Michael Kors

Tack, tack, tack min underbara familj!
Ni vet hur länge jag önskat mig den här klockan ifrån Michael Kors och nu fick jag den i födelsedagspresent, totalt överlycklig är jag, haha! En fin & exklusiv start på mitt samlande, en fin klocka på armen kan vara den finaste accessoaren som finns, enligt mig. 
Tack än en gång, puss på er!

Kommentarer
Postat av: MADDISENJ

De är så otroligt vackra!! Min bästa vän har en i guld och en i silver och hon älskar dem. Man ser henne knappt utan någon av dem ;)

Svar: Tack fina du! Ja, han vet vad han gör, ja ungefär är det så är det mellan mig och min också, funderar på om jag ska köpa den i silver också eller om jag är tråkig då? ska kanske vänta och se om han släpper något nytt och roligt i silver i vår?:) hur är det annars med dig? har du fått julkänsla än? hur går det i klappjakten? hur är det med jobbet? har ni mycket snö? vart firar du jul och nyår? Nu behöver jag update för jag är så långt nere i mitt jobb för tillfället (högsäsong nu!) därav min glesa bloggning, usch saknar bloggen oerhört! Tell me hjärtat mitt, vill höra alla min Madde gör <3 pussar i massor till min lilla tusselago <4
Cicci None

2012-12-06 @ 12:47:17
URL: http://maddisenj.se
Postat av: hanna

åh superfin verkligen, älskar michael kors :) klockor kan jag inte vara utan skulle inte tacka nej till någon av hans modeller.

Svar: Tack fina! Funderar även på att köpa den silvriga i samma modell, eller är jag tråkigt då? haha, men älskar verkligen den här modellen och har inte hittat någon i silver som jag kärat ner mig i? eller ska jag kanske vänta, han kanske släpper något nytt & roligt i vår?;)
Cicci None

2012-12-06 @ 21:56:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0