Tre fina från H&M

Jag nu vill jag ännu mer ha vår eller allra helst sommar, kommer in så mycket fint i butikerna och månadsskiftet februari/mars kommer det explodera!
Har en glesstickad asymmetrisk tröja ifrån Hunkydory som är i samma färg som skorna, hur fräscht till ett par vita shorts (haha, ni vet att jag älskar vita shorts på sommaren så ingen nyhet..). Skinnjackan fick mig att minnas en liknande skinnjacka ifrån River Island för två somrar sedan som jag tyvärr aldrig beställde men som jag i efterhand ångrade mig djup över. Men måste nästan se den här i butik för är den inte mjuk och fin i kvalitén så hoppar jag. Kläningen tycker jag däremot jättemycket om, aldrig fel att fylla på med ännu en liten svart!

14 februari - Valentines Day

Vill önska alla mina fina läsare en riktigt bra Alla hjärtans Dag!
Pussa hunden, dansa med er far, bjud bästa vännen på lunch, ge pojkvännen en orimligt dyr ros, berätta för er mor hur mycket ni älskar henne & killa bror eller syster på magen i en gest i att ni ska ha roligt livet ut!

ShoppingHeaven

Kort & Gott - jag vill ha Allt!

Louis är alltid välkommen

Jag vet att jag siktade våren så sent som för några dagar sedan men jag tycker ändå att en scarves eller halsdukt likt denna ifrån Louis Vuitton skulle vara fint i vår till min vita kavaj eller om axlarna en sen sommarkväll..

12 februari - Solsken!

Jag är så glad för jag har så mycket solsken i mitt liv just nu!
När allt är så här bra kan jag inte låta bli att tänka tillbaka på hur det var för ett år sedan när allt tycktes vara nattsvart, alltid. Men jag har lärt mig att detta är livet, det är absolut inte roligt att vara nere men det är så fantastiskt skönt när man har tagit sig genom allt det jobbiga och när man ser vad allt resulterade i. Jag växte som människa, jag fick ta tuffa beslut helt på egen hand, jag fick veta vilka mina vänner var och dem var många och många nya har det blivit på vägen, jag lärde mig att man kunde bli kär på nytt, att man kunde skratta och att det kändes okej och till sist riktigt bra!

One Teaspoon

Snygga shorts ifrån One Teaspoon som ni hittar på asos för strax över 5oo-lappen..

Grace Kellie

Igår var en stor dag för mig & min familj då vi hälsade lilla kellie välkommen till familjen:}
Det är min familjs hund men jag ska ner till skåne snart och hälsa på. Då kommer det bli puss & kramkalas med den här lilla goingen! Har än så länge bara snufflat med henne via facetime men känner så starkt för henne redan. Saknar verkligen lilla Nikki som jag tyvärr fick avliva i somras på grund av att hon blev svårt sjuk i epilepsi men tror detta lilla underverk är precis vad jag & min familj behöver just nu.

Pink Day

För att spinna vidare på tråden om vår skulle jag vilja göra en radikal förändring till sommaren - jag skulle vilja ha rosa hår! Hur fint?! Helt galet jag vet men livet är för kort för att alltid ha samma hårfärg, visst det pendlar mellan att jag ena dagen vill färga det mörkare och andra att jag vill ha det ljusrosa men det tänker vi inte på för idag är en rosa dag:}

Släpp in våren

Jag vet jag vet, det är bara februari men ni vet ju hur jag är och från den första mars är det officiellt vår för mig! och för att skapa vårstämning börjar jag med att låta den få flytta in i mitt väl tempererade hem. Upptäckte senast jag var i Stockholm att vi har en Zara Home-butik och där tänkte jag shoppa nästa gång jag är i stan. Skulle vilja ha lite fjädrar, lite detaljer i snäckor, nya doftljus i fräsch doft, nya sängkläder i ljus & mörkgrått, nya kuddar till soffan, gardiner i dippdye i färgerna grått & vitt och kanske viktigast av allt - massor av snittblommor!

9 februari - Look at that face


Hej på er! Är det något annat jobb jag skulle vilja arbeta med är det att vara modellscout, hur roligt att upptäcka the next face? Människan är så vacker och att få sammanfoga denna vackra varelse med hår, make up & location är magiskt! Här är några av mina favoriter just nu:}

När mina tankar flyr..

