja ha?
Rosa skulle ju vara givet, men jag gillar även den oranga och den turkosa..hum.. och om jag skulle köpa den turkosa så skulle jag ju vilja ha den lila och när jag ändå är igång skulle jag också köpt den gröna..
Det hade med andra ord blivit väldigt svårt att välja *hihi*^^

Vilken färg hade Ni valt?^^


Gårdagens Outfit


*Haha* jag döör! Jag kan verkligen inte vara allvarlig när jag ska ta outfitsbilder, det går bara inte. Det slutar alltid med att jag står och tramsar mig framför kameran^^
Men gårdages outfit var en ny version med mina vita shorts.

Igår hade jag på mig;
- Vita shorts från Mango
- Svart läderbälte från MQ
- Linne från Vila (ny!)
- Khakifärgad cardigan från Sisters (ny!)
- Boots från Have2have
- Ringar från Oxxo & Guldfynd
- Vitt läderarmband
- Svart hårfärg (nytt!)

Efter några timmar framför spegeln och när vi äntligen var på väg till grillfesten kom jag på, "men oj, jag glömde ju raka och kräma in benen!". Älsklisens reaktion blir "Äsch! det är ingen som ser det.." Jag panikslagen "Jag går ingenstans med dessa tussbenen!"
Ni som är mörkhåriga som jag vet ju hur det ser ut efter två dagar.. Så det blev till att springa runt lägenheten, in snabbt som tusan, stoppa benen i duschen, raka och sen kräma in.
Nere hos Älskisen igen, "Nu är jag redo för en kväll i solen!" Han bara ler^^

Men visst hade Ni gjort samma sak, inga tussben på fest eller annan allmän plats?^^


My Shopping^^


Igår vad jag & Älskisen på en liten tur i kristianstad och då hittade jag en massa fint som jag tänkte visa Er.
Jag hittade först en fin khakifärgad cardigan på Sisters från Soaked in Luxury som jag tror kommer bli mycket väl använd i sommar, den är så lätt att svepa om sig och färgen är otroligt snygg till min mörka hårfärg. Jag hittade även en magtröja från Donna och linnet med silverkedja från Vila som jag skrev tidigare om som även finna på Nelly.
Jag är rikigt nöjd med mina nya finisar och jag kommer säkert använda något utav dem redan under helgens grillkväll hemma hos Hanna, frågan blir bara vilket eller vilka?^^


Nice Things @ All Saints


~*Passion Passion Passion*~


Casual Shoes


När Ni trodde att jag inte behövde fler skor trodde Ni allt fel!
Den här gången är jag ute efter något som jag kan ha soliga vardagar och jag tror jag har hittat två passande par till detta ändamål. Tror jag kommer klicka hem dem båda, de är så pass billiga så jag känner att jag kan unna mig dem. De svarta är bra att ha då man kan ha dem till allt och de beiga blir söta till ljusa outfits^^
99:- samt 199:- från H&M