Wishes


Min lilla önskan idag är lite fler kommentarer..
 Ni är ganska många som läser nu så det skulle vara kul. Vill ju veta vilka Ni är, vad Ni gillar, vad Ni gör & kanske Ni har något Ni vill fråga mig?

Lägg en liten kommentar - då blir jag jätteglad:}


Kommentarer
Postat av: tildamilda

Varsågod , hjärtat :) Du kommer bli en strålande frisör ;)

En date ja .. jag har semester v.25 & 26 dvs slutet av juni. Innan dess har jag nog inte möjlighet att ta mig ner.

Jag stannar gärna över så att vi kan gå ut & parta ;D Det ska bli så spännande att äntligen kunna träffas :) massa kramar till dig pärlan <3

2011-05-28 @ 08:23:28
URL: http://tildamilda.se
Postat av: e m m a ♥ b r o m a n

Då ska du få en kommentar! Jag tycker att din blogg är jättemysig! En härlig blandning av det mesta som är roligt att läsa om, massor av fina bilder och så vidare. Precis som det ska vara! Keep up the good work fina Cicci! Och stort grattis till examen! Nu är du redo att komma och fixa frillan på mig va? (; PUSS!

2011-05-28 @ 12:06:30
URL: http://emmabroman.blogg.se/
Postat av: e m m a ♥ b r o m a n

Ja, jag förstår det! :) Helt fantastiskt skönt måste det vara! Var är det du ska börja jobba nu då? Är det på någon salong i Kristianstad eller i någon annan stad här omkring? :)Tack så mycket för ditt beröm angående vårt hem! Vad snäll du är :) Jag tycker också att det är fint såklart, men lite opersonligt eftersom vi inte har några tavlor eller något på alls på väggarna, men det beror mest på att vi flyttar härifrån om 1 år och då vill vi inte förstöra väggarna eftersom det sänker lägenhetens värde en hel del om det är en massa hål överallt. Lägenheten var ju helt nyrenoverad när vi flyttade in här så alla väggar är hålfria och så får de gärna stanna till de nästa köparna :) Haha!Träffar dig gärna innan jag flyttar härifrån! Som du säger, det vore trevligt att ha åtminstone något fint minne från Skåne-tiden! :)

2011-05-29 @ 17:29:15
URL: http://emmabroman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0