Next

Vid byxa med pressveck - Vill Ha!
Finns @ Zara

Shorts

Är just nu ute efter antingen ett par khakigröna eller militärgröna shorts, hittade ett par på zara förra året när jag var i göteborg men dum som jag var köpte jag dem inte, vilket jag ångrar bittert nu. Vill gärna ha lite dekorativa fickor som här på bilden och sedan ett utav alla mina fina bälten i. Någon som vet vart jag ska börja leta?

Ett Valborg för Två

Det blir inget vilt valborg för mig & älsklis, dock ett mysigt istället om man säger så. Shoppade först lite fint till älsklis som vi ska visa imorgon, sedan sprang vi på Jennie & Pierre på vägen hem och termometern visade härliga 18 grader. Därefter köpte vi en grill som vi sen grillade på till middag, drack lite lättcider och till efterrätt nu ska vi faktiskt ha lite jordgubbar och glass. Är så lycklig ihop med dig mitt hjärtegryn.
Underbar valborg för Två!

30 April - My Design

Nu ser ni håller jag även på att lära mig att bygga naglar, har en tjej på jobbet som lär mig och jag har upptäckt ännu en sak i skönhetsbraschen som jag tycker är superkul! Gjorde mitt första hela sett på min syster igår och för att bara ha byggt en nagel innan så tycker jag det gick helt okej. Formen blev hyfsat bra, nu ska bara tekniken finfilas..höhö:)
Tycker ni om min design annars?

Saturday

Lite bilder från idag, gick ju till stan tidigare idag och då åkte min fina skor från River Island fram och döskalleskarfsen från Zara och såklart skinnjackan! Sen har vi bara latat åt hela dagen, har i och för sig vart ute och gått i 45 minuter också men annars bara legat i soffan och pratat en massa som bara systrar kan, hihi. Till middag blev de carbonara som jag för övrigt har dille på just nu och snart ska vi se Kärleken checkar in & dricka loka citron. Underbar dag helt enkelt!

Nytt & Fint

Syster & jag har spenderat lite tid i stan idag när älsklis passade nikki, hittade ett fint armband som vi köpte vars ett utav som ett litet syster-smycke, de brukar vi göra ibland:) Sen hittade jag denna kalendern som jag letat efter tidigare, tycker den är fin och den kommer så småning om stå på en hylla i köket tillsammans med en vit ram med nikki i.

28 April - Hjärtat är Hemma

LillSkruttan är hemma och ska på återbesök hos veterinären på måndag kl.8.oo. Hennes framtid ser betydligt ljusare ut nu än vad den gjorde från början och hon får nu medicin som förhoppningsvis ska göra henne helt frisk. Vi tycker att vi ser framsteg i hennes återhämtning och vi hoppas såklart att veterinären också ska komma med goda besked.
Nikki hälsar till Er alla och jag skulle vilja kraama om er för allt hopp Ni har skänkt till oss!

Old Memories

Här är Nikki inte gammal, nästan precis hämtat henne här. En sån liten plutte-nutte hon var och nu är hon stora tjejen fast ändå är hon alltid vår lilla skatt. Sitter och tittar igenom alla bilder som jag tagit på henne sedan vi fick hem henne, vilket är en hel del då hon alltid gör något gulligt, bara hon sover så är hon världens finaste!
Husse & Matte saknar dej så lilla nixxan.

Mysiga LillSnuffan

LillSnuffan när hon gosar med husse i vintras, riktigt mysigt ser det ut.
Veterinären hade inte så mycket att säga idag förutom att de kommer analysera proverna imorgon, då kommer dem ringa mig igen och förhoppningsvis har dem mer att berätta om då. Blä vad jag hatar den här ovissheten! Ännu en natt med mardrömmar, oro och gråt.

24 April - Olidlig väntan

Nikki är fortfarande sjuk och ligger kvar på intensivavdelningen på Helsingborgs djursjukhus. Idag har dem gjort en MR (röntgat hjärnan) på henne och tagit ett ryggmärgsprov, de tror att de är någon form av hjärninflammation och i värsta fall mops encefalit som tyvärr i många fall har dödlig utgång. Det är så sjukt mycket att ta in just nu, vår lilla skatt, vi vill ju så gäna att hon ska bli frisk. Men än har vi inte fått några ordentliga svar och ingen riktig diagnos är ställd, väntar just nu på att veterinären skall ringa därav den olidliga väntan. Vi vill veta vad det är nu för det är så jobbigt att treva i mörkret, är det något botbart eller blir vi tvungna att låta henne somna in?
Snälla, snälla låt det gå att göra något!
Vi kan inte leva utan vår ögonsten..

