H a p p y N e w Y e a r !

 


H a p p y N e w Y e a r to all my R e a d e r s !
Nyår det här året ser lovande ut, ute skiner solen och bara det är ett säkert tecken. Nu måste jag packa för i eftermiddag tar vi tåget till helsingborg för att fira in det nya året där.
Love ya and take care of each other.


31 December - Ny Kategori


Från och med årskiftet kommer jag uppdatera en ny kategori som jag döpt till - Bloppis.
Här kommer jag lägga upp kläder, smycken, accessoarer, inredning och mycket annat innan jag lägger det på blocket eller tradra, så jag låter mina läsare få första tjingen så att säga. Hoppas Ni ska Gilla det!


Blonda askiga slingor


Idag har jag slingat utväxten på min syster, behövdes verkligen då hennes utväxt var lite längre än det var tänkt. La även på lite Redken Blond Glam Platinum för att få den där riktigt askiga känslan. Nu är det fint igen & hon blev jättenöjd:)
Ikväll ska vi ha Sex and the City-kväll. Vi har tänkt se båda filmerna och som jag har väntat på att få se tvåan, har inte velat se den själv för ville spara den till den här kvällen, bestämde detta nämligen för länge sedan ♥ 
Nu bilr det systermys!!


30 December - Skinnjacka


Här är skinnjackan som jag köpte när jag vart hemma, är såå nöjd med den och jag kommer bokstavligen bo i den i vår, sommar & höst - kommer aldrig vilja ta av mig den.
Mjukt skinn, silverdragkedjor i ärmarna, bikerdetaljer och kort i modellen. Den är Perfekt!


Önskemums


Det här är precis det jag är sugen på just NU!!
* n o m n o m *


New in from Malmö


Det blev en transparent klänning när jag vart i malmö i tisdags, har tittat på den innan och nu slog jag äntligen till. Ska prova lite olika kombinationer med den, både svart maxidress & t-shirt nedstoppad i lång svart kjol, tror det kan bli snyggt. Scarfsen med döskallarna åkte jag hem utan förra gången jag vart i malmö och ångrade mig bittert, men den här gången fick den följa med hem! Nu väntra jag bara på skorna från Ash.


Cadeaux de Noël pour la famille



Tänkte visa Er lite av det jag fick i julklapp av min Familj ♥
Senaste nummret av Elle // Inredningsbok // Kudde till soffan // Söt liten bok som min syster gjort själv // Rosa matlåda // Stickade strumpor till mina hunter // Mysig fleecetröja med huva


29 December - Little Pug


Vår lilla pärla - vi älskar dig så!


28 December - Home

Idag ska jag åka hem till kristianstad igen, med kommer även syster så känns inte lika vemodigt då. Har verkligen vart skönt att vara hemma med familjen. Älskar dem så!!
Vet inte när vi ger oss av och när vi kommer fram men lovar att den glesa uppdateringen skall bli bättre från och med imorgon. Ska visa lite av mina fina julklappar som jag fått och även det jag köpte nu när jag vart på väla & i malmö.
Ska ta en dusch nu sen ska jag börja packa, see you later!


MK Watch


Det kliar i fingrarna..


H&M Spring 2012


Gissa om jag blev glad när jag såg att H&M släppt lite vår-nyheter!? Nu!? Haha!
Har bestämt mig för att klicka hem den svart tröjan, för den ska jag ha under en transparent klänning som jag köpte i malmö idag och mobilväskan för jag måste verkligen ha min mobil i något, tycker inte om att den ligger oskyddad i väskan och så vidare. Men tar nog av bandet då för vill bara ha själva väskan..  


27 December - Hair

Jag vill ha mitt hår i en mjuk mittbena och sedan våga mitt hår med vägtång, strax ovanför öronen och ner till topparna, bara en-kom-ihåg till mig själv!
Dösnyggt!


26 December - Ash


Idag har jag & syster vart i stan och vi hann även med en tur till väla, jag hittade en jättefin skinnjacka som kommer upp här på bloggen inom kort! Är även inne på om jag ska köpa dessa skor från Ash.. Gillar färgen, lite lägre klack & den öppna tån.
 Känns som om jag skulle kunna ha dem till mycket - I like!


