Breakfast at the colosseum

fredagen åt vi frukost med colosseum som utsikt, på andra bilden kan ni se avsattsen där vi satt i en av caféerna i det gula huset. Frukostarna på resan tycker jag generellt var godast, men det var väl all god italiensk ost, haha! (Ska även tilläga här att jag och min pojkvän enbart gick upp vars 1oo g på resan men det var nog för att vi gick oavbrutet alla dagar vi var där, vi ville ju se allt!). Vi gick även på en privat guidad tur inne på colosseum där vi fick gå ner under colosseum där arbetarna, slavarna och gladiatorerna befann sig. Sen gick vi högre och högre upp för att få perspektiv på hur enorm denna byggnad är. Som den historia-nörd jag är var det en liten wow-känsla för mig, haha! Måste bara lägga till en detalj så ni förstår hur krävande det måste ha varit att göra detta monument, på bilden med mina boots ser ni små tegelstenar formade i fiskbensformation.. ja de jobbade både stort & smått kan man väl säga - vilket pill det måste ha varit!  
 

28 november - Flight to Rome

o4.oo ringde klockan när vi skulle åka och man stiger väl aldrig upp så snabbt som när man skall åka utomlands, hehe;)  Fick en glad överraskning när vi kom till Köpenhamns flygplats - de har öppnat en Victoria ´s Secret butik där för bara tre veckor sedan! Kan erkänna att jag handlade där på både dit & hem resan. Självklart ska ni få se denna shopping men inte inte allt just nu för lite är julklappar som jag ska få senare. Extra benutrymme hade vi också beställt, det måse man bara ha - L y x ! 

28 november - Home Sweet Home

Nu är vi hemma igen efter en helt underbar vistelse i Rom.
Parfym, tobak, spontan sång & välklädda människor skulle summera staden perfekt!
Ni ska såklart få se massor av härliga bilder ifrån resan men det får bli lite senare för jobbade hela dagen igår, upp tidigt idag för att vara hos tandläkaren 07.3o, jobba 11-2o, 1o-2o imorgon så förhoppningsvis hinner jag uppdatera lite igen imorgon kväll - ska bli så kul att visa er & jag hoppas alla kommer få uppleva denna fantastiska stad någon gång. 

21 november - Rome tomorrow

Klockan är ställd på härliga o4.oo..
Då ska jag upp och göra mig i ordning för sen bär det äntligen av till Rom!!
Har vart hos fina Jennie ikväll och fått mitt hår stylat (kan själv också men mycket roligare & exklusivare när någon annan gör det, höhö!) och så formade hon mina bryn som vanligt. Supernöjd som vanligt! Har precis packat det sista nu så nu går jag och lägger mig så jag får några timmars skönhetssömn.
Ta hand om er nu när jag är borta & så hoppas jag på en massa fina grattis ifrån er imorgon när det är min f ö d e l s e d a g !  Puss puss!
 

19 novemver - Ray Ban

Så här har jag sett ut idag,
enkel i svart och med mina fina Ray Ban - dem ska självklart med på resan!
Imorgon är jag ledig och då ska jag städa lägenheten, packa, förbereda det sista och fortsätta med min körkortteori, har dessutom min första körlektion imorgon, ska bli roligt detta, haha!

My Birthdaygift

På torsdag fyller jag 25 år, flyger till rom & njuter fullt av livet!
Har även fått beställa hem denna finis som en födelsedagspresent som skall graveras med datumen för min 25 års dag. Jättefin present tycker jag och den kommer kännas extra speciell då jag vet att mina nära & kära har givit mig den. Ska hem första helgen i december och fira och självklart ville alla se min lilla guldklimp!
Beställde den för några dagar sedan så jag hoppas & tror att den kommer lagom tills vi kommer hem ifrån rom..
 

Think


16 november - Grey & Simple

Vill verkligen ha denna t-shirt ifrån Ralph Lauren, så enkelt och fin och så gillar jag texterna!

River Island Wanties

Tre wanties ifrån River Island - lägger till dessa på min önskelista på dirren!
7oo:- // 8oo:- // 45o:-
 
 

CreatedbyC

@ instagram

15 november - Soon

Bara 7 dagar kvar till Rom!
Vill börja packa snart, vilket jag i och för sig redan gjort.. Pratade med min familj igår kväll, de åker utomlands redan imorgon och där kan man ju prata om resefeber, haha! Snart jobb här för min del från 11-2o sen ska jag bara hem och pussa om min älskade pojkvän & älskade vovve.
Ha en riktigt fin dag!

14 november - Some Job

Job today 11-2o.
Skönt med sovmorgon, mysa lite med nikki och hinna fixa lite här hemma.