22 April - Vår lilla skatt


Snälla, tänk på oss nu.
Nikki fick tidigt imorse läggas in på djursjukhuset i Helsingborg för neurologiska besvär, de talade allt ifrån epilepsi till typiska rassjukdomar. Jag vet ärligt talet inte vad jag gör om hon inte blir frisk eller kan få en bra livskvalitét igen. Tänker på att hon endast fyller 9 månader idag, vår lilla skatt.
Detta är så jobbligt, snälla jag behöver stöd. Har någon annan erfarenhet av det här eller känner någon? vi vill veta allt och är tacksamma för alla svar vi får.

Update: Tack till Alla er om har skrivit, det betyder verkligen jättemycket. Har inte orkat svara än, pendlar just nu mellan hopp & förtvivlan så har svårt att fokusera. Vi har inte hört något än och hon ligger som sagt i goda händer på intensiven på djursjukhuset. Nu ska jag försöka få några timmar sömn. Sov gott till er!


Skapat för mig

River Island är ett märke som har skapats till mig känns det som, de har snygga och prisvärda kläder med jättebra kvalité. Är så skjukt nöjd över mina krämfärgade boots därifrån! För att prata skor igen.. haha!

Shoes? Again?

Shoes.. nä nu får jag lägga av! Men jag älskar ju skor och jag är så noga med att inte köpa skor som är för lika, de ska vara avgörande detaljer som skiljer dem åt, så tror jag man bygger upp en riktigt bra sko-garderob:)

20 April - Njuter

Skönt med fredag idag faktiskt, riktigt skönt faktiskt.
Njuter som bara den just nu..

All I talk about is shoes

Nelly White Label 849:-
Dixie 299:-
Jeffrey Campell 1895:-
Kan jag ha hittat ett par snygga, låga, svarta skor till sommaren nu kanske? dessa från Dixie är helt i min smak, enkla & snygga. Perfekt att ha hemma som passar till i stort sätt allt! Ormskinnsbootsen är också sjukt snygga, är väldigt inne på denna typ av klack dessutom just nu, tycker den känns väldigt stilren. Jeffrey Campells "Spike" fick också vara med men bara dessa, är inte överförtjust i dessa skor annars, kan vara fint på andra men om jag skulle ha ett par så måste det vara dessa.

19 April - Rebecca Minkoff

Jag skulle vilja ha en ny lite mindre väska att ha på axeln i sommar, gärna någon med lite färg och då gärna i neon. Dessa från Rebecca Minkoff är helt i min smak. Färgskalan är perfekt och detaljerna på var och en av väskorna är to die for. Men skulle jag köpa någon hade jag köpt den gröna, nitarna gör Allt på den!
1754:- @ shopbop

BikBok

Senast syster var här sneglade jag på den här fina neongröna tröjan, gillar verkligen färgen och de utåtvända sömmarna. Jag tror alla mina trogna läsare vet vad jag snart kommer att skriva men jag skriver det iallafall.. "tänk så fin den skulle vara till mina vita jeansshorts!" Ja de kommer snart fram igen hoppas jag,
älskar dem över allt annat i min garderob på sommaren!

Ash

Slurp, slurp & dubbel-slurp!
Jag vill ha dessa till mina khakigröna jeans i sommar, jag vill!

17 April - Ren Inspo

cowboyboots - tan möter vitt - mittbena med surfvågor

16 April - H a p p y B i r t h d a y

Ha den Äran min älskade lillasyster på 19 årsdagen!
Är det verkligen redan 19 år sedan jag blev storasyster? Kommer ihåg när jag klädde mig i min fina klänning från usa för jag ville ju vara fin när jag skulle träffa min syster för första gången & jag ville bara åka till bb nu nu nu!!:) Och vilken guldklimp till syster jag fick.
Älskar dig över allt annat!

To my laptop

Vår för mig innebär färg och eftersom jag själv bär väldigt mycket svart och jordnära färger så gillar jag att färgsätta mina accessoarer. Detta superfina laptop-caset skulle jag gärna föravara min laptop i för som det ser ut nu springer jag runt med den i en make up store-kasse.. yes I know..
99:- är ju dessutom som hittat tycker jag för ett så fint case.

