20 Mars - Plugg


Usch vad tråkigt detta är, börjar verkligen bli less nu på allt pluggande inför redovisning av salongsprojekt, färgprov och annat, skulle verkligen behöva en liten push av Er..
Ska plugga en liten stund till nu och skriva lite stödord som jag kan vila på imorron när jag står på scenen.
Sen.. läggdags^^
Sov sött mina finisar


Kommentarer
Postat av: tildamilda

Heej fining :)

Jag blir alltid så himla glad när jag ser att du kommenterat .. jag längtar varje gång på ditt svar ^^ hihi!

Här är allt bra. Jag har haft en ledig helg nu & den har bjudit på massa skoj så jag kan inte klaga :) Men nu börjar arbetsveckan igen & det har jag ingen som helst lust med ;/ Ibland skulle jag hellre gå i skolan just nu än att jobba. Men det flyter på!

Ja, Samson & jag har det så himla bra ihop & han har varit ute ett flertal ggr , senast idag :) Han är fortfarande väldigt försiktig & tittar mest , men det ger nog med sig. Han ska ju inte vara utomhuskatt ändå.

Om det är Burlesque du menar så såg jag faktiskt den hemma :) & jag tycker absolut att du ska se den!! Jag har ett stort intresse för dans & blev måttligt sugen på att bli burlesquedansös efter att ha sett den ;D

Så fort jag har möjlighet så ska jag definitivt testa MAC. Men jag kan ju som sagt inte komma över det märket i min stad :/ Du verkar ha mer koll på sminkmärken än vad jag har , så kan du rekommendera något annat? Face sthlm kanske? Den butiken finns nämligen i Kalmar :)

Hoppas du inte sliter ut dig för mycket i skolan .. det låter ju som att ni har en hel del på gång nu. Jag vill så gärna ha en behandling av dig när du är klar :) Skulle vara väldigt skoj!

Våren är verkligen på väg nu , jag känner det :D Det har varit sol hela helgen här & jag har slopat vinterskorna för att istället ta fram mina converse :D Underbart! Nu vill jag bara att det ska bli varmare oxå.

Ja, jag hoppas det dyker upp någon kille nu framöver. Singellivet börjar bli lite uttjatat ;O Så jag håller tummar & tår för att det ska dyka upp någon snygging ;D hihi! Hur länge har du & din sambo hållit ihop nu? :)

Jag tittade faktiskt inte alls på melodifestivalen .. varken deltävlingarna eller finalen. Men någon låt måste väl varit bättre än den som vann iaf? :P Vad tycker du? Är Eric Saade en värdig vinnare?

Hoppas du mår bra & att du får njuta av solen när den är framme :)

Hoppas att vi snart kan bestämma när vi ska ses ^^ hihi!

Tusen pussar & kramar till dig , snygging :)

2011-03-21 @ 00:04:03
URL: http://tildamilda.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0