Words

Everything will be okay in the end - if it's not okay, it's not the end.

31 mars - Thoughts of summer

skönt och välbehövligt med lite ledighet, har bara varit hemma och tagit hand om mig själv och umgåtts med min älskade familj, men ikväll ska vi faktiskt bryta myset med middag hemma hos en bekant familj till oss, vilket jag verkligen ser fram emot. Jag står dessutom för efterrätten ikväll och vet ni vad jag änker bjuda på?
P a n n k a k s t å r t a ! :}
Tills ikväll roar jag mig med att.. ja ni ser nog själva, haha!

29 mars - Cuzy time at Home

Nu är jobb, träning & städning klart och jag kan nu ägna hela kvällen åt att ta en lång, härlig dusch, raka och peela mig med min sockerskrubb, föna och platta håret, göra en ansiktsbehandling, måla tassarna babyrosa, forma brynen för att sedan avsluta med att kräma in mig i min nya bus som jag tänker visa er imorgon;)
Hoppas alla får en riktigt fin f r e d a g !

New Belt

Hittade ett fint bälte när jag var i stan för några dagar sedan,
gillar verkligen blandingen utav silvriga och roséguldiga nitar mot det silverspräckliga skinnet.
Fångade det sista på lilla bohagt i helsingborg;) 

Green Denim Shirt

En khaki-grön, rak skjorta med guldiga nitar är verkligen något som
jag vill ha i min garderob i vår.
Finns @ H&M 

25 mars - Smashbox

 Jag är åter igen nyfiken och den här gången vilar min nyfikenhet på två utav Smashbox produkter - Photo up under-eye Brightener och Photo Finish More Than Primer - Dark Spot Correcting, sjukt långa namn bara, haha!
Jag har nämligen en mörk hemlighet, jag är sjukt mörk under ögonen. Detta är något som jag verkligen har komplex för och vill dölja och arbeta med. I dagsläget använder jag en concealer i krämform ifrån Mac och en flytande foundation ifrån Make up Forever som ger en mycket bra teckning men ibland känner jag att jag vill/behöver ha mer täckning/ljus för att verkligen få den där fräsha och pigga uppsynen som är så fin. 
Är det någon som provat dessa & kan rekomendera? eller något annat? allt är intressant:} 

23 mars - Boots

Jag är så trött på snö och kyla, kan det bara inte bli vår snart? Men det biter egentligen inte på mig för ni vet ju att jag har tittat på vårmodet sedan länge:} Har hittat ett par boots som jag älskar just nu, skulle gärna haft dessa i vår men även till shorts till sommaren - mycket detaljer & f r a n s a r  det gillar jag!

Batiste

Jag är lite nyfiken på torrschampoo, har faktist aldrig testat det. Sköter mitt hår exemplariskt men ibland har man faktiskt inte tid och lust att gå igenom hela "dusch-proceduren" och då hade kanske ett torrschampoo varit bra att ha? Har inte brytt mig om det innan då det enbart funnits för ljushåriga men nu har den kommit för både medium och dark brown - Vill  p r o v a !
Finns på Kicks & kostar under hundralappen.
 

ghd v gold

Say hello to my new friend!
Har skämts länge nu.. men nu äntligen är den min:}
Är ju pinsamt att vara frisör och inte använda det bästa och speciellt jag med mitt långa & tjocka hår men nu har jag allt jag behöver iform av bra produkter där inkluderat schampoo, inpackning, conditioner och värmeskydd, fön och nu även styler. 
Lyckan är nu fullständig, haha! 
Det är verkligen stor skillnad att jobba med den här, så mycket lättare att både platta, locka och styla och håret bli inte alls lika torrt i topparna eftersom den håller en jämn och lägre värme. Bästa, bästa verkligen bästa köpet av mig som fönar och plattar mitt hår varje gång jag duschat.
18oo:- @ Skägg & Lockar i Kristianstad

15 mars - My tiny weeny little room

Nu har jag gjort om vårt gästrum så gott som till Mitt!
Mitt rum.. ja, jag kan inte hjälpa det men det känns konstigt:} och om ni visste så mycket av mina underbara saker som inte fick plats, suck.. Det var precis lagom med en stor tvåa och nu ska allt få plats på några futtiga kvadratmeter. Hello no space! 
Annars - skönt med fredag. Vaknade som vanligt vid halv åtta men idag när jag var ledig tyckte jag det var alldeles för tidigt så jag bestämde mig för att somna om och vaknade inte igen förrän 1o.34, behövde nog sova ut tror jag. Sen satte jag på mig träningskläderna innan frukost och tog en joggingtur i solskenet, åt sedan en minifrukost bestående av 2o g müssli och 2o g jordgubbsyoghurt och sen har jag roat mig med att sortera filer/bilder på datorn och redigera bilder som snart kommer upp här på bloggen. Lite shopping jag gjort den sista tiden, kan väl bli roligt att se hoppas jag?:}
Hoppas alla mina finisar få en riktigt fin helg! 