Julklappar

Det här året är min önskelista exremt kort för jag vet inte vad jag ska önska mig? 
- Julklappskit ifrån Viktor & Rolf (Kicks och Åhléns) ca 6oo:-
- Stora ängelvingar att hänga som dekoration (butik i hbg) ca 199:-
- Silverpläterad halsduk ifrån H&M ca 199:-
- Silver & spegelaskar och annat smått ifrån min älsklings-inredningsbutik på Väla (vet ej namn, men sis vet vart det är, haha!) mellan 99:- till 499:- 
- Presentkort på Väla & Emporia önskas alltid
- Hypnose Volume Mascara ifrån Lancome ca 3oo:-
- Sensetive Foam Cleanser ifrån Make up Store ca 175:-
- Rosa eller mörkgrå mysdress ifrån Cubus ca 4oo:-
- Doftljus ifrån Woodwick i doften Linen (finns på jobb) mellan 249:- & stort 349:-
- Sockerskrubb med doft av tranbär (finns på jobb) 17o -
- Rengöring & ansiktsvatten ifrån Carita Lagoon-serien (finns på jobb) ca 3oo:-/produkt
- Caritas ögonkräm ifrån Lagoon-serien (finns på jobb) 595:-
- En liten insättning på konot
- Muddfärgat nagellack ifrån OPI (finns å jobb) 16o:-
 
Skriver till när jag kommer på mer.. 
 

My Hair

Jag är så sjukt nöjd över mitt hår just nu ,både med klipp & färg! Trivs verkligen jättebra med att det är en aning kortare och färgen kom fram om än ännu snyggare sen vi klippte det. Tack fina Jennie.

13 november - Tuesday

Tisdag redan, veckorna går så fort men tur är väl det kanske för nu är det bara 8 dagar kvar till Rom!
Var ledig igår och gjorde mina naglar hos Lottie och därefter mötte jag upp sis i stan för lite shopping, både i stan & på väla såklart. Hittade inget speciellt mer än lite basic underkläder. Men håller igen lite nu eftersom jag förhoppningsvis hittar massor av fint när vi är i Rom.. 
Idag jobbar jag bara några få timmar och därefter ska jag ut och äta med jobbet, Marie vår chef, bjuder på lite lyx eftersom vi klarade vår säljkvot - duktiga är vi tjejer! 

10 november - New Restaurant

Vaknade 8.4o av en puss av min pojkvän och min lilla nikki, sedan åt vi frukost och städade lägenheten. Fick prova-sitta bilen idag, lära mig att ställa in sätet, inre säkerhetskontroll och lite annat roligt. Men får ju inte köra än förrän jag och min pojkvän gått förarkursen..så drygt! Men snart så;)
Har köpt en hel del julklappar idag också, åker ju bort nästan en vecka och när man väl kommer hem sen är alla ute och handlar och det är kaos, så vill ha så mycket som möjligt färdigt innan det blir december. 
Nu ska jag och älsklis ner till stan och prova en ny restaurant, see ya!

9 november - Work 8-2o

Att Jobba 8-2o känns verkligen, har varit en rolig och intensiv dag med både plåtning, make up och arbete i receptionen med kunder som lyxat till sin vardag med chokladmassage & aromaterapi. Har just tittat klart på filmen som jag somnade till igår men känner redan nu att jag måste ta en tidig kväll, är så sjukt trött. Godnatt på er!
 

I see White


Lite inspiration;)

8 november - Hollies

Vinterns drömmjacka.. kommer ifrån Hollies.
Fick syn på den här ifrån vår butik, provade den och sen var det kört, hur fin är den inte då? I den här kan jag genomlida vintern liite lättare, haha! Kommer dock ta bort bältet men huvan och pälsen är helt underbar. Och 2.999:- tycker jag är ett helt ok pris på en så fin vinterjacka:) 
 

BirthdayWishes

@ shopbop.com

Just Fashionable

The Shoes - The Pants - The Clock - The Shirt

7 november - ChristmasFever

Jag börjar få lite jul-feber, är som ni vet ingen vintermänniska över huvud taget men julen älskar jag. Älskar allt mys, alla tända ljus, doften av nybakade lussekatter med russin, julklappar, gemenskapen med familjen och några få snöflingor är också okej så länge de försvinner direkt efter jul, haha:}
Har dessutom köpt min första julklapp igår och har spanat på fler som jag troligen köper med hem den närmsta veckan. Det är så roligt med julklappar tycker jag, att tänka sig in vad någon annan vill ha och önskar sig, slå in dem fint och sedan se personens förtjusan när dem öppnar det! 

6 november - No 1 Paris

 
Blev tipsad av fina Elin om den här snygga tröjan ifrån Mango. Har väldigt begränsat utbud i min garderob som är värmande och känner att den här gärna skulle kunna få flytta in och värma mig i höst & vinter. 

Last Weekend

Lite bilder ifrån helgen med älskade syster, ni vet väl att jag uppdaterar även på instagram? Följ mig där också för där brukar komma upp en hel del bilder där med. Jag heter CreatedbyC

Neon

Den här fyndade jag när jag & Sis var i stan i lördags, en liten fin neongrön axelväska i mocha. Kommer bli jättefin på mig till mina vita kavaj när jag strosar runt i Rom. Ja, jag tänkar bara på vår resa just nu, längtar!!

Boots

 
I fedags var jag och hämtade ut paket med mina fina boots,
älskar verkligen den slita looken och dragkedjorna där bak på dem! 
from Sparoo

4 november - Rome

Nu är det bara 18 dagar kvar tills vi åker till Rom!
Som jag längtar, kommer verkligen bli min bästa födelsedag någonsin:) Har redan börjat planera saker som jag ska packa, hihi! Skönt att jobba så mycket som jag gör för då gå tiden fort. Har även haft Sis här i helgen igen och därav mindre bloggande, men nu är jag all yours igen;) 

RSS 2.0