Transparent


Idag skiner solen och då passar jag på att bära lite lättare kläder, ska ju bara ner till Emma så behöver inte pläsa på mig en massa. Gillar för övrigt just nu att stoppa ner ena delev av skjortkanten i byxorna, men då ska det vara utan bälte annars känns det för mycket.
Älskar mitt nya armband jag fick av mina föräldrar,
blev särskillt snyggt ihop med mitt ormarmband.


Kommentarer
Postat av: tildamilda

Sv; Men, va snygg du är då! ;O

Angående CV & jobb är det något jag vill hålla hemligt, om fel person skulle läsa. Det förstår du säkert! Men jag har en plan om min framtid :) Hihi!

Oj! Det måste vara jobbigt eftersom det är så mycket som innehåller nötter osv ;/ Men jag ska nog kunna slänga ihop en kaka ändå ;)

Det mesta av min lön går till mat & räkningar, så jag får sällan mycket över till annat :/ Så, jag förstår dig. Som tur är har jag ingen bil att tänka på så där sparar jag en del pengar :)

Vad är det för projekt? :) nyfiken* ^^ Tell me!

Absolut! Nu är jag & min bror ganska nära varandra , men det är lite annorlunda nu när jag bor själv. Man måste hitta tid till att umgås med dem.

Jadu, i veckan händer inte alls mycket .. endast jobb på schemat just nu :/ Får se om det dyker upp något skoj till helgen :) Ska du hitta på något skoj? :) Pussisar & Kramaar <3

2011-09-28 @ 13:40:38
URL: http://tildamilda.se
Postat av: CJ

SVAR: Instämmer, brus och kornighet är endast snyggt i svartvita foton. Är lite allergisk mot det i färgbilder, bortsett från gamla bilder från typ 70-talet då med den där dominerande lila/gröna tonen. De får gärna vara lite brusiga. Gillar't!

2011-09-28 @ 15:04:27
URL: http://cjs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vart kommer blusen ifrån?

2011-09-29 @ 11:56:18
Postat av: Cicci

Om jag inte minns helt fel kommer den nog ifrån Kappahl.

2011-09-29 @ 12:12:23
URL: http://satisfactioncreatedbycicci.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0