25 December - Christmas Continues

God Kväll, jag ska snart iväg på min andra julafton. Ni som följt min blogg länge kanske kommer ihåg att vi alltid firar jul den här dagen med min farmor & farfar och min faster.
Ska börja klä på mig nu för idag är dagen då jag går i pyamas heeela dagen lång!
Hoppas Ni får en fortsatt trevlig kväll, lovar att visa allt fint jag fått när jag kommer hem i nästa vecka ♥


24 December - It´s Christmas Time!


Hoho, M e r r y C h r i s t m a s all my dear readers!


23 December - Drömmer..


Det är dan före dopparedan men ändå kan jag inte sluta drömma om en ljusare framtid, igår var det årets kortaste dag och idag börjar vi Äntligen gå emot vår & sommar. Då ska vi lägga trallgolv på balkongen och sen vill jag börja inreda även där. Ska be pappi hjälpa mig snickra en solsäng där jag sen ska lägga en vit dyna och vita kuddar och bredvid ska jag ha en hög boxbom (som på bilden) och sen en stor kruka där jag ska ha en stor hortensiaplanta. Kommer kännas så lyxigt att ligga där dem dagarna man inte hinner ner till stranden. Jag längtar! 


Ray Ban Shooter


Här är min egen julklapp till mig själv - Tack söta mig själv det skulle du inte behövt! haha!
Sjukt fina, vill använda dem NU så all snö & slask - bort bort!
Men kommer nog smyganvända dem lite innan våren när det är soligt väder.


Packa Packsäck


Ikväll åker jag hem till lilla utvälinge för att fira jul med la Familia & nikki följer med mig eftersom husse jobbar. Ska bli roligt att se hennes reaktion över allt julpynt som finns hemma:) Ska springa upp på vinten och hämta min resväska nu för det är en hel del som ska med nu när det i jul, inte bara ens egna kläder utan alla julklappar & nikkis saker måste också få plats. Och det har snöat hemma, uff uff.. Ni vet ju vad jag gillar slask..:( men jag är inte ledsen, för bara jag är hemma med mina nära & kära så får det faktiskt vara hur slaskt det vill. Dock ej på tisdag för då ska jag & syster till malmö ♥


21 December - Famous Faux Fur Jacket


Haha, jag får aldrig nog, Aldrig! Hur fin är inte den här pälsen då? Man vill ju bara ha den!
Tyvärr finns den bara i onesize så jag får mäta innan jag ens överväger den,
 men fin är den iallafall.


Snow


Är det bara jag som är lycklig över att det inte kommit snö (host, slask) i år? Visst tycker jag om snö och att de ger en otrolig julkänsla men när man bor i sydsverige så lägger det sig ändå aldrig fint. Så vad ska man då med den till? Det blir bara jobbigt när man ska gräva sig fram till bilen på morgonen, skrapa isiga rutor, gå upp 2o minuter tidigare bara för att komma i tid till jobbet, ska man gå på gatorna måste man oroa sig för att trilla och som om inte allt detta vore nog så kan man bara använda ett fåtal skor,
alltså dem som tål snö och slask! Boring!
Så nä, vill man ha vacker snö får man vackert åka till sälen, oslo eller något annat vinterparadis för vi tycks glömma varje år att även om där kommer snö så kommer den aldrig ligga fint. Punkt.


Sneak Peak





Kan Ni ens gissa vad som kom med posten idag?
En för tidig julklapp kanske? haha!


Wonderful Christmas presents


Fick så himla mycket fint igår - Tack så jättemycket igen!!
Ny borste 342 från Make up Store - Lancome Hypnose mascara - Söta änglar från SIA - Tesilar i form av hjärtan - te i smakerna Sommar & Sol och Champange & Fläder - en söt fotoram att ha nikki i - vita handdukar.


Geléhjärtan från en Vän


I fredags när Erika vart här fick jag världens sötaste (hihi) present, små geléhjärtan av bästa kvalié från Aroma konfektyrer.
Så gulligt av dig min vän, ska faktiskt unna mig ett par nu när jag ska titta på julkalendern!


