Carita

När jag jobbade igår kunde jag inte låta bli att ta Caritas rengöring med mig hem, fullständigt älskar deras fuktserie och skulle kunna rekommendera den till alla! Vet inte vad jag tycker om clarins, vichy, clinique, lancôme och andra hudvårdsserier som säljs i butiker där det inte finns utbildade hudterapeuter. De som jobbar där är säljare och är där för att guida men framför allt för att sälja, visst de har säkert läst på men de har ingen utbildning bakom sig. 
För er som inte vet så mycket om Carita kan jag börja med att berätta att det (givetvis) kommer ifrån Frankrike. Det är ledande inom anti age och de flesta hudvårdserierna på marknaden idag jobbar enbart på cellytan medan carita tränger enda in i cellen, den jobbar med andra ord verkligen på djupet. Rengöringen jag köpte kommer ifrån deras lagoon serie som är anpassad för en hud 20+ och som namnet säger jobbar den enormt mycket på fukt, näring och lyster. Det är viktigt att mätta huden på fukt för så kallade torr-rynkor inte skall uppstå, dessa är bland de första och vanligaste rynkor som finns.    
Jag säger inte att carita är enda allternativet på marknaden men jag tror på den eftersom den enbart säljs på salonger med utbildad personal och för deras domkumenterade effekt. 
 
Kort om Carita Ideal Hydratation
Konsistens - Tunn gelé • Doft - Mild, fräsch och ren • Känsla - Ren, thats it • Varaktighet - dryg • Design - Stilren och fin att ha framme i badrummet • Helhetsintryck - En lyxig & vårdande ingrediens i min morgonrutin

Vitry

Jag letar verkligen ihjäl mig när jag verkligen vill ha något och jag köper inget så länge jag inte anser det vara perfekt, så även så små detaljer som en pincett. Har den sista tiden jagat just en bra pincett och efter mina två veckor på körskolan så hade vi fått in pincetter ifrån vitry och jag var såld direkt. Perfekt vinklad, bra grepp och färgen passar otroligt bra i mina sminkväska - först nu är jag nöjd, haha!
Tråkigaste infon jag vet, men sån är jag;)

28 januari - Today's Wisdom

~ Love this ~

Emporia

Hade bokat en date med Sis igår på emporia i malmö för lite shopping, lunch på vapiano och en himla massa tjejsnack. Fick en jättehärlig dag off med en av de bästa, vilket jag verkligen behövde efter denna intensiva vecka. Blev en massa shopping på sephora, vilket jag hade hoppats på, hittade äntligen en foundation samt en make up artist som jag kände att jag kunde lita på, hon förstod precis vad jag ville ha och rekommenderade mig även ett nytt bronzingpowder/shading ifrån benefit som heter hoola och en pensel som jag ska ha till min nya foundation ifrån make up forever. Borsten är för övrigt ifrån deras egna sortiment.
H a p p y   G i r l !
Jag köpte också en ny citybag ifrån ralph lauren, perfekt till resor hem till la familia eller varför inte till nästa weekend?:} Jag vill resa utomlands typ Nuuu!!

New Camera

Här har jag fotat med min nya systemkamera, lilla nikki fick ställa upp som modell.
Älskar dig & husse mest av allt på denna jord!

Army

Har inte hunnit visa er alla min julklappar än men de kommer efter hand, haha:} Dessa armybyxor tycker jag är jättefina, längtar tills jag kan ha dem till min beiga mochaskjorta och mina mochapumps!
Spring please!

Coconut Passion

Så här doftar jag för tillfället - har totalt kärat ner mig i vs coconut passion!
Tack Mammi för denna fina present:}

Perfection


27 januari - With Canon you can

Jag är så L y c k l i g !
Detta var vad jag fick av min underbara pojkvän i kombinerad födelsedag & julklapp
- T a c k  T a c k  T a c k !
Har länge vetat att jag velat ha en systemkamera men inte vetat riktigt vilket märke eller modell, men så för ett tag sedan pratade jag med en fotograf som rekommenderade mig den här (Canon EOS 600D) och den har verkligen allt som man behöver för att ta fina bilder till sin blogg. Ska även köpa till ett stativ och en fjärrkontroll som underlättar när jag tar outfit-bilder. Älskar speciellt detaljen med den vridbara skärmen så man ser hur bilden ska bli när man fotar, förstår inte hur jag klarat mig innan, höhö;) 
 

23 januari - Driving License

Onsdagen den 23 januari 2013,
dagen jag alltid kommer att komma ihåg som dagen då jag tog mitt k ö r k o r t !
Det har vart mycket plugg och sena kvällar med både extra körning och teori men nu när man står med kortet i handen känns allt så otroligt skönt. Vill även tacka mina föräldrar som givit mig detta, Tack så jättemycket! 
 

