Fräscha Träningskläder


Shoppingen från Väla igår med Nelia;
- Rosa träningstopp från Röhnisch
- Tighta träningsbyxor från H&M


Kommentarer
Postat av: Malin

så snygga! :)

2011-04-14 @ 13:43:58
URL: http://chickity.blogg.se/
Postat av: tildamilda

Heeej sööt! Här kommer min låånga version :) Hoppas du har längtat efter den ;D hihi! skämt å sido..

Javisst, men äventyren vi har gjort ute har resulterat i att Samson fått öronskabb :/ Dom ringde från djursjukhuset idag (han var inne för kastrering & id-märkning) & då upptäckte dom det. Han fick dock behandling så det blir nog bra trots allt. Ett kollage ska jag nog kunna bjuda på :) Känns som om jag bara fotar honom numera & inget annat ^^,

Eftersom jag är gammal dansare förstår du kanske att man får kli i benen efter en sådan film :) Nej, black swan har jag inte sett men jag kan tänka mig att det är bra. Jag brukar gå på bio en hel del .. det är så himla mysigt :) Se till & unna er det!

Jag brukar inte använda läppstift. Jag äger bara ett endaste & det är från MUS. Jag kan dock tänka mig att börja använda det mera. Med tanke på det jobb jag har (gatukök) så använder jag inget smink alls , kanske mascara på sin höjd. & när jag är ledig är jag för lat för att sminka mig :P Det är mest om jag ska göra något särskilt jag brukar kleta på lite. Du får helt enkelt introducera mig för MAC & kanske även läppstift då? :) När det kommer till mascara köper jag från dom vanliga märkena för jag testar alltid nya. Har säkert 3-4 mascaror hemma samtidigt. Därför vill jag inte lägga så mycket pengar på dem.

Vad kul att du vill ta dig ann mitt hår :D Verkligen! Lookin' forward to it!

Jag älskar vårvädret :D Nu har jag dock inte sett solen på ett par dagar :/ Hoppas på att den dyker upp till helgen då jag är ledig :) Ska passa på att hälsa på min mormor & morfar då .. skönt att komma ifrån stan lite & bara vara :)

Jag ska se till att skaffa mig en karl inom snar framtid. Dock ska man väl inte stressa fram något, utan dyker det upp någon så gör det. Men jag håller mina ögon vidöppna ;D haha!

Annars flyter allting på här. Blir en del jobb nu , någonstans måste man ju få in pengar :/ Jadu, när jag inte bakar gör jag faktiskt inte så mycket. Det vanliga så som städa , tvätta , diska & laga mat , typ :P Det blir inte roligare än så tyvärr.

Jag har inga planer alls framöver. Min kalender är helt tom. Hur ser det ditt schema ut? :)

Take care! Längtar efter att få höra från dig snart igen , vackraste :) Pusspuss & massa gosekramar! <3

2011-04-14 @ 18:40:47
URL: http://tildamilda.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0