Object


Mitt cardiganutbud har länge vart lågt då jag inte har hittat så många snygga den här hösten och om jag gjort det har de tagit otroliga överpriser som jag inte är beredd att betala, men den här från Object är superfin och ser ut som två olika cardigans beroende på om man har den öppen eller stängd
 - 499:- är också ett mycket bra pris.


Kommentarer
Postat av: cicci

riktigt riktigt fin. vart säljer dom object ? :)

2010-10-04 @ 00:07:06
URL: http://ciccidahlgren.blogg.se/
Postat av: Malin

hihi, okej :)

Ja, hon har vart väldigt glad och tacksam för all min hjälp och det känns kul att hjälpa faktist! Hon har faktist fått mycket på plats men har dock ganska mycket kvar. Men jag tror det blir jättebra.



Ja visst är det. Åh, jag älskar ljus! har många här hemma också :)

Kallaste vintern..ojoj, då gäller det att klä sig i vinter alltså!hahah, ne jag hoppas på att det blir lagom kallt. Vill ju ha massviss med snö (den vinter/snö älskaren jag är) hahah.



Jag förstår det.Hoppas den här veckan blir bra och att allt är på plats :)



hihi, jaa.. jag vet ju att han älskar engelska bulldogs så slängde upp lite små gullisar när jag visste att han hade mycket slit på jobbet.



Annars är allt bra. Inga jobb ännu, men jag fortsätter kämpa! Vi myser och jaa...försöker spendera så mycket tid som vi kan tillsammans :) och jag är så glad att jag har han! det är så skönt att varje gång jag tittar på han så känner jag mig sådär överlycklig och bara vill äta upp han för han är så fin :P hhaha.



Ihelgen var det flytten som jag slet med. både fredagen och lördagen. På söndagen tog jag och älsklingen tid till varandra och åkte och shoppade lite och sen myste. helt perfekt!

Men jag längtade faktist till att veckan skulle börja för jag väntar på min väska, min iphone och skal till den och jag hoppas verkligen allt kommer i veckan!! längtar sååååå :D hahah



Allt bra med dig annars då? Hur är allt med pojken din och så?

Massor med kramar på dig!

2010-10-04 @ 12:04:36
URL: http://chickity.blogg.se/
Postat av: MADDES

Hej tjejen! Det är fint med mig, idag har min boyfriend kommit hem från 2veckors USA resande så det känns härligt :) Skolan går okej, är rätt omotiverad doc då det är övermäktigt mycket att lära sig på en och samma gång men det ska nog lösa sig. Jag har ännu en muntlig examination på torsdag så jag hoppas det ska gå bra. Gick bra sist i alla fall! Hur går det för dig i skolan? Full fart hos dig med antar jag?! Vi har ett jättestort prov om 2,5v så det börjar kännas riktigt stressande faktiskt.. helgen har varit helt okej blev mycket pluggande, tvättade, var på bio med mamma och såg Wall Street-money never sleeps.. Vad hade du för dig i helgen? Tyckte jag såg nåt om party i bloggen?! Ta hand om dig tjejen. Kramar

2010-10-04 @ 16:30:47
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0