Första Dagen i SkolSalongen

  Pirr pirr* ska jag säga Er!
Fösta dagen i salongen och jag var såå nervös, jag trodde inte att jag skulle vara det men det kom krypande ändå när det började gå upp för mig att idag gäller det. Men jag fick en jättre trevlig kund som ville ha ljusa & chokladbruna slingor, till min hjälp hade jag även emma och då kändes allt så mycket lättare^^ Kunden blev verkligen superfin och viktigtast av allt så blev hon supernöjd!



Kommentarer
Postat av: MADDES

Hej gumman!



Härlig känsla att lyckas och att kunden bli så nöjd :) Du är så duktig!! Jag vet hur det är att ha fullproppat i skolan hela tiden, jag fattar inte när man ska hinna ha ett liv,haha! Känns nästintill tragiskt :p Jag har inte fått tillbaka den där supertentan så vi får se, jag har hunnit med en tenta till sen dess och en pratisk examination där jag fick visa hur man förbereder och genomför en injektion med spruta i en muskel :p Den du,haha! De två sakerna kändes bra men jag har inte fått något resultat på det heller, våra lärare är inte så snabba!!



Luggen har jag haft ett tag men det är inte så ofta som jag brukar dra så mycket lugg åt ena sidan utan brukar ha mittbena, fläta eller en mindre lugg annars,hehe! Men jag gillar att ha mycket lugg och det blir nog snart en hellugg också hade jag tänkt! Jag har det bra, men har inte hunnit ha så mycket liv då den mesta av min tid har gått åt att plugga, tråkigt men sant! Helgen var fin då jag passade på att gå ut och festa loss i fredags, mysa och ta det lugnt i lördags och jobba i söndags. Så det blev en väldigt bra helg faktiskt, hann med en hel del! Hoppas du har haft en ritkigt fin helg.



Här har vi en sjujäkla snöstorm idag, hur ser det ut nere i Malmö? Hoppas ni klarar er! Ta hand om dig tjejen och lycka till med allt i skolan och så! Många kramar från mig

2010-11-09 @ 14:43:04
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0