20 December - Älgen


Igår var älsklis föräldrar & moster här och hälsade på, vi hade lite julfika nu innan jag åker hem till lilla utvälinge för att fira jul med min familj. Vi fick även våra julklappar från respektive svärföräldrar och Nikki hon fick paket hon med minsann, och så glad hon är för sin lilla pipis-älg, hon lekte med den hela kvällen. Hon har sovit med den i natt och leker nu med den under granen. Happy Dog!
Jag fick också jättefina julklappar och dessa tänka jag visa Er lite senare idag för nu ska jag titta på julkalendern med nikki & hennes älg:)


Ljus på silverfat


Att blanda ljus så här på en silverbricka är bland det fnaste inom inredning som jag vet, tips är att köpa några ljuslycktor i både silver & fattigmanssilver i olika storlekar och former och sedan lägga till några doftljus exempelvis från Yankee Candle. Supermysigt i vinterhemmet! 


Nice Stuff


Gulle-Bolle


Amen gulle-bolle! Den här vill jag ha på min nyckelknippa - sötaste jag sett!


Today


Ska snart bege mig ner till stan, måste posta några viktiga brev och hitta något roligt till julklappsspelet som vi alltid spelar på julafton. Sen hem igen och öva ensamträning med vår lilla nikki


19 December - Draped Sweater


Jag tycker det är så enkelt & snyggt med ett par fina jeans, boots & draperad tröja. Det behöver verkligen inte vara mer komplicerat än så, oftast blir det ändå bara too much. Draperat känns även som något som passar både till vardagen som till festen, jättebra att ha några sådanna plagg i garderoben tycker jag.


Klick Klick!

Klickad precis hem linnet från Object & Kavajen från Soaked in Luxury - mihi!
Har jag sagt att jag ääälskar rea på nätet?
Jag får mina produkter till ett bra pris, direkt hem, fint inpackade i silkespapper & dessutom är det ingen som har provat & pillat på dem innan. Det är superbra ♥


Sale @ Bubblerroom


Linne från Object 249:-

Tunika från Vila 125:-

Byxor från Booker 149:-

Topp från Vila 150:-

Topp från Fransa 200:-

Kavaj från Soaked in Luxury 350:-


Just Cavalli Milan Fashion Week spring/summer 2012


Våren/Sommaren hos Cavalli ser helt underbar ut.
 Titta bara på den modellen med slokhatt, päls & klänning - vill se ut så i vår!
Älskar allt med den här kollektionen, skira tyger (tjat I know), asymetriska detaljer, lite lager på laget känsla, ljus naturlig färgskala och sjukt snygga siluetter. Jag är helt såld.


Fashion tv





Jag är så glad, vi fick vårt tv-kort i fredags och igår gick jag igenom alla våra kanaler och vad hittar jag då? En tvkanal med enbart mode! Uppdaterad mode! Inga repriser från New York Fashion Week 2009 utan de senaste visningarna runt om i världen som visar det kommande för våren 2012.
I´m in H e a v e n  med Fashion tv!
Och som om detta inte vore nog så har tvkanalen en superbra hemsida som ständigt uppdateras inom olika intressanta kategorier. Några godbitar är - Swimwear & Bikinimodels, Fashion Week 2012 och Backstage Beauty Secrets: Hair & Make up

In och bli både uppdaterad & inspirerad! 


18 December - N y t t !


Usch, jag vill att det här året skall ta slut, jag vill börja om på N y t t !
Jag känner mig avklarad med året 2011, vill helt enkelt se vad 2012 har att erbjuda?
Kommer jag lyckas med min kropp? Kommer jag stegra i karriären? Kommer jag träffa intressanta människor? Kommer jag bli brun hemma i sommar? Hur kommer min & älsklis 25 års dag att bli? Vad gör jag den 14 juli?
Jag vill inte vänta - jag vill starta det nya året Nu!


17 December - Slappedag Delux


Skönaste lördagen på länge, vi alla tre tog en lång sovmorgon, åt frukost för att sedan gå en lång promenad om än i ett ganska blåsigt väder, men det var ändå jätteskönt att få komma ut. Idag har det vart en sån där dag när jag inte gjort så mycket, har pratat lite med min familj och planerat min hemkomst i nästa vecka & gjort en god chililasange med min älsklis. Snart ska vi avrunda den här kvällen med lite film & mys.  


Winter Fresh Make up


Jag är jätteblek just nu men jag funderar på att bara hålla mig jämn i färgen och inte sola för mycket den här vintern, är faktiskt väldigt fint att vara lite ljsuare och sedan lägga en snygg eyeliner med en vit/silvrig penna i ögonvrån. Winter Fresh!


Uggs & Diamonds


Jag Älskar Bling-Bling & jag Älskar Uggs - Dear Santa you know what to do!