Tanned feet with french pedicure

I och med den lilla vår vi fick i förra veckan kan jag inte tänka på annat än sommar, vill bara att de ska bli så pass varmt att man i alla fall kan gå barfota i fina sandaler utan att frysa ihjäl. Det är bland det finaste jag vet med solbruna fötter, i fransk pedikyr och ett par färgstarka sandaler till.. dream dream..

Slurp

D u b b e l  S l u r p ..!

11 mars - B i k i n i s


Vi har knappt hunnit in i mars månad och jag börjar redan leta efter bikinis:}
Längtar att få ligga på stranden eller i en härlig solstol här hemma på soldäcket, ha en skål svenska jordgubbar nära till hands och göra absolut ingenting.. mer än att sola, haha!

Oui

Fin till vardags!

10 mars - This Weekend

 
Nu har vi flyttat det sista ifrån lägenheten, känns alltid lika konstigt att lämna men lite extra just den här gången när man flyttat..hem? Att inte ha något som är ens eget känns märkligt, nåja det är ju inte för alltid;)
Min andra hälft har vart hos mig i helgen och vi har bara ägnat oss åt varandra, fikat & shoppat tillsammans på väla, tittat på film och firat nettans födelsedag med deras och vår familj - en riktig m y s h e l g !
..och det bästa av allt, nu har jag äntligen fått hem min duntäcke, hihi* 

Pics of Today

 
Dagen i bilder.
Hittade en jättefin liten mysig butik i stan på väg hem och där hängde en helt fantastisk långklänning som jag kommer drömma om inatt. Ikväll har jag annars bara tagit hand om mig själv, tagit en varm dusch, fixat mitt hår, gjort en ansiktsbehandling och skrubbat hela kroppen i min underbara sockerskrubb
- b ä s t a  känslan att känna sig fin!

7 mars - Jealous

 
Dessa kom min syster hem med i veckan, ska motvilligt erkänna att jag är ganska avundsjuk..
Helt perfekta vårsneakers i ljusgrått skinn med finkornigt glitter och jättefina gulddetaljer.
@ scorett
 

Love


6 mars - My Room

Mitt rum är nu beboligt men än är jag inte klar med designen, blir galen om allt inte är perfekt, höhö;) Ramen på sängen är galet ful så den måste bort, ska sätta ben på den istället och sen klä den i en vit eller grå sängkappa, kommer bli jättefint. Annars jobbar jag bara på mitt nya "mellan jobb" och direkt när jag kommer hem därifrån lägger jag mig i sängen och kurrerar mig då jag har ont i halsen och är förkyld - blä vill inte bli riktigt sjuk! 
Planerna för mina framtid rullar på men än har jag tid för att njuta av de fina som jag ändå har här hemma i form av familj, pojkvän, syster, vänner, träning, helsingborgs stad och svenskt godis;)  

Sängkläder

 
 
 
Nu när jag flyttat hem så ska jag uppdatera mitt rum lite, har inte hänt mycket här sedan jag flyttade hemifrån.. Kommer bli ungefär som vårt sovrum var innan men tycker det behövs lite annat och nytt. Dessa sängkläderna hade till exempel passat perfekt!
@ ellos

1 mars - A new fur

Det är årets första vårmånad idag, vilket beyder oerhört mycket för mig som ständigt längta efter sol & värme. Att vi dessutom haft riktigt fint och skönt väder med stålande solsken och klarblå himmel de senaste dagarna förstärker bara den känslan:} Extra glad blev jag också när jag hittade den här underbara pälsen i en liten butik i stan, behövde en ljus som jag kan ha nu när det börjar bli vår och sommar. Kommer bli så fin till min creamfärgade skinnjacka i vår och till min vita klänning ifrån vintage by fé i sommar!
Låt v å r e n  komma nu!

RSS 2.0