15 April - Hunger Games

Har precis kommit hem från bion med min älsklis, vi har blivit rekomenderade att se Hunger Games så det gjorde vi. Helt klart en sevärd film men med ett sådant bra koncept skulle jag ändå vilja ha mer.. vill inte säga mer ifall någon annan vill se den:)
men den får 3,5 av 5 av mig & älsklis.
Riktigt mysig söndagskväll!

14 April - I´m coming Home

Idag bär det av hem för att fira syster & mammis födelsedagar!

Elle

Rihanna in Elle
Thank God I´m a woman!
Tänk all frihet de innebär med styling, make up, hår, kläder, stil - Allt!
Jag har provat så många stilar geom åren och jag är så glad att jag har gjort det. Jag har inspirerats av brats, hipphoppare, pentor, nerds, kändisar med mera genom åren och tack vare att jag provade allt och verkligen gick in för varje stil jag provade har jag skapat min egna mycket personliga stil och har faktiskt, om jag får säga det själv, fått en bra känsla för att styla andra då jag har lätt att ställa om mig för deras stil & tillhörande klädsmak.
F a s h i o n is really my P a s s i o  n !

Visste Ni?

Att vår familj har haft en minigris för många år sedan?
Jo det är sant, lilla helge såg ut precis som nassen här på bilden.
Kom bara att tänka tillbaka på det när jag såg den här söta bilden, men sen blev han på tok för stor för att ha inomhus så vi gav honom till ett par på en stor gård i närheten av oss, så där hade han de riktigt bra med sin egen box bland hästar, gäss, hönor & kaniner.

Ativitetskväll hos Hälsa & Helhet

Nu har jag äntligen skrivit klart manuset för aktivitetskvällen som vi ska ha på Hälsa & Helhet den 26 april, är det någon av mina läsare som bor i närheten av kristianstad så kom gärna dit, 5o:- inträde. Vi kommer prata om hur man tar hand om huden inför vår & sommaren, visa vårens färger för naglarna, visa vårens make uper, visa hur man opptimerar sina hudvårdprodukter, bjuder på tilltugg, överraskningar & mycket mer!
Skulle vara kul om någon kom fram och sa hej, hörde om någon som hade känt ingen mig för ett tag sedan men vara inte rädda att komma fram - bara roligt!:)
Nu ska jag hinna städa lite innan jag ska ha möte med Anna på salongen vid två, vill ha allt klart till ikväll när jag, älsklis & nikki är bjuda på pizzakväll hos Jennie & Pierre med vänner. Jättemysigt!

Miu Miu

Jag älskar min utsikt jag har när jag går in i vårt sovrum, ljuset är så fint, det är ljust och fräscht inrett och så hänger min lilla miu miu precis där man kommer in och varje gång jag ser den blir jag så glad och jag längtar tills de blir stadigare väder så jag vågar ha den med ut igen. Ett av mina bästa köp någonsin verkligen!

Cutypie

Måste bjuda på världens sötaste mops som sover, måste vara härligt att vara hund!
Speciellt när man får sova i mattes knä.

13 April - Love it all

- Love the tattoos, love the bracelets, love the t-shirt, love the bikini, love the necklaces, love the body, love the pic, love the interior -
& var inte oroliga för otur idag, inte många som vet men för att de ska bli otur måste fredagen den 13 infalla i november månad och vad jag vet är de ju april nu:) så njut de är en helt vanlig & skön fredag!

Spring Soon?

Såg precis det kommande vädret, ser inte så lovande ut precis.. blä jag vill ha nätter över nollan och gärna över iallafall 1o garader på dagen så jag kan börja använda alla mina fina vårjackor, vill ju ha min vita skinnväst, min guldskinnjacka, min svarta skinnjacka, min militärgröna jacka.. ja ni fattar.
Sen längtar jag till att få ligga på trädäcket och sola, ska ju bygga vårt eget lilla "trädäck" här på balkongen så småninng om med en solsäng med vita dynor och kuddar. Hoppas på många soltimmar där i sommar & en och annan god drink!

Macadamia Deep Repair Masque

Har hört & läst så mycket gott om denna produkt och nu är jag ivrig över att få prova den själv, den är sjukt populär i usa och dem som använder den berättar om hur de haft riktigt riktigt skadat hår och att denna mask blev deras räddning. De fick styrka och massor av glans tillbaka till håret även om de till och med var skadat av upprepad blekning.
I wanne try this!
Någon av mina fina läsare som provat den här?:)

12 April - Vad händer?

Idag är jag hemma och letar utbildningar, ja Ni hörde rätt jag ska eventuellt plugga I G E N i höst, om jag hittar något som jag finner tillräckligt intressant. Skulle ju vilja läsa inredning eller stylist i london eller milano men med en studieavgift på 14o ooo:- per termin så blev de inte aktuellt alls;) Men vi får se vad de blir!
Är förkyld nu också, har precis avslutat min penicillinkur för min halsinfektion för bara några dagar sedan så jag börjar bli trött på detta nu.. måste ner till stan senare och köpa nässprej innan jag dör.

Wonder Powder

Älskar verkligen mitt mineralpuder från Make up Store och min dosa som jag fick till mitt startkit börjar så sakta ta slut så jag köpte en stor dosa idag så jag slipper få panik en morgon då de andra tar slut. Rekomenderar detta pudret varmt då de kan användas året om, ju mer puder du lägger på ju mörkare blir det och jag tycker de täcker till 8o% så jag brukar lägga en mer täckande dual foundation precis runt ögonen - S u p e r !

11 April - Shoes

Tänk vad ett par skor kan göra en glad:) Älskar verkligen dessa från första stund jag såg dem och nu är dem äntligen mina. Vet inte vad ni tycker när ni ser bilderna men de är inte silvriga utan mer mulvadsfärgade vilket är sjukt snyggt till sommarbruna fötter. Kommer blir så fint till både klänning och jeans i sommar så sätt igång nu våren och ge mig lite värme! Räknade btw mina skor för ett tag sedan och jag kommer ihåg att jag kom till närmare 25 par.. Hi hi hi*

Premiär

Ikväll börjar en ny serie som jag tror kan vara riktigt bra - Alcatraz.
Jag & älsklis har inte följt något sedan i höstas, har ju inte vart något direkt att titta på som vi båda har vart intresserade utav så för har höga förväntningar inför ikväll:) Så vi har tänkt ljus här, hämtat duntäcket och om bara några minuter börjar det!
På tv4 kl. 21.oo

9 April - Strassandaler

Brukar vilja ha ett par svarta ballerinaskor varje sommar som ni vet men i år har jag inte hittat några som faller mig i smaken alls.. så istället har jag tittat på dessa fina strassklädda sandalerna, tror dem kan passa till mycket i min garderob och så tycker jag ju om när de glittrar lite extra om min fötter också:)
399:- @ Nilssons Skor

Busmops

Måste skriva till Er, anledningen till att jag inte skriver så mycket just nu är för att min älskade mops har tuggat sönder min strömsladd till datorn.. men får förhoppningsvis en ny i helgen:) Glad Påsk på er!

6 April - Vårhår

I vår kommer jag köra stenhårt på platt fläta med minivåfflad toffs!

Pillows

I helgen hittade jag & älsklis lite nytt till lägenheten, två fina kuddar fick bland annat följa med hem. Jättesköna att luta sig mot och otroligt snygga, gillar färgerna eftersom vi i stort sätt enbart har vit inreding.

3 April - New In

Den är i skinn, den är vit, den är mjuk, den har silvriga dragkedjor, den har snygga detaljer, den sitter jättefint på, den ruinerade mig inte - say hello to my new best friend!
Armbandet gillar jag också skitmycket, beställde det för länge sedan på asos men när jag fick det var de sönder, så istället för att skicka tillbaka det och betala tråkiga returkostnader så bad jag mammi laga det - så nu kan jag äntligen börja använda det:)

2 April - Djuriskt


Drömmer

Just nu drömmer jag om att resa iväg, jag vill ligga i solen, doppa tårna i vattnet, dricka välkylt bubbelvatten med citronsmak, äta glass med liten rosa plastsked, upptäcka nya platser och bara vara.

1 April - Mio

Har åkt runt i lite butiker idag tillsammans med min pojkvän, vi stannade bland annat till på Mio där jag förälskade mig i den här Cambridgesoffan. 18 900:- går den lös på men vi såg även en annan som vi också gillade väldigt mycket, men den hittade jag tyvärr inte på deras hemsida men soffletandet fortsätter..
En gigantisk klocka i metall skulle dock göra sig fint i vårt vardagsrum och den här underbara lampan, ja ni förstår nog själva:)

RSS 2.0