19 Februari - Firar Mammi!

Nu befinner jag mig hemma i lilla utvälinge igen,
det är lite speciellt den här gången för vi ska ägna hela helgen åt at fira Mammi som fyller 50 år på måndag!
Grattis min fina Mammi

Och vi alla har hjälpt till med förberedelserna och som om detta inte vore nog har jag hunnit med att klippa fem vänner idag - det ska vara en kvinna till att fixa en sån sak^^


Kommentarer
Postat av: tildamilda

sv; tack, snäckan :) tröjan är superskön! tänk den, ihop med ett par khakigröna shorts & brunbränd kropp i sommar ;D i like!

ja , det blev lite tokigt där med kissen men jag beslutade mig för att behålla honom trots allt. jag kände att han tillhör mig & ingen annan. jag hade helt enkelt inte hjärta att ge bort min lilla älskling.. så jag har honom kvar :) & nu känns det bättre än någonsin.

jag har aldrig testat en high tech lighter, men det står ganska högt på listan nu över produkter jag skulle vilja ha :) det får nog allt bli nästa investering!

hihi! inlägget var helt tillägnat dig så det glädjer mig att du tyckte om det ^^ jag har dock inte någon större erfarenhet av andra produkter än just MUS .. men så är dom ju superduper bra, så man kan inte annat än älska dem ;D har du testat produkter från MAC? jag är lite nyfiken på det märket! jag har dock inte möjlighet att handla det här i min stad ;/ jag vill hellre kunna se det framför mig än å klicka hem det över internet.

jag kan tänka mig att ni har en hel del att göra i skolan nu. hur långt har du kvar av utbildningen? :) ett jättestort grattis till jobbet :D va skönt för dig att slippa oron över om du får jobb eller inte. nu vet du ju med all säkerhet vad du ska ta vägen efter skolans slut :) good job!

ja, tiden går alldeles för fort.. men samtidigt är det bra för då är ju våren snart här ^^ som vi längtar till både du & jag! tänk att få stoppa undan alla tjocka vinterkläder & köpa en massa härligt fräscha vårplagg ;D iiiihh!

annars flyter allting på här.. både hemma & på jobbet. kissen tar upp en del av den tid när jag är hemma, men det är bara mysigt :) känns skönt att ha lite sällskap. jag skulle dock vilja ha sällskap av en kille oxå. det har varit väldigt lugnt på den fronten ett bra tag nu ;/

hoppas att allt är bra med dig & att skolan inte tär allt för mycket på dig! se till att ta det lugnt oxå :)

massa vaaarma kraaamar till dig, tösen min :) <3

2011-02-19 @ 22:33:42
URL: http://tildamilda.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0