21 januari - Halka

Har pluggat teori ett tag nu och ska snart ge mig iväg och göra halkan, både roligt & lite nervöst men det ska säkert gå bra:} Ikväll blir det mer plugg för min u p p s k r i v n i n g  börjar närma sig!

This evening I´m off

Är helt slut efter den här veckan, har suttit på körskolan 8-16 mån-fre och sen jobbat hela helgen. Imorgon ska jag göra halkan och sen är det verkligen inte långt kvar tills jag ska skriva och köra upp - p i r r i g t ! Ska göra lite varm choklad med vispgrädde & marshmallows och titta lite på tv.. ska även fundera vidare på mina skor. 

20 januari - Angelica Blick for Nelly

Jag blev så ledsen när dessa tog slut i min storlek och nu har de kommit in igen och är dessutom på rea, ska jag klicka hem dem tycker ni? Eller ska vi kanske göra det lite mer intressant, att jag får dem så fort jag klarat körkortet, höhö;) Som en extra liten  m o r o t !

17 januari - Fashion Books

Jag är sugen att klicka hem lite inspiration i form av böcker. Har ännu bestämt mig för Lauren Conrads böcker Style och Beauty men skulle vilja ha fler inom denna genre
- Har ni några t i p s ?:}

That man, mr. Kors

Jag vill fylla på med ytterligar en klocka i min samling och jag har kärat ner mig i den här ifrån mr. Kors, är det någon av mina finisar som vet vad modellen heter och/eller vart man kan få tag på den?:} 

16 januari - My Treasures


När jag var hemma hos mina föräldrar för att fira jul sprack min sminkväska..ops! och nej jag har inte för mycket smink utan det var helt enkelt väskan som var för liten, höhö;) Så när de var här i helgen fick jag en ny som både var mycket finare och mer praktisk. Allt för basen i ena sidan, alla tillbehör på andra och allt smått i ett litet sidofack. Ordning & reda, det gillar jag! Mina smink-skatter förtjänar att förvaras kungligt.

Think


Mac Air

Soon you will be mine.. 

15 januari - Paws


Nu har jag essie´s fiji och sand tropez i min ägo, så n ö j d ! Ska dessutom ta av mina naglar snarast och köra korta au natural-naglar ett tag i dessa nyanser. Kommer ha så fina tassar framöver!

Naked Skin

Mitt foundation-letande går vidare, nu har jag fått upp ögonen för Urban Decays flytande foundation Naked Skin. Ska titta närmare på den när jag & Sis ska till emporia i början av februari. Hoppas vi klickar!

Liebeskind Bag

Jag har redan ställt in min shopping-barometervår ( usch, är så trött på allt som hör höst och vinter till, längtar efter sol & väme) och för några dagar sedan hittade vi tillsammans denna fina läderbag ifrån Lieberskind. Så fin och detaljerik vilket jag älskar och färgen är helt amazing. L y c k a !
 

13 januari - Statement Neon

I veckan fick jag hem min statement klänning ifrån Nelly, provade den direkt och..slurp!
Jättesvårt att få till en bra bild på både form & färg när man inte har den på och inte har så mycket färg i sig själv men.. ett riktigt tight fodral med liten slits baktill, långa ärmar med guddragkedja, härligt fäsch neongrön och hög halsringning är en så nära beskivning jag kan ge er just nu. Till sommaren, när jag fått min härliga gyllenbruna färg tillbaka, ska ni få se den på. Tills dess får vi/jag sukta efter den i garderoben. 

11 januari - Friday

Dag 5 på intensivkursen och jag är klar med fas A, B och C och snart även fordonsdelen, det rullar på bra, höhö! 
Är sjukt trött bara, tar verkligen på en att sitta rakt upp och ner i flera timmar och plugga varvat med körning. Imorgon kommer jag ligga länge i sängen och bara gosa med min pojkvän och vovve och därefter äta en lång frukost. Sen kommer la Familia och hälsar på över dagen - längtar såå efter dem! Morgondagen kommer därför innehålla både mys, fika, shopping, familj, vänner, middag ute och känslan att få vara ledig en lördag är i sig helt fantastisk. Nu ska jag hämta duntäcket och mysa ner mig med lite godis framför tv.
Hoppas ni finisar får en fin fredagskväll!

Camera Ready

BB cream, är det något ni har provat? Jag har följt denna produkt sedan länge men jag vet fortfarande inte vad jag ska tycka om den? Behöver jag den? Kommer den jämna ut så mycket som jag föreställt mig? vilket märke ska jag välja att prova det i? Har sneglat på smashbox camera ready, om namnet håller vad det lovar så låter ju denna krämen perfekt för mig som bloggare, haha! 

9 januari - Highlighter


 
Jag har provat st. tropez gradual tan mousse body, jag har provat st. tropez gradual tan face och nu vill jag prova deras skin illuminator.. sen skulle jag också vilja klicka hem essie´s sand tropez & fiji efter miss jaconellis fina benämning om dem:} 

Ayana Designs

 
 

Förnyelse

Det är nytt år och jag känner för förändring, förnyelse.. och förvaring? Har länge tänkt se över min förvaring av såväl smink, kläder, skor och väskor men tiden har aldrig funnits men sen när jag tagit mitt körkort då ska jag ta närmsta lediga eftermiddag och gå igenom allt. Smycken och skönhetsprodukter har hittat hem på mitt glasbord i sovrummet men kikar man in i min stängda garderob är det kaos och det börjar även bli kaos på min klädställning också. Har en massa som jag inte använder: pälsar, väskor och skor och det tycker jag är synd - någon som vill ha bloppis kanske?:}
 

8 januari - Study

Så här ser min verklighet ut just nu 8-16, varvat med körning då också såklart:}
Är faktiskt väldigt roligt, att hela tiden utvecklas och känna att man lärt sig något nytt är en fantastiskt skön känsla - längtar såå tills körkortet är mitt!

Anastasia

Okey, one more wish for tonight..

Vogue Living


5 januari - Wishes for Tonight

Ikväll önskar jag mig bara en stor bukett vita rosor.
Sitter i vår ena schässlong, nyduschad och fin under en vit fluffig filt. Är så trött just nu (min pojkvän har snarkat heeela natten lång - stackars mig som jobbat, buhu..) så skulle egentligen kunna sova redan nu men jag vill pressa allt mysigt ur en lördagskväll hemma. Ska snart sätta på en film, ta fram lite ost & kex och sen blir det väl att jag somna här:} Vill verkligen ut, klä upp mig, sminka mig fint, sätta mig på en fin uteservering och sen dansa hela natten lång, men allt detta raseras då jag bor i svinkalla sverige.. Vill åka utomlands nu!

4 januari - To Night

JObb 9-18, beställt italiensk pizza & nu ska jag och min pojkvän gosa ner oss under samma duntäcke och se film. Hoppas ni också får en riktigt fin fredagskväll! 

Drivers License

På måndag startar min intensivutbildning till körkortet,
lite pirrigt är det allt men nu attans ska jag ta det! 
Pepp pepp - Woop woop!

3 januari - Foundation


 
Det börjar ta slut i min foundation. Använder just nu Make up Stores Gobi mineralfoundation, har verkligen vart nöjd med denna men nu vill jag prova något nytt. Har testat Smashbox Photo Set Pressed Powder och har hört mycket gott om den, bra pis dessutom (25o:-). Men så har jag även fått hem tester på Diorskin Forever och har blivit mycket prositivt överraskad av denna. Har inte haft flytande foundation på flera år men det kanske är dags igen? Matt och silkeslen finish och med loosepoweder på sitter den verkligen fint hela dagen. 
Ska jag ta ett nytt puder ifrån Smashbox men som jag ändå känner är ett säkert kort, eller ska jag prova något helt nytt iform av Diorskin? Någon av mina fina läsare som provat eller använt någon utav dem?:)

RSS 2.0