Autumn Outfit


Hösten innebär svarta tighta byxor, skinnväska med fransar, känger med tjock sula, silvriga accessoarer, gråa toner, pälsar & pilotglasögonen får följa med även de soliga dagarna..


Kommentarer
Postat av: tildamilda

Sv; Okej! Då ska jag boka en tid hos min frisör & förhoppningsvis blir jag askblond efteråt :) Har blekt folieslingor sedan i vintras så nu vill jag ha lite förändring. Dessutom börjar jag få en ordentlig utväxt nu & min naturliga hårfärg är ganska lik den jag vill ha. Ser det som ett utmärkt tillfälle för förändring :)

Absolut, jag har tagit en hel del bilder så jag ska med nöje sätta ihop ett kollage & visa upp :D

Angående tatuering har jag länge funderat över vad jag ska pryda kroppen med. Det finns dock ingen låt/låttext som betyder mer för mig , har däremot funderat lite över ordspråk men inte hittat något som fallit mig i smaken ;/ Jag får helt enkelt leta vidare .. inte ge upp ;)Jag är mer för piercing annars.

Jag var faktiskt på min 2a ansiktsbehandling häromdagen & det var skönt att få hyn ordentligt iordning, så jag har redan bokat in en 3e behandling :) Så länge jag känner att jag har råd att unna mig det så kommer jag att fortsätta boka tider. Jag har även funderat lite på massage, men jag tror dock inte att jag har råd med båda ;/ Fast massage går man kanske inte & får lika ofta. Jag får helt enkelt skaffa mig en gentleman till karl som ger mig massage utan att jag ens behöver be om det ;P haha! skämt åsido!

Efter att ha jobbat ett par veckor nu så har jag kommit in i vardagen igen. Men jag är fortfarande trött jämt .. därför var jag hos läkaren i måndags & tog lite prover. Väntar fortfarande på svar..

I helgen var jag helt ledig så lördagen tillbringade jag med släkt & familj på vår årliga kräftskiva. Alltid lika kul! På söndagen vart jag dock inte lika pigg & att tvätta var väl det sista jag ville göra ;P Nu är snart helgen på ingång igen & jag jobbar hela lördagen, ledig på söndag :)

Ber om ursäkt för att jag heller inte är så snabb på att svara. Har funderat lite över om kommentarerna börjar bli för lång så vi kanske ska börja mejla istället .. eller vad säger du? :)

Hoppas allt är toppen & att du trivs på din utbildning.

Stoooora Kraaaaamar :)

2010-09-09 @ 23:12:20
URL: http://tildamilda.se
Postat av: Malin

Alltid snygga saker på din sida ;)

Kramissar!

2010-09-10 @ 19:50:54
URL: http://chickity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0