Nyårslöften


Jag har faktiskt gjort upp mina nyårslöften idag & de känns väldigt bra. Det blev två löften i år, på ett sätt lätta på ett sätt svåra men jag känner på mig att om jag ger mig den på att klara dem så kommer jag känna mig så nöjd med mig själv.
1# Satsa mer på min blogg.
Jag har insätt att jag älskar att blogga, att fota till min blogg, att utveckla min blogg & skapa över huvudtaget. Jag vill inte bara ha den som hobby längre. 2012 är året då jag vill ge min blogg chansen att växa.
2# Gå ner 1o hälsosamma kilo.
Jag behöver detta av så väl peronliga som medicinska skäl. Jag vill inte att min kropp ska vara försliten när jag fyller 4o, jag vill att den ska vara naturlig, hälsosam, stark & snygg. Detta ser jag som en livsinvestering då jag redan nu känner av belastning i mina ben och leder - kroppen ska man vara rädd om och därför går årets nyårslöfte till den ♥


Mirrors


Vi är trötta på vår tvbänk och tanken är att vi vill ha en ny vit, avlång och låg tvbänk.
Fick inspiration här ifrån att köpa fyrkantiga speglar för att sedan sätta dessa bakom tvbänken? Lägga till en snygga lampa & fräscha blommor.
Har jag sagt att vi även funderar på att sätta träbalkar i taket med lampor i?
Jag har alltid nya idéer & detta Tackar jag mina geniknölar för.


Shooter


Jag fortsätter att drömma om våren/sommaren 2012 för då vill jag strosa omkring i ett par Ray Ban Shooter, funderar på att ge dessa till mig själv i julklapp, mihi.


Ash


I rätt kombination tror jag att dessa skulle vart sjukt snygga.
Tänk Er - bländvita lite vidare kostymbyxor med pressveck, ett ljusbeight linne lite slarvigt nedstoppat i byxorna, en guldig större klocka på armen & ett par stora glammiga solglasögon.

Jag vet jag tänker redan på sommaren, men så är det jag gillar verkligen inte kyla & vinter
- Big No!


Feather Drop Earrings


Jag vet inte riktigt vad jag tycker om fjäderörhängen längre? Känns lite uttjatat? eller?
Men skulle jag ha ett par skulle de vart dessa
- vita svagt tonade i blått & rosa med ljusa strasstenar.


What To Do To Day?

Det är fredag idag och jag vill börja helgen med att fräscha till mig.
Let´s do it!
- Dusch i 30 min - n j u t n i n g
- Tvätta håret, lägga inpackning, peela hela kroppen och minsta lilla strå ska bort
- Föna & platta håret  så de blir rakt och fint
- Fila & måla naglarna i någon fin färg
- Kräma in hela kroppen så jag blir mjuk & doftar svagt av vanilj


16 December - 5 months & 1 week


Tänk så fort tiden går, idag är du redan 5 månader & 1 vecka
När du kom var du inte större än att man kunde hålla dig i handen,
nu väger du snart som tre paket strösocker!
Our Beloved Dog Nikki


Aspen


Haha, ser att jag mest har skrivit om inredning idag men jag har så mycket jag vill göra, inte bara här hemma utan även professionellt - Jag vill bli inredare!
Hoppas verkligen inte Ni tycker det är för mycket för jag själv kan aldrig få nog av inredning, kan roa mig en hel dag med att titta i olika inredningsmagazin, inredningsbloggar och inredningssidor.
Älskar den här lampan, tror den skulle gjort sig fin hallen eller på ett hörnbord i vardagsrummet.
Bordslampa @ Mio 1995:- resp 495:-


Soffbord & Hörnbord


Alla är så fina - varför måste man välja? Kan man bara inte ha fyra hem?:)


Couch


Det är verkligen svårt det här med att välja soffa. Vilken form? vilken färg?
vit, naturvit, cream? passar den?
Gillar den här väldigt mycket - 119oo:- från Mio


Grundkurs

Idag har jag anmält mig & nikki till brukshundsklubbens grundkurs, är viktigt att skola sin hund tycker jag annars kan man få problem längre fram. Jag är inte så intresserad av att lämna en hund som skäller hysterisk, som äter upp mina skor eller hoppar på alla som kommer hit och hälsar på - nä här ska vi lära oss sitta vackert!
Börjar den 12 mars när nikki är 7 1/2 månad, ska faktiskt bli väldigt roligt för det här kunde jag aldrig tro om mig själv för 5 år sedan:)


15 December - Snygg Detalj


Här är min fina pläd som jag köpte för några veckor sedan när jag vart hemma.
Mörkgrå med fransar & insytt mönster - snygg detalj här i soffan.


