4 September - Sunday


Perfect Shoes signerade Alexander Wang
Buhu, var enda gång jag tittar på dem vill jag bara ha dem mer och mer..
Och så är det söndag, vad är det egentligen tänkt att man ska göra på söndagar? kanske börja med min nya design? tror nästan att det blir så men vill även ut och göra något i det härliga vädret!


Kommentarer
Postat av: MADDES

underbara skor!!!Jadu jag var faktiskt inte alls laddad för att plugga på igen men det har gått rätt bra hittills. Har fått en del gjort redan första veckan så det känns bra. Ska köra på med en heldag med plugg i morgon igen här hemma och sen är det ett par dagar med många och långa föreläsningar som står på schemat i veckan.

Det blir nog att kika på bostadsrätter åtminstone framöver. Kanske glömt att säga det men jag har fått sommarjobb till nästa sommar redan när jag är färdig. Så jag har nästan 3mån jobb som sjuksköterska framför mig som redan är färdigt inför sommaren. Känns så sjukt skönt :D Så då kan man börja spara undan pengar till bostad på en gång! Jag har mycket drömmar om allt och ingenting så vi får helt enkelt se hur livet utformar sig. Ska bli skönt att bli färdig med skolan och äntligen få tjäna pengar igen :) Är du igång med jobb igen från och med i morgon eller hur ser det ut för dig tjejen? Händer nåt roligt i veckan? Stora kramar till dig vännen

2011-09-04 @ 14:48:52
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0