Endless Love



..jag har länge velat ha en ny tattoo och gärna en på fingret men jag har väntat lite för jag har haft svårt att bestämma mig för vad jag ville skriva, men jag tror att jag vet nu..


Kommentarer
Postat av: emms - the capisce website

Ah de låter skitbra ju! :) Nej ja nopjjar väl mest över hur det ska gå med pluggandet, är de mycket på engelska? Ska du bo kvar i malmö efter och så eller?



Jag bor i flen som ligger 10mil från sthlm :) så de blir en resa verkligen :)

2010-12-18 @ 15:48:14
URL: http://capisce.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?!

- så fint foto!

2010-12-18 @ 16:24:34
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: MADDES

Åh gud vad läckert det där var gumman. Ska bli spännande att se hur det blir sen då :D

Jag mår fint faktiskt, har klarat mig från sjukdomar länge nu(peppar,peppar) och hoppas på att det fortsätter så för nu är jag igång ordentligt med träningen igen!! Ja det känns riktigt skönt att jag klarade allt i den där mardrömskursen. Jag har tenta på onsdag igen så denna kväll kommer spenderas med en skål godis, lagtexter och andra böcker för jag jobbar hela dagen i morgon :P

Hehe vi börjar lite senare på hösten och vi får csn i december då vi hela tiden har uppgifter och kurser igång. Vi har bara 7dagar ledigt allt som allt under jul och nyår. Börjar en ny kurs redan den 29dec nämligen. Så tyvärr är vi bara lediga under sommaren annars vilket känns surt. Men jag kommer passa på att jobba tre av fyra arbetsdagar i mellandagarna vilket fall som helst. Sen får man ta tag i skolan igen på allvar efter nyår. Hur länge är du ledig?

Skönt att du är i fas med dina julklappar. Jag köpte faktiskt den sista idag om man inte räknar med killens systerbarns julklappar för de ska vi köpa tillsammans sen så det känns jätteskönt. Fick även med mig en underbar spetsklänning hem som jag ska ha på nyår och jag är helt kär i den. Tycker den sitter som ett smäck :) Du får gärna spana in den om du har tid och lust gumman. Det låter som att du kommer få en riktigt fin kväll. Som jag skrev lite längre upp så kommer min lördagkväll mest spenderas med pluggande och godisfrossa,haha! Men ibland får man offra sig. Ta hand om dig nu gumman min så hoppas jag vi hörs snart igen! Många kramar till dig

2010-12-18 @ 18:33:35
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Knorkan

Vad roligt att du tyckte det :) Du har jättetuffa tatueringar ju. Gillar den på ryggen! Längtar till sommaren då dom syns lite mer. Kram!

2011-02-15 @ 19:42:09
URL: http://knorkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0