Dual Foundation London


Igår köpte jag ett nytt puder från Make up Store, samma serie men i en ljusare nyansLondon kommer jag nu lägga som bas i hela ansiktet och som shading kommer jag använda Bangkok som jag annars brukar använda när jag är lite brunare. Perfekt! 
Gillar verkligen Make up Stores Dual Foundation serie då den kan användas i tre steg, med borste ger den lätt täckning, med torr svamp ger den medeltäckning & med fuktig svamp ger den full täckning - alltså är den här produkten super att alltid ha med sig i väskan. 
259:-


Christmas Gifts


Årets julklappar är nu inhandlade & inpackade!
Älskar att slå in presenter - can´t help it. Men i år kan jag inte lägga dem under granen som jag brukar för då vet jag en som vill sätta tänderna i dem.. haha.
la Familia, sätt igång och gissa vems som är vems:)


14 December - Godmorgon!


Godmorgon hälsar Nikki som ligger här bredvid mig i soffan och har somnat om..? z z Z z
Jag vart ju uppe i tid idag för att jag ville vara med att slåss om plaggen från H&M´s Dragon Tattoo Collection men vad möts jag av när jag går in på hemsidan? Nästan allt är redan slutsålt! Jag förstår verkligen inte när man skall börja buda? Har kikat in mellan timmarna i natt men då har dem inte vart tillgängliga? Strange..
ingen cardigan till mig, buhu.. men jag ska unna mig något annat istället, haha:)


It´s Just Me


Shopping


Köpte mina & mammis sista julklappar idag
& till mig själv köpte jag ett ljusare puder & en earcuf med en vit sten i.
Visar det imorgon när det är lite bättre ljus! 


The City


Jag vart tydligen inte helt klar med mina julklappar för i år? eller jo det kan man säga att jag var men mammi behövde lite hjälp med sina så jag har fått i uppgift att hitta de sista till henne:) Skulle ändå ner till stan i andra ärenden så det passade bra. Måste fråga H&M när imorgon de släpper dragen tattoo collektionen,
har spanat in en cardigan som också är jättfin!


13 December - Sminkbord


I sovrummet har jag fortfarande en önskan, ett sminkbord precis bedvid spegeln. Tänk så snyggt att lägga några modemagazine under ena glasdelen och olika sminkdoser under den andra? Love it! Penslar i en rund burk, några olika lådor som jag kan lägga mitt resterande smink i och en stor vas med blå hortensia.
Kommer blil så attans fint!


B e d r o o m


Welcome to Our new B e d r o o m ! 
Det är vitt, ljust & fräscht, det doftar rent av nytvättade sängkläder och fällen på sängen ger en känsla av nordisk lyx. Nytt i det här sovrummet är de skira gardinerna som jag satt upp längs med två väggar i rummet, den mysiga pläden på kistan köpte jag när jag var hemma i helsingborg sist och klädställningen köpte jag till förra lägenheten men jag vet inte om jag hann visa den där? Jag har också köpt nya vit&gråa sängkläder men de är inte på just nu så dem får jag visa vid ett senare tillfälle.
Och som Ni vet är jag ju aldrig helt klar, för längst ner till vänter om fönstret skall jag sätta upp en hylla som jag tänker ha alla mina skönhetsprodukter & smink på men de får bli ett senare projekt.
Hoppas Ni gillar vårt sovrum!


LillSkrabbisen


Tänk så liten man är om man får plats att bada i handfatet, precis vad vår lilla skatt är:)
Sötaste lillskrabbisen som finns ♥


12 December - ikea igen..


Idag bär det av till ikea igen.. älsklis är ledig den här veckan och han håller på att bygga ihop en musikstudio här hemma, spelar gitarr om jag inte nämt det tidigare:) Då kan jag passa på att leta efter en fyrkantig glasvas och tre fyrkantiga ljusfat
 - skitsnyggt till här hemma!
Är nere på detaljnivå just nu, visst det börjar bli klart men i min värld kan allt hela tiden bli lite bättre & lite snyggare..


Fransar våren 2012


Det här är vad jag längtar efter våren 2012, massor av fransar!
Naturliga & ljusa nyanser och även en hel del snygga mönster, jag är väldigt kräsen när det kommer till mönster men klänningen längst till vänter på bilden är jättefin. Långt jämntjockt hår är också något jag eftersträvar i en något ljusare brun nyans.


11 December - Our Home


Heey, nu har mammi & pappi vart här och hjälpt mig få alla tavlor på plats och lite annat småpyssel här i lägenheten, får nästan visa Er för jag har inte riktigt namn på allt vi gjort. Det börjar annars ta form här hemma men jag har några ytor kvar som jag inte rikigt vet vad man ska göra med? Måste titta på fler interiörbilder helt enkelt..
Men Tack Tack till Mammi & Pappi för all hjälp vi fått idag!

Älskar verkligen väggen med alla tavlorna på - något man skulle göra här hemma kanske?


Kuddar


Singel-kuddfodral är något jag också behöver, har bara ett par så det är ju bra att ha två att skifta mellan. Tycker dessa med texttryck från hemtex är fina och de passar även till våra andra sängkläder. 79 pix per styck är som hittat!


Final


Ikväll är det Final i Idol!
& det är två skåningar som står på scen är inte det roligt!?
Jag vet allvarligt talet inte vem jag vill ska vinna, jag gillar både på helt olika sätt.
Men en sak vet jag och det är att inget får störa mig mellan 2o.oo till 23.oo.
Någon annan som ska titta?:)


Drapperad Topp


Fina bastoppar kan man inte få för många utav.
Denna är snyggt draperad på mitten och har trekvartärm.


Dragon Tattoo Collection


Den 14 december släpper H&M Dragon Tattoo Collection by Trish Summervill.
Mycket ser fint ut men de jag mest fastnade för var skinnjackan & tröjan här ovan.
Tröjan lär jag slå till på men jackan vet jag inte, lär ju få köpa på nätet och alltid svårt för mig att veta om jackor passar eller inte, måste prova. Men jag har ju några dagar på mig att bestämma mig.


Dagens Träning


Nu har jag precis pratat med Gunilla på hundklubben angående ensam-träning med Nikki och den börjar redan idag. Har provat lämna henne korta stunder men inte riktigt vetat om jag gjort rätt. Men efter att ha pratat med Gunilla insåg jag att mycket av det jag redan gjort var bra förutom vissa små men betydelsefulla detaljer. 
Så nur börjar träningen på allvar, vuxen poäng till mig? haha! 

Visst ser hon rolig ut på den här bilden? Försöker se farlig ut men är man söt som en cupcake är det svårt ♥


9 December - Twisted Top


Superfin & användbar topp tycker jag,
är snygg både under en cardigan, kavaj eller användas enkel som den är.
För 250:- blir den min.


The last One

Nu har jag fixat älsklis julklapp & där med den sista för i år.
Underbar känsla att vara klar!
Nu får julafton gärna komma..


Just Things


1# all saints 2# all saints 3# gina tricot 4# chaotic clothing 5# peeptoesshoes.com 6# zara 7# tenover6 8# gina tricot 9# all saints 10# all saints


Finns det något som heter Kjol-shorts?


Två fina saker från Gina Tricot, dock skall dem användas var och en för sig. "Kjol-shortsen" skulle vara jättefina tillsammans med min beiga grovstickade magtröja från H&M, svarta tunna 120 denim strumpbyxor till det & svarta pumps. Då blir man lagom vardagsfin!
Tröjan vill jag ha när jag känner för att ha min "lantstil" som jag kör ibland, snygg till ett par svarta jeans & bruna uggs.
249:- respektive 299:-


Black Shirt


Här är min fina skjorta som jag fick hem för nästan två veckor sedan men som jag inte kunnat visa, visst är den snygg? Älskar knappar, linjer, fickorna, kragen, materialet - Allt!


8 December - Breakfast


Underbara m o r g o n ! Solen skiner på en klarblå himmel & jag äter god frukost bestående av chokladmjölk, lantbröd med havssalt, billingeost 17% & gröna kärnfria vindruvor. En helt perfekt start på den här dagen.
Ska fixa mina bryn vid lunchtid och när jag ändå är där ska jag passa på att sola för solariet ligger precis över gatan. En dag med lite kvalitetstid med mig själv


Follow me



Från & med nu kan Ni även följa mig på we heart it!
Klicka på länken nedan för att komma in direkt.
http://weheartit.com/CreatedbyC
» Hoppas Ni följer med «


Skeleton


Här är skelettet som jag har tjatat om så länge, fick det i födelsedagspresent av älsklis föräldrar - Tusen Tack till Er!
Jag ska använda den ihop med lite blandade vita & sivriga ramar på min kollagevägg, svårt att beskriva så här men Ni får se sen när det blir klart.
Nya vita glas har jag också köpt hem för var så trött på våra gamla,
dessa var ju så mycket finare.

Skelettet kommer från SIA & glasen är ifrån IKEA.


Julmys


Idag ska jag Äntligen sätta mig ner och titta på årets julkalender - Tjuvarnas Jul.
Måste få lite julstämning & jag har hört att den ska vara mysig att titta på, det behöver jag. Någon annan som tittar på den eller är det bara jag som har barnasinnet kvar?:)
Julmys delux tillsammans med nikki - tjuvarnas jul, lussekatt & julmust!


7 December - ChristmasGifts


Idag tänker jag packa in alla mina julklappar så att jag får det gjort, de var ju försvunna under flytten och jag ska vara ärlig och säga att jag var sjukt orolig över vart dem tagit vägen, i all hast i flytten fick jag stoppa ner dem i en stor plastpåse och de såg nästan ut som en soppåse så jag var ju rädd att någon hade slängt den!? Men när vi börjat få undan en del kartonger och påsar i inflytten ropar älsklis glatt att han hittat den - Min hjälte!
Syster ska få sin vanliga sneak-peak-bild på sin julklapp så fort jag är färdig, haha!


Make me to Me


Blä, jag känner mig så ful efter helgens flytt.. nagellacket är skavt, håret är livlöst och innehåller trippelfärger, mina bryn är ostyriga, hyn känns glåmig och älsklis tycker dessutom att jag är blek!? då har man låtit de pågå alldeles för länge. Därför måste jag;
- gå & noppa mina bryn
- sola i 20 minuter
- färga mitt hår ev göra en micromist behandling
- måla naglarna
- bad med peeling, rakning, filning
- tvätta håret, fön & plattning


Moroccanoil


Som tack för att jag hjälpte Emma med hennes extensions för ett par veckor sedan fick jag den här fina necessären från Moroccianoil med både schampoo, balsam & olja - blev såklart otroligt glad och det ska verkligen bli kul att få prova dessa produkter. Ska skriva lite mer vad jag tycker om dem när jag använt dem ett tag. Right?
Tack än en gång EmmaSaxpistols!


Döskallescarfsen


Älskar verkligen den här döskallescarfsen, har tittat på den flera gånger i butik men det har alltid slutat med att jag har lagt tillbaka den, men nu har jag bestämt mig för att jag vill ha den. Och skorna, ska man köpa dem till nyår kanske? Skitsnygga är dem iallafall!


6 December - Members


Tittade igenom min mail tidigare idag och fann då en inbjudan till members.com, tydligen en ny hemsida där dem erbjuder exklusiva märkesvaror till reducerade priser
- visst låter det bra?
Märken som finns tillgängliga på sidan just nu är Michael Kors, GHD, Replay & Diesel så det är en ganska bra blandning tycker jag.
Members.com är bara för medlemmar och i och med min inbjudan kan jag erbjuda medlemsskap till mina nära & kära och de är ju även Ni mina fina läsare! Någon som vill ha en invit och dessutom få 50:- till första köpet?:)
Medlemsskapet är givetvis gratis och man kan när man vill avregistrera sig från sidan, detta är inget sponsrat inlägg utan jag vill bara erbjuda mina läsare lite xtra lyx i vardagen ♥


Mitt Vackraste

Den här texten vill jag tillägna min älskade älsklis

Det vackraste jag vet
Är att se dig
När du sover
Här råder stilla frid
Och jag glömmer både rum och tid
Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig
Är det vackraste för mig

Så sagolikt det är
Att se morgondimman lätta
När mörkret sakta flyr
Och att se hur dagen åter gryr
En kylig morgonbris
Sakta sveper, genom rummet
Jag kryper tätt intill
Lycklig för att du finns till

Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varandra

Det är en rikedom
Att få älska, och att älskas
Vår kärleks varsamhet
Är det vackraste jag vet

Det vackraste som finns
Är att vara
Någon nära
När månen lyser klart
Över skog och mark så underbart
Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig
Är det vackraste för mig

Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varann

Det är en rikedom
Att få älska, och att älskas
Vår kärleks sårbarhet
Är det vackraste jag vet

Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig
Är det vackraste för mig

artist - Cecilia Vennersten

5 December - Are you Curious?


Är Ni nyfikna på hur här ser ut? Men Ni får inte se något förrän det är helt klart, är helt naket på väggarna och vi sankar gardiner i ett av rummen och det är verkligen skitfult men annars börjar allt komma på plats så några sneak-peak-bilder kommer jag bjuda på tills att är klart!
Dagens inspobild för Interior


Me in my Jacket


- Me today -


4 December - Packat upp

Nu har vi packat upp, fixat och möblerat allt stort i vår nya lägenhet,
imorgon sätter jag igång med detaljerna!


It just popped into my head

Jag måste lägga till essies matta topplack till min önskelista.
» svarta matta naglar kan vara det snyggaste från 2011 «

2 December - E Kling

Hej, har vart lite tråkig idag men jag har läst klart min bok efter att ha suttit orörlig i nästan 3 timmar, herregud vilket helvete den här kvinnan & hennes dotter har vart med om. De sista trettio sidorna slängde jag mig igenom för jag ville ju så gärna veta att de skulle komma oskadda till usa. Nu kan jag äntligen sova lugnt igen..
Har annars nu bara bläddrat igenom lite inspobilder som jag alltid har på lager och idag har jag suttit och längtat efter att få ha en sådanhär skinnjacka som elin kling har, älskar verkligen alla detaljer på den. Och hennes byxor med de spetsiga pumpsen är något som jag funderar på att ha till nyår - skitsnyggt!

update - för er som inte gillar att läsa finns hela filmen på youtube.

Gold

Guldiga nitar går inte att motstå just nu.

News @ Asos

Snygg kabelstickad tröja i längre modell från Diesel 1800:-
Skir omlottopp som jag tror kan vara snygg under en grovstickad cardican från Asos 400:-
Armband från Ted Baker 500:-
Liten väska som jag skulle använda som necessär från Asos 400:-

Window

Ett sådant här fönster skulle jag så gärna vilja ha! Hur mysigt skulle det inte vara att sitta och läsa eller bläddra i olika magazine här? Läser just nu Inte utan min dotter och har sträckläst de senaste dagarna, kan inte släppa den för man blir helt galen av att läsa den, hur kan det hända? Har Ni inte läst den så gör det. Väldigt viktig bok.

Zebramönster

Tips på julklapp till mig!
Fint bling bling-skal i zebramönster för 199:-
@ skal-man.se

världens sämta bild, jag vet, men den bästa som gick att få tag på:)

I wonder..

Guds gåva till kvinnan?

New Thinking

I vårt nya s o v r u m vill jag klä två väggar med tunn skir gardin, fick syn på detta när jag var på ikea med pappi i helgen och jag tyckte det var hur fint som helst. Blir lite annorlunda också gentemot alla andra, så våra väggar i sovrummet kommer att se ut följande;
- två klädda väggar
- en stor silverspegel
- tre tavlor
Detta kommer bli så attans snyggt!

Christmas in New York City

Jul i New York City verkar vara så mysigt & skapar så mycket julkänsla, skulle verkligen inte tacka nej till en vecka här två veckor innan jul men har lite andra resor som jag vill göra först.

1 December 2011

Hoho! nu börjar det verkligen dra sig emot jul ♥
Och i år har jag lovat mig själv att inte julstressa, utan jag har vart ut i god tid oh köpt mina julklapar, återstår i dagsläget bara en och så klart den svåraste.. vad ska jag ge till min pussgurka? Är så nöjd med alla mina andra julklappar och vill ju bli lika nöjd med hans. Men har ju några veckor kvar på mig så jag får fundera ytterligare.
Men till helgen är det bara f l y t t som ekar i mitt huvud
- ska verkligen bli kul att få sätta igång!
Men skulle verkligen behöva ytterligare två saker från ikea innan helgen, men hur skall jag hinna dit? vi får se vad som hinns med:)

RSS 2.0