Right Now

Nu är jag hemma i lilla utvälinge, vi har vart på bio, filmen var toppen & nu ska jag lägga mig för att vakna upp och sedan gå till frisören och få ett helt nytt jag


Kommentarer
Postat av: MADDES

Åh vad spännande, ska du göra om håret igen?! Ska bli riktigt skoj att se resultatet sen!

2010-11-28 @ 16:35:06
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: tildamilda

Heej Snäckan :) Först & främst vill jag tacka för gratulationen! I 3 år har bloggen & jag hängt ihop, men det känns som det vore längre ;P det kan dock bero på att jag hade en blogg tidigare men som jag plockade bort innan jag startade denna. & jag hoppas själv att jag kommer blogga länge till :)

Hoppas att du hade en underbar födelsedag! Såg att du fick en massa fina presenter. Det där smyckesträdet har jag själv spanat in ganska länge nu, men inte kommit mig för att köpa det. Kanske en julklapp?!

Angående håret, vet inte om du har sett att jag bytt hårfärg ^^ Jag är numera ljusbrun. Dock la jag bara i en toning, men jag behåller nog färgen över vintern iaf. Trivs lika bra i brunt som blont!

Sänghörnan måste jag säga är en av dom bästa delarna i lägenheten & med ljusslingan över skärmväggen blir det xtra mysigt, särskilt så här års :) Skärmväggen har jag fått av min mormor & morfar. Jag har under många år suktat efter den & den har bara stått i verkstaden hos dem. Så nu när jag flyttade tog jag tillfället i akt & frågade dem om jag kunde få ärva den. Jag har inte behövt renovera den eftersom den var i så fint skick trots att den är över 80 år gammal :) Har endast fixat nytt tyg!

Va roligt att du fortfarande trivs med utbildningen & jag ska säga dig att om jag inte hade bott så långt ifrån hade jag garanterat velat vara kund hos dig :) Jag kommer absolut höra av mig när det är dags för utbildning till make up artist. Det skulle vara superskoj att göra det ihop :D Ge varandra tips & inspiration, m.m.!

Annars är allt väldigt bra med mig. Känner mig mer & mer hemma i lägenheten för var dag som går, trots att det saknas lite grejer som hyllor/tavlor.

& jobbet flyter på .. vi har dock väldigt lite att göra under hösten/vintern & det är ju lite trist. Nu denna helgen som varit har jag haft ledigt :) Det kommer en uppdatering om vad jag har haft för mig, med lite bilder osv ;)

Åh! Jag kunde inte längta mer efter julen alltså ^^ Idag på stan köpte jag det första pyntet till mina allra första julgran :D Jag ska köra på vitt & silver i granen tänkte jag. Kommer bli superfint tror jag :) & för nyår har jag oxå planer som det ser ut nu .. lite middag & party med vänner :)

Har du börjat julpynta ännu? Vad har du för planer inför jul & nyårshelgen? :)

Måste säga att jag är vääääldigt avundsjuk på din fina silvriga päls. åh ^^

Ha det strålande & ta det försiktigt ute i halkan! Kramarkramarkramarkramar! :)

2010-11-28 @ 18:37:43
URL: http://tildamilda.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0