MellandagsFynden


Detta var vad som kom i paketen som jag hämtade tidigare idag, mina underbara shoes från have2have, min päls från vila och min silvergrå scarfs.  Jag är sjukt nöjd med min mellandagsshopping det här året och det är andra året i rad! Men enligt min mening görs dem bästa fynden på nätet - där finns ett finare utbud & man slipper knuffas med en massa hagala människor^^


Kommentarer
Postat av: emms - the capisce website

älskar skona! Shit så snygga!



jafan kristianstad har jag varit så det vet jag, men shit att pendla 1½ timme till skolan och sen hem igen, men jag antar att det är värt de? :)



oh ja hade ingen aning om dedär med egen hårvård var 6 vecka. damn i like that! va får man göra då då? allt mellan himmel och jord eller?



ja ja längtar nog mest till att kunna färga tror jag. asså ja gillar att mixa och förändra för jag vet att det kan göra så mycket på ett utseende. sen att klippa tycker jag ska bli skitkul! :)

KRAM!

2010-12-30 @ 17:29:07
URL: http://capisce.blogg.se/
Postat av: Emma

Men oh my god vad fina!! Jag tror jag måste få dela garderob med dig, haha!



Har du inte msn eller något istället så kan vi prata mer om det du skrev där? :) Kram

2010-12-30 @ 18:04:44
URL: http://emmabroman.blogg.se/
Postat av: Emma

köpte faktiskt en likadan päls nu från nelly :'D nedsatt till halva priset liksom, kunde man låta bli? NEJ! Är den fin på? :)

2011-01-02 @ 11:45:19
URL: http://emmabroman.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej! Är pälsen äkta eller är den fusk? Hur mycket kostade den? Varit sugen på en likadan länge nu. Sitter den bra när man har den på? :) Kramkram

2011-01-04 @ 15:57:13
URL: http://emmafridlund.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0