Det är verkligen vackert med all den vita snön som singlar ner utanför mitt fönster men jag kan ändå inte undgå vart mina tankar flyr.. till varmare breddgrader & sommar i Sverige. Längtar efter att allt jag ser i butikerna går i vitt, beige och ljusgrått, att man kan vara barbent alla timmar på dygnet, bära klänning i skirt material med fina färger & mönster, dricka första chai latten på terrassen & alla ljumma sommarkvällar.
Men vi är snart där mina vänner:}

mr Grey

..längtan är snart över.. bara 8 dagar kvar till premiären.. kommer ni våga titta..?

Contour Kit

Är det något som står högt på önskelistan just nu är det ett contour kit ifrån Anastasia, har velat ha detta länge men har ännu inte gjort slag i saken. Till saken hör att jag alltid använder mig av contouring när jag sminkar mig så när detta lanserades blev jag överlyckling! Har testat det ett flertal gånger och varenda skugga överträffar mina förväntningar - så vi är menade för varandra!

Shopping i Stockholm

När min syster var här och hälsade på i vecka tre tog vi oss en heldag i Stockholm men shopping, fika & systermys. För min del fick en ny tub av Estée Lauders DayWear följa med hem, en ljusgrå fint stickad tröja ifrån Gina Tricot, schampoo & balsam från Kevin Murphy och i Mathildepåsen ligger en av mina Summerburst-oufits, så den håller jag på ett tag till..

Min kost

Något som också har blivit till mitt intresse är vad jag äter, har ätit lchf i lite över ett år och det funkar fantastiskt bra för mig. Har på vägen förstått att jag har ibs-mage, vilket resulterar i en väldigt uppsvälld mage så fort jag äter för mycket kolhydrater. Jag mår överlag väldigt bra av denna kost och jag har lärt mig så mycket när det kommer till styrketräning, bulk, deff och så vidare. Är otroligt spännande att lära känna sin kropp på detta sätt och framför allt följa sina resultat, har blivit så stark ska ni tro, hö hö!:}

5 februari - Träning

Gomiddag på er! Jag ska kicka igång denna eftermiddag med en lång pw i det friska landskapet, är fullt av vit snö här uppe och jag trodde aldrig jag skulle säga det här men det är så vackert. Efter det blir det hem och träna tillsammans med mitt senaste favoritredskap, nämligen min rosa boll. Har haft en svacka och inte tyckt träningen har varit så rolig men nu har jag hittat tillbaka igen och tränar just nu bara det som känns roligt. Det är nog mitt bästa tips till den som vill komma igång, gå ut och gå och gör övningar hemma som du faktiskt tycker är roligt. Inget du måste göra de och de eller si och så mycket - den bästa träningen kommer alltid bli den träning som faktiskt blir av!

Buy the Shoes


River Island & Topshop levererar..

Sommar, höst & vinter

Tiden går verkligen fort, har redan hunnit uppleva sommar, höst & vinter här i Eskilstuna och jag måste bara säga att här är så vackert - jag trivs så himla bra! Måste erkänna att jag trodde jag skulle komma till värsta industrisamhället men så fel jag hade. Här finns det massor av parker, en stor å som ringlar sig genom staden, små mysiga caféen, exklusivt uteliv samt superba restauranger. Jobbar just nu på både Åhléns, Kicks och H&M´s centrallager men har lite annat jobb på gång så vi får se vad som händer. Mitt liv i ett nötskal minst sagt - men jag lever & är glad ändå:}

Reakap

Alla som känner mig känner också till min uggs-samling,
har länge velat ha ett par i svart men när jag hittade dessa på scoretts rea kändes det ändå okej att vara lite otrogen mot mitt favoritmärke. Älskar verkligen detaljerna på dessa och hur comfy till årets Sweden Rock Festival?

Tribal Heart

Strax innan jul hittade jag en jättefin liten hemsida som sålde alla möjliga accessoarer med snäckor på & jag föll direkt när jag hittade dessa - hur söta?!:}

H&M´s favoriter februari


Sexig spetsbh som får titta fram / grått linne blir fint till vår & sommaren / en ribbad topp är ett måste för mig /  sötaste shortsen till brunbrända ben / svarta paljettshorts till sommarens alla fester / lårhögaboots-don´t-care

4 februari - Iphone 6

Nytt Nytt Nytt!
Hej på er, nu får det lov att hända något här. Känns som att ni inte alls har fått vara med och det är massor som har hänt sedan sist jag skrev. In the moment känner jag att jag måste uppgradera min kära lilla iphone 4 s, som har varit min bästa vän de tre senaste åren. Över 3ooo bilder har vi tagit tillsammans och upplevt inte mindre än tre somrar. Men ska jag nu ha en ny måste jag fylla på med fina skal, ja det är typ det viktigaste för mig och såklart att den har en riktigt bra kamera!:} 

